İnstagramdaki mutluluklar

Çoğu kişi içimden geçenleri yazmış zaten.. Ben o çiftler için mutsuzluklarını böyle gizlemeye çalıştıklarını düşünüyorum. Birilerine kendilerini ispat etme çabası bakın işte biz mutluyuz diye. Yapmacık geliyor bana açıkcası,doğru olan sizin ilişkiniz.

Ayni seyi soyledim zaten ben de.. ayrica birbirini seven iki kisi eger ki kendilerinden eminse az gorusmusler veya cok gorusmusler hic biseyi degistirmez eger ki guven yoksa o iliski zarar gorur evet

Son düzenleme:
Flört döneminde hiç fotograf paylasmadik, nişanda bir fotoğraf, evlendiğimiz gün bir fotoğraf, balayında iki fotoğraf, şu an 3 yıllık evliyiz ve bir yada iki fotograf paylaştım.
Çok mutlu bi evliliğim var.
Paylaşım bana göre saçma mutluluğumu ben bileyim yeter.
Şu an hamileyim hiç bir paylaşım, ima, yazı vs vs de paylaşmadım.
Instagram ne ki ona bağlı yaşayacağım.
Hiç kuruntu yapma.

Mutlu olan fotograf cekilmez diye bisey yok. Ben cekmiyordum aliskanligim yoktu. Esimle yeni evliyken bikac sehir gezmistik ve cok eglenmistik ama bir tane bile fotograf yoktu elimizde ve ben pisman olmustum acikcasi evet anilar aklimda ama keske fotograf olsaydi dedim bu sefer cekicem cekicem diyip yine unutuyordum fotografi esimin de aklina gelmez.

Sonra intagram actim ve kendimi fotograf cekmeye sartladim. 1-2 tane mutlaka cekerim artik ama tabiki evime 5 dakika mesafedeki cafeye gidip fotograf cekilmem. Manzarasi guzel olan yerlerde, yeni gittigimiz yerlerde mutlaka cekiyorum artik.

Benim profilim herkese acik bir profil degil, beni taniyanlar var. Kimin ne oldugunu herkes biliyor zaten.

İnsanlar zaten kavga anlarını çekmezler ki, güzel anlarını çekip atıyorlar. Bide bi çif tanıdım bir iki saat oturduk binlerce foto çektiler, kendi aralarında bile sohbet yok sadece foto. Ee o binlerce foto bir hafta paylaşmasına yeter :)

Hayatı başkaları görsün diye yaşamıyoruz.
Ben instagramdaki çoğu yaşantının göstermelik olduğunu düşünüyorum.her ilişkinin de evliliğinde dinamiği farklıdır.Ben sizde bir anormallik bulamadım.Siz mutlusunuz da ellere nesi kimsenin görmesine gerek yok.Keyfinize bakın bence.

Ya neden böyle saçma sapan kıyaslamalara giriyor insanlar ilişkisini anlamadım. Bu bahsettiğiniz insanlar sevgilisiyle fotoğraf atmayı sevdiğinden değil, sosyal medyayı aktif kullanmaktan sürekli bir şeyler paylaşıyor. Onu paylaşmasa yemek paylaşır, kitap paylaşır, çocuk paylaşır. Yok onlar yapmacıkmışta, gerçek değilmişte, çok atan severmiş az atan sevmezmişte, ne saçma genellemeler bunlar.

Aşk dolusunuz ama fotoğraf çektirmediğiniz için “onlar daha mı çok seviyor bizden” tribine girmişsiniz. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Amalar zartlar zurtlar gereksiz ayrıntı.

Çok buluşabilmeye imreniyorsunuz esasında, sorununuz bu. Bunuda nişanlınızla halletmeniz gerekşyor.

Aynen öyle kanka,bir tanıdığın oğlu nişanlısıyla büyük bir tartışma yaşamıştı,ya ayrılırlarsa diye aileler üzülüyordu,sabahına kız önceden çekilmiş bir resim paylaşmış,canım aşkımla tatlı bir sabah diyerek:)
Niye,eş dost duymuştur,aslı yokmuş desinler diye

Gerçekten mutlu olsalar fotoğraf paylaşıp durmazlar bence... Erkek arkadaşımla 3 senedir birlikteyiz birlikte toplam 20 fotoğrafımız ya var ya yoktur. Çünkü dolu dolu zaman geçirirken aklımıza bile gelmiyor fotoğraf çekinmek. Gerçekten güzel-farklı bir yerlere gidersek anısı olsun diye çekiniriz. İkimiz de mayıs ayından bu yana instagram kullanmıyoruz, kullanırken de ikimiz toplam 5-10 tane birlikte fotoğraf belki paylaşmışızdır. Hesaplarımıza bakan insanlar da herhalde ya hiç birlikte zaman geçirmediğimizi ya da hiç evden çıkmadığımızı falan sanırdı oysa haftanın en az 3 günü birlikteyiz, en en az haftada bir kere dışarıda yemek yiyoruz/bişiler içiyoruz. Sürekli paylaşım yapan/ paylaşım yapmak için bir yerlere giden insanları asla anlayamıyorum. O yüzden kaldırdık ikimiz de instagramı zaten.

