- Konu Sahibi zeynep19032011
-
takip edeceğiz tabikide hadi bize bir laf soktun sonra ne olacak elaleme rezilmi olalımDD hahah bence sen başka macera peşinde koş senin 17 yaşında olduğuna inanmıyorum
inanmıyorsan yorum yazma seni buraya bağlayan ne ?
sensin senden ayrılamıyorum
off bir kız tarafından otobüste saldırıya uğradım. hala şoktayım
oda beni sizler gibi anlayamıyor. çünkü o bu konuda çok şanslı mükemmel bir ailesi var .
sadece ilk mesajını okudum aradakileri okumadan yazıyorum.
canım öfkeni anlıyorum benim de kardeşimle senin yaşlarında aram hiç iyi değildi hatta üniversite sınavına gireceğim günün gecesinde türlü saçmalıklar ve bencillikler yaparak beni uyutmamıştı sabaha kadar sinirden ağlamıştım ozaman hayatımı çok etkileyen bu davranışı yüzünden bende ondan nefret etmiştim, ne beddualar etmiştim anlatamam şimdi o beddualarım gerçek olmasın diye herşeyi yaparım. düşünüyorumda oda çocuktu, belki benim sınav yüzünden gördüğüm ilgiyi kıskanıyordu, belki de kendince çoook önemli olan telefon konuşmaları gürültü patırtıları benim sınavımdan daha önemli geliyordu ona ozamanlar, belki düşünmedi bile yaptığının sonuçlarını... şimdi ikimizinde birbirimiz için yapmayacağı şey yok ama ozaman ikimizde bunu anlayacak olgunlukta değildik.
bazen en yakınlarımızın davranışları beklentilerimizi karşılamıyor ama beklentilerimizi karşılamak zorundalar mı yada biz onların beklentisini ne kadar karşılıyabiliyoruz bunu da bilmiyoruz.
ikinizinde yaşı küçük ikinizden de bu durumda olgunluk beklemek zor muhtemelen yaşınızın verdiği bencillikle hareket ediyorsunuz zaman ve hayat ikinizi de olgunlaştırınca birbirinizin kıymetini çok iyi anlayacaksınız.
kendi adıma bir kardeşim olmasaydı hayatım çok farklı olurdu biliyorum ama yine biliyorum ki sahip olabileceğimi hayal edebildiğim şeylerin hiçbirisi benim için kardeşimden daha kıymetli değil.
ah canım, kıyamam. bana gösterdiğin ilgiyi kocana da göster, seni başının tacı yapar . buda küçükten bir teyzeye nasihat
hic sasirmadim...
hic bir sey gorundugu gibi mukemmel degildir...
bence siz kesinlikle tedavi almaya devam edin, onceki mesajimda da bunu ogutlemistim zaten...
yasiniz kucuk, hosgormememiz gerek sizi...ama sizin de hatalarinizi bir sekilde gormeniz gerek cunku bu kafayla yetisirseniz ailenizi ve etrafinizdaki diger insanlari kaybedersiniz teker teker...
sunu da unutmayin, o nefret ettiginiz kardesiniz ve sizi anlamadiklarini iddia ettiginiz aileniz sizin dunyaki tek gerceginiz...
aileden gerisi fasa fiso bu hayatta bunu ileride insallah anlarsiniz...
sizin en kotu zamanlariniz da, hatta basiniza gelebilecek en beter durumda yaninizda olacak insanlar onlar, erkek arkadasiniz ya da diger yakinlariniz degil...bunu unutmayin ve ailenize ona gore davranin...
ayrica ''sadece kendi dogrularinizi gormekten'' de vazgecin...
olaylara annenizin babanizin ve kardesinizin gozunden de bakmaya calisin...
dogru oldugunuzu dusundugunuz halde belki yanlis olan insan sizsinizdir kimbilir...
sinirlerim çok bozuk ya. dayak yedim resmen bu ne ya
off bir kız tarafından otobüste saldırıya uğradım. hala şoktayım
benim ailemle olan problemim dışında gayet normal bir hayatım var başka hiç problemim yok neredeyse. ve konumu da buna yönelik açtım. bugün başıma gelen olayı da paylaşmak istedim, çünkü anlayamadım neler olduğunu belki bir yorum beni doğru sonuca ulaştırır düşüncesiyle.
