Kardeşimden nefret ediyorum :(

beni anladığınızı söylüyorsunuz. ben şuan kendimden nefret eder duruma geldim. eğer bu kadar insan haklıysa ve siz beni anlıyorsanız. bu kadar insan sizide yargılayacaktır canınızı kurtarmaya bakın. ne diyim ki ben artık bu kadar yorumdan sonra sizin yorumunuzu okumak ilginç geldi. bu kadar insan bana inanmıyor. yazdıklarımın yapmacık olduğunu söylüyorlar. siz aksini söylüyorsunuz. ki yazdıklarımda gram abartma yok. dediğim gibi hatam buradaki insanlardan yardım beklememdi olmadı. kendi kendimi yaktım. depresyondaki günlerime dönüş yapıcam galiba jet hızıyla Allah herkeesten razı olsn

kibarca yorum yapğanlara kibarca cevap veriyorum zaten

zeynep senin yarattığın bu dengesizliğe ince espirilerde yapılır ama sana inceden inceye hakaret eden seni rencide edecek tek yorum okumadım diğer üye olan dostlardan ama sen! bunu yaptın kocanla ilgilen! teyze! yeterli mi!

bence sana bu kadar eğlence yeter güzelim hadi arkadaşlarına şimdi yarın istediğin an anlat bir forum vardı girdim böyle böyle yazdım ablalar teyzeler benimle ilgilendiler destek olmaya çalıştılar bende böyle böyle devam ettim vs vs

uzatmayalım iyi geceler..

bizimde çocukluğumuz el bebek gül bebek geçmedi dedem ve dayımı öldürmüşler benim doğduğum gün afedersin ama annem gözüm çıkmış kaşımı ne yapayım demiş ben anneme isyan edip kahretmedim aksine en kötü dönemlerinde yanında oldum hastanede ölümden döndü annem depresyon ilaçlarında sinirsel tedavi gördü ıllardır şuan görmüyor tedavi
lacıda bıraktı şükürler olsun ve çok mutluyuz ama bu kardeşlerim ve benim anneme desteğimle oldu aramızdan birimz isyan etseydik baş kaldırsaydık şuan ne bu mutlu aile nede eğitimli çocuklar olurduk kim bilir nerelerde olurduk evet düşünce tekme atan çok olur sen düşmemeye bak

Son düzenleme:

insanlar size inansin ya da inanmasin bunu onemsemenize gerek yok...
birakin inanan inansin, inanmayan inanmasin...
siz suanki konunuza sorununuza odaklanin ve sadece size bu konuda cevap yazan insanlarla iletisim halinde olun o halde...
boylelikle hem size inanmayanlara pirim vermis olmazsiniz...hem dalga konulari da uzamaz...
alin size cozum

canım dediğin gibi oldğun duruma şükret..
gör bak daha iyi olacaksın...
seni gerçekten anlıyorum ve inanıyorum
dualarım seninle...
beni yargılamk isteynde yargılasın...
burası kocaman bi dünya
hemfikiriz olmamız beklenemez zaten

32 yaşındayım... daha genç olduğumu düşünmekte haklısın malesef hepimiz genelde geçtiğimiz yolları unutuyoruz umarım sen de büyüdüğünde bu yaşadıklarını hatırlayıp çocuklarına anlatırsın ama bil ki bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor anne olmak da bunlardan birisi. 7 yaşında bir kızım var ailemin beni yetiştirirken yaptığı hataları tekrarlamamak için sürekli okuyor kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama annemin babamın bana o yaşlarda gösterdiği ve benim nefret ettiğim, hatalı dediğim bir sürü davranışı da bilinçli olarak kızıma tekrarlıyorum. gelişimi için, geleceği için, hayatı öğrenmesi için çook gerekli olduğunu düşündüğüm bu davranışlar yüzünden kızım tarafından eleştirilirken, öfkeli cümlelerini dinlerken sadece gülümseyerek kendi çocukluğumu hatırlıyorum ve ailemi ancak şimdi anlıyorum... annemin bana ozamanlar çok söylediği bir sözü vardı "inşallah seninde senin gibi bir kızın olur da sen de ona iyi bir anne olursun, bizde görürüz" derdi, ne ironik bir dilekmiş ancak anladım :) bende senin için diliyorum bunu...

