Kadının maaşı

Ya adam başka yerde memur benim sayemde memleketine gelecek bazen diyorum o yüzden mi mantık evliliği yapacak. Bazen ben aylık maaşımı verdiğim oluyor bir ürüne ama o da her zaman olan birşey değil. Evlenince zor durumda iken de temel ihtiyaçlar dışında lüks ihtiyaç almam. Kafam karmakarışık

sen de sanki mantık evliliği yapacaksın gibi.ben de mantık evliliği yaptım.yürümüyor bilesin.benzer durumlar oldu şu an ne hallerdeyim.bırak gitsin bu adam

adamı sevmek lazım evlenmek için 7/24 yanı evde, evlilik çok farklı bir boyut ilişkide.sevdiğin bir adamla bile aynı evde yaşamak zor gelebilir.hele böyle bir adamla işkence olur.tecrübeyle sabittir.

sen de sanki mantık evliliği yapacaksın gibi.ben de mantık evliliği yaptım.yürümüyor bilesin.benzer durumlar oldu şu an ne hallerdeyim.bırak gitsin bu adam
Boşandınız mı? Ben aşık değilim ama dedim huyuma suyuma gider beni seviyorsa nazımı çeker bana da saygılı gibi geldi. Yoksa aşık felan değilim .evlenirsem de mantık evliliği yapacağım

Boşandınız mı? Ben aşık değilim ama dedim huyuma suyuma gider beni seviyorsa nazımı çeker bana da saygılı gibi geldi. Yoksa aşık felan değilim .evlenirsem de mantık evliliği yapacağım
saygı duyuyorum ama sizi sevmeyen adam ki o da mantık evliliği apıyor gibi, istifa edeceğinizi söyleyin bakalım duracak mı?sevmeyen adam naz çekmez mesela.tek kişilik yalnızlık yaşarsınız.mutluluklar ben ne desm boş, saygı duyuyorum

Cimrisin diyorum da yok değilim diyor. Ben şimdi tek taş pırlanta istemesem almaz galiba . Bi tarafım pırlanta aldırma diyor bu cimri yanını görünce bir tarafım pırlanta aldır müstehak bu adama diyor
cimri adamın sevgisi de cimri olur.çünkü o parasını daha çok sever.hep ezilip, mutsuz hissedersiniz.kıskanacağınız kadın da değildir, parasıdır sizden çok sevdiği çok düşündüğü kıyamadığı uğruna kavga ettiği belki dövüştüğü ama siz değil.

Araplıkla İslamiyeti karıştırmayın. O ülkelerde yaşanan şeyler Arap kültürünün yansıması. Kuranı bir kere açıp okuyan biri kadının da erkeğin de mağdur olmadığını anlar. Bence bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. Konuyu daha fazla uzatmak da istemiyorum. Dini içerik yasak diye uyarı da geldi.

ben açtım okudum ve kadınla erkeğin eşit olmadığını düşünüyorum lütfen size eşit gelenin başkaları için de öyle olmadığını farkedin öbürlerini de bilgisizlikle suçlamayın. Size eşit gelebilir bana göre değil belki cevap verdiğiniz kişi de benim gibi okumuştur ve böyle düşünüyordur

Esim de ben de kamuda çalışıyoruz. Ikimizin de kazanci ailemizin kazanci senin benim yok yani.ikimiz de maasimizdan aylik 1000 tl yi kendimize ayırıyoruz kalan parayla da faturalar ödeniyor mutfak masrafi ve ortak harcamalar icin bir miktar ayriliyor kalan para da birikime gidiyor. Kendimize ayirdigimiz 1000 er lirayi nasil harcadigimiza karismiyor hesabını sormuyoruz.

Evlenmeden bu konuyu açıklığa kavuşturun. Tam olarak ne demek istemiş sor. Cüzdanınla mı evleniyor yoksa seninle mi emin olmadan sakın evlenme. Evlenmeden iyi veya kötü gerçek yüzünü gösterir inşallah.

Konu oraya nerden gitti, eş adayınız neyi kastetti onu bilmek gerekir. Adam herhalde eve alacağınız vazoya ambargo koymadı? Büyük ve sorumsuzluk olabilecek masrafları kastettiyse gayet haklı bence.

Eve erkek bakar devri de kapandı diye biliyorum. Bu hayat şartlarında eve 2 maaş girenler bile zor geçinirken, sizin tek maaşa bakmanız mümkün değil. Eşiniz ayda 10-15 bin kazanmıyorsa tabii. Kaldı ki eşitlik eşitlik dersiniz de, bir taraf eve para harcasın, 2 kişiyi baksın, diğer taraf tüm kazandığını kendine harcasın fikri bana hem haksızlık, hem saçmalık geliyor. Evin maddi yükünü de paylaşmalı evlenenler.

ben ilahiyat okudum hanımefendi sizin gibi sağdan soldan duyduklarımı din sanmıyorum.
bana hangi islam ülkesinde kadının rahat olduğunu söyleyin?
bırakın edebiyatı. gidin dinin özünü öğrenin öyle gelin. kuru yazı kime ne fayda sağlar uygulayan olmadıkça.
araplar kendi dilinde yazılmış kitabı anlamamış ta türkiye'den bir siz anlamışsınız tebrikler yani. keşke türkçe inseydi kitap sorsan bi tek türkler anlıyor çünkü.. :))

Bence kadının parası kendinedir. Erkek evi geçindirir kadın da yardımcı olur şayet çalışıyorsa. Ama öbür türlü birinin maaşına biri hem de evlenmeden karışıyorsa evlenince sorunlar yaşanır.

Sağdan soldan duymuyorum okuyorum araştırıyorum küçük yaşlardan beri. Çok belli ilahiyat okuduğunuz Allahtan. Okumuşsunuz ama anlamamışsınız.

An
Evlenince birimde öyle olur diye düşünüyorum ama evlenmeden de maaşıma karışması hoşuma gitmiyoruz ki bana aldığı hediye hep ucuz oluyor kendine de pahalı alıyor sinir oluyorum bu yanına
Anladim. Eşit davranmadığını düşünüyorsunuz. Haklı olarak, size kurulan bu cümle rahatsız etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…