• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak Evlenen Var mı ?

ben de kaçtım çokta iyi yaptım onüç sene oldu ailemle hala barışmadık mutlu bir evliliğim iki tanede dünyalar güzeli kızım var

bu topiği bende açmıştım şansa bak
bende kaçtım yoksa eşimi benmi kaçırdım valla anlamadımkaydirigubbakcemile3
önce istediler söz oldu sonra komşular aramızı bi güzel bozdular eşimle aynı mahalledendik sonra biz taşındık ayrılınca ama baktık olmuyor barıştık annem olmaz vermem birdaha dedi baban duymasın dedi bende eşime söyledim kaçarmısın dedi evet dedim
sabah 7de buluştuk kursa gidiyordum o zamanlar kursa gider gibi çıktım öğlen gelmem gerekirken akşama kadar gelmeyince ablam aradı ben de kaçtım....... dedim babam gelin tamam falan dedi o gece gitmedim eşimin akrabasında kaldık.ordan eşimin memleketi elazığa gittik 5 gün durduk sonra ist a geldik kayınpederimin evine gittik 1 hafta orda durduk ordan babama gittik hep beraber ve eşim bizle kalmaya başladı 1.5 ay nikahsız yaşadık 1 ay eşim babamın evinde kaldı ordanda evlendik kendi evimize.eşimden yana çok mutluyum ama biraz maddi durum belimizi bükmüyor değil.olsun ama maceraydıkaydirigubbakcemile3

bnm halam kaçarak evlendi 18 yaşında babamlar amcamlar düğününe bile gitmedi yıllar sonra barıştı onlarla 12 yıllık evliler ama halam yıllardır çalışıyo herşeyi kendisi yaptı eşi kaç yıl çalışmadı iş bulamadı evinin kirasını bile halam ödedi yaptığının yanlış olduğunu biliyo ama dönemeyeceğini de biliyo allah ayırmasın

Hehe Benim ailemde eşimi istemedi hiçbirzaman için
evlenmeye karar verdik
Önce nikahımızı kıydık topladım eşyalarımı anamın babamın elini öpmek istedim
Onlar istemedi çıktım gittim eşimin ailesinin evine
bir haftada düğün oldu
gelmedi ailemden kimse..

Altı ay sonra benden çok sevdiler damatlarını
püff

benim annanem kaçarak evlenmiş.annanemi abisi büyütmüş.evlendikten sonra kısa sürede barışmışlar.bunun dışında size birşey anlatıcam.benim bir arkadaşımın nişanlısının kuzeni kız kaçırmıştı.kızı ailesi zorla geri aldı.bir daha kaçmasın diye başka biriyle evlendirdiler.düğün olmuş,kızla damat evlerine gitmişler gece gerdeğe girmeden diyelim artık,kız damadın üzerine kapıyı kitlemiş,yeniden aynı oğlana kaçmış.bu olayın ardından boşandılar,kızla oğlan sonunda evlendi.ama inanamamıştım,film gibi olaydı

Çevremde gördüğüm kadarı ile çok mutlu olmuyor kaçarak evlenenler...bu genelleme tabiii....ailenin bedduasını almasın kimse.....işi tatlıya bağlayın....uzun sürede tatlılık olacaksa da uzun olsun....eş belki hep bulunur ama ana-baba bulunmaz...

valla benim hayatımda rastladığım en ilginç kaçma olayı öğretmen bir arkadaşımınkiydi.kız 26 yaşındaydı ünişversitede tanıştığı bir çocukla yıllarca çıktıktan sonra evlenmeye karar verdiler.kızda bir evin bir kızı kısaca tek çocuktu.anne ve bana okumuş insanlardı maddi durumları da iyiydi ama babası kızının evleneceği fikrini asla kabul edemedi.çok zorluk çıkardı.oğlan kendi işini yapıyordu öğretmenlik yapmadı ama manyak para kazanıyordu buna rağmen babası işte devlet işi değil yarın bir gün işi kötü gider ben size alış veriş yapar yiyecek getiririm ya da ben bu oğlanı bir buçuk yıl deneyeceğim sınavı geçerse nişan yaparsınız diye saçma sapan bahaneler öyleki oğlan tüm eşyaları almıştı baba böyle yapınca oğlan denizfenerine bağışladı her şeyi.sonra baktılar baba ikna olmuyor gün geçtikçe daha saçma sapan bahaneler öne sürüyor kaçtılar.çok da iyi yaptı öyle bir manyak babaya az bile.kızla oğlanı oyuncak etti.o kız ve oğlan aman babadır başını yere eğmelim onu üzmeyelim deyip alttan aldıkça adam iyce zıvanadan çıktı.

