Kardeşimden nefret ediyorum :(

odaları ayırman istersen evden ayrılman ne farktcekii hayatındasonuçtaa ailen oonlarr sennnin bir ömürr boyu hep yanında yada hayatında olcak insanlar atamsınkiii bence önce pskolojiye gitmedeen ailenle anene babanla konusaydın yaa...sonuçta en iyi durumu onlar anlarr evlatlarısın üvey çoçukalrı deilsin ya bir orta yol bulurlarr

ben erkek arkadşım dışında erkek olarak kimseyle konuşmuyorum ki. facebookta kullanmıyorum uzun zamandır. erkek arkadaşım, eski erkek arkadaşımın böyle bişey yaptırdığını düşündü ama ben sanmıyorum. sokak sokak o kızı aradık erkek arkadaşım sayesinde tabi bulamadık

umarım o orta yolu bulucaz. çok dşündüm bu konuyu dün gece. ama ne yapacağımı bilmiyorum

neden olmaz denedinmi pewki olmusuz cevapmı aldın ailenden eger öyleyse yapcan tek şey iy biir okul kazanıp gitmek

onlarda birbirimizle iyi olmamızı çok istiyorlar ama bunu onlarla konuşurken bile anlaşamıyoruz. kendileri kusursuz, kendi hatalarını kesinlikle görmüyorlar.

acaba erkek arkadaşıma aşık olabilir mi ki? şuan takıldı aklıma inşallah öyle bişey yoktur

ya saldırması hiç normal bi durum değil.ya hastadır yada senin bilmediğin bi düşmanın.gencecik kızsın ortalık yerde öyle sana saldırması hiç hoş değil saç saça başbaşa kavga edecek değilsin neymiş derdi bi öğren neden otobüsten attınızki arasaydınız polisi veya babanı arasaydın bırakmasaydın kızı.ne hakla yani durduk yere kolaymı öyle herkesin içinde birde gencecik kızsın yakışmaz bi kıza öle bi durum neymiş derdi öğren bence bırakma bidahikine.şöföre de karakola gidiyoruz açmayın kapıları de veya polis çağır.yakışmaz yani ortalık yerde canım benim her ne olursa olursa korkma.bırakma bidahakine babanada söle düşmanın olduğunu bilsinler Allah göstermesin başına hersey gelebilir

ben neye uğradığımı şaşırdım ki. kaldım öyle. herşey aniden gelişti kendimi koruyamadım bile. eğer kendime gelebilseydim hemen o dediğinizi yapardım ama ilk defa başıma böyle birşey geliyor ilk defa dayak yedim şoka girdim resmen elim ayağım titredi. o an gerçekten hiç düşünemedim bunları.

otobüste bana bunu yapan eğer bilmediğim bir düşmanımsa, sokakta yakalasa şişler heralde. umarım biri sanmıştır yoksa böyle bir düşmanım olsun istemem . .

yok o kadarınıda yapamaz korkuyla yaşama seni korkutmak için demedim de böyle bişey tekrar başına geldiğinde yardım iste etraftan polisi arasınlar yada bırakmasınlar canım.neymiş derdi öğrenin veya babanı ara o anda hemen gelsin

bir daha onu görmek istemiyorum, umarım tekrar karşıma çıkmaz. o surat ifadesi aklımdan çıkmıyor, tüğlerim diken diken oluyor aileme, arkadaşlarıma anlattım herkes akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüyor. gayet sağlıklı görünüyordu ama hareketleri tuhaftı beni görünce anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…