- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Öyle yapıyormuş. Bebek agliyormus falan konu sahibi mecburen o an yediriyormus vs. Saka gibi. Hanimefendi oturup oje sürüyor o daha mühim tabi bebegin açlığından.Bu cevabı vereceğinizden emindim.
Bu insandan korkulur, duygusuz çünkü.
İnşallah tedavisi vardır ve tedavi sürecini tamamlar.
Bebeği altı pis de bırakır, karnı aç da, işkence de eder.
Annen büyütsün madem...Herkese iyi haftasonları diliyorum. Bu ara canımı epey sıkan ve arada kaldığım bir konu var. Çevreme danışmaktan epey yorulduğum için sizlere sormak istedim.
Konum kardeşimin çocuğu ile ilgili. Kız kardeşim hiç istemediğim bir adamla, engel olmama rağmen kötü bir evlilik yaptı. Bu süreçte bizim aramız açıldı kendisine mesafe koydum. Bu arada hamile kaldı 50 günlük bir bebeği var. Eşini vurdular yoğun bakımdaydı ve doğumdan önce vefat etti. Kardeşime doğum sonrası söyledik. Bunlar olurken herkes şunu demeye başladı "bu çocuğu siz alsanıza".. Siz dedikleri de ben ve eşim. Henüz yeni evliyim 1 ayım yeni doldu. Maddi, manevi siz iyi bakarsınız, kardeşin okusun kendi hayatını karartmasın diye düşünüyorlar. O da bu bebekten kurtulmak istiyor. Bizim almamıza razı. Bekarlık günlerini istiyormuş, emzirmek dahi istemediği için mama aldık. Annem bakmaya çalışıyor daha çok ama o da hasta. Böyle olunca oklar hep bana dönüyor.
Kendim henüz çocuk düşünmüyorum. 2 3 yıl olmasın diyordum hep çünkü bu sorumluluğa hazır olmadığımı düşündüm. Evliliğim oturmadı henüz bazen eşimle geriliyoruz, tartışıyoruz, ailesinden bunalıyorum vs. Eşim için sorun yok. Kendi çocuğu olsun istiyor. Çocuk delisi tam olarak. Kendi çocuğuna bir kaşık mama vermeyen babalar varken bu adam komşunun kızına yemek yediriyor. Kimseye gelmeyen bebekleri alıyor, uyutuyor, sallıyor.. Öyle bir insan. Evde bana yardım eder, yemek yapar, temizliğe girer vs. Ben çalışmıyorum ama desteğini esirgemez. Baba olarak görmek çok isterdim onu. Yeğenimi çok seviyor. Kardeşim hamileyken bile biz alalım, bize versin diyordu.
Bilmiyorum hanımlar ben korkuyorum. Bencillik etmek istemiyorum ama benim hayatım kurban ediliyor gibi geliyor. Yeğenime üzülüyorum, anneme babama üzülüyorum.. Ne düşünürdünüz bu durumda olsanız ?
Herkes kendi kararının sorumluluğuna katlanacak...Şu anda destek oluyorum ama bu yetmiyor ki. Siz evlat edinin diyorlar sürekli.
kardeşin nasıl biri bilmiyorum ama yarın birgün söylemezse bile sana şantaj da yapabilir. şunu yapmazsan söylerim bunu vermezsen söylerim gibi.Herkese iyi haftasonları diliyorum. Bu ara canımı epey sıkan ve arada kaldığım bir konu var. Çevreme danışmaktan epey yorulduğum için sizlere sormak istedim.
Konum kardeşimin çocuğu ile ilgili. Kız kardeşim hiç istemediğim bir adamla, engel olmama rağmen kötü bir evlilik yaptı. Bu süreçte bizim aramız açıldı kendisine mesafe koydum. Bu arada hamile kaldı 50 günlük bir bebeği var. Eşini vurdular yoğun bakımdaydı ve doğumdan önce vefat etti. Kardeşime doğum sonrası söyledik. Bunlar olurken herkes şunu demeye başladı "bu çocuğu siz alsanıza".. Siz dedikleri de ben ve eşim. Henüz yeni evliyim 1 ayım yeni doldu. Maddi, manevi siz iyi bakarsınız, kardeşin okusun kendi hayatını karartmasın diye düşünüyorlar. O da bu bebekten kurtulmak istiyor. Bizim almamıza razı. Bekarlık günlerini istiyormuş, emzirmek dahi istemediği için mama aldık. Annem bakmaya çalışıyor daha çok ama o da hasta. Böyle olunca oklar hep bana dönüyor.
