- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
Ya adam başka yerde memur benim sayemde memleketine gelecek bazen diyorum o yüzden mi mantık evliliği yapacak. Bazen ben aylık maaşımı verdiğim oluyor bir ürüne ama o da her zaman olan birşey değil. Evlenince zor durumda iken de temel ihtiyaçlar dışında lüks ihtiyaç almam. Kafam karmakarışıkadamın böyle yaklaşımı çirkin.para konuşulması.
aşıksan o da aşıksa ortak bütçe olur ve herkes oradan harcar.kimse kendini maddi güvenceye almaz.ev işleir de ortak yapılır.ayrıca bu adamdan bir cacık olmaz.daha düzgün birini bu evlenmek için.memur olmasan evlenmeyecek miymiş
sen de sanki mantık evliliği yapacaksın gibi.ben de mantık evliliği yaptım.yürümüyor bilesin.benzer durumlar oldu şu an ne hallerdeyim.bırak gitsin bu adamYa adam başka yerde memur benim sayemde memleketine gelecek bazen diyorum o yüzden mi mantık evliliği yapacak. Bazen ben aylık maaşımı verdiğim oluyor bir ürüne ama o da her zaman olan birşey değil. Evlenince zor durumda iken de temel ihtiyaçlar dışında lüks ihtiyaç almam. Kafam karmakarışık
Saat mi kendisine aldığı saat bin küsür şimdi daha da zam geldi. Bana baktığı fiyat da 500 ün altında idi yanış hatırlamıyorsam ya da o civarı
adamı sevmek lazım evlenmek için 7/24 yanı evde, evlilik çok farklı bir boyut ilişkide.sevdiğin bir adamla bile aynı evde yaşamak zor gelebilir.hele böyle bir adamla işkence olur.tecrübeyle sabittir.Ya adam başka yerde memur benim sayemde memleketine gelecek bazen diyorum o yüzden mi mantık evliliği yapacak. Bazen ben aylık maaşımı verdiğim oluyor bir ürüne ama o da her zaman olan birşey değil. Evlenince zor durumda iken de temel ihtiyaçlar dışında lüks ihtiyaç almam. Kafam karmakarışık
Boşandınız mı? Ben aşık değilim ama dedim huyuma suyuma gider beni seviyorsa nazımı çeker bana da saygılı gibi geldi. Yoksa aşık felan değilim .evlenirsem de mantık evliliği yapacağımsen de sanki mantık evliliği yapacaksın gibi.ben de mantık evliliği yaptım.yürümüyor bilesin.benzer durumlar oldu şu an ne hallerdeyim.bırak gitsin bu adam
yok bu adamdan kaçın anlamında söyledim :)Saat mi kendisine aldığı saat bin küsür şimdi daha da zam geldi. Bana baktığı fiyat da 500 ün altında idi yanış hatırlamıyorsam ya da o civarı
yok bu adamdan kaçın anlamında söyledim :)
saygı duyuyorum ama sizi sevmeyen adam ki o da mantık evliliği apıyor gibi, istifa edeceğinizi söyleyin bakalım duracak mı?sevmeyen adam naz çekmez mesela.tek kişilik yalnızlık yaşarsınız.mutluluklar ben ne desm boş, saygı duyuyorumBoşandınız mı? Ben aşık değilim ama dedim huyuma suyuma gider beni seviyorsa nazımı çeker bana da saygılı gibi geldi. Yoksa aşık felan değilim .evlenirsem de mantık evliliği yapacağım
cimri adamın sevgisi de cimri olur.çünkü o parasını daha çok sever.hep ezilip, mutsuz hissedersiniz.kıskanacağınız kadın da değildir, parasıdır sizden çok sevdiği çok düşündüğü kıyamadığı uğruna kavga ettiği belki dövüştüğü ama siz değil.Cimrisin diyorum da yok değilim diyor. Ben şimdi tek taş pırlanta istemesem almaz galiba . Bi tarafım pırlanta aldırma diyor bu cimri yanını görünce bir tarafım pırlanta aldır müstehak bu adama diyor
itiraz değil sorgulayacaksınız. dinen bir hak veriliyor olması kadının haksızlığa uğramamasına garanti değil görüyoruz islam ülkelerinde kadınların hallerini. sonra kaçıp gavur ülkelerin tel örgülerine tırmanıyorlar alın bizi diye...
ben açtım okudum ve kadınla erkeğin eşit olmadığını düşünüyorum lütfen size eşit gelenin başkaları için de öyle olmadığını farkedin öbürlerini de bilgisizlikle suçlamayın. Size eşit gelebilir bana göre değil belki cevap verdiğiniz kişi de benim gibi okumuştur ve böyle düşünüyordurAraplıkla İslamiyeti karıştırmayın. O ülkelerde yaşanan şeyler Arap kültürünün yansıması. Kuranı bir kere açıp okuyan biri kadının da erkeğin de mağdur olmadığını anlar. Bence bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. Konuyu daha fazla uzatmak da istemiyorum. Dini içerik yasak diye uyarı da geldi.
merhaba arkadaşlar. Memursunuz evli olacağınız kişi de memur. Ancak evlenmeden bu kişi size harcamalarına evlendikten sonra dikkat edeceksin. Hatta bana da soracaksın birşey alırken deme hakkı oluyor mu. Normal de erkek evi geçindirmez mi kadın parasını gerekirse vermez mi? Kafam almak bullak . Normal de herşeyi beraber yaparız diye kafamdan geçirirdim ancak evleneceğin kişi para konusunu sorunca bu fikrim değişti
Araplıkla İslamiyeti karıştırmayın. O ülkelerde yaşanan şeyler Arap kültürünün yansıması. Kuranı bir kere açıp okuyan biri kadının da erkeğin de mağdur olmadığını anlar. Bence bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. Konuyu daha fazla uzatmak da istemiyorum. Dini içerik yasak diye uyarı da geldi.
Sağdan soldan duymuyorum okuyorum araştırıyorum küçük yaşlardan beri. Çok belli ilahiyat okuduğunuz Allahtan. Okumuşsunuz ama anlamamışsınız.ben ilahiyat okudum hanımefendi sizin gibi sağdan soldan duyduklarımı din sanmıyorum.
bana hangi islam ülkesinde kadının rahat olduğunu söyleyin?
bırakın edebiyatı. gidin dinin özünü öğrenin öyle gelin. kuru yazı kime ne fayda sağlar uygulayan olmadıkça.
araplar kendi dilinde yazılmış kitabı anlamamış ta türkiye'den bir siz anlamışsınız tebrikler yani. keşke türkçe inseydi kitap sorsan bi tek türkler anlıyor çünkü.. :))
Anladim. Eşit davranmadığını düşünüyorsunuz. Haklı olarak, size kurulan bu cümle rahatsız etti..Evlenince birimde öyle olur diye düşünüyorum ama evlenmeden de maaşıma karışması hoşuma gitmiyoruz ki bana aldığı hediye hep ucuz oluyor kendine de pahalı alıyor sinir oluyorum bu yanına
Sağdan soldan duymuyorum okuyorum araştırıyorum küçük yaşlardan beri. Çok belli ilahiyat okuduğunuz Allahtan. Okumuşsunuz ama anlamamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?