İnstagramdaki mutluluklar

benim haftaiçi dersanem var iş çıkışı kpss hazırlanıyorum haftasonuda alan dersim var bir günü ekiyorum ders çalışıyorum
Anlıyorum yogun olabilirsiniz tabi ama bana yine de cok az geldi. Kac yıllık ilişkiniz

O değil de aynı şehirdeyseniz hafta 1 görüşmek cok az değil mi ayda 4 kez bana cok az geldi
Bizde oyleydik yogun calisiyodu bende oyle haftanin 2 gunu musaitsek 1 gununu kendimiz icin ayirirdik 9 ay nisanli kaldik evlendikten sonra kavustuk Birde hic unutmuyorum babamdan izin alirdim atiyorum gecen hafta gorustuk ya bu hafta gorusmek icin izin istedigimde gecen hafta gorustunuz ya derdi oyle kolay izin vermezdi ama mesela ben evlendim gorumcem nisanlisiyla hergun bulusuyodu kp surat yapsada gorumcem takmiyodu :)) cok sasiriyodum ben umursardim babamin dusuncesini mesela :))

Tabiki az gorusup sonu kotu olacak diye bir şey yok ama ne bileyim ben dayanamazdım haftada bir kezde fazla gormek isterdim

Herkes gerekeni zaten yazmış...
benim de eşim çok işkolik bende nişanlıyken hiç vaktimiz yoktu ve ben de birlikte vakit geçiremiyoruz diye şikayet ederdim. bende Instagram'da çekilen güzel fotoğraflar a heves ederdim .
seni anlıyorum Ama bil inan ki Böylesi daha hasret dolu daha tatlı daha güzel oluyor
kıymetli oluyor bir kere .
Bir de nişanlı olduğunuz için şimdi senin aklını şeytan çok karıştırır beni aldatıyor mu diye, ben bununla evlenmeli miyim diye, ben bunla yapabilir miyim ? diye bunların hepsinin şeytandan olduğunu bil ve gerçekten sakın kulak asma ...
karşına çok tuhaf sorular soran insanlar da çıkacak canını sıkacak onlara da sakın kulak asma Bir de her işte bir hayır vardır belki çok fazla fotoğraf paylaşsan çekememezlik olur Nazar olur ve Allah korusun başka kızların kötü bakışları değer o yüzden demem o ki bulunduğun ile Yetin ve şükret ...
Çalışkan erkek olmak her yiğidin harcı değil

Niye kıyaslama yapıp kuşkuya düşüyorsunuz ki ?Herkes öyle yapmak zorunda değil. Bende çok resim atarım ama genelde oğlumun resmidir ,eşimle aklımıza gelmez fotoğraf çekilmek. Ama oğlumun özel anlarını saklamak için kaydederim mesela. Bunu da paylaşırım.

Ahah canım ben evliyim biz de sizin gibiyiz yani normal. Ben mesela duyuyorum nişanlılar bi tanıdığım o kadar çok karışık meseleleri var ki kızla çocuğun. Kız ondan ev almazsan bu iş olmaz Trabzon set alın öyle nişan yaparız filan muhabbetleri filan döndü çocuğun durumu o kadar iyi olmamasına rağmen sonra bi bakıyorum aşktan uçuyorlarmşcasına pozlar filan..eşime bile dedim. Ben öyle bişey yapsam yüzüne bakamam bi de mutluluk pozu mu vericem yani. Arkadasın dediği gibi dışarıya karşı ispat etme amaçları herşey yolundaymş gibi

Evleneli 6 ay oldu daha instagramda fotografimiz yok.Bizim de fotografimiz cok yok.Sevmiyorum fotograf cekileyim vs.Balayinda bile 10-15 tane cekilmemisimdir.En son neden fotograf atmiyosun diye basimin etini yedi cevremdekiler maca gittigimiz bir fotografi paylastim stadyumda.Soyadimi degismedim mesela.Millete ne gostericem.Luzum yok.

Instagram ticaret alanı. Gösterisi çoktan geçti. Mutlu çiftler (veya öyle görünenler) iyi para, gezi ve maddiyat çıkarabiliyor. Yani her dakika öyle musmutlu paylaşım yapan mutlu olabilir ama daha cok takipçi kasma peşinde. Cünkü takipçi para demek

Var tabi. Ben de mutluyum allaha şükür. Ara sıra paylaşım da yapıyorum. Ama bunu şov haline getirmiyorum. Kimseye 1-2 fotoğraf paylaştı diye sahte denildiğini de düşünmüyorum. Bazıları belli ediyor eğretilikleriyle. Bana komik geliyor.