kaçmak bana ters
hemde çok ters
ya nasıl yapılır bu
anne-baba bukadar kolay nasıl ezilir, aklım almiyor
hiç birzaman tasvip etmedim şimdi anne olduktan sonra hele hiç aklım almıyor
gözümden sakındığım yavrum günü gelir beni ezer geçerse hele hele bir erkek için ezer geçerse bilemiyorum ama dünyanın sonu olur herhalde
şuan ben bir adım atmadan önce yavrumu düşünüyorum onu herşeyden ve herkesden üstün tutuyorum
büyük lafıma tövbe ama günü gelir bana böyle bir tecrübe yaşatırsa biter benim için
bir anne babanın hakkı hemen unutuluyor bir erkek uğruna hiçe sayılabiliyorsa ozaman o evlatda affedilmeyi hakketmiyor bence

zaten evlilik çokta aman aman bişey değil
zamanında ayılıp bayıldığın, aşkından öldüğün bir erkek bile sonradan insani hayal kırıklığına uğratabiliyor.

Uzun oldu kusura bakmayın ama demem o ki, asla bir erkeğı ailenize tercih etmeyin. ıstemiyorlarsa vardır bir bildikleri, aşk hiç kimsenin gözünü kör etmesin, daima kalbinizin sesinin yanında mantığınızıda dinleyin.

benim de ablam kaçtı,8 senelik evli,7 yaşında yeğenim var,onun doğumuna yakın barıştık ailece.eniştemden şikayetimiz yok ama ablam şimdiki aklım olsa kaçmazdım diyor,hala çok utanıyor bu mevzuyu kimse açmıyor aileden,akrabalarımızdan yüzüne vuran olmadı.fakat kaçan eşiyle problemli olsa da kız evine geri dönecek yüz bulamıyor ,sineye çekiyor sanırım.valla şimdi düşündüm de etrafımda herkes kaçmış ablam, halam,anneannem,komşu kızlarından 3 tanesi
ilginç bi kaçma hikayesi de anlatayım adam kuaför ,ama baya yakışıklı ve çapkın.yan dükkana bi bayan geliyor arkadaşını ziyarete ,kuaför kızı beğeniyor tanışmak istiyor ,bir kere buluşuyorlar ikincisinde sohbet ederken saati unutuyorlar geç oluyor (ama öle gece 12 -1 falan değil.)kız babasından çok korkuyor bu saatte eve nası gitcem dio adamda kaçalım o zaman dio ve kaçıyorlar 2. buluşmada.hala evliler 15 sene olmuş ve babası kızla hala konuşmuyor

ilginç bi kaçma hikayesi de anlatayım adam kuaför ,ama baya yakışıklı ve çapkın.yan dükkana bi bayan geliyor arkadaşını ziyarete ,kuaför kızı beğeniyor tanışmak istiyor ,bir kere buluşuyorlar ikincisinde sohbet ederken saati unutuyorlar geç oluyor (ama öle gece 12 -1 falan değil.)kız babasından çok korkuyor bu saatte eve nası gitcem dio adamda kaçalım o zaman dio ve kaçıyorlar 2. buluşmada.hala evliler 15 sene olmuş ve babası kızla hala konuşmuyor
Bu kacma hikayesine cok guldum, hayatta duydugum en acayip ani diyebilirim:) Allah sasirtmasin, tamamen sanslari varmis:emir_bebek:

teyzem nişanlı olduğu kişiye kaçmış yaşı çok küçükmüş eğer kaçmasaydım babam cayacaktı. kaç kardeş oldukları belli değil aile çok parçalanmış diye. eniştem 10-12 kardeş benim bildiğim hepsi ayrı karından ayrı babadan falan filan biraz karışık.
sonuç ; teyzem pişman kaçtığı için, öbür teyzemin gelinliğini giyip foto çektirmiş hala içinde kalmış gelinlik giyememek. maddi açıdanda hiç iyi değiller.

