- Konu Sahibi zeynep19032011
-
Belki erkek arkadaşı veya beğendiği çocukla konuşmuş ya da mesajlaşmış olabilirsin.
Face ten erkek arkadaşını takip edip,senden huylanmış olabilir.
Kafasında kurmuştur,seni rakip ya da düşman görmüştür.
Olabilir mi ? Çıkar kokusu yakında...
Sen yine de dikkatli ol derim.
Kız,senin yaşlarındaysa bu ihtimal olabilir.....
odaları ayırman istersen evden ayrılman ne farktcekii hayatındasonuçtaa ailen oonlarr sennnin bir ömürr boyu hep yanında yada hayatında olcak insanlar atamsınkiii bence önce pskolojiye gitmedeen ailenle anene babanla konusaydın yaa...sonuçta en iyi durumu onlar anlarr evlatlarısın üvey çoçukalrı deilsin ya bir orta yol bulurlarr
kiz kardesin tutmustr belkimmm...neyse cnm cok gecmis olsun dikkat ett...snede yolsaydinnn onuu
umarım o orta yolu bulucaz. çok dşündüm bu konuyu dün gece. ama ne yapacağımı bilmiyorum
düşünme bencee ailenlede konuş bir fikirlerini al bakalımm onlarda durumu düzeltirlerr mutlakaaa
umarım o orta yolu bulucaz. çok dşündüm bu konuyu dün gece. ama ne yapacağımı bilmiyorum
o şekilde olmuyor başka bir yolunu bulmak istiyorum ben artık çok sıkıldım ben
neden olmaz denedinmi pewki olmusuz cevapmı aldın ailenden eger öyleyse yapcan tek şey iy biir okul kazanıp gitmek
ben erkek arkadşım dışında erkek olarak kimseyle konuşmuyorum ki. facebookta kullanmıyorum uzun zamandır. erkek arkadaşım, eski erkek arkadaşımın böyle bişey yaptırdığını düşündü ama ben sanmıyorum. sokak sokak o kızı aradık erkek arkadaşım sayesinde tabi bulamadık
ya hastadır yada birine benzetmiştir cnm
ya saldırması hiç normal bi durum değil.ya hastadır yada senin bilmediğin bi düşmanın.gencecik kızsın ortalık yerde öyle sana saldırması hiç hoş değil saç saça başbaşa kavga edecek değilsin neymiş derdi bi öğren neden otobüsten attınızki arasaydınız polisi veya babanı arasaydın bırakmasaydın kızı.ne hakla yani durduk yere kolaymı öyle herkesin içinde birde gencecik kızsın yakışmaz bi kıza öle bi durum neymiş derdi öğren bence bırakma bidahikine.şöföre de karakola gidiyoruz açmayın kapıları de veya polis çağır.yakışmaz yani ortalık yerde canım benim her ne olursa olursa korkma.bırakma bidahakine babanada söle düşmanın olduğunu bilsinler Allah göstermesin başına hersey gelebilir
yok o kadarınıda yapamaz korkuyla yaşama seni korkutmak için demedim de böyle bişey tekrar başına geldiğinde yardım iste etraftan polisi arasınlar yada bırakmasınlar canım.neymiş derdi öğrenin veya babanı ara o anda hemen gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?