- Konu Sahibi zeynep19032011
-
oda beni sizler gibi anlayamıyor. çünkü o bu konuda çok şanslı mükemmel bir ailesi var .
ya da ailesi şanslı kendilerine değer veren evlatları var
kardeşinin sevgilini kıskandığına dair bi bulgu varmı?
yok tabikide..........
o zmn ciddi bi tedaviye ihtiyacın var senin.paranoya olmuşsun.
ilk okuduğumdada şaka filan yapıyosun diye düşünüp çıkıştım ama senin biran önce tedavi olman lazım hatta acil sana herkes kötü bence sana öyle gelmiştir ir defa ne olursa olsun sorun ben tobüsteyken birisi gelip diğerinin saçını yolsun polisi ben ararım ve o saç yolanıda polis gelene kadar bir yere göndermem elimden geleni yaparım o seni dövüp elini kolunu sallayarak gittiyse bence sende bir sorun var sana öyle gelmiştir ben seni çözemedim Allah yardımcın olsun
elini kolunu sallayarak gitmedi otobüsten attılar, ayrıca bana saldırdıktan sonra yarım saat başımda durmadı hemen attılar napayım o ruh hastasını mı kovalayım, benim yerime şoför kovaladı zaten. ayrıca bende niye problem olsun anlamadım?kız otobüse biner binmez gözüne kestirdiği bana hareket çekip durduk yere saldırıyor küfür ediyorsa bende niye probblem olsun ? otobüsteki insanlara tüküren yarım akıllı bir kız değilde ben mi suçluyum ? alışkın değilim sokak kavgalarına şuan olsa o kzı sürüm sürüm süründürdüm. tabi döverek değil. şikayet ederdim. kendime 3 saat sonra geldim. normal birşey yaşamadım yani laf dalaşına benzemez. bilmeden yada sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsanız yapmayın. bana göre ailem dışında kim kötüymüş bi söyler misiniz merak ettim. yazdıklarımdan anladığınız şeyi o kadar merak ettim ki heyecanla cevabınızı bekliyorum :44:
elini kolunu sallayarak gitmedi otobüsten attılar, ayrıca bana saldırdıktan sonra yarım saat başımda durmadı hemen attılar napayım o ruh hastasını mı kovalayım, benim yerime şoför kovaladı zaten. ayrıca bende niye problem olsun anlamadım?kız otobüse biner binmez gözüne kestirdiği bana hareket çekip durduk yere saldırıyor küfür ediyorsa bende niye probblem olsun ? otobüsteki insanlara tüküren yarım akıllı bir kız değilde ben mi suçluyum ? alışkın değilim sokak kavgalarına şuan olsa o kzı sürüm sürüm süründürdüm. tabi döverek değil. şikayet ederdim. kendime 3 saat sonra geldim. normal birşey yaşamadım yani laf dalaşına benzemez. bilmeden yada sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsanız yapmayın. bana göre ailem dışında kim kötüymüş bi söyler misiniz merak ettim. yazdıklarımdan anladığınız şeyi o kadar merak ettim ki heyecanla cevabınızı bekliyorum :44:
bende şunu çok merak ettim neden bize saldırmıyorlarda sana saldırıyorlar demekki problemlisin yada dikkat çekmek için buraya konu açtın aman daha çocuksun sen iyi bir evlat olki ailende iyi bir aile olsun
burdaki yorumlara katlanamıyorsan konu açmayacaksın küçük arkadaşımherkes görüşünü yazar yorum yapmayın diyemezsin
sen daha çok küçüksün şimdi bişey yazsam sonra üzülürüm çünkü daha çocuksun bence sen okumana bak macera peşinde koşmaben niye dikkat çekmek için konu açayım ki? akli dengesi yerinde olmayan biri Sana da saldırabilir bu gayet normal. bende ne gibi bir problem olabilir ki ilginçsin yani. son derece hemde
sen daha çok küçüksün şimdi bişey yazsam sonra üzülürüm çünkü daha çocuksun bence sen okumana bak macera peşinde koşma
senin uyku saatin gelmiş de geçiyor bile bak sonra o bu saldırdı diye sayıklıyorsunhaydi çocuklar uykuyaaaaaaaa
sana katılıyorum tatlım ama gülmekten:111:
benim ailemle olan problemim dışında gayet normal bir hayatım var başka hiç problemim yok neredeyse. ve konumu da buna yönelik açtım. bugün başıma gelen olayı da paylaşmak istedim, çünkü anlayamadım neler olduğunu belki bir yorum beni doğru sonuca ulaştırır düşüncesiyle.
herkesle aram gayet iyi. bunu defalarca belirttiğim halde, canı sıkılan insanlar gelip sen herkesle kötüsün, sen kimle anlaşıyorsun?, sen sorunlusun gibi yorumlar yapıyorlar yada ima ediyorlar. tabi isteyen herkes yorum yapıp fikrini dile getirebilir ama neden gayet normal yorum yazan bir insan yorumunu yazdıktan sonra çıkıyor cevap beklemiyor da olumsuz ve ya birşey ima edercesiine yorum yapanlar takip ediyor sürekli.olumsuz yorumlar yapıp sonrada cevap bekliyorlar bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar kendilerince. ama buraya ailemle ilgili sorunumu dile getirerek bana yardımcı olacak kişilerden yorum bekledim. nedense bu sitede benden yaşça çok büyükler olmasına rağmen beni sadece yaşıtlarım anlayıp doğru düzgün yorum yaptılar, yardımcı oldular. geri kalanı yok çocuksun, yok küçüksün, yok ergensin, yok öylesin, yok böylesin. . sizden yaşça küçük olduğumu biliyorum zaten ama ben buraya ben ergen miyim küçük müyüm diye de konu açmadım ki mesajların %90nı buna yönelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?