herkesle aram gayet iyi. bunu defalarca belirttiğim halde, canı sıkılan insanlar gelip sen herkesle kötüsün, sen kimle anlaşıyorsun?, sen sorunlusun gibi yorumlar yapıyorlar yada ima ediyorlar. tabi isteyen herkes yorum yapıp fikrini dile getirebilir ama neden gayet normal yorum yazan bir insan yorumunu yazdıktan sonra çıkıyor cevap beklemiyor da olumsuz ve ya birşey ima edercesiine yorum yapanlar takip ediyor sürekli.olumsuz yorumlar yapıp sonrada cevap bekliyorlar bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorlar kendilerince. ama buraya ailemle ilgili sorunumu dile getirerek bana yardımcı olacak kişilerden yorum bekledim. nedense bu sitede benden yaşça çok büyükler olmasına rağmen beni sadece yaşıtlarım anlayıp doğru düzgün yorum yaptılar, yardımcı oldular. geri kalanı yok çocuksun, yok küçüksün, yok ergensin, yok öylesin, yok böylesin. . sizden yaşça küçük olduğumu biliyorum zaten ama ben buraya ben ergen miyim küçük müyüm diye de konu açmadım ki yorumların %90nı buna yönelik.
bak güzelim burası gerçekten birbirine yeri geldiğinde destek olan, sorunlarını çözümlerini paylaşan, yeri gelincede şakalaşan bayanların yeri sonuna kadar tüm yazdıklarını okudum ama alıntı yaptığım 2 msj ınla inandırıcılığını benim adıma kaybettin.
alışkınız canı sıkılan aklı sıra eğlence arayan psikolojik sorunu olduğuna inandığım kişilerin çok konu açmalarına yalanlarına şahit olduk.
cidden yazdıkların sorununsa ilk problem ailenin duruma gereken müdahaleyi etmemesidir (ki tekrar ediyorum inanmıyorum!)
izmir de böyle bir olay olacakta otobüs şöförü kovalayacak! polise müdahale ettirmeyip böyle bir sorumluluk alacak! yapma!izmir hoşgörü ve kollama şehridir.. (aslen ben izmirliyim!)
rabbim yardımcın olsun
sensin senden ayrılamıyorum
sizde kendinize başka eğlence bulun geyik sohbetlerine filan katılın. kocanızla, çocuklarınızla, torunlarınızla olan problemlerinizi başkalarının açtığı konulara gerksiz yorumlar yaparak eğlenmeye çalışmayın. size uygun geyik konusu açarım orda +90 neneler takılırsınız. ii geceler Sana
canım sadece izmir değil güzel vatanımın her yeri öyle ben canımı veririmde orada 20 yaşındaki birisine bir çocuğu dövdürtmem
gerçekten ayıp ediyorsun madem konu açtın yorumlarıda efendi efendi okur hoşuna gitmezse cevap vermezsin senin çözüm bulma çaban bitti de akıl verme durumun mu başladı
burada herkes eşit haktadır yaşı ne olursa olsun kibarca hakaret yada kibarca alaycılıkta ne demek
arkadaşlarıma anlatamadığım dertlerimi burada tanımadığım insanlarla paylaşmam hata. benim sizin gibi şuan gidip dertleşebileceğim beni anlayan ailem yok. ben buraya konu açmakla hata ettim. ailem anlamıyorsa el nasıl anlasın nasıl yardımcı olsun. düşene tekme. bu zamana kadar hep siz açtınız konu ben okudum, burada benim konu açmam hata evet bunu yaşımın küçüklüğüne bağlayacaksınz, haklısınız bağlayın bence. bu siteye yaş sınırı koysunlar açtığım konunun bana bir faydası olmadı, yetişemiyorum yazdıklarınıza cevap yetiştiremiyorm geriliyorum sinirlerim kaldırmıyor. küçüğüm evet ağlıyorum aynada kendimi sümüklü görünce size hak verdim çok haklısınz. mutsuzdum evet sayenizde 100000 kat mutsuz oldum. ağlıyorum. mutsuzum. konunun kapatılmasını ve üyeliğimin silinmesini istiyorum. bunlar olmadan ben rahat rahat başımı yastığa koyamam. bu konuda bana yardımcı olacak var mı
ilk küçük yorumunuzu okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymuyorum. yorumununz için teşekkrler iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?