baba ve anne sevgisinin önüne hiç bir sevgi geçmemeli kaçmak çözüm değil bence o kadar emek veren kişilerin o güzel günleri yaşamaya kızını gelinlikle görmeye hakkları var bence bunu yapmak onları bu şeylerden mahrum etmektir ve hiç kimse babamın ve annemin yüzünü yere baktıracak bir şey yaptıramaz bana

Kaçmaların asıl sebebi aileler değil mi diretiyolar yasak olan herşey her zaman daha tatlı gelmiştir belki izin verseler nişanlılık evresinde kendileri bitiricek ama bunu yapmıyolar sonra olan her iki tarafa oluyo benim 3 yıllık bi ilişkim var Allah ıma şükür çok mutluyum onunla şuan asker bi tek annem biliyo ilşkimi o da istemiyo ayrıl diyo sırf maddiyat yüzünden bir de önceleri yaptığı bazı hataları yüzünden ama artık aklı başına geldi geçmiş geçmiştir artık aklını başına aldı diyorum ama anlatamıyorum sevgilim bir kaç ay önce kaçmam için çok baskı yaptı ama yapamam dedim gel iste konuşayım ailemle vermezseler kaçarım dedim kesinlikle onların boynunu bükmek istemiyorum ama böyle yaptıkları sürece başka çare bırakmıyorlar senağlama

okuyunca aklıma geldi
bizimde bi akrabamız onlarında kaçma hikayesi benzer
kiz liseye gidiyor ozamanlar, sabah evden okula gidiyorum diye çikiyor ama sevgilisinlen buluşuyorlar. O günde bayağı gezmişler uzak yerlere felan gitmişler, malum okul çıkış saatinde eve yetişememiş ama yinede saat okadar çok geç değilmiş. Sonra kız ben bu saate eve dönemem babam beni gebertir demiş çocuğa oda demiş tamam ozaman hadi bize gidelim. Tabii aile deliye dönüyor kız okuldan eve gelmedi diye polise gidiyorlar vs.vs.

bende kaçarak evlendim canım eşimin durumu iyi değildi ailem vermek istemedi.3 ay kadar konuşmadı annem benimle sonra barıştık tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim ama kaçarak değil yasakkelimezor dönemler geçiriyosun tabiki maddi manevi 10 yıldır evliyimopuyorumnanaktan mutluyum çok şükür

ben değil ama annem kaçarak evlenmiş benim dünyaya gelişimle dedem dayanamayıp barışmış plan yok birden kaçmışlar çok mutlular zaten bizim ailde her nesilden bir kişi kaçar allahtan son kuşakta piyango bana değil kuzenime vurdu:)

nasıl başarabilirler anlamam ben yapamazdım doğrusu sevgimden uğrunda ölsemde kaçamazdım babamın beni silmesinde çok korkardım başaramazdım diye düşünüyorum galiba çok korkak birisiyim:)

benim anneanem dedeme kacti, hemde anneanem baska birisiyle nisanliydi ama nisanlisini sevmiyordu zorla verdiler, dedem gelip istetmis ama anneanemin ailesi vermedi en sonunda anneanem kacti.

ama sonucta anneaneme hic birsey yapmamis dedemin ailesi nasil olsa belese geldi diye, ve bazende ister istemez ezilirdi.
anneanem ailesiyle yillar sonra baristi diyor zaten simdiki aklim olsa asla kacmazdim ama sevmedigim birinlede yapamazdim derdi.

bendede var komik bir kaçış hikayesi. kız erkek arkadaşıyla buluşmaya gidiyor bir arkadaşlarının evinde akşam yemeği yiyorlar derken kızın bir komşusu kızın o evde erkek arkadaşıyla olduğunu görünce kızın ailesine haber uçuruyor sizin kız falancayla kaçmış falancının evinde diye derken polisler falan giriyor devreye arka pencereden ayakkabılarını bile giyemeden kaçıyorlar tarlalık bir yerde saklanıyorlar falan... sonuç olarak evleniyorlar ha bu arada daha yeni tanışıyorlarmış hani evlenme gibi bi planları yokmuş henüz mecbur kalmışlar.
bu arada ezilmek ezilmemek konusunda bence erkek tarafına bağlı bazılarına beleşten geldi diye herhalde değerli gelmiyor hani ailesi ilede kız küsüyor falan ya tek görüyorlar arkası yok diye ezmeye falan kalkıyorlar kız zaten ailesine bişi diyemiyor kaçmasaydın diyecekler. oof zor işler..

Back
X