• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak Evlenen Var mı ?

ooy Cedrinacım ya 3 yıl boşuna yatmış gibi birşey olmuş üzüldüm gerçekten ama 15 yıl diyorsun daha mutlu nice 15 yıllar diliyorum

ooy Cedrinacım ya 3 yıl boşuna yatmış gibi birşey olmuş üzüldüm gerçekten ama 15 yıl diyorsun daha mutlu nice 15 yıllar diliyorum

çok tşk ederim canım.gerçekten eşim için hala üzülürüm.adamcağız çıktıktan 3 ay sonrada askere gitti.çok çekti çok.benim ömrümde onu beklemekle geçti desem yeridir.a.s.

evet bizde eşimle kaçarak evlendik.10.yılımıza girdik.çokta mutluyum herkes farklı yorumlar yapmış ama bu birazda alın yazısı arkadaşlar.biliyorsunuz yazımız biz dogmadan yazılırmış.napalım bizde böyle olduk.herkese mutluluklar dilerim.....

kuzenim kaçtı.. daha doğrusu lisedeyken eşi bunu gel arabayla gezelim diye götürmüş. götürüş o götürüş. sonra babası birşey yapar diye gelemedi eve. babası mide kanaması geçirdi. annesi kötü tabi.. derken düğünleri oldu evlendiler. tabi aile arasında sen kaçtın deyip sıkıştırmalar hor görmeler, derken eşinin yaşı gelip askere gitti. çocukları oldu şuan çocuğu anaokuluna gidiyor. askerden geldikten sonra eşi eve gelmemeye başladı gelir diye bekledi hep. gelmedi. başka kadın varmışhayatında neyse bi ara evine döndü. kayınvalidesinin yanında kalıyordu ayrı ev tuttular. bi gün kocası yanında bi kadın getiriyyor bizim akaraba burda kalcak diye. bizim kuzen hanıma hizmet ediyor. derken tekrar kayınvalidesinin evine.. o ara gitti gelmez kocası hayatında o kadın var. bekledi bekledi. olmayınca ayrıldı. kocası bir suçtan cezaevine girdi. cezaevinde boşandılar adam hemen o eve getirdiği kadınla evlendi kadın kendisinden 20 yaş daha büyük. şimdi oğlu yanında. babasının evinde kalıyorlar. herkesin ailesi kabullenmeyebilir... daha 22 yaşında düşünün. nede güzel... hayat adil değil...

benimde teyzemin kızı dayımın oğluna kaçtı . . kızın babası kızının bütün kıyafetlerini sokağın ortasında yaktı.küçük bişey bile bırakmadı ona dair.yaklaşık 5-6 ay snra barıştılar .fakat bi abisi hala konuşmuo .dayımın oğlu önümzdeki ay ilk defa gidicek kayınpederinin yanına.bebişleride oldu şirinmi şirin dünya tatlısı kızları war şimdi.kızın kayınvalidesi hala pek ısınamamş gelinine :( kaçma sebeleri ise teyzemn kızı daha önce diğer dayımın oğuyla nişanlandı aile zoruyla olan bi nişandı.bi süre snra nişanı attı.vermezler die dayımınoğlu kaçırdıı

......................

Son düzenleme:
bende kaçarak evlendim.aslında düşünüyorum da insan ailesini tek bir kişiye tercih etsede sonradan herkes bir pişmanlık hissetmiştir.benim ailem eşimi istemedi ve bende kaçtım..ama hayal ettiğim hiçbirşey gerçek olmadı.çünkü insanın arkasında ailesi olmayınca eziliyor ister istemez.kısacası ne dügünüm ne evim hiçbırseyım istedgm gbi olmadı işin kotusu tek bır esya bile almadan bıraktılar bizi yarı yolda.iyiki ailem var onlar aldı her seyımızı Allahıma çok şükür beni affettiler ama ben eminim ki onlara yasattığım üzüntü hala içlerinde..kimse kaçmasın.çünkü kimse ailesi kadar düşünemez bir insani..

ewt ben kaçmıştım 6 sene oldu ailem 1 hafta sonra barıştı ve çok mutluyum ama bide bebişim olsa:)

:teytey::teytey::teytey:ewt ben kaçmıştım 6 sene oldu ailem 1 hafta sonra barıştı ve çok mutluyum ama bide bebişim olsa:)

kim ne derse desiinnn
anne baba duası olmadan yapılan düğünden hayır gelmez...
senden çıkmasa çocugundan çcugundan çıkmasa torunundan çıkar...

