en kasta karşı çıkanı bile karşı değil, İran'da islama karşı savaş açanların Allahu Ekber diye karşı tarafa saldırması gibi bir şey. biz karşı değiliz vs diyorlar ama bir konuş, soyadından bile insanı yargılıyorlar, bu soyad düşük kasttan gibi laflar ediyorlar. belki ailenin gelini bir kast aşağıdandır en yüksekten değilde onun bir altındandır o yüzden problem olmamıştır. açıkçası ben bu ilişkinin geleceğini ailesine bahsetmek istememesinden anlıyorum.
nasıl anlatsam en modern düşüneni bile aslında değilha bir de şunu unutma onlar kadar kadına aç bir millet yok hele bir de yabancıysa beraber olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. aynen cherrynin de dediği gibi kadını hizmetçi ve bir obje olarak görüyorlar. bilmiyorum india's daughter adlı belgeseli izledin mi? orada 'modern', okumuş, kendini geliştirmiş insanların kadınlar hakkında nasıl yorumlar yaptığını görebilirsin. bir de hindistanın neresinden?
sızın kım hındu gelın mıBu arada su koku olayina aciklik getirmek istiyorum. Esim, abimin babamin veya erkek kardesimin ceyregi kadar kokmuyor.
Ayrica killari bir turk kizi olarak benimkinden birazcik daha fazla o kadar. Babamla abimle kiyaslanamaz yani
Ama evimde yemek piserken yogun bir baharat kokusu oldugu asikar ona lafim yok
ben bir tane bile yakışıklısını görmedim cute, yakışıklılarsa da tipim değiller, ben sarışın seviyorumsızın kım hındu gelın mı
sorumu tekrarlıyorum
hındu erkekler yagusuklu oluyor mu?
en kasta karşı çıkanı bile karşı değil, İran'da islama karşı savaş açanların Allahu Ekber diye karşı tarafa saldırması gibi bir şey. biz karşı değiliz vs diyorlar ama bir konuş, soyadından bile insanı yargılıyorlar, bu soyad düşük kasttan gibi laflar ediyorlar. belki ailenin gelini bir kast aşağıdandır en yüksekten değilde onun bir altındandır o yüzden problem olmamıştır. açıkçası ben bu ilişkinin geleceğini ailesine bahsetmek istememesinden anlıyorum.
nasıl anlatsam en modern düşüneni bile aslında değilha bir de şunu unutma onlar kadar kadına aç bir millet yok hele bir de yabancıysa beraber olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. aynen cherrynin de dediği gibi kadını hizmetçi ve bir obje olarak görüyorlar. bilmiyorum india's daughter adlı belgeseli izledin mi? orada 'modern', okumuş, kendini geliştirmiş insanların kadınlar hakkında nasıl yorumlar yaptığını görebilirsin. bir de hindistanın neresinden?
just sen italya da mısın? nerden buldun hindu damadı?buldun da ne ara evlilik lafı oldu??
bana da kültürleri çok uzak geliyor, avrupa ile kafa yapımız daha çok benziyor.Kast neki hiç duymadımama hintlilerde yakuşuklu ya.. onlarda shahid kapoor var kurban olduğum
ve benim kız arkadaşım, hintli bir çocukla konuşuyordu arkadaş olarak.. Çocuk yabancı ülkede çalışıyor. Ama onlarda aşk evliliği olmuyormuş. Ailesi kız buluyorlarmış. Çok geç olmadan ailesine bahsetmeli bence. Belki ileride sorun olabilir. Sende boşuna beklememiş olursun. Benimki hristiyan ama birazda olsun kültürümüz benziyor.ucundan gıdımda olsa benziyorama hintlilerin kültürü çok farklı geliyor bana. Ataerkil toplum çok yaygın orada.
Kast neki hiç duymadımama hintlilerde yakuşuklu ya.. onlarda shahid kapoor var kurban olduğum
ve benim kız arkadaşım, hintli bir çocukla konuşuyordu arkadaş olarak.. Çocuk yabancı ülkede çalışıyor. Ama onlarda aşk evliliği olmuyormuş. Ailesi kız buluyorlarmış. Çok geç olmadan ailesine bahsetmeli bence. Belki ileride sorun olabilir. Sende boşuna beklememiş olursun. Benimki hristiyan ama birazda olsun kültürümüz benziyor.ucundan gıdımda olsa benziyorama hintlilerin kültürü çok farklı geliyor bana. Ataerkil toplum çok yaygın orada.
ben bir tane bile yakışıklısını görmedim cute, yakışıklılarsa da tipim değiller, ben sarışın seviyorumçelimsiz, kara kurular genellikle ama dişleri güzel olanı çok gördüm.
