Beni sevmediğini düşündüğüm oldu. Başkasıylamı konuşuyor dediğim şüpheye düştüğüm zamanlar oldu. Çok yogun çalışıyor kafasını işten kaldırmıyorBirlikteyken fotoğraf çekilmenin aklınıza gelmemesi aslında iyi vakit geçirdiğinizi gösterir. Bizim de çok azdır fotoğrafımız. Gittiğimiz değişik şehirlerde çekilmişizdir ancak. 1000 defa buluştuysak 10 defa yoktur o buluşmalara ait fotoğraf. Neden olsun ki? Bu sebepten nişanlınızdan şüphelenmenize de anlam veremedim açıkçası.
E daha ne yapsın bu adam yahuuuu kendini doldurup durmaOda sosyal medyada beraber fotoğraf baslamayı sevmiyor çok itici geliyor dedi. Benimde o tarz şeyler paylaşmamı istemiyor. Ben nazara inanırım o yüzden felan diyor. İstersen şifremi vereyim ama paylaş deme diyor.
Evet eveet yaa bitek ben mi boyle dusunuyorum diyodum yanliz degilmisimOnlar şekilci ilişkiler. Bende Evliyim instagrama bi tane bile eşimle iyi ki benimsin gibi bir not yazmadım. Neden yazayım ki bu benim özelim. Özelimiz. Neden bşy ispat etmeye Çalışır gibi üçüncü kişilerle paylaşayım ki. Çok Saçma değil mi ?
Bakasininnhayatina gore kendi hayatinizi sorgulamaniz bana biraz sacma geldi.Konum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Yediği Yemeğe kadar paylaşanlar var o da çok ayıp bşy bulan var bulamayan varEvet eveet yaa bitek ben mi boyle dusunuyorum diyodum yanliz degilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?