sizin gibi bir annem olsn isterdim. şuan kollarında alırdım soluğu

kesinlikle hepimizin ergenlik döneminde aile bireylerimiz arkadaşlarımız vs vs sorunlarımız oldu amacım kesinlikle rencide etmek kırmak değil ama böyle bir sorunu olan konu sahibimizin bir kız bana saldırdı şeklinde 2 msj ile ilgi toplama çabası şüphe noktam oldu benimde kız kardeşim var ve öneri vermek için iyi ki konu devamını okumuşum..

zaten hayat başlı başına hem ailede ailece hem dışarıda mücadele ve açıkçası hiç birimiz boşa yorulalımda ayrıca istemem

dediğim gibi zeynep ilk önce gayet muzdarip şekilde derdini anlatıyor sonra hoşuna gitmeyen yorumlara ince alaycı hakaretlerde bulunup yaş eş ilişki tahminlerinde bulunup en son turunu acındırma yardım isteme konu kapatma çabasıyla noktalamaya çalışıyor!!!!

RABBİMİZ YARDIMCIN OLSUN ZEYNEP.

zeynepcim bende ailemle cok sorunlar yasadim fakat hicbir zamam ailemin disinda kimseden destek gormedim ben fransada yasiyorum inanki o eski tartistigim gunlerimi bile ariyorum 50 tane arkadas es dost sandigin isan bulabilirsin ama 1 tane ailen olacak kimse bulamazsin unutma bu dunya menfaat dunyasi sen birazcik annenle konus seni en iyi anlayan o olur bence kiz kardesinede biraz jest yap ona yakinlik goster bak ozaman oda senin genc bi kiz oldugunu anlar ve yakinlasir hatta hediye al gonlunu feth etmeye bak peygamber efendimiz hediyelesin cunki hediyelesmek sevgileri cogaltir diyor canim beni dinle bak hersey yoluna girecektir inan

ben niye mesaj çekmek için öyle bir yalan söyleyeim anlamıyorum sizi. rezil olduğum iğrenç bir olaydan bahsediyorum bunun neyi yalan olabilir insan kendini durduk yere rezil eder mi

Bir olay anlatıp çıkıyorum senin konundan Bir gelin varmış kayınvalidesiyle hiç anlaşamazmış birgün gitmiş bir büyücüye bana zehir ver onu öldüreyim demiş büyücüde zehir yerine şeker vermiş ama bunun haberi yok tabi ve eklemiş hergün çayını ayağına götür iyi davran içine bu zehiri at demiş kadın hep iyi davranmış zehirli çayı içsin şüphelenmesin diye tabi o iyi davranınca kayınvalideside iyi olmuş anne kız gibi olmuşlar en sonunda gelin ilacın bitmsine yakın gitmiş büyücüye boz bu büyüyü kayınvalidem ölmesin ne olur ben öleyim ama o ölmesin o melek gibiymiş ama ben görememişim demiş büyücüde ben zehir vermedim senin içindeki zehiri çıkadım demiş yani anlayacağın canım sen ailene karşı içindeki zehiri çıkar önce

gayet sıradan bir hayat yaşarken, bu konuyu açtıktan 2 gün sonra başıma böyle birşey geldi ve paylaşmak isteim. çünkü hayatımda ilk kez başıma böyle tuhaf bişey geldi. ve zamanlamasıda müthiş oldu. yalancılıkla suçlanıyorum şuan. Allah benim belamı verseydide o otobüse binemeden ölseydim burayada başımdan geçeni anlatmasydım kendime şuan sadece acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…