Bizim hindu yok. Hintli musluman koca var. Benimki oyle cok yakisikli degil cirkin hic degil, lakin yakisikli arkadaslari mevcutsızın kım hındu gelın mı
sorumu tekrarlıyorum
hındu erkekler yagusuklu oluyor mu?
biraz farklı sanırım bunların kastı
annesi sormuş ne zaman evleneceksin diye
bilmiyorum demiş
iyi bir kız olsun da ya getirmiş
ablası da aşk evliliği yapmış zaten
dimi ben de beğeniyorum nedense egzotik mi geliyordur nedir
ben de esmer seviyorum iyi mi
bende sarısın severımben bir tane bile yakışıklısını görmedim cute, yakışıklılarsa da tipim değiller, ben sarışın seviyorumçelimsiz, kara kurular genellikle ama dişleri güzel olanı çok gördüm.
just uçuk kaçık tatlı bir kızımız olduğu için ben kendisinin bu tercihini nedense hiçç garipsemedim. anladığım kadarıyla daha bir araya gelme fırsatınız olmamış. o yüzden bunları dert etmek için henüz erken diye düşünüyorum. hele bir gelsin, birlikte tam anlamıyla ilişkinizi yaşamaya başlayın, o zaman kültür farklılığı sorun yaratır mı yaratmaz mı, aile ne düşünür vs bunların hepsi kafanda şekillenmeye başlar zaten. ha kendi adıma italyan dururken hintli tercih eder miyim hayır! türk dururken hintli tercih edermiyim hayır! çünkü bana hep itici gelen bir ırk olagelmiştir hintliler. benim şimdi oturduğum sitede eskiden hintli bir ailenin evi vardı. yemin ediyorum burnumu kapamadan nefesimi tutmadan o evin önünden geçemezdim. balkondan dışarı kokular yayılırdı hep. apartmana bile yayılırdı o kokular. yemek kokusu artı onların kullandığı ağır kokuların karışımıydı sanırım. ve bana hep oldum olası pis gelmişlerdir.
bir de daha görüşmemişler ki bu adamla, belki adamla görüşünce just soğuyacak ki ben ona italyan erkeklerini daha çok yakıştırıyorum ve uygun buluyorum. belki ilişki bu farklılıklar yönünden yürümeyecek. daha ortada fol yok yumurta yok gibi bişey. bu endişeler için henüz çok erken.Vallahi rahatladim, hintlilerin murdar oldugunu dusunen bir tek ben degilmisim demek ki.
inan bende rahatladım, yukarıda yazdıklarımı korka korka yazmıştım. adımı ırkçıya çıkartacağım zannettimbir de daha görüşmemişler ki bu adamla, belki adamla görüşünce just soğuyacak ki ben ona italyan erkeklerini daha çok yakıştırıyorum ve uygun buluyorum. belki ilişki bu farklılıklar yönünden yürümeyecek. daha ortada fol yok yumurta yok gibi bişey. bu endişeler için henüz çok erken.
hiç hazetmem hintlilerden evet. hala daha o kokular burnumda yani.
evet korku filmlerinde bile dans eden bir topluluk bana da çok egzotik geliyor..
Türkleri seviyorlarmıymış.... ablası hintliyle yapmışsa belki ondan karışmamışlardır... Erkek evlat olunca daha farklı oluyor. bu hem türk toplumunda var hemde asya ülkelerinde.. 3 ay kısa bir zaman... biraz zaman geçsin. oturup uzun uzun konuşursunuz.
just uçuk kaçık tatlı bir kızımız olduğu için ben kendisinin bu tercihini nedense hiçç garipsemedim. anladığım kadarıyla daha bir araya gelme fırsatınız olmamış. o yüzden bunları dert etmek için henüz erken diye düşünüyorum. hele bir gelsin, birlikte tam anlamıyla ilişkinizi yaşamaya başlayın, o zaman kültür farklılığı sorun yaratır mı yaratmaz mı, aile ne düşünür vs bunların hepsi kafanda şekillenmeye başlar zaten. ha kendi adıma italyan dururken hintli tercih eder miyim hayır! türk dururken hintli tercih edermiyim hayır! çünkü bana hep itici gelen bir ırk olagelmiştir hintliler. benim şimdi oturduğum sitede eskiden hintli bir ailenin evi vardı. yemin ediyorum burnumu kapamadan nefesimi tutmadan o evin önünden geçemezdim. balkondan dışarı kokular yayılırdı hep. apartmana bile yayılırdı o kokular. yemek kokusu artı onların kullandığı ağır kokuların karışımıydı sanırım. ve bana hep oldum olası pis gelmişlerdir.
bir de daha görüşmemişler ki bu adamla, belki adamla görüşünce just soğuyacak ki ben ona italyan erkeklerini daha çok yakıştırıyorum ve uygun buluyorum. belki ilişki bu farklılıklar yönünden yürümeyecek. daha ortada fol yok yumurta yok gibi bişey. bu endişeler için henüz çok erken.
hiç hazetmem hintlilerden evet. hala daha o kokular burnumda yani.
nedir saçma olan?Ay ne saçma ya!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?