Kızlar, problem sevgilimin ailesi

Bu arada su koku olayina aciklik getirmek istiyorum. Esim, abimin babamin veya erkek kardesimin ceyregi kadar kokmuyor.
Ayrica killari bir turk kizi olarak benimkinden birazcik daha fazla o kadar. Babamla abimle kiyaslanamaz yani
Ama evimde yemek piserken yogun bir baharat kokusu oldugu asikar ona lafim yok

Kadına açlığa katılıyorum burdakilerin çoğu evli olduğunu gizleyip alman kadınlarla yatıp kalkmak için şekilden şekile giriyor.

sızın kım hındu gelın mı

sorumu tekrarlıyorum
hındu erkekler yagusuklu oluyor mu?

Kast neki hiç duymadım ama hintlilerde yakuşuklu ya.. onlarda shahid kapoor var kurban olduğum
ve benim kız arkadaşım, hintli bir çocukla konuşuyordu arkadaş olarak.. Çocuk yabancı ülkede çalışıyor. Ama onlarda aşk evliliği olmuyormuş. Ailesi kız buluyorlarmış. Çok geç olmadan ailesine bahsetmeli bence. Belki ileride sorun olabilir. Sende boşuna beklememiş olursun. Benimki hristiyan ama birazda olsun kültürümüz benziyor.ucundan gıdımda olsa benziyor ama hintlilerin kültürü çok farklı geliyor bana. Ataerkil toplum çok yaygın orada.

sızın kım hındu gelın mı

sorumu tekrarlıyorum
ben bir tane bile yakışıklısını görmedim cute, yakışıklılarsa da tipim değiller, ben sarışın seviyorum çelimsiz, kara kurular genellikle ama dişleri güzel olanı çok gördüm.

daha o kadar yürüteblecek miyiz o da muamma da işte
benim bir şans veresim var açıkçası
zaten sana arka da çıkarım dediği için şu anlık için rahat etti bilemiyorum :)

just sen italya da mısın? nerden buldun hindu damadı?buldun da ne ara evlilik lafı oldu??

ben bulmadım yaa kendisi geldi kendi ayağıyla
git git dedim olmaz dedim gitmedi de

bana da kültürleri çok uzak geliyor, avrupa ile kafa yapımız daha çok benziyor.

biraz farklı sanırım bunların kastı
annesi sormuş ne zaman evleneceksin diye
bilmiyorum demiş
iyi bir kız olsun da ya getirmiş
ablası da aşk evliliği yapmış zaten

dimi ben de beğeniyorum nedense egzotik mi geliyordur nedir

ben bir tane bile yakışıklısını görmedim cute, yakışıklılarsa da tipim değiller, ben sarışın seviyorum çelimsiz, kara kurular genellikle ama dişleri güzel olanı çok gördüm.

ben de esmer seviyorum iyi mi

sızın kım hındu gelın mı

sorumu tekrarlıyorum
Bizim hindu yok. Hintli musluman koca var. Benimki oyle cok yakisikli degil cirkin hic degil, lakin yakisikli arkadaslari mevcut

evet korku filmlerinde bile dans eden bir topluluk bana da çok egzotik geliyor..
Türkleri seviyorlarmıymış.... ablası hintliyle yapmışsa belki ondan karışmamışlardır... Erkek evlat olunca daha farklı oluyor. bu hem türk toplumunda var hemde asya ülkelerinde.. 3 ay kısa bir zaman... biraz zaman geçsin. oturup uzun uzun konuşursunuz.

bende sarısın severım
mumkunse kırmızı suratlı olacak :)

esmer bende sevmem saclarıda hep kabarık degılmı ya kabar kabar kafalar

just uçuk kaçık tatlı bir kızımız olduğu için ben kendisinin bu tercihini nedense hiçç garipsemedim. anladığım kadarıyla daha bir araya gelme fırsatınız olmamış. o yüzden bunları dert etmek için henüz erken diye düşünüyorum. hele bir gelsin, birlikte tam anlamıyla ilişkinizi yaşamaya başlayın, o zaman kültür farklılığı sorun yaratır mı yaratmaz mı, aile ne düşünür vs bunların hepsi kafanda şekillenmeye başlar zaten. ha kendi adıma italyan dururken hintli tercih eder miyim hayır! türk dururken hintli tercih edermiyim hayır! çünkü bana hep itici gelen bir ırk olagelmiştir hintliler. benim şimdi oturduğum sitede eskiden hintli bir ailenin evi vardı. yemin ediyorum burnumu kapamadan nefesimi tutmadan o evin önünden geçemezdim. balkondan dışarı kokular yayılırdı hep. apartmana bile yayılırdı o kokular. yemek kokusu artı onların kullandığı ağır kokuların karışımıydı sanırım. ve bana hep oldum olası pis gelmişlerdir.

Vallahi rahatladim, hintlilerin murdar oldugunu dusunen bir tek ben degilmisim demek ki.

Vallahi rahatladim, hintlilerin murdar oldugunu dusunen bir tek ben degilmisim demek ki.
bir de daha görüşmemişler ki bu adamla, belki adamla görüşünce just soğuyacak ki ben ona italyan erkeklerini daha çok yakıştırıyorum ve uygun buluyorum. belki ilişki bu farklılıklar yönünden yürümeyecek. daha ortada fol yok yumurta yok gibi bişey. bu endişeler için henüz çok erken.
hiç hazetmem hintlilerden evet. hala daha o kokular burnumda yani.

inan bende rahatladım, yukarıda yazdıklarımı korka korka yazmıştım. adımı ırkçıya çıkartacağım zannettim bir sürü kişi varmış benim gibi düşünen.

Hindu kavramı hem hintli insanlar icin hem de hintli olup hindu inancina sahip insanlar için kullanılır ki bu inanca göre et yenmez hatta hayvansal hiç bir gıda tuketilmez vegan beslenmeyi benimserler
Aile olarak birbirlerine bağlı insanlardir hatta kimisi kaynana elti hep birlikte yasarlar o acidan aile önemlidir
Hakkında hayirlisi olsun

ben de öyle düşünüyorum ama onun istediği gibi beklemeyeceğim onu bu fark var bu kadar büyük şeyler isteyemez benden :)

görüştük de çok uzun süreli olmadı tabi ben öyle bir koku da sezmedim türkiyedeydik tabi bilmiyorum hiç yemeklerini de kokularını da :)

yani benim italyada olduğumu bilerek içi rahat etmedi sanırsam beni bekle başkasıyla görüşme vs tarzı istekleri oluşmaya başladı ben de gerildim açıkçası hani bilmeden kendimi birine adamak istemiyorum daha gelmesine nerden baksan 2-3 ay var isterseniz kızın bana ne biçim sevgi falan deyin ama o arada belki gerçekten "o" kişi olabilecek birini belirsiz bir şey için kenara atmak istemiyorum. bu kadar ciddi şeylerden bahsediyorsa istiyorsa kaldırıp totosunu gelir. yani lütfen burada endişelenmesi gereken taraf ben miyim o mu? o düşünsün bu kız benim olur mu evet der mi diye haksız mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…