İnstagramdaki mutluluklar

Merak etme o tarz foto koyanların çoğu mutsuz ve göstermelik en doğrusu seninki bence.her dk ka resim atmak saçmalığını bırakmamız en doğrusu vaktini nişanlına harca bnce

nişanlıyım, uzun süre instagramda hiçbir şey paylaşmadık. ancak bir gün kavga ettik epey de şiddetli bir kavgaydı ve ben o gün şart koştum instagrama fotomuzu koyacaksın diye.
yani mutluluktan değil, aslında mutlu görünmek istememden koydurdum fotoyu. sonra içime sinmedi, kaldırttım. içimizden gelince paylaşalım dedim. hala da çok sık koymam / koydurtmam. yani aslında bazen mutluluktan değil, ıspatlama çabasından koyuluyor, bazen paylaşma isteğinden. sırf sürekli birlikte değilsiniz, sürekli foto paylaşmıyorsunuz diye ilişkinizden şüphe etmeyin

Yahu size ne? Onlar paylaşıyor siz paylaşmıyorsunuz. Ne kadar dert ediyorsunuz şu instagrami. Bir de hemen teşhisi koymuşlar onlar bir şeyleri ispatlamaya çalışanlarmış
Bunu dert edineni de anlamıyorum . İster koyar ister koymaz sonuçta kendi hayatları .

Onlar da şey mi desinler bizi eleştirenler aslında bizi kıskanıyollaaa
Ben bu instagrami neden bu kadar dert edindiklerini anlayamıyorum bu kaçıncı konu sayamadım

Ben paylaşıyorum ve tabiki mutlu anlarımı paylaşıyorum. Ağladığımda fotoğraf çekilip koyacak halim yok. Özellikle gittiğim farklı ülkelerde birsürü fotoğraf paylasmışım geriye dönüp eski fotoğraflara baktığımda mutlu oluyorum. Genel olarak da mutlu bir hayatım var kimseye gösteriş yapmıyorum

Bizde birlikteyken fotoğraf aklımıza gelmez hiç. Bazen bende düşünüyorum bizde bi tuhaflikmi var diye. Ama bazen denk geliyorum resim paylaşıp altına birbirlerine ilanı aşk etmeler filan. Sanki aslında mutsuzlarda üstünü örtmeye çalışıyorlar gibi geliyor. Saçma buluyorum açıkçası

Elbetteki herkes fotoğraf paylaşmak zorunda değil . Ama paylaşanlarda illa ki mutsuz diye bir kaide yok .Yani işi reklama dökmeyip ,yediğine içtiğine kadar paylaşmadıktan sonra bu kadar büyütmeniz mantıklı değil. Görmekte istemiyorsanız takipten çıkarırsınız ha keşfette çıkıyor derseniz bakmayın keşfete .

Bizim bi komşumuz vardı yeni evli sürekli eşiyle kavga ederdi ama nasil kavga.bi ara merak edip sosyal medyadan baktim.tanimasam sanarim ki hersey güllük gülistanlik.sosyal medyada maskeli herkes mutlu herkes bilir kimse kötü degil..takma bence

Bende evliyim ama onlardan birisi degilim biseye mutlu olma cabasi ispatlama derdinde degilim birbirimizi yanyana cok nadir paylasiriz nazardab korkuyorum diyelim en son 4 gün önce paylastim esimle birbirimizi zaten ins.tayi ortak kullaniyoruz halbuki bizim sorunum yok bazen zfak tefek tartismalarimiz olurda bosver hic birseye takilma bende eskiden mutlu evli ciftlerin fazla fotolari görünce acayip özeniyordum bi baktim birisi ayni mutluymus gibi ispatlama derdindeydi simdide bosanma asamasindalar... bazi özel seyleri kendimizde özel olsun kimse bilmesin sende özeniyosun anliyorum ama bu zaman gecince ne kadar sacma oldugunu anlayabileceksin yasayarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…