İnstagramdaki mutluluklar

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Konum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba

Birlikteyken fotoğraf çekilmenin aklınıza gelmemesi aslında iyi vakit geçirdiğinizi gösterir. Bizim de çok azdır fotoğrafımız. Gittiğimiz değişik şehirlerde çekilmişizdir ancak. 1000 defa buluştuysak 10 defa yoktur o buluşmalara ait fotoğraf. Neden olsun ki? Bu sebepten nişanlınızdan şüphelenmenize de anlam veremedim açıkçası.

İntagramda bu kendi reklamlarını yapıp para kazanan urun tanıtımı yapanlar var yar onlar nedense çok yapmacık geliyor.
Evlilik teklifi yapmış adamın biri bir suru sponsor var. Balayına gitmişler yine sponsorla yani kadın evini döşüyor sürekli reklam yapa yapa, hamileyken çocuğun cinsiyet partisi yapiyorlar altında bi suru sponsor ismi....

Gerçek hayatta tanıdığım, kocası ile fotoğraflarının altına şiir yazan sürekli gözler önüne sermeye çalışan iki çocuklu arkadaşım kocasını başka adamla aldatti ve o adamla evlendi. Çocuklara da anneanne bakıyor. Kadının çocukları bile umrunda değil yani. Hepsinin doğru olduğuna asla inanmıyorum.

Son düzenleme:
Çok mutlu giden bir ilişki diye başlayıp sürekli şüphe içinde olduğunuzu belirtmişsiniz. Kendinizle çelişmişsiniz. Mutsuz ediyorsa takip etmeyin öyle kişileri. Çoğu bak en çok biz mutluyuz diye ispat etmenin peşinde. Tabiki de insanlar sosyal medyasında canı ne isterse paylaşır ama bu kadar göze batanları gösteriş olabiliyor.
Her ilişkinin normali kendi içinde farklıdır. Başkalarıyla kıyaslamayın ilişkinizi şüpheleriniz de azalır böylelikle.

Beni sevmediğini düşündüğüm oldu. Başkasıylamı konuşuyor dediğim şüpheye düştüğüm zamanlar oldu. Çok yogun çalışıyor kafasını işten kaldırmıyor

Niye şüphe duyuyorsunuz ki vallahi bu sosyal medya insanı ayırır malesef çoğu hiç anlaşamasa da sosyal medyada aşk böcüğü formunda geziyorlar ki bizzat bildiklerim var evde kavga gürültü eksik olmaz ama sosyal medyasına bak 12 yılınızın her gününü romantizmin doruklarında geçirmiş gibi
Millete aldanıp güzel ilişkinizi mahvetmeyin çalışan adam iyidir evine çoluğuna çocuğuna bakar mutluluklar diliyorum

Not : sosyal medya kullanmamak sizin için en güzeli bence kapatın

Su instagramdaki herseye inanmayin derim ben cunku hicbisey gorundugu gibi degildir ayrica siz gayet de normalsiniz.. zamaninda facebook boleydi sinir olup kapatmistim simdide intagram boyle yine sinir olup kapattim hesabimi yaklasik 5 senedir facebook kullanmiyodum artik instagram da kullanmiycam insanlar iyice sasirdi..

Bizde genelde eğlenmeye gittiğimizde eşimle fotoraf çekilmeyi unuturuz çok fotoraf paylaşmayız anın tadını çıkartırız ama bu konuya çok hakimim ..
Yoğun arkadaş çevrem sayesinde örnekler vereyim ..
Arkadaşım 18 senelik evliliğinde aldatıldığını öğrendi ama kendi çıkarları yüzünden asla ayrılamam diyerek eşine belli etmicek kendine hayatı zindan etmicekti öyle karar aldı ( çıkar dediğimde eşi heryere gitmesine izin veriyordu Ailesi biraz daha baskıcı ve dul kadın evinde oturur çalışmaz kafasınlardı )
Eşinin maddi yönden durumuda iyi olduğu için kredi borçlarını ödettikten sonra ayrılabilir diye konuyu sineye çekti ..
Gündüz ağla ağla kendini harap etti.
Akşam aşkımcımla gezmelerdeyiz diye snaplar attılar arabada sarmaş dolaş ben şokkk
Diğer arkadaşımın 2. Evliliğiydi eşi bir hafta önce sinir esnasında sanada eski kocanın çocuğuna baktığım için zoruma gidiyorsunuz diye bir cümle kullanmıştı daha ağır bir şekilde ..
Üstüne birde ben 2. Çoçuğu ailem seni kabul etsin diye yaptım diyerek arkadaşımı aşşşalamıştı 1 hafta sonra tatile çıktılar ve arkadaşım fotoraf paylaşıp altına sen dünyanın en iyi babasısın elin hep dolu geliyorsun vs vs birsürü şey yazmıştı

Oda sosyal medyada beraber fotoğraf baslamayı sevmiyor çok itici geliyor dedi. Benimde o tarz şeyler paylaşmamı istemiyor. Ben nazara inanırım o yüzden felan diyor. İstersen şifremi vereyim ama paylaş deme diyor.

Oda sosyal medyada beraber fotoğraf baslamayı sevmiyor çok itici geliyor dedi. Benimde o tarz şeyler paylaşmamı istemiyor. Ben nazara inanırım o yüzden felan diyor. İstersen şifremi vereyim ama paylaş deme diyor.
E daha ne yapsın bu adam yahuuuu kendini doldurup durma

Evet eveet yaa bitek ben mi boyle dusunuyorum diyodum yanliz degilmisim

Bakasininnhayatina gore kendi hayatinizi sorgulamaniz bana biraz sacma geldi.
Adamdanherhangi bir suphe duymadgnz halde acaba aldatiliyormuyum die bile dusunmenizede ayri sasirdim.
kocam 6yildir hayatimda.2 yil sevgli 1yil nisanli 2 bucuk yoildrda evlyz. Toplasan ucbes resmimiz vardir her hafta disari cikariz nerdeyse ama sosyal medyamizs baktnda bunu hic gormezsin. Bizde kendi capimizda yasamaktan gayet mutluyuz. Ha bua arada 27 28 yaslardayiz. O biraz yasam tarzi meselesi . sen mutluyssn sorun yok . birak onlarda oyle yasasinlar..

o gördükleriniz aslında paravan kendi mutsuzluklarını o şekilde örtbas etmeye çalışan, dışarı karşı mutluyuz havası vermeye çalışanlar. sen gerçekten mutlu olmadıktan sonra iki likeın hiç önemi yok halbuki.

haftada 1 görüşüp anın tadını çıkardığınız için fotoğrafınız yok muhtemelen. anın kıymetini bilin. benim evlilik teklifinden hiç fotom yok mesela arasıra içlenirim ama güzel bi andı.

bu zamanda insanlar sadece görsele odaklanmış durumda ama işin özü gözle görülmez, hissedilir. görüntüye aldanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…