- 9 Eylül 2018
- 5.496
- 24.403
- 548
Yaa istee buu :) dusunce fikirler hepsi aynii bende oyle dusunuyorum cok ayip gercekten cani ceker goren birisi alamaz yiyemez yapamaz edemez ne bileyim iste bana gore bunun adi gorgusuzluk benceeYediği Yemeğe kadar paylaşanlar var o da çok ayıp bşy bulan var bulamayan var
İlişkisini üçüncü kişilerle detaylı şekilde paylaşmak başka hoşuna giden şeyleri paylaşmak başka. O zaman insanlar anneler babalar gününde de bir şey paylaşmasınlar. Annesi babası olan var olmayan var. Hiçbir şey paylaşmasınlar hatta bir şekilde alınacak insan çıkabilir.Yediği Yemeğe kadar paylaşanlar var o da çok ayıp bşy bulan var bulamayan var
Ben oyle dusunmuyorum yedigi yemegi paylasmak ozelliklee hmm lezizdii seni bidaha yiceem!! Gibi not duserek gormemis gibi.. resmini cekmeden ne bileyim kafe ismini paylasip orda atiyorum tiramusu yedim arkadaslar cok lezzetliydi sizede tavsiye ederim gibi paylasim olsa bukadar goze batmaz.. biseyi paylasmak var paylasmak var.. ben yenilen yemegin paylasilmasini dogru bulmuyorum burdan yola cikilarak anneler babalar gunlerini paylasmasin annesi babasi olan var olmayan var diyerek buraya cekmenizde ayrica sacma olmus bence..İlişkisini üçüncü kişilerle detaylı şekilde paylaşmak başka hoşuna giden şeyleri paylaşmak başka. O zaman insanlar anneler babalar gününde de bir şey paylaşmasınlar. Annesi babası olan var olmayan var. Hiçbir şey paylaşmasınlar hatta bir şekilde alınacak insan çıkabilir.
Bende sevgilimle her fotoğrafımı paylaşmazdım belki anı olsun diye bir iki tane olabilir çünkü benim sosyal medyam orası. Her anını, romantikliğini, jesti, hediyeyi paylaşanlar bir şeyleri ispat çabasındadır ama yok yemek paylaşılmasın yok araba gezi paylaşılmasın demek de saçma.
Araba gezi demedim ki.İlişkisini üçüncü kişilerle detaylı şekilde paylaşmak başka hoşuna giden şeyleri paylaşmak başka. O zaman insanlar anneler babalar gününde de bir şey paylaşmasınlar. Annesi babası olan var olmayan var. Hiçbir şey paylaşmasınlar hatta bir şekilde alınacak insan çıkabilir.
Bende sevgilimle her fotoğrafımı paylaşmazdım belki anı olsun diye bir iki tane olabilir çünkü benim sosyal medyam orası. Her anını, romantikliğini, jesti, hediyeyi paylaşanlar bir şeyleri ispat çabasındadır ama yok yemek paylaşılmasın yok araba gezi paylaşılmasın demek de saçma.
Bence de :)Yaa istee buu :) dusunce fikirler hepsi aynii bende oyle dusunuyorum cok ayip gercekten cani ceker goren birisi alamaz yiyemez yapamaz edemez ne bileyim iste bana gore bunun adi gorgusuzluk bencee
Gercekten cok sasiriyorum nesil degisiyor farkindayim da bazi gencler olayi cok abartiyolar vee ister istemez yeni nesilden korkar oluyo insan..Bence de :)
Şimdi o yemekleri daha çok insanların gözüne soka soka paylaşıyorlar hani ne gerek varsa
Valla ben de Instagramdan görüyorum kadın çocuğuna oyun odası yapmış bir sürü oyuncaklar işte çocuğuna bunu aldık şunu aldık diye paylaşan yapıyor.Anne değilim ama olsaydım eğer ben çocuğuna bunları alamıyorum der üzülürdüm.Bu instagram gerçekten bi şekilde insanın psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor moral bozuyor. 6 ay oncesine kadar instagramim yoktu sırf bazı uzman anneleri takip etmek alışveriş için edindim. Başka da biseye bakmiyor takip etmiyorum üç dört gunde bir anca giriyorum. Onda bile psikolojim bozuldu kötü annemiyim diye sorgular kendimi yetersiz hisseder oldum. Sonra hande birsayin hesabini kesfettim de antideprasan etkisi yaratti. Bence orda gorduklerimiz yalan dolan hele bi tanesi var ki 6 yaşında çocuğu var bir kere bile bagirmadim çocuğuma diyor. Taş olsa çatlar bee.hiç mi sesin yükselmedi yapma evlaaadim diye hiç mi gozunu belertip sssttt demedim. Demediyse de hiç o çocuğa o bakmamış demektir. Yalan dolan ışte.
