Kardeşimden nefret ediyorum :(

Aile kadar kutsal anlamlı bişey varmıki canım ben şuan 36 yaşındayım senin bu yazdıklarını o yaşalrda hepimiz yaşadık o zaman benimde en değerli varlıklarım arkadaşlarımdı ama şimdi nerdeleer bişr tanesi kalmadı ama o zmanlar dövüştüğüm barıştığım kardeşlerimle beraberim onları o kadar çok seviyorumki canın deseler hiç düşünmem veririm bunları yazmışsın ok ama şimdi bir daha düşün bence kardeşlik sonsuza kadar arkadaşlık geçici tabiki arkadaşlarımız olucak ama en yakın dostun sırdaşın kardeşlerin canım kardeşlerim sizi çokkk ama çokkk seviyorum iyiki varsınız.......

ŞOKTAYIM!!!
Benim 20 temmuzda düğünüm var bırakın kız kardeşimi abilerim bile şimdiden ağlıyorlar benim kardeş anlayışım bu suç senin değil ailenizin sizi böyle yetiştirmiş!!!

Türk milletine vur dersin öldürür üzülme canım bu durumlar geçici sen seneye ınsallah kazanırsın ve ıster yurt tutar ısterde ev tutarsın ıyı bır karar vermıssın zaten okurken evınde bu sartlar altında derslerıne konsantre olamazsın bır muddet uzak kalmak senın acından ıyı olacak dıye umuyorum ayrıca kardesın senı kıskanıyor olabılır o yastakı kardeslerde olagan bır durum aılede o kucuk dıye musamaha gosterebılır nede olsa sen buyuksun derler tr gıbı bıryerde neyse zaten en dogru kararı almıssın canım tekrar dıyorum gecıcı durumlar bunlar ne kendını uz ne aılenı basarılar dılerım.

Türk milleti derken sen bu milletin içinde değilmisin?
Ayrıca arkadaş açıkçası kimsenin karışmayacağı bir hayat istiyordilinin altındaki bu bence bu kardeşini kıskanıyor o bunu değil dürüst olmak lazım

Bence Ergenlik caginda yasanabilen dogal seyler bunlar.. Annen Baban ve Kardesinde arama sucu.. Doktora gidecegine otur bir Kagida yaz onlardan beklediklerini.. ve sonrada Paylas... Konusmayi dene mesela Haftanin iki gününü ailene ayir onlarla birseyler yap kardesinle konus onunla zaman gecir ve birseyler paylas ömür boyu o ilaclari kullanacak halin yok sonucta ve bence onlari hemen tuvalete at ve suyu cek

benım Türk mılletınden kastım dusene bır tekmede sız vurmayın demek ıstemem kızın yası kucuk bellı normal yada anormal yasadıkları kımımıze gore .sonucta ucunda olum yok ya tatlı dılle teskın etsenız guzel guzel anlatsanız.ıyılık yapsanız ama tam tersı aılenızı kardeslerınız anlatıyorsunuz kızı sucluyorsunuz herkes sızın kadar sanslı olamıyor sızın aglayanlarınız var dıye herkesın aynı mı olmak zorunda sen neden ustune alınıyorsun ya yorum yapmaya gelmıyor . canım ben Turkum sen degılmısın ama dusene bende bır tekme atmam kosarım yardımına buda boyle bılınsın.

Son düzenleme:
kardesiniz de siz de ergenlik cagindasiniz...
bu donemde kardesler birbirlerinden pek hazetmeyebilir...
ama bir buyuyun...yasiniz soyle 25 falan olsun o zaman birbirinizin kiymetini anlayacaksiniz...
hele biraz daha gecsin yasiniz 25ten, o zaman daha da cok anlayacaksiniz cunku dunyada tanidiginiz hic bir insan asla ama asla kardesiniz gibi yakin olmayacak size, onun kadar durust, icten ve cikarsiz olmayacak...
aklinizi basiniza alin, ablasiniz siz...
kendinizi toparlayin once, kardesinize iyi ornek olun...onu anlamaya calisin...
eger yanlislari varsa dogru yolu gostererek onu egitmeye calisin...
boyle kardesimden nefret ediyorum ayni evde yasayamiyorum demek genc bir kiza hic yakismiyor...

gencler nedense bu yaslarda ailesinden uzaklasir, arkadaslar falan daha cazip gelir...
ama bu dusunceleriniz ileriki yaslarinizda degisecek ve bu konusmalarinizdan ve ailenize karsi yaptiginiz saygisizliklardan pisman olacaksiniz...
iyisimi hem ebeveynlerinizi hem de kardesini anlamaya calisin, uyumlu biri olmaya calisin...
psikolojik destek almaya da devam edin iyi gorunmuyorsunuz...

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

otobüste en arkada oturuyordum. inmeme 1 durak kala bir kız bindi otobüse. ben diyim 80 kilo siz diyin 100 kilo. ben onun 3te 1iyim yani. otobüse biner binmez bana hareket çekti. ama üzerime alınmadım. sonra hareketler yapıp o.......u diye bağırarak koşa koşa geldi ve bni yolmaya başladı ben aynen böyleyim ------------>>> neye uğradığımı şaşırdım. sadece koluna vurabildim 2 kere. akli dengesi bozukmuydu anlamadım. 20 tane adam alamadılar o kızın elinden beni. zorla otobüsten attılar kızı. şöför indi kızı kovaladı peşinden koştu herkes başıma toplandı. bişeyim yok diyorum gitmiyorlar. sadece dayak yedim rezil oldum o kadar.

Son düzenleme:
Otobüse her gün aynı saatte binmiyorsun değil mi ?

hemen hemen aynı saatlerde biniyorum ama kız benden yaklaşık 10 durak sonra bindi anlamadım yani. erkek arkadaşımda sevmediğin biri üzerine salmıştır filan dedi. kimseyle bir problemim yokki. otobüse biner binmez öyle bişey yapması şaşırtıcı geldi ona. anlmadım bende

Belki erkek arkadaşı veya beğendiği çocukla konuşmuş ya da mesajlaşmış olabilirsin.
Face ten erkek arkadaşını takip edip,senden huylanmış olabilir.
Kafasında kurmuştur,seni rakip ya da düşman görmüştür.
Olabilir mi ? Çıkar kokusu yakında...
Sen yine de dikkatli ol derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…