- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
Ee tabii dünyada başka kadın kalmazsa kocası da aldatamaz değil mi? Bence mantıklıAyşe olmasa fatma olacaktı fatma olmasa ahu. Kocan masum ve kandırılmış degil. Bilerek ve isteyerek yapti tum her seyi. Seni aldatan kişi kocan. 10 kişiyle aldattı gidip hepsini bıçaklayacak misin?
Değmeyecek insanlar için hayatını mahvetme hakliyken haksız durumuna dusmussun Allah kolaylık versin ceza almazsın inşallahMerhabalar evet gittim kızın çalıştığı yere bir hastanede çalışıyordu beklemeye başladım yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken hastaneye kızı eşim getirdi öpüştü indi arabadan benim fitil ateşlendi kızı görün ama sanki hastanenin baş hekimi havası var takip ettim yukarıya çıktı soyunma odasına girdi bende arkasından girdim saçına yapıştım oturturum sen kimsin dedi filan kişinin eşiyim dedim hemen evli olduğunu bilmiyordum dedi bende dedim ki evime girdin çıktın ben sana 4 ay önce yazdım 2 çocuğum var çek git diye dedim telefonunu açtım eşimi aşkım diye kayıt etmiş ben belimden çektim malum şeyi kiza saldırdim neresi denk gelirse ama kendimi kayıp ettim cinnet geçirmişim hemen eşimi aramış o geldi beni sürükleye sürükleye çıkardı arabaya bindirdi zorla ben az ilerde indim kızıda yaraladım dedim korktu zaten hemen geri oraya gitti allahtan bir şey olmamış sonra ben eve gelene kadar arabayla peşimde dolandı eve geldim benim arkamdan polis çağırmışlar olay hastanede olduğu için kızda hemşire olduğu için kamu davası oldu gece geldi polisler götürdü ifade verdim kesiklerden biri şah damarının üstüne gelmiş öldürmeye teşebbüsten 1 gece nezarette kaldım ama polisler hep beni tuttular çıkarmak için elleridnen geleni yaptılar 1 gün kaldım sabah adliyeye sevk ettiler savcı tutuklasın dedi hakime yönlendirdi mahkemeye çıktım denetimli serbest bıraktı git tedavi ol dedi polislerde allahtan bıçak körmüş yoksa şimdiye işini görmüştün dediler işte şu an haftada 1 imzaya gidicem ama az kalsın o pislikler yüzünden hayatım kayıyordu değmezdi çünkü ben hala onun nikâhındayken o kadar polisin içinde kaldım gelip sormadı bile 1 gün sonrada ailesi aradı ağladılar sen bir karıncayı bile incitmezdin nasıl bu hale geldin diye 1 gün sonrada ablası adres istedi boşanma davası açıyorlarmış işte böyle şaka gibi ama gerçek keşke hepsi fake olsaydı inanın sizden daha çok isterdim çünkü hiç acım dinmedi hala ateş aynı ateş allaha havale ettim
Katilmiyorum. Kocam bana işimden atilirim korkusuyla sadik kalsin istemem asla. Korkuyla degil sevgiyle sadik kalmali. Ayni sekilde kizda isini yapiyorsa isten atilmamali.Çünkü biz milletçe bayılıyoruz erkek milletini yüceltmeye, onlar da kendilerini birşey zannediyorlar. Toplumdan ihraç edilmeli böyle adamlar aslında. Bu gibi suçları belgelendiğinde yani aldatan adamlar kamuda çalıştırılmamalı mesela. Caydırıcı cezaları olmalı. Olmalı ki bir kadının hayatını karartmak nasıl oluyormuş anlasınlar. Medeniyette ve erkeklerle eşitlik durumunda çooook fırın ekmek yememiz lazım ülkece.
Ee tabii dünyada başka kadın kalmazsa kocası da aldatamaz değil mi? Bence mantıklı
Medeniyet, özel hayati ile is hayatini birbirine baglamakmidir? Patrona ne oluyor, çalisanin özel hayatinda ne haltlarin karistirdigini? Yarin erkek dese "benim esim, eslik görevini yapmiyor, ne yatak ne yemek var, bu kadini isten atin" dese, o zamanda mi atsinlar?
Bir insan, kadin erkek fark etmez aldatmayi tek önleyen sey partnerine karsi sevgi ve ask olmali. Para cezasi, is cezasi var diye aldatmayan kisinin sadakatin degeri ne ki? O nedenlerden dolayi aldatmayan biri, aldatsa ne olurda?
Ülkece özel hayati toplumsal yasamamak ile baslanmali.
Kocası masum ve kandırılmış cunku tabii ki o kadınların hakkı tek tek verilecek❤
Evet size katılıyorum. Kıza ve eşine bağırıp çağırmasını hırsını bi yere kadar anlayabilirim ama bu yaptığının doğru hiçbir yanı yok.Konu silinmeli , şu halde gidip birini bıçaklarsam başıma bişey gelmez salıverilirim diyecek yüzlerce muhakeme yeteneği zayıf var burada. Kadınlara göre eşlerine komşu kadın iş yerinde ki iş ark kadın karşı kafedeki garson kız herkes aşık. Şüphe duyan gidip bıçaklar biraz içi ferahlar. Konu acilen silinmeli benceMune
Ortada ciddiDeğil mi,nasıl bu kadar az ceza olabiliyor çok şaşırtıcı.Kadın ölmemiş de,namus davasıymış da ee eşimiz ''bu kadın beni aldattı'' diye bıçaklasa böyle mi olacak yani,korkunç bence.