Ben de amma dertliymisim
reklamcı anneler var ya onlara o oyuncaklar hediye geliyor reklam yapmaları için üzerine para da alıyorlar. Benim liseden arkadaşım simdi fenomen bir anne oldu kızının odasındaki herşeyi sponsorlar sayesinde döşedi resmen daha da bitmiyor. Bir suru hali gönderiyorlar reklam yapsın diye bu da güzel reklam yapıyorValla ben de Instagramdan görüyorum kadın çocuğuna oyun odası yapmış bir sürü oyuncaklar işte çocuğuna bunu aldık şunu aldık diye paylaşan yapıyor.Anne değilim ama olsaydım eğer ben çocuğuna bunları alamıyorum der üzülürdüm.
Ben oyle dusunmuyorum yedigi yemegi paylasmak ozelliklee hmm lezizdii seni bidaha yiceem!! Gibi not duserek gormemis gibi.. resmini cekmeden ne bileyim kafe ismini paylasip orda atiyorum tiramusu yedim arkadaslar cok lezzetliydi sizede tavsiye ederim gibi paylasim olsa bukadar goze batmaz.. biseyi paylasmak var paylasmak var.. ben yenilen yemegin paylasilmasini dogru bulmuyorum burdan yola cikilarak anneler babalar gunlerini paylasmasin annesi babasi olan var olmayan var diyerek buraya cekmenizde ayrica sacma olmus bence..
Anneler babalar günü örneğini yemek fotoğrafını görüp canı çeken kişilere örnek olarak verdim. Görgüsüzlüğe sonradan bağladınız. Gereksiz duyar kasmak yemek görür de canı çeker diye düşünmek.Araba gezi demedim ki.
Mesela iş arkadasım her yemeği paylaşıyor bence çok görgüsüzce bir hareket. Öğlen ne yediğimi insanlar görmek zorunda mı ayıp bşy.
Gezilerimi bende paylaşırım. Ama hergün her dakika değil.
Evlilik yıldönümümü vs paylaşmam. Bu eşimle benim aramda olan bşy.
Onun dışında kim ne paylaşırsa paylaşır ben fikrimi söyledim. Bana göre doğru olan bu.
O değil de aynı şehirdeyseniz hafta 1 görüşmek cok az değil mi ayda 4 kez bana cok az geldiKonum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Kadının her paylaşımı reklam zaten.Taşınıyor oyun bile reklamını yapıyor.Ben taşındığımda aklıma ne Instagram gelir ne de Facebooknu
reklamcı anneler var ya onlara o oyuncaklar hediye geliyor reklam yapmaları için üzerine para da alıyorlar. Benim liseden arkadaşım simdi fenomen bir anne oldu kızının odasındaki herşeyi sponsorlar sayesinde döşedi resmen daha da bitmiyor. Bir suru hali gönderiyorlar reklam yapsın diye bu da güzel reklam yapıyor
Çocuğun çocuk odasının en az 10 tane halısı hali örtüsü vardır.
Bak guzel arkadasim ben senin nedemek istedigini gayet iyi anladim fakat sen anlamadin.. gorgusuzlugede sonradan baglamadim bu benim en basindan beridir boyle gordugum gorusumdur.. benim anlatmaya calisitigimi senin icin daha aciklayici bisekilde anlaticam iyi oku..Anneler babalar günü örneğini yemek fotoğrafını görüp canı çeken kişilere örnek olarak verdim. Görgüsüzlüğe sonradan bağladınız. Gereksiz duyar kasmak yemek görür de canı çeker diye düşünmek.
benim haftaiçi dersanem var iş çıkışı kpss hazırlanıyorum haftasonuda alan dersim var bir günü ekiyorum ders çalışıyorumO değil de aynı şehirdeyseniz hafta 1 görüşmek cok az değil mi ayda 4 kez bana cok az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?