3 yıl önce sevgilim kaçalım demişti olmaz dedim ve beni bu yüzden bıraktı şimdi yine dedi ben yine olmaz dedm seviyorum ama aileme bunu yapamam

bende kaçarak evlendim.. ama beni 3 kere istediler ailem vermedi. sebep biraz maddiyat biraz kültür faklılığı.. çok uğraştım ikna edemedim.. eşime evi tut eşyaları al ben gelicem dedim o bana eminmisin dedi bende evet dedim ve işe gidiyorum diye çıktım nikaha gittik ordanda evimize. bu şekilde evliliğe kesinlikle karşıyım ama kader böyleymiş diyorum. ben 3 ay sonra eşim ise 2 sene sonra barıştı ailemle. iki aile hala görüşmüyor ama. şimdi aramız iyi o günleri anmamaya çalışıyoruz beraberken.. benimde içim buruk aileminde biliyorum:( ne zaman aklıma gelse ağlarım zaten. bu şekilde evlenmek aklıma bile gelmezdi.. 4.5 sene oldu ve mutluyum.. Allah herkesi mutlu etsin

Bu devirde kaçan yada boyle bır dusuncenız varsa vazgecın kesınlıkle canım cıcım aylarından sonra yuvanı yaparlar ayrıca kımse hıc kımse bır kısıyı anasından babasından cok svemez hersey gızellıkle olsun beyaz gelınlıgınle cık o evden cnm boyel bır dusuncen varsa vazgec gerı donusu yok kosum kacmıs hala gorusemıyor aılesyle sımdı cocugu dogdu naptılar bılmıyorum ama hala aynı babası affetmıyor annesıyle sadece tel de gorusebılıyor baska bır ıl gıdp gelme yok

benim bi arkadaşım kaçmıştı geçen yıl.
üç aylık tanıdığı sevgilisiyle. kızla çocuk evlenmek için çok acele ediyorlardı kızın ailesi nişan takıp biribirlerini tanımalarını istiyorlardı bizimkilerde kaçtılar. iki üç gün babası yanaşmadı erkek tarfına nişanınada gelmedi ama bir hafta sonra nikah yaptılar herşey tatlıya bağlanmıştı.
arkadaşım kaçtığı gece çok mutluydu ama sabahında çok pişman olmuşu ağlıyordu tel. da
hala der sakın kaçmayın diye.
geçenlerde allah bağışlasın birde çocuğu oldu. ama bir yıldır çok sorun yaşadılar kocasıyla.
yeni yeni birşeyler oturmaya başladı hayatında.
dayak bile yedi
o yüzdenkesinlikle kaçmayın diyorumm​

bende kaçarak evlendim.. ama beni 3 kere istediler ailem vermedi. sebep biraz maddiyat biraz kültür faklılığı.. çok uğraştım ikna edemedim.. eşime evi tut eşyaları al ben gelicem dedim o bana eminmisin dedi bende evet dedim ve işe gidiyorum diye çıktım nikaha gittik ordanda evimize. bu şekilde evliliğe kesinlikle karşıyım ama kader böyleymiş diyorum. ben 3 ay sonra eşim ise 2 sene sonra barıştı ailemle. iki aile hala görüşmüyor ama. şimdi aramız iyi o günleri anmamaya çalışıyoruz beraberken.. benimde içim buruk aileminde biliyorum:( ne zaman aklıma gelse ağlarım zaten. bu şekilde evlenmek aklıma bile gelmezdi.. 4.5 sene oldu ve mutluyum.. Allah herkesi mutlu etsin

kesinlikle kaçarak evlenmeyi bende onaylamıyorum ama siz elinizden geleni yepmıssınız o kadar ısrara rağmen senin istemene rağmen vermiyorsa size yapacak başka bir yol bırakmamışlar. asıl onlar sizi kaçarak evlenmeye mecbur bıraktıkları için siz onları affetmemelisiniz.