Sırf şu instagram fotolarina sahte diyenler yuzunden ailemle guzel bir foto paylasamiyorum, ama benim gibi olup kimin ne dedigini takmayanlar paylasiyor

Sahte denilenler bambaşka, siz istiyorsanız paylaşın kime ne.

Bende paylasim yapardim. Allah a sukur bizim de aramiz cok iyi ama ben biraz can sikintisindan yapardim. Bu tamamen onla ilgili bisey. Mesela esimle otururken gezerken gibi gibi . Ozel anlar haric. Sonra baktim cok nazara geliyoruz. Cunku ben bekarken hic rahatsizligim yokken ne esim ne ben acilden cikmqz olduk. Artik yapmamaya basladim. Esimse kirk yilin basinda.bir paylasim var. Kirk yilin basinda yani.
Oyle yani. Bu tamamen can sikintisi ..baska da bisey degil. Ben kendi kendime tv izlerken tv yi bile cekmisligim var. Ya da muzik dinlerken kisa.video yapip huzur yazmisligim. Vs gibi. Ama bunlari yapmiyor da olabilirdim. Bu sizin iliskinizin anormal oldugunu gostermez. Ha sevgiliyken surekli.sarmas dolas fotolari bende sevmiyorum cunku yarin nolcagi belli olmuyor inandirici gelmiyor bazilari. Ama evlyken 24 saat birliktesin ve ilk 2 sene cocuksuz sadece berabersiniz basbasa. Karisik oldu ama anlatabilmisimdir umarim

Gayet yerine oturmus ve olgun bir iliski. Bence olmasi gereken de bu. Akliniza fotograf cekilmek gelmiyor cunku gercek mutluluk ispat gerektirmez. Ispatlanmaya calisilan her mutluluktan suphe duyarim ben. Onlar sadece ilgi cekmeye calisan ici bos hisler.

Herşeyi herkese ispatlamak zorunda mısınız ne güzel mutluymuşsunuz işte bizim hicbir sosyal medyamiz bile yok ama çok çok şükür çok mutluyuz çok kafaniza takildiysa sizde çekip paylaşın.

Zaman zaman bende düşünürüm dediklerinizi her zaman da aynı kanıya varıyorum onlar mutsuz kendilerini bir şekilde kamufle etmeye çalışan çiftler eşim ile bende sizin gibiydik nişanlı iken

Ben hic foto paylasmam. Ancak mutlu ask fotolari i gorunce eksiklik hissediyorum biz boyle degiliz diye hele kesfetteki asik videolari kahrediyor:):). Asik olsamda reklam yapmayi sevmem yine paylasmazdim sanırım.

Fotoğraflar anı olmalı, hava atma/ göze sokma aracı değil. 5.5 senedit evliyim, 6 senedir birlikteyiz. Evlenmeden öncesinr ait fotoğrafımız yok denecek kadar az. (Bunlara nişan fotoları vs de dahil.) hele ilk buluşmamıza dair hiç fotoğrafımız yok. Evlendikten sonrası da öyle, tek tük. Gerek de yok zaten. Çünkü önemli olan bizim ne hissettiğimiz, başkalarının değil.

Herkes söylemiş zaten, o fotoğraflar sahte hep. Kendini ispat çabası. :) boşuna kaybolmayın oralarda.

Bizim bir akraba kocasinin havluyu degistirmeyi unuttugu icin kafasina attigini anlatip aksamina canim cicim aman da kocisim minvalinde sarmas dolas aşk dolu bir fotograflarini paylasmisti. Herkes boyle degil elbet ama cogu malesef bu sekilde. Kendinize zehir etmeyin iliskinizi bu sebepten

Bütün fotoğraf paylaşan herkesin amacı biraz hava atmak kabul edin :)) ama şuna katılmıyorum fotoğraf paylaşan herkes mutsuz değil. Biz de sık tartışırız ama birbirimize çok bağlıyız seviyoruz yani her kavga eden çift sürekli mutsuz olamaz ki tabi ki aldatma şiddet sorumsuzluk harici.

Bana en komik gelenler fotoğrafın altına eşine sevgilisine aşk sözleri döşeyenler. Ne anlamı kalıyo onu söylemenin özel olmadıktan sonra. Bi de eşi mutfaktayken paylaşanlar var Çok gülünç gerçekten. Ya da bebeğinin fotoğrafını koymuş uzunca çocuğuyla konuşur gibi yazmış bebek okuyacak yaşta değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…