Kalori sayımı işe yarıyor zeraseba nın topiğine buyrun

15 kilo zayıflamak kaç ay sürer

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
toipkçiğime yine kimse uğramamış
ev işi yapıorum şuanda
keten tohumu ve yoğurt yicem birazdan bide meyve

sabah yediklerim
ve birazdan yiyeceği yoğurt ve şeftali hesapladım toplam 210 kalori ediyor
790 kalori hakkım var
akşam yemekte 400 kalori yesem
390 kalori kalır onuda yemem inş

topiğinii okudumm cnımm ben kalorii saymasamda seninn gibii besleniyorumm hrgünn az azda olsa vermişsin çok sevindimm darısıı bana

1 kase çorba 1 tavuk az salata

keten tohumu ve yoğurtu şimdi yedim
form çayımı içicem

bundan sonra keten tohumu günde iki kez tüketcem

bende bugün sıkı diyetime başladım diyet diye tabir etmek istemiyorum aslında kendimi istemeden baskı altına sokuyorum o zaman, şöyle diyebiliriz bugün dikkat etmeye başladım :)

sabah ilk 1 bardak suyumu içtim 1 fincan yeşil çayımı içtim sonra 2 dilim kepekli ekmek arası örgü peynir koyup kahvaltımı yaptım şu ana kadar yaklaşık 1 kg su içtim saat 11 gibi 1 adet bisküvi yedim aldığım kalori 194 inş akşama kadar sadık kalırım

tebrikler canım
kaçamaklar sayesinde kilo vermem durdu bende yapmıcam kaçamak inş yani
3 kilo 700 gram verdim şimdiye kadar
neyse 1bardak su içtim yeşilçayımı içiyorum
kahvaltı yapıp dışarı çıkcam

bu arada 3 ayda 15 kilo vermcem sanırım kendime 4 ay süre koydum geri sayım başlasın 1 ay doldu sanırım
1 ayda 4 kiloya yakın gitti
ayda 4 kilo sayarsam 4 ayda 16 kilo eder napalım 1 ay çabuk geçti

bu arada 3 ayda 15 kilo vermcem sanırım kendime 4 ay süre koydum geri sayım başlasın 1 ay doldu sanırım
1 ayda 4 kiloya yakın gitti
ayda 4 kilo sayarsam 4 ayda 16 kilo eder napalım 1 ay çabuk geçti

olsun canım önemli olan kısa sürede kilo vermek değil kalıcı kilo vermek kendini sıkıştırma sıkıştıkça daha çok kaçamak yaparsın o zaman zaten seneye yaza yetişsin yeter bence kışın problem değil

sağol canım ya
benim kilo vermemin amacı eski fiziğime kavuşmak 57 kilo evlendim ve benim en kilolu halimdi yani:2:
bide hamile kalmak istiyorum belki faydası olur tüp bebek yapcaz seneye zayıflarsam iyi olur diyorum

bugün yediklerim
aç karna 1 bardak su
1 yeşilçay
sabah 1 dilim kızarmış tost ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 küçük domates

öğlen 3 bisküvi 3 yaprak sarma küçük
1 minik kase kısır

ara keten tohumlu yoğurt
yarım saat yürüyüş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…