Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen kendini ne sanıyorsun burda sacma sapan boş işlerle uğrası olan fake olan olmayan hesapların ızlenimi halıne gelmiş bir olayda kaos yaratıcak seyler yazıyorsun. Bıçakladın ve ya bıçaklamadın bu senin sorunun sen buraya post acarsan herkes yorumunu yazar yönetim adı altında bırıleri tutup insanları suçluyor sacma sapan yorumlar yazıyor yok anayasada şu anayasada bu senin aklında boyle bişey yapmak varsa kardesim gelip burda fikrini sormıycam milletin bu kadar acizmisiniz be aç boşanma davanı bitti gitti ne diye ortalığı ayağa kaldırıcak seyler yazıp duruyorsunuz
Eski konusunu okudum da bu alintiladigim mesajdan sonra bicakladim yazmis
hepiniz hastasınız ya kadın cinnet geçirdim diyor burda birilerini zan altında bırakıyorsnz bu hesaplarn hepsi fake kıme ne ınanyorz mantıklı bi site değil zaten kesinlikle bu kdnlr kulubu kapatılmalı bu yazan kadında başına gelrse ne yapcagno yazmş boş ınsanlarsınz evde oturup kaos yaratıcak konular yazmaktan başka hiç bi işe yaramıyorsunuz oturun evde kocalarınıza çoluk çocuklarınıza bakın be boşanmaların artıl sebebi işte bu boş işsiz evde oturmuş kadınlar yüzünden oluyor emınımki bu konu da fake maksat hepiniz kendinze oyuncak edicek se
Senin bir önceki konunu da okudum sacma sapan şeyler yazıp burda ınsanlara kaos yarattrma. 2. Ci bir diğeri polisler içinde kaldım eşim sormadı. Polislerin içinde kaldım nedir yaaaaaa... polis ayrıca sana o kelimeyi kullanmaz benim eşimde asayişte ve bu senin yazmış oldugun kadar basıt olmuş olsaydı benim bugum kocam dısarda degıl yanı dizimin dibinde otururdu ulan bı en ufak olayda bıle sorustma günler sürüyor hepiniz hastasınız ya ayrıca sen cinnet geçirdim diyorsn burda Cahil cahil kendni bi nimetten sayaN birileri başka Kadınların yorumlrna göre yaptıgını ima ediyor zan altında bırakıyor bu hesaplarn hepsi fake kıme ne ınanyorz mantıklı bi site değil zaten kesinlikle bu kdnlr kulubu kapatılmalı Yorum yazan kadınlar sen boyle sacma bi post actıgın için kendini senn yerine koyark kendi dusuncsmi yazmış seni bu suca suruklememş ne boş ınsanlarsınz evde oturup kaos yaratıcak konular yazmaktan başka hiç bi işe yaramıyorsunuz. Dünyada bi amacınız olsun ya çalışın ekonomık yönden. Yada kırın dizinizi evinizde oturum interneti boş boş şeylere kullanmayın. bu boş işsiz evde oturmuş kadınlar yüzünden Ne oluyorsa oluyor emınımki bu konu da fake maksat hepiniz kendinze oyuncak edicek seyler arıyorsunz dicek bişey bulamıyorm. Tiksiniyorum..... yönetici hanım da milleti azmettirici diye suçluyordunuz ya şu olaya da el atın böyle propagandaya yer vermeyin... hani anayasa maddeleri gereğincee

Hepiniz bir kanundur diyip ne yazdığınız bilmiyorsunuz. Burda bir post acılmış sacma sapan erkek fake hesaplrn bile girdiği boş bi iş burda birileri yorum yapıyor diye birilerini suclu hale getiriyorsunuz aklım almıyor ben bu konuya suan inanmıyor ve sen zorla mı ınandırcaksn herkes burda aynı dusunmek zorunda mı mantıklı olun herkes kendı yorumunu paylaşmk ister etkılenmiş etkılenmemiş olayları kaos yaratıcak cumlelerdn vazgecın. Ilkkez bir posta bu kdar yorum yazdım cunku o kadar mantıksızca yorumlarınız varki... karantınada olduğunuz cok bellii.. gerçek bir olay olsa dahı yorumunu burda kımse kımseyı tanımıyor kımse kımseye suc atamaz. Konu sahıbinin işlediği bi sucu nasıl baskalarına yuklemeyi basardınız ya helal olsun. Ülkenin adaleti hakım savcısı dururken sizler kımsıniz ....

