Kocam başkasına ev açtı yazmistim 3 gün önce her şey doğruydu evet anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin yerinde olsaydık evet sakin kalamazdık
ben tabak çanak fırlatırdım duvara belki sinir krizi geçirir ağlama krizine girerdim
ama bundan ne eşimin ne sevgilisinin haberi olurdu kendimi küçük düşürmemek için
belki günlerce ağlardım ama bu hale gelmezdim.
yaptığınızın mantıklı açıklaması olmadığını fark etmişsiniz. bundan sonra da umarım farkında olur, ayaklarınız yere daha sağlam basar.

Ayşe olmasa fatma olacaktı fatma olmasa ahu. Kocan masum ve kandırılmış degil. Bilerek ve isteyerek yapti tum her seyi. Seni aldatan kişi kocan. 10 kişiyle aldattı gidip hepsini bıçaklayacak misin?
Ee tabii dünyada başka kadın kalmazsa kocası da aldatamaz değil mi? Bence mantıklı

Konu silinmeli , şu halde gidip birini bıçaklarsam başıma bişey gelmez salıverilirim diyecek yüzlerce muhakeme yeteneği zayıf var burada. Kadınlara göre eşlerine komşu kadın iş yerinde ki iş ark kadın karşı kafedeki garson kız herkes aşık. Şüphe duyan gidip bıçaklar biraz içi ferahlar. Konu acilen silinmeli bence Mune

Değmeyecek insanlar için hayatını mahvetme hakliyken haksız durumuna dusmussun Allah kolaylık versin ceza almazsın inşallah

Katilmiyorum. Kocam bana işimden atilirim korkusuyla sadik kalsin istemem asla. Korkuyla degil sevgiyle sadik kalmali. Ayni sekilde kizda isini yapiyorsa isten atilmamali.

Ben de böyle düşünüyorum.Yani dünyadaki en büyük suç birini aldatmak değil.Her insan zaman zaman yalan söylüyor,ikiyüzlü davranıyor,arkadan konuşuyor,ee her bir suç için mesleğimizden edilsek kim kalır çalışacak ? İş hayatı çok ayrı bir şey,kişinin karakterinden bağımsız ( ortada iş arkadaşlarını taciz veya hırsızlık yoksa ),böyle her beğenmediğimiz insanın da iş hayatından atılmasını istemek biraz tuhaf olur.

Kocası masum ve kandırılmış cunku tabii ki o kadınların hakkı tek tek verilecek❤

O kadar ikiyüzlü insanlar var ki bu ülkede bu konuda da görmüş oldum. Bir adam karısı kendisini aldattı diye ya da sırf adam öyle zannediyor diye bıçakladığında oturup ağlıyorlar yalandan. Kadının kadına yaptığına da vah vah, inşallah çocuklarını alabilirsin diyorlar. Cebine bıçak koyup birine saldırmaya giden kadına çocuk mu emanet edilir?

Evet size katılıyorum. Kıza ve eşine bağırıp çağırmasını hırsını bi yere kadar anlayabilirim ama bu yaptığının doğru hiçbir yanı yok. Mune

Değil mi,nasıl bu kadar az ceza olabiliyor çok şaşırtıcı.Kadın ölmemiş de,namus davasıymış da ee eşimiz ''bu kadın beni aldattı'' diye bıçaklasa böyle mi olacak yani,korkunç bence.
Ortada ciddi
İnşallah ya gerçekten çocuklarımı devlet alır mı işte o zaman gerçekten ölürüm ben ya zaten yeterince pişmanım tedavide olmaya başlayacağım kimse de çocuklarımı almasın benden allahım nolur

Nasıl bir cinnet gecirdiyseniz geçmiş olsun çok üzücü. Nedir kadınların çektikleri yazık yahu. Komşu da 6 yıllık evliydi. Kocası sürekli sertleşme problemim var diye 6 yildir hiç ilişki yasamamis. Kadın safim kocam uzukmesin diye saklamis herkesten eşine destek olmuş. Halbuki adamın sevgilisi varmış yıllardır. Kadın perişan oldu. Utanmaz adam en son karısına senle ten uyumumuz yoktu kankaydik demis

Hala acınız dinmemiş ne olursa acınız dinecek?. Kabul edin evliliğiniz bitmiş yolunuza bakın kimsenin canına kastetmeyin.