babannem dedeme kaçmıs .. çok sevmısler bırbırlerını ama aileler razı gelmeynce dedem gece babnnemlerın evının onune traktoru çekmıs..babannem camdan atlayıp kaçmıslar (dedemın evi baska koydeymıs) sonra dedemın babası kızmıs bizim şanımız şerefımız var arabulucu koyar alırız sevdgını demıs .. dedem babannemi geri goturmus ertesi gun isteme 1hafta sonrada dugunlerı olmus:))
bende nerdeyse kaçacaktım .. babam benı vermedi :(( hemde babannemlerin kıskısrtmasıyla babam vermedi :((
sonra araya aile buyuklerı vs girdi arabuluculuk felan yaptılar oyle işte kıl payı yırttım..
bu evden telli duvaklı çıkıcam insallah.. :Saruboceq:

canım bende kaçarak evlendim ama ailem vermedi sebep önümde ablamın olması 2 sene bekleyin diyolardı ama görüşmeden konuşmadan nasıl bekliceksin öyle kuru kuruya beklenirmi çok seviyoduk birbirimizi halada çok seviyoruz babamı kaynanam aramıştı o zaman konuşalım görüşelim bak bunlar seviyo birbirlerini tanışalım bi olmazsa olmaz ki tanısalardı araştırsalardı kesin verirlerdi eminim ama tanımak istemediler anneme diyodum gel annesiyle tanış en azından sen tanı ama yok ne tanışmak istiyolardı ne vermek banada sormadılar istiyomusun diye kendi kafalarına göre yok dediler evden dışarı çıkamıyodum telim yoktu her sofrada birisi laf sokuyodu insan bunalıma giriyo sanki sevmek suçmuş gibi beni eziyolardı babam ben seni başkasına vericem başkasını bulucam ben istiyomuyum peki onu düşünmeden kendi kararını veriyo bende kaçtım başka yol bırakmadılarki çok istiyoduk eşimde bende güzellikle olsun diye ama vermediler hiçte pişman değilim allahım pişman ettirmesin iyiki evlenmişim eşimle onunla evli olduğum için şansılıym

şunada katılmıyorum işte kaçtın eşin değişir mutsuz olursun bunun kaçmakla ilgisi yok bunun nasiple ilgisi var düğünle evlenenlerşn başına gelmiyomu sadece kötü bi yanı ailenle eskisi gibi olamıyosun kabulleniyolar ama genede soğukluk oluyo az bişeyde laf yiyebiliyosun ama benim ailemle sorunum yok allaha şükür 1 ay sonrada barıştık tabi içinde hala kızgınlıkları vardır ama banada başka yol bırakmadılar benim kadar onlarda suçlu bu durumda tabiki ailemi çook seviyorum böyle bişeyi onlara yaşatmak istemezdim ama bi yerdede nasip kısmet kaçarak değilde güzellikle olsun isterdim hemde çoook

bende kaçtım benide vermediler önümde bekar bi abim vardı onu bekle dediler abim hala bekar evlenmedi aslında herşey kısmet işi tabiki olması gereken telli duvaklı gitmek nolursa olsun bişeyler hep eksik oluyor kaçınca benim evlenirken hiç birşeyim olmadı ve bu insanın içinde ukte olarak kalıyor şu anda allaha çok şükür her şeyim var ama ne kıymeti keşke o zamanda azda olsaydı bir arkadaşın dediği gibi 18 yaş tehlikeli yaşlar bende 18 yaşında kaçtım çok sevdim eşimi halada çok severim oda aynı evlenmeden önce nasılsa yine aynıdır hiç ezmedi kaçtın gibi şeyler demedi ben hep derim yeğenlerime bile allah sizlerede benim eşim gibi bi eş nasip etsin diye ailem hemen barıştı bekar olan abim eşimle konuştu benle konuşmadı sonra oda barıştı şimdi herşey yerli yerinde çok şükür ama şimdiki aklım olsa eşimi çok sevmeme rağmen KAÇMAZDIM ne yapar eder bi yol bulurdum bu arada 21 yıl oldu evlendiğim :nazar:

Back
X