- Konu Sahibi zeynep19032011
-
konu sahibi arkadaşım..anlattıkların bana inan hiç yapmacık gelmedi....
bahsettiğin durumlar malesef birçok ailede var..
anladığım kadarıyla sen ince ruhlu bi insansın ve karşındakileride öyle bekliyosun değilmi....
karşındakiler ane babanda olsa bencilce davranmalarının sonu elbetteki nefretle biter......
doğal olan budur.insan ailesinden nefret edermi yazmışlar..
çoçuğunu sevmeyen .öpmeyen anlamayan aileden herkez nefret eder....helede bu yaşlarda...
en çok anlayışa ihtiyacın olduğu zaman...
canım seni gerçkekten çok iyi anlıyorum
kendimi yerine koydum ve sanki senin evinde yaşadım bi anda.....
rabbime şükürler olsun ki pırlanta gibi anne,babam var...
sana tavsiyem pskolağa gitmen..
oseni daha çok rahatlatır,haplardanda fazla iyi gelir sana
ailenin değişmesi mümkün ama görünüşe göre davranışlarının dahi farkında değiller.....bol bol dua et inş. rabbim kalplaerine güzellik versin..
sen saygıı elden bırakma asla...ve her zaman bu hakine şükretmesini bil..
senden kötülerini düşün...evet bi düşün mutlaka vardır..
onlar senin ailen.hep hayatında olacaklar...onlar seni kabul etmedikçe sen onlara sarıl
gör bak daha güzel olacak herşey......
kibarca yorum yapğanlara kibarca cevap veriyorum zaten
hala aynı akıl verme durumuna devam ediyorsun zeynep 2 sayfa önce kocaman kadın gibi yorumlar yapan 17 yaşındaki kız 15 yaş yorumları mı yazmaya başladı ben mi yanlış okudum!
bir sürü ablan senin yorumunla teyzen! sana önerilerde bulundu hepsine muhalefet olup bahane buldun insanlar senin aklındakine paralel yorumlar yazmıyor diye kimseyi suçlayıp duygu sömürüsüne geçemezsin!
artık kesin şekilde bizlerle eğlendiğini düşünüyorum..
ha yanlışım varsa rabbimize kalsın konumuz kötülüğün için kimse klavye başında zaman harcamaz burada..!
beni anladığınızı söylüyorsunuz. ben şuan kendimden nefret eder duruma geldim. eğer bu kadar insan haklıysa ve siz beni anlıyorsanız. bu kadar insan sizide yargılayacaktır canınızı kurtarmaya bakın. ne diyim ki ben artık bu kadar yorumdan sonra sizin yorumunuzu okumak ilginç geldi. bu kadar insan bana inanmıyor. yazdıklarımın yapmacık olduğunu söylüyorlar. siz aksini söylüyorsunuz. ki yazdıklarımda gram abartma yok. dediğim gibi hatam buradaki insanlardan yardım beklememdi olmadı. kendi kendimi yaktım. depresyondaki günlerime dönüş yapıcam galiba jet hızıyla Allah herkeesten razı olsn
beni anladığınızı söylüyorsunuz. ben şuan kendimden nefret eder duruma geldim. eğer bu kadar insan haklıysa ve siz beni anlıyorsanız. bu kadar insan sizide yargılayacaktır canınızı kurtarmaya bakın. ne diyim ki ben artık bu kadar yorumdan sonra sizin yorumunuzu okumak ilginç geldi. bu kadar insan bana inanmıyor. yazdıklarımın yapmacık olduğunu söylüyorlar. siz aksini söylüyorsunuz. ki yazdıklarımda gram abartma yok. dediğim gibi hatam buradaki insanlardan yardım beklememdi olmadı. kendi kendimi yaktım. depresyondaki günlerime dönüş yapıcam galiba jet hızıyla Allah herkeesten razı olsn
benim yaşadıklarımı kısmen yaşamışsınız. yorumunuz için teşekkür ediyorum. muhtemelen yaşınız 25in altında. yanılmıyorum dimi ? çünkü bu yorumu 45 yaşınının üzerindekiler yazamaz. yorumunuz için tekrar teşekkür ediyorum.
uyku vaktim geçiyo lütfen bu konu kapanmadan ve üyeliğim silinmeden uyuyamam yardm ettsin biirin bana
32 yaşındayım... daha genç olduğumu düşünmekte haklısın malesef hepimiz genelde geçtiğimiz yolları unutuyoruz umarım sen de büyüdüğünde bu yaşadıklarını hatırlayıp çocuklarına anlatırsın ama bil ki bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor anne olmak da bunlardan birisi. 7 yaşında bir kızım var ailemin beni yetiştirirken yaptığı hataları tekrarlamamak için sürekli okuyor kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama annemin babamın bana o yaşlarda gösterdiği ve benim nefret ettiğim, hatalı dediğim bir sürü davranışı da bilinçli olarak kızıma tekrarlıyorum. gelişimi için, geleceği için, hayatı öğrenmesi için çook gerekli olduğunu düşündüğüm bu davranışlar yüzünden kızım tarafından eleştirilirken, öfkeli cümlelerini dinlerken sadece gülümseyerek kendi çocukluğumu hatırlıyorum ve ailemi ancak şimdi anlıyorum... annemin bana ozamanlar çok söylediği bir sözü vardı "inşallah seninde senin gibi bir kızın olur da sen de ona iyi bir anne olursun, bizde görürüz" derdi, ne ironik bir dilekmiş ancak anladım :) bende senin için diliyorum bunu...
canım bu bölümün sorumlusu madamiks ona bildimen gerekiyor sanırım:26:
bizimde çocukluğumuz el bebek gül bebek geçmedi dedem ve dayımı öldürmüşler benim doğduğum gün afedersin ama annem gözüm çıkmış kaşımı ne yapayım demiş ben anneme isyan edip kahretmedim aksine en kötü dönemlerinde yanında oldum hastanede ölümden döndü annem depresyon ilaçlarında sinirsel tedavi gördü ıllardır şuan görmüyor tedavi
lacıda bıraktı şükürler olsun ve çok mutluyuz ama bu kardeşlerim ve benim anneme desteğimle oldu aramızdan birimz isyan etseydik baş kaldırsaydık şuan ne bu mutlu aile nede eğitimli çocuklar olurduk kim bilir nerelerde olurduk evet düşünce tekme atan çok olur sen düşmemeye bak
sizin gibi bir annem olsn isterdim. şuan kollarında alırdım soluğu
ben durumu bildirdim ama cevap gelir umarım...ama yarını bulabilir yat isteresen bekleme
kesinlikle hepimizin ergenlik döneminde aile bireylerimiz arkadaşlarımız vs vs sorunlarımız oldu amacım kesinlikle rencide etmek kırmak değil ama böyle bir sorunu olan konu sahibimizin bir kız bana saldırdı şeklinde 2 msj ile ilgi toplama çabası şüphe noktam oldu benimde kız kardeşim var ve öneri vermek için iyi ki konu devamını okumuşum..
zaten hayat başlı başına hem ailede ailece hem dışarıda mücadele ve açıkçası hiç birimiz boşa yorulalımda ayrıca istemem
dediğim gibi zeynep ilk önce gayet muzdarip şekilde derdini anlatıyor sonra hoşuna gitmeyen yorumlara ince alaycı hakaretlerde bulunup yaş eş ilişki tahminlerinde bulunup en son turunu acındırma yardım isteme konu kapatma çabasıyla noktalamaya çalışıyor!!!!
RABBİMİZ YARDIMCIN OLSUN ZEYNEP.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?