Cinnet geçirmiş yazık ya olur oyle seyler kıvamında hem de. Ama artık pek şaşırtıcı gelmiyor bana bu düşünce ve bu düşünceye sahip olanların yaşadığı şeyler. Umarim kendi aralarında takılırlar hep, değişmeleri cok zor çünkü.

Katiliyorum. Birdr bense mi bir tuhaflik var anlamiyorum. 13 yillik evliyim 2 cocugum var kocam ben aşik oldum ya da ayrilalim dese gule gule der hayatima cocuklarima bakarim. Kimse de umrumda olmaz. Cocuklarimdan sonra bir adam icin aci cekmek falan bana cok dramatize geliyor

Çok geçmiş olsun ama gerçekten Allah’ın sevdiği kuluymuşsunuz ki kadına bir şey olmamış. Düşünebiliyor musunuz ya kadın ölseydi katil olacaktınız hem de bir hiç uğruna , karaktersiz bir koca ve bir metres için, ya çocuklarınız ne olacaktı siz hapiste ya onlar kocanızın gözü görür müydü korur kollar mıydı o masumları hiç sanmam. En kısa zamanda bir psikiyatriste gitmelisiniz, öfke kontrolü yapmak zorundasınız. Eşinize bağırın çağırın gerekirse kadına da bağırın insanlar içinde rezil de edin ama fiziksel zarar asla vermeyin, yaptığınız çok yanlış ama şanslıymışsınız bundan sonra dağılan psikolojinizi toplayın çocuklarınızla güzel bir hayatınız olsun

Madde 86- (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(...)
(3) Kasten yaralama suçunun;
e) Silahla
İşlenmesi halinde, şikâyet aranmaksızın, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

Duruma göre kasten öldürmeye teşebbüs olarak da nitelendirilebilir. Burada "ay canım kıyamam"lı yorumları da seri eksilemek lazım.

Adli kontrol ile serbest bırakılmışsınızdır, tutuksuz yargılanıyorsunuz şu an. Yargılama neticesinde ceza verilip verilmeyeceği belli olur. Kasten yaralama suçunun cezası 1-3 yıldır. Silah kullandığınız yani suçun nitelikli halini işlediğiniz için ceza arttırılır. Kasten adam öldürmeye teşebbüs bile sayılabilir. Aldatılmış olmanız haksız tahrik sayılır mı, nasıl sonuçlanır, bunlar olayın koşullarına göre hakim tarafından takdir edilir. Avukatınız size bilgi vermiştir zaten.

Yaptığınız her halükarda bir suçtur. Haklı görülecek hiç bir yanı yoktur. Kimse kafasına göre adalet sağlama hakkını kendinde göremez.

Keşke öfkeyle hareket etmek yerine çocuklarınızı düşünseydiniz. Hapis cezası alırsanız o çocuklar ne olacak düşündünüz mü? Velayetleriyle ile ilgili sıkıntılar yaşayabileceğinizi düşündünüz mü?

Bundan sonra daha doğru adımlar atmalısınız.

Biz yazıyoruz ama bu konu gerçek mi ya,nedense her şey çok hızlı olmuş gibi geliyor bana ? Polislerin de konu sahibini haklı bulması falan,bir tek bana mı tuhaf geliyor ? Mune
Kız bıçaklanmış,sonra iyi olmuş,işten çıkarılmış falan ( sanırım böyle bir ayrıntı da vardı ) nasıl oldu bunlar hemen böyle ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…