Allah o kadinin su mubarek gunlerde bin belasini versin.Adam evli ne dusunuosun peşine bekar mi yok?Salak kadin bugun ona yarın sana.Ama iyi etmemissin değer mi Allah askina iki pislik için.Bundan sonrasinda lütfen mantikli davran evet zor durum ama değmez işte

Bir mesaj yazdm kendiliginden eksik biseyi bin kere yazmis 3 defa baskasini alintilamis nasil bisey

Cinnet geçirmiş düpedüz. O anlık sinir ve öfkeyle yapmış olabilir. Bu tarz haberleri hiç görmüyor musunuz medyada?
Evet yaptığı çok hatalı bir davranış ama içinde bulunduğu psikolojik durumu kim bilebilir?
İnsanları yargılamayın, kanun zaten gereğini yapar.
Ha bu arada kadınların çoğu kocalarının aldatmasına ses çıkarmıyor ne yazık ki. Erkektir yapar mantığı hakim ve nedense hep aldattıkları kadınlar suçlu, kocalarının hiç suçu yok. Bu tipler de ayrı bir vaka o ayrı tabi.

Üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum saçma sapan bi hal aldı hiçbir konuya bu kadar yorum yazmadim burdaki herkes kanun olmuş alt tarafı bi kadin kulubü ve insanlar zaman geçiriyo nasil bu hale getirdiniz üyeliğimin iptal edilmesini istiyorum daha fazla kalamam

Sen kimsin hödük yavaş gel. Beğenmiyorsan çık git. Çıkışı biliyorsundur.

Sizin bu konuya giriş yapmanızla böyle bi hal aldı. Mubarek kurumdan kuruma atlıyoruz iyi mi tımarhaneye benzedi şuan

devlet memurlarında yüz kızartıcı durumlarla ilgili bir madde vardı. Sanırım o kadının durumu buna giriyor. Uğraşırsanız memurluğu yanar.

Anladığım kadarıyla daha önce aldatıldığınızı öğrenip eşinizi affetmemişsiniz . Şimdi niye öyle bişey yaptınız ,madem bu kadar tepki verdiniz ,önceden verseydiniz . Ayrıca psikoloğa görünün lütfen . Sizi destekleyenler baya kocacımcılar galiba . Kadını değil kendinizi rezil etmişsiniz . onurlu ve gururlu bir kadın avukatın yolunu tutar , holmes misali takip edip belindeki emanetle hastane basmaz ... üzücü gerçekten .. ve tüm bunlara rağmen boşanma davasını açan yine siz değil eşiniz ... ne kocaymış ama

Ay seni okuyunca çok üzülmüştüm. O polislerde eşin gibi merak etme namus haini birçoğu. Ben de boşanma davası açtım polis kendisi. Koruma kararı çıkan kadınlarla yasak ilişki yaşıyor namussuz! Kadınlar kocalarına evden uzaklaştırma çıkarıp bunlarla alem yapıyorlar.

Ağzını topla sen kımsınki hakaret ediyorsun edepsiz seviyesiz benim tepemin tasını attırma
Ederim. Ben de bu klübün bir kullanıcısıysam ve sen de gelip burası hakkında dan dun konuşursan birileri de sana hakaret eder. Ne demişler, istediğini söyleyen istemediğini işitir. Şimdi git sakince ilaçlarını al. Belli ki saatini geçirmişsin ilaçlarının.

Dövmek de doğru değil ki.Neden direk şiddete başvuruyoruz ?
Bana aldatılınca intikam almak bile anlamsız geliyor.Çıkın gidin o insanın hayatından,hakkınızı mahkemede alın.
O senin düşüncen buda benim doğru yanlış diye bir şey yoktur...ben dovmezdim o başka ama dovene de oh olsun derim :)

Ülkenin adaleti hakım savcısı dururken sizler kımsıniz ....
Biz sikayeti ederiz gerisi hakime savciya kalmis ne kadar tepki vermissin sanki kolundan tutup hapse biz aticaz onun karar vericileri biz degiliz.
Bak polislerle ilgili ne yazilmis ona yorum yap zira o seni daha cok ilgilendiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…