İnşallah ya gerçekten çocuklarımı devlet alır mı işte o zaman gerçekten ölürüm ben ya zaten yeterince pişmanım tedavide olmaya başlayacağım kimse de çocuklarımı almasın benden allahım nolurAnnesi bıçaklı yaralamaya girmiş , psikolojisi bozuk diye tedavi altına alınmış, denetimli serbest kalmış kadından çocuklarını kocası da alir, devlet de alır. Arkadaşım ASDEPte görevli. Bu tarz ailesi şiddete kalkışmış, uyusturucu-alkol batağında olan, şiddete eğilimli vakaları inceliyor ve eğer raporunda olumsuz şeyler yazarsa çocuklar devlet gözetiminde çocuk esirgeme kurumuna gidiyor.
Kocanın metresine saldırmak için bicak ararken bunu biliyor muydun??
Ayrıca boşanma davanda şu olay seni inanilmaz haksız gösterir. Hatta bu davranış yüzünden mağdur olabilirsin. Dua et ki o bıçakladığın kadın zaten senin çocuklarını istemez. Ama sana kötülük yapmak için (ya da nafakadan kurtulmak için) istese çocukları alabilirler bile. Ki eşin zamanında cocuklari san vermek istememiş,babanın evine giderken onları arabayla kaçırmış..yani resmen adamın eline koz vermişsin.
Gerçekten iki çocuk annesi bir kadının yapmayacağı şeyler yapmışsın.
Ayrıca madem cinnet geçirdin seni zamanında dövmüş, sana sövmüş, öldürmekle tehdit etmiş,seni aldatmış olan kocana sallasaydin ya o bıçaği. Resmen gücün ona yetmediği için diğer kadına saldirmissin. Bunun kocanın gücü yettiği için seni dönmesinden hiçbir farkı yok. Kadın şerefsizin önde gideni de olabilir ama muhatapin eşin.
Dua et ki kocan ya da devlet çocuklarını almadan şu süreci atlatabil
Hala acınız dinmemiş ne olursa acınız dinecek?. Kabul edin evliliğiniz bitmiş yolunuza bakın kimsenin canına kastetmeyin.Merhabalar evet gittim kızın çalıştığı yere bir hastanede çalışıyordu beklemeye başladım yapsam mı yapmasam mı diye düşünürken hastaneye kızı eşim getirdi öpüştü indi arabadan benim fitil ateşlendi kızı görün ama sanki hastanenin baş hekimi havası var takip ettim yukarıya çıktı soyunma odasına girdi bende arkasından girdim saçına yapıştım oturturum sen kimsin dedi filan kişinin eşiyim dedim hemen evli olduğunu bilmiyordum dedi bende dedim ki evime girdin çıktın ben sana 4 ay önce yazdım 2 çocuğum var çek git diye dedim telefonunu açtım eşimi aşkım diye kayıt etmiş ben belimden çektim malum şeyi kiza saldırdim neresi denk gelirse ama kendimi kayıp ettim cinnet geçirmişim hemen eşimi aramış o geldi beni sürükleye sürükleye çıkardı arabaya bindirdi zorla ben az ilerde indim kızıda yaraladım dedim korktu zaten hemen geri oraya gitti allahtan bir şey olmamış sonra ben eve gelene kadar arabayla peşimde dolandı eve geldim benim arkamdan polis çağırmışlar olay hastanede olduğu için kızda hemşire olduğu için kamu davası oldu gece geldi polisler götürdü ifade verdim kesiklerden biri şah damarının üstüne gelmiş öldürmeye teşebbüsten 1 gece nezarette kaldım ama polisler hep beni tuttular çıkarmak için elleridnen geleni yaptılar 1 gün kaldım sabah adliyeye sevk ettiler savcı tutuklasın dedi hakime yönlendirdi mahkemeye çıktım denetimli serbest bıraktı git tedavi ol dedi polislerde allahtan bıçak körmüş yoksa şimdiye işini görmüştün dediler işte şu an haftada 1 imzaya gidicem ama az kalsın o pislikler yüzünden hayatım kayıyordu değmezdi çünkü ben hala onun nikâhındayken o kadar polisin içinde kaldım gelip sormadı bile 1 gün sonrada ailesi aradı ağladılar sen bir karıncayı bile incitmezdin nasıl bu hale geldin diye 1 gün sonrada ablası adres istedi boşanma davası açıyorlarmış işte böyle şaka gibi ama gerçek keşke hepsi fake olsaydı inanın sizden daha çok isterdim çünkü hiç acım dinmedi hala ateş aynı ateş allaha havale ettim
O kadar ikiyüzlü insanlar var ki bu ülkede bu konuda da görmüş oldum. Bir adam karısı kendisini aldattı diye ya da sırf adam öyle zannediyor diye bıçakladığında oturup ağlıyorlar yalandan. Kadının kadına yaptığına da vah vah, inşallah çocuklarını alabilirsin diyorlar. Cebine bıçak koyup birine saldırmaya giden kadına çocuk mu emanet edilir?
Katiliyorum. Birdr bense mi bir tuhaflik var anlamiyorum. 13 yillik evliyim 2 cocugum var kocam ben aşik oldum ya da ayrilalim dese gule gule der hayatima cocuklarima bakarim. Kimse de umrumda olmaz. Cocuklarimdan sonra bir adam icin aci cekmek falan bana cok dramatize geliyorBen de böyle düşünüyorum.Yani dünyadaki en büyük suç birini aldatmak değil.Her insan zaman zaman yalan söylüyor,ikiyüzlü davranıyor,arkadan konuşuyor,ee her bir suç için mesleğimizden edilsek kim kalır çalışacak ? İş hayatı çok ayrı bir şey,kişinin karakterinden bağımsız ( ortada iş arkadaşlarını taciz veya hırsızlık yoksa ),böyle her beğenmediğimiz insanın da iş hayatından atılmasını istemek biraz tuhaf olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?