Kocam çok kilo aldı

Ayrilmiyor geçinemeyiz diyo

Ay esin ve ailesi komple cehaletten ölecekler
Ben diyecem ki cocuga kek cikolata vermeyin esim de kizacak oyle mi? O cocugu bir daha goremezler,siz de kesin tavrinizi koymazsaniz cocuk da babasi gibi olur tabii

Söylüyor kixiyorum baba esim bagriyo hepsi surat yapiyo hepsinle tekbasima uğraşiyorum biktim artik bana cahil muamelesi yapiyolar ama kendileri kac yasina gelmisler ama kafalari geride kalmiş yani günaha sokuyolar insanı

Hiç yanlız kalamıyoruz biliyomusun bi babanne bi anane kaynım geliyo arada amcamın kizi cok nadir geliyo bide ayriyetten babannemin kolu kirildi o geliyo arada kocacim hep istiyo benden ama haftada bir anca
valla kusura bakma evlılık degıl evlcılık. üstelık kalabalık evde cinselık hic ne düşünebılırım nede