- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Ayni seyi soyledim zaten ben de.. ayrica birbirini seven iki kisi eger ki kendilerinden eminse az gorusmusler veya cok gorusmusler hic biseyi degistirmez eger ki guven yoksa o iliski zarar gorur evetBenim motive etmem gerekmiyor diye dusunuyorum. Herkesin ilişkisi sizinki gibi de olmayabilir. Bana az geldi ve soyledım ki genele gore gercekten az ve bunun ilişkiyi yıpratabileceğini dusunuyorum. Gonul ister ki hep mutlu son olsun. İnşallah herkes sevdiğine kavussun:)
Flört döneminde hiç fotograf paylasmadik, nişanda bir fotoğraf, evlendiğimiz gün bir fotoğraf, balayında iki fotoğraf, şu an 3 yıllık evliyiz ve bir yada iki fotograf paylaştım.Konum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Aynen öyle kanka,bir tanıdığın oğlu nişanlısıyla büyük bir tartışma yaşamıştı,ya ayrılırlarsa diye aileler üzülüyordu,sabahına kız önceden çekilmiş bir resim paylaşmış,canım aşkımla tatlı bir sabah diyerek:)Niye şüphe duyuyorsunuz ki vallahi bu sosyal medya insanı ayırır malesef çoğu hiç anlaşamasa da sosyal medyada aşk böcüğü formunda geziyorlar ki bizzat bildiklerim var evde kavga gürültü eksik olmaz ama sosyal medyasına bak 12 yılınızın her gününü romantizmin doruklarında geçirmiş gibi
Millete aldanıp güzel ilişkinizi mahvetmeyin çalışan adam iyidir evine çoluğuna çocuğuna bakar mutluluklar diliyorum
Not : sosyal medya kullanmamak sizin için en güzeli bence kapatın
İnsan genellikle eksikliğini hissettiği şeylerin ispatına girişir..Ben eşimle sosyal medya üzerinden sevgi sözcüklerini hiç sevmiyorum, 1-2 fotoğraf dışında (onlarda da kızımla birlikteyiz) baş başa aşk fotoğraflarımız da yok. Çünkü bu anların başkalarını ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum. Kısa ve öz.Konum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Görüşme aralığınız gayet güzel bence ama ben zorla foto çektiriyom anı kalsın diye. Herkes öyle yapıyo olabilir. Zorla fotoğraf çektirKonum dert değil. Sadece kafama takıldı. Nişanlıyım iyi giden bir ilişkim var. Hiç kavga etmiyoruz ama nişanlım çok yoğun tempolu çalışıyor. Gün içinde sadece mesajlaşıp akşamda yatmadan konuşup uyuyoruz. Aramızda kavga kıskançlık yok. Buluştuğumuzda sarmaş dolaşız güzel vakit geçiriyoruz ama haftada 1 kez görüşüyoruz bende çok yoğunum akşam dersaneye gidiyorum gündüz çalışıyorum. İnstagramdaki çiftler çok mutlular sürekli fotoğraf çekilip sarmaş dolaşlar sürekli gezmeler şaşırıyorum bizde mi anormallik var Acaba normal olan öyle bir ilişkimi. Nişanlım çok işkolik biri zeki bir erkek. Şüphe bile ettim aldatılıyormuyum instagramını kontrol ediyorum tanımadığı kimse yok yeni ekleme yok Watsapta açık olmuyor. Nişanlıma sürekli şüpheyle yaklaşıyorum. Öyle biri değil evden işe işten eve düz biri beni seviyor ama bu instagram çiftlerini görünce mutsuz bir ilişkim mi var diye düşünüyorum. Biz birlikteyken fotoğraf bile çekilmek aklımıza gelmiyor. Çekildiğimiz fotoğraflar sayılıdır. Böyle aşk dolu hiç fotoğramız yok diyebilirim. Ben mi kuruntu yapıyorum acaba
Aynen katılıyorum şahsen en yakin arkadaşım sabah bir güzel dayak yiyor. Adam aksamda gezmeye götürüyor hemrn nete aşkım,kocacım bilmem ne diye resim atar. Yüzünde makyajin altinda morluklar tabi ki porselen makyaj sayesinde belli olmaz. Seviyorum naralariyla. Her gördüğümüze inanmayin ben bile sasiriyom sabah agliyo,aksam askim canim. Bosver gitsin siz nisanlinizla mutlu olmays bakinHayır siz normalsiniz o devamlı paylaşım yapan çiftler birşeyleri ıspatlama çabasında başkalarına karşıKötü olan ilişkilerini de örtbas etme şekli de denebilir o kadar mutlu olduklarına göründüklerine bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?