Yalnız yorumlar da çok ilginç. Neden çok fotoğraf paylaşan sahte paylasmayan gerçek ask ki? Ben de çok fotogfot paylaşırım ama sahte bir şey yok ve paylasmayan insana da bunlar birbirini sevmiyor diye düşünmem.
Konu sahibi sevginin ölçütü sosyal medya değil. Sen nişanlının sevgisinden eminsen fotoğrafınız yok diye üzülme cunkü fotoğraf çekmek alışkanlık meselesi daha cok

İnsan genellikle eksikliğini hissettiği şeylerin ispatına girişir..Ben eşimle sosyal medya üzerinden sevgi sözcüklerini hiç sevmiyorum, 1-2 fotoğraf dışında (onlarda da kızımla birlikteyiz) baş başa aşk fotoğraflarımız da yok. Çünkü bu anların başkalarını ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum. Kısa ve öz.

Bir ay önce kocasından dayak yiyen arkadaşım whatsapta durum paylaşıyor kocasıyla başbaşa gezmeye gidiyor bir sürü resimler birde bir araya gelince kocam kocam sürekli iki lafından biri kocam sanki dayağı ben yedim

Geçen yılbaşı arkadaşımıza gittik. Onların kızı 1 yaşındaydı, ben hamileydim, 2 aile çok güzel bir gece geçirdik. Ye, iç, eğlen, kakara kikiri, İyiki evde kaldık dedik. Saat 2de biz zorla kalktık daha gitmeyin diyorlardı ve bir tek tane resim bile çekilmedik. Beraber o kadar mutlu ve huzurluyduk ki kimsenin aklına instagram gelmedi :) ertesi gün ulan resim çekilseydik, anı kalırdı dedi arkadaş, gerçekten ya dedik bizde. Demem o ki nişanlınla çok naturel, çok tatlış bir ilişkin var. Aklına aman resim atayım insan çatlatayım gelmiyor. Bu çok daha güzel

Sosyal medya çıktı, evinde birbirine tahammülü olmayan insanlar bile aşk dolu pozlar veriyor diğerlerinden geri kalmasin diye ah ahh. Gerçekçi olmak varken neden bu gösteriş merakı, ayrica nice insanlar mutsuz o pozları görenlerin nazarı değmiyor mu.

Siz doğru olani yapıyorsunuz asla karşılaştırma yaparak beklenti icine girme kendini mutsuz etmekten başka işe yaramaz

Medya okuyan iletişimci bir insan olduğum için fotoğraf çekmeyi çok severim.Sevgilim de benimle fotoğraf çekilmeyi çok sever.Gittiğimiz her yerde çekiliriz hemen hemen.Bence kişisel tercih meselesi.Seviyorsan fotoğraf çekmeyi,çektirmeyi zaten bir şekilde yapıyorsun bunu.Sevmiyorsan da aklına bile gelmez.

Sözlümle tanışmadan önce her gün fotoğrad atardım sosyal medyaya hatta her giyinip dışarı çıkacağımız zaman annemi önce bahçeye indirip fotoğraf çektirip sonra arabaya bindirirdim çünkü mutsuzdum gerçekten ve sanırım birşeyleti ispatlama çabasındaydım ama şuan 2 aydur fotoğraf atmak aklıma bile gelmiyor ( ki benim için imkansız) çünkü mutluyum canım istemiyor sosyal medyaya çoğu zaman gündemi takip edip haberleri okumak için giriyorum o yüzden diyeceğim şu insan gerçekten mutlu ve hzurluyken bu tür şeylerle çok ilgilenmiyor bence.

Görüşme aralığınız gayet güzel bence ama ben zorla foto çektiriyom anı kalsın diye. Herkes öyle yapıyo olabilir. Zorla fotoğraf çektir

Aynen katılıyorum şahsen en yakin arkadaşım sabah bir güzel dayak yiyor. Adam aksamda gezmeye götürüyor hemrn nete aşkım,kocacım bilmem ne diye resim atar. Yüzünde makyajin altinda morluklar tabi ki porselen makyaj sayesinde belli olmaz. Seviyorum naralariyla. Her gördüğümüze inanmayin ben bile sasiriyom sabah agliyo,aksam askim canim. Bosver gitsin siz nisanlinizla mutlu olmays bakin

Başkalarınin sözde mutluluğu ya da mutsuzluğu beni hem etkilemiyor hem de ilgilendirmiyor. Sadece negatif enerji yayan enerji vampirlerinden uzak dururum.

Madem bu kadar etkileniyorsunuz instagram hesabınızi kapatın. Benim yok, hiç olmadı ve hala yaşıyorum :)

Iliskiniz gayet normal. Kimseyle kiyaslamayin. Herkes ayni tarz iliski yasayacak diye birsey yok. Mutluysaniz, iyi anlasiyorsaniz aynen devam. Bos yere kuruntu yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…