İnstagramdaki mutluluklar

Şüphelerin eminim yersiz daha fazla kurarsan kafanda kendine zarar vermiş olabilirsin. Herkesin ilişki dinamiği farklı.

Çoğu yalan
Hatta hepsi yalan

Bazi insanlar sirf fotograf cekmek icin ortam oluaturuyorlar basilarida sirf oortamin tadini anin guzelliginj yasiyorlar cok takmayin kafaniza sanal ortamlarda gordugunjz her resim her duygu paylasimida zzaten dogru degil.Erkek arkadasim bana evlenme teklif ettiginde tek bir fotografimiz yok mesela o anin heycaniyla kimin aklina gelirki fotograf cekinmek yada video kaydi almak bosverin siz mutluysaniz fotograflariniz olmayi versin kime neyi ispatlamak zorundayizki

ben de bu yüzden çok kafama takıp üzülüyordum artık pek o çiftlere bakmıyorum,nişanlım da kullanma instagram bu kadar etkileniyorsan diyor sen de kapat en iyisi

Devamlı foto paylaşanlar işsiz galiba. Ne ara çalışıp hergün geziyolar anlamıyorum. Acaba foto çekmek için buluşup sonra işlerine mi gidiyolar Bizde nişanlıyken haftada bir çıkardık dolaşırdık. Arada belki akşamlarıda. Yani siz gayet normalsiniz. Kimseye bişey ispatlamanıza gerek yok.

Hayatının güzel anlarını , uzmanlıklarını veya ürünlerini paylaşanları / takip edenleri tenzih ederim ,
instagram bana göre irili ufaklı Şeymaların kendileri gibi olmak isteyenler üzerinden narsist hislerini tatmin ettiği bir mecra
İnsanların hayatları gösterdikleri gibiymiş değilmiş diye analiz etmeye gerek yok ki o kebapçıya sizde gittiniz yanınızdaki Brat Pit olsa o lahmacun o kadar aşkla dürülmüyor kendimizden biliyoruz.

siz normalsiniz, onlar biraz fazla bir şeylere insanların gözüne sokma derdinde.

Hafta da 1 böyle bir konu açılıyor neyse herkesin yaşamı farklı siz böylesiniz onlar öyle

İste benim en buyuk zaafiyetim de bu, ailemi genellemelere konu, kiskancliklara malzeme olmak istemiyorum. Oysa sosyal medya hesabimi, kimin ne dedigini umursamadan kullanabilmek isterdim.
Cok guzel bir evliligim ve cocugum var, ailece tek fotomuz kizimin dogum gununden, kendimi degil ama kizimla esimi milletin "ay bunlar sahte, hepsi numara" laflarina malzeme yaparlar diye sinir oluyorum.

Tabiki az gorusup sonu kotu olacak diye bir şey yok ama ne bileyim ben dayanamazdım haftada bir kezde fazla gormek isterdim
İste herkesin yasam sartlari bir olmuyor konu sahibine bu sekilde degilde evlenince kavusursunuz istemediginiz kadar beraber olursunuz gibi motive etmek cok daha dogru olur cunku bazi kisiler nisanlilik evresinde strese giriolar herseyi kafalarina takar oluyorlar.. herkesin karakteride bir degil tabi kii ben de hergun gorusmek isterdim nisanlimla ama olmayinca olmuyor iste.. neyse ki evlendik sonu guzel oldu Rabbim tum sevenleri sevdigine kavustursun insallah

Benim motive etmem gerekmiyor diye dusunuyorum. Herkesin ilişkisi sizinki gibi de olmayabilir. Bana az geldi ve soyledım ki genele gore gercekten az ve bunun ilişkiyi yıpratabileceğini dusunuyorum. Gonul ister ki hep mutlu son olsun. İnşallah herkes sevdiğine kavussun:)

İyi vakit geçiriyorsam fotoğraf çekinmek hiç akluma gelmiyor bile. En yakın arkadaşlarımla ve sevgilimle çok az fotoğrafımız vardır, zaten öyle paylaşan birisi de değilim. Ancak çok vaktimizin olduğu bir dönem sık sık uzun görüşmeler yapıyorsak aa bir fotoğraf çekinelim hiç fotoğrafımız yok deyip çekinmişizdir.

İnstagramdakiler gerçek mi yalan mı bilemeyiz ama şöyle bir gerçek var. Bazılarının hayatı daha rahat, bazıları isteklerine daha kolay ulaşıyor bazısı için her şey daha zor.
Sosyal medya bize sürekli bunu hatırlatıyor. Sürekli bizde eksik olan şeyleri hatırlatıyor. Bir yerden sonra insan için gerçekten zararlı hale geliyor.

Instagramdaki hayatlarin cogu gercek degil.

Evde birbirini yiyen ciftler kocisim diye foto atip duruyorlar mesela

Milleti kandiriyorlar akli sira.
Hepsi degil tabii

Uzerinde durmayin

size 2 gün önce şahit olduğum bir olayı anlatayım.
üniversiteden arkadaşım instagramda şu meşhur avm kitapçısına gidip kitapları inceleyen pozlar vermiş kocasıyla birlikte.
bizim evimizde şöyle kitap okunur böyle kitap okunur kocamla kitap kavgası yaparız koca bir paragraf açıklama yazmış.
4 yıl yakından tanıdığım ve 4 yılda bir kitap bitirdiğine şahit olmadığım biri kendisi (belki evinde okuyordur onu bilemem)
ama o açıklamayı bir görün baştan aşağı yazım yanlışı, bağlaç hatası, anlatım bozukluğu dolu ve bu kişi öğretmen.
bunu geçiyorum her gün kocam şöyle okyanus gözlüm böyle övünüp duruyor ama koca bir yalan 2 günde bir kavga ediyorlar.
demem o ki instagram dünyası koca bir yalan inanmayın kıyaslamayın.
eşimle 5 yıl flört ederek evlendim bu 5 yılda 10 fotoğrafımız yok hala yok ikimizde birlikte bir şeyler yaparken aklımıza telefon gelmiyor anı yaşıyoruz hayatı fotoğraf ve sosyal medya için ıskalamıyoruz.

Sen kuruntu yapiyorsun bence siz normalsiniz mesela benim bi tanidigim var komsum ic hallerini biliyorum adam aldatiyo ediyo ama kadin instagrama bi fotograf atip oyle bi cumle yaziyorki sanirsin leyla ile mecnun :) ben anladim artik bos isler bunlar takilma sende bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…