Kendim henüz çocuk düşünmüyorum. 2 3 yıl olmasın diyordum hep çünkü bu sorumluluğa hazır olmadığımı düşündüm. Evliliğim oturmadı henüz bazen eşimle geriliyoruz, tartışıyoruz, ailesinden bunalıyorum vs. Eşim için sorun yok. Kendi çocuğu olsun istiyor. Çocuk delisi tam olarak. Kendi çocuğuna bir kaşık mama vermeyen babalar varken bu adam komşunun kızına yemek yediriyor. Kimseye gelmeyen bebekleri alıyor, uyutuyor, sallıyor.. Öyle bir insan. Evde bana yardım eder, yemek yapar, temizliğe girer vs. Ben çalışmıyorum ama desteğini esirgemez. Baba olarak görmek çok isterdim onu. Yeğenimi çok seviyor. Kardeşim hamileyken bile biz alalım, bize versin diyordu.
Bilmiyorum hanımlar ben korkuyorum. Bencillik etmek istemiyorum ama benim hayatım kurban ediliyor gibi geliyor. Yeğenime üzülüyorum, anneme babama üzülüyorum.. Ne düşünürdünüz bu durumda olsanız ?
Bebek annesinde kalmalı psikoloğa gidilmeli bebeğin bakımı konusunda ailecek destek sağlanmalı evlatlık verilirse bu defa kız bütün aileyi suçlayacaktır ilerde en kötü günümde bebeğime sahip çıkmadınız diyecektir ömür boyu af etmeyecektir[/QUOTE]Ya bişey dicem yeni doğmuş bebek evlat edinmek için yıllarca sıraya girmiş bekleyen aileler var. Şuanda evlatlık verebilirsiniz ama.cocuk biraz büyüyünce bu şansını da kaybedecek. Bence kardeşi izle konuşun sonsuza dek kaybetmeyi kabul ediyorsa evlatlık verin hem onu isteyen bebek özlemi çeken gerçek bı anne babası olur, doğduğu için mecburen bakacak birileri değil . Hem de büyüyünce kardeşin pişman olsa da geri alamaz çocuğu onlardan ama sen alırsan geri alabilir ben senin annenim der g.t gibi ortada kalırsın sen de o kadar yıl baktığın baglandigin da boşa gider.. madem bakmak istemiyo sonucuna katlansin ve o bebeği sonsuza kadar gözden çıkarsın. Komşular da bu aklı verememeis mı ki size sen bak die dahiyane bı fikir veriyolar . Bebek Büyütmek çok zor şimdi eşin istiyorum der ama yaşayacağınız en ufak sorunda kafana kakmayacagini nerden biliyorsun ya da geceler boyu uykusuz geçirmeye hazır mısın hayatını tamamen kısıtlamaya. Buna hazır ve istekli , kucağı boş gözü yaşlı aileler var bu bebek onların hakkı bence
Sakın onun annesi var ne münasebet millet kafayı yemişŞu anda destek oluyorum ama bu yetmiyor ki. Siz evlat edinin diyorlar sürekli.
Eee bu hatanın bedelini sizmi ödeyeceksiniz öyle sıfırla demekle olmuyor ortada bir can var sıfırlasın okusun hayatını kursun bebeginede baksın bebek onu biraz olsun frenler yoksa yarın başka biri çıkar evlenmek içinYardım alıyor aslında öyle iyi geldi ki ben okuyacağım, çalışacağım derken bebeğini yük gördü. Ben onla hayatını kursun diyorum olmuyor. Ailemizden de etkileniyor çünkü sizin gibi düşünmüyorlar. Yaptın hata sıfırla kendini diyorlar bir bakıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?