- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
- Konu Sahibi istiklalll
-
merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
Süpermiş bi yanım da bende yaparım diyo bi yanım da başka şey diyorEşim de derdi bende bir kaç bunaltıcı şekilde yaptım işteykrn aradıkça aradım aradıkça aradım tabi adam müsait değil mesaj atıyordum arkasından mağaza da kaldım Bi cevap ver diye ne istiyorsan al bana mı soruyorsun demeye başladı yani kadının fendi erkeği yendi yine onun istediğini yapmış oldum ama kendi istediğimi de ona aşılamış oldum
Bütün harcamalarımız ortaktır,kişisel olsun eve dair olsun aldıklarımı sorguladığını karıştığını hiç görmedim,büyük meblağlarda aldığım şeylerde fikrini alırım,onun dışında eve yardımcı almışım kendime kişisel bişe almışım yorumda dahi bulunmaz. Kendini bilen çiy olmayan erkek zaten olgundur size hayatı zorlaştırmaz bu şekilde küçük hesaplar da yapmaz. Bir de ilk evlendiğimiz zamanlar ben daha çok onun yaptığı harcamalara bakıyordum açıkçası kendi ailesini kollayan tasarruflar da bulunur mu onlara para verir mi vs diye,baktım ki hiç öyle tavırları yok şimdi bi karar verdiğinde bi bildiği vardır diyorum sorgulamıyorum bile.merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
Süpermiş bi yanım da bende yaparım diyo bi yanım da başka şey diyor
Sinirime giden başka şey de mesela saat alacak bana baktığı daha uygun ki ben aldırmadım hoşuma gitmediği için. Anam bi baktım kendine markalı pahalı saat almış . Sonra da diyor ki çok görme bana. Kusura bakma sen beni kendin gibi görüp ona göre hediye almazsan bende sana aynı şekilde almam. Kendime pahalı alırım sana ucuz alırımEsim benm maasima karismaz ama ben de asla paramj sakinmam hatta ev almak icin kredi cekmem gerekiyordu tabi ki mecbur degilsin senin maasin ceker misin diye bile sordu bana ben de sacmalama tabi ki cekicem dedim ve simdi krediden kalan maasima da karismaz ama lazim oldugunda eve alinacak birsey oldugunda veririm, alis verise karismasi cok sacma ne yani bur kiyafet gordunz disarfa ona mi soracaksinz anlamadim ? Benm alis verisime karismaz hatta onun alis verise zamanj olmadigi icin ona da yaparim hep hosuna da gider yani, begendigi pahali hediyeleri alirim genelde ona sever boyle seyleri...
Giderler ortak karşılanabilir.Yada birinizin maaşıyla geçinilir ötekinden birikim yapılabilir sizin durumunuza kalmış.Ama o kadar çalışıpta kendime bişey alırken kocamdan izin almam.O harcama yaparken size soracakmıymış.merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
Yok daha neler ama bu adamda biraz cimrilik var demk ki, esim kendine saat bakar ama bana hep daha pahalisini bakar hic demez begendigim birseye cok pahali diye, ayrica daha sevgiliyken karismasi hos degil evlenince zaten sakinmazsin parani ama simdiden hukmetmek sacmaSinirime giden başka şey de mesela saat alacak bana baktığı daha uygun ki ben aldırmadım hoşuma gitmediği için. Anam bi baktım kendine markalı pahalı saat almış . Sonra da diyor ki çok görme bana. Kusura bakma sen beni kendin gibi görüp ona göre hediye almazsan bende sana aynı şekilde almam. Kendime pahalı alırım sana ucuz alırım
Cimrisin diyorum da yok değilim diyor. Ben şimdi tek taş pırlanta istemesem almaz galiba . Bi tarafım pırlanta aldırma diyor bu cimri yanını görünce bir tarafım pırlanta aldır müstehak bu adama diyorYok daha neler ama bu adamda biraz cimrilik var demk ki, esim kendine saat bakar ama bana hep daha pahalisini bakar hic demez begendigim birseye cok pahali diye, ayrica daha sevgiliyken karismasi hos degil evlenince zaten sakinmazsin parani ama simdiden hukmetmek sacma
Sorar mı bilmiyorum . Ama insan da ortak olacaksa ev işleri için yardıma da ortak olsun o zaman diyor.Giderler ortak karşılanabilir.Yada birinizin maaşıyla geçinilir ötekinden birikim yapılabilir sizin durumunuza kalmış.Ama o kadar çalışıpta kendime bişey alırken kocamdan izin almam.O harcama yaparken size soracakmıymış.
Istemesen almaz tabi ki, icinde kalacaksa iste bence, kendine herseyin iyisini alip size ucuzunu bakmasi da ayri bir tuhafCimrisin diyorum da yok değilim diyor. Ben şimdi tek taş pırlanta istemesem almaz galiba . Bi tarafım pırlanta aldırma diyor bu cimri yanını görünce bir tarafım pırlanta aldır müstehak bu adama diyor
Evlenince birimde öyle olur diye düşünüyorum ama evlenmeden de maaşıma karışması hoşuma gitmiyoruz ki bana aldığı hediye hep ucuz oluyor kendine de pahalı alıyor sinir oluyorum bu yanınaKendimden örnek vermek isterim size.. Evlendiğimden beri, ikimiz de maaşımızı alıp birleştiriyoruz. Her harcama, her tur ihtiyaç ordan karşılanıyor. Her ay bir miktar artiyor, onu da birikim yapiyoruz..
Kimin neye ihtiyaci varsa, ne esim ne de ben itiraz etmeden aliyoruz.. sorun yaşamadık 5 yıldır bu konuda cok şükür..
Esim ben calismadigim donemde bile1 karti elime verdi,ne istiyorsan al dedi. Bir de calisirken dese buyuk kavga cikartirim. Bu arada ortak hesap kullaniyoruz. Cok pahali bir sey alinacaksa birbirimize sorariz. Onun disinda evin hemen hemen tum alisverisini ben yapiyorum zaten.merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
KaçSinirime giden başka şey de mesela saat alacak bana baktığı daha uygun ki ben aldırmadım hoşuma gitmediği için. Anam bi baktım kendine markalı pahalı saat almış . Sonra da diyor ki çok görme bana. Kusura bakma sen beni kendin gibi görüp ona göre hediye almazsan bende sana aynı şekilde almam. Kendime pahalı alırım sana ucuz alırım
adamın böyle yaklaşımı çirkin.para konuşulması.merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?