- 29 Kasım 2016
- 1.379
- 3.967
- 83
Anlıyorum yogun olabilirsiniz tabi ama bana yine de cok az geldi. Kac yıllık ilişkinizbenim haftaiçi dersanem var iş çıkışı kpss hazırlanıyorum haftasonuda alan dersim var bir günü ekiyorum ders çalışıyorum
Bizde oyleydik yogun calisiyodu bende oyle haftanin 2 gunu musaitsek 1 gununu kendimiz icin ayirirdik 9 ay nisanli kaldik evlendikten sonra kavustukO değil de aynı şehirdeyseniz hafta 1 görüşmek cok az değil mi ayda 4 kez bana cok az geldi
Tabiki az gorusup sonu kotu olacak diye bir şey yok ama ne bileyim ben dayanamazdım haftada bir kezde fazla gormek isterdimBizde oyleydik yogun calisiyodu bende oyle haftanin 2 gunu musaitsek 1 gununu kendimiz icin ayirirdik 9 ay nisanli kaldik evlendikten sonra kavustukBirde hic unutmuyorum babamdan izin alirdim atiyorum gecen hafta gorustuk ya bu hafta gorusmek icin izin istedigimde gecen hafta gorustunuz ya derdi oyle kolay izin vermezdi ama mesela ben evlendim gorumcem nisanlisiyla hergun bulusuyodu kp surat yapsada gorumcem takmiyodu :)) cok sasiriyodum ben umursardim babamin dusuncesini mesela :))
Ben anlam veremiyorum neden herkes burada “yalan, onların hepsi sahte vs vs” diyor?
Üzgünüm ama çok mutlu insanlar da var. Ben de çok foto paylaşmam ama paylaşsam da ailemle paylaşıyorum.( eşim ve oğlum) Mutluyum, seviyorum, seviliyorum.
Yani herkes sahte değil. Ayrıca sahte diye düşündüğüm insanları takip etmiyorum. Siz de etmeyin. Kimsenin hayatını da didik didik edip kıskanmıyorum, banane. Herkes kendine çizdiği, mutlu olduğu hayatı yaşıyor.
Sen ve onlar bir olamazsınız. Zaten herkes aynı olsa olmaz.
Takılmayın o kadar. Ama mutlu olmayacağınızı düşünüyorsanız bu fikrinizi paylaşın nişanlınızla. Belli ki sizin beklentiler farklı ve bu da sürekli mutsuzluk getirir.
Ayrıca çok yoğun insan sosyal medya kullanmaz bence.
Eşim de işkolik ondan biliyorum.
Sırf şu instagram fotolarina sahte diyenler yuzunden ailemle guzel bir foto paylasamiyorum, ama benim gibi olup kimin ne dedigini takmayanlar paylasiyor
Herşeyi herkese ispatlamak zorunda mısınız ne güzel mutluymuşsunuz işte bizim hicbir sosyal medyamiz bile yok ama çok çok şükür çok mutluyuz çok kafaniza takildiysa sizde çekip paylaşın.Konum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Zaman zaman bende düşünürüm dediklerinizi her zaman da aynı kanıya varıyorum onlar mutsuz kendilerini bir şekilde kamufle etmeye çalışan çiftler eşim ile bende sizin gibiydik nişanlı ikenKonum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Bizim bir akraba kocasinin havluyu degistirmeyi unuttugu icin kafasina attigini anlatip aksamina canim cicim aman da kocisim minvalinde sarmas dolas aşk dolu bir fotograflarini paylasmisti. Herkes boyle degil elbet ama cogu malesef bu sekilde. Kendinize zehir etmeyin iliskinizi bu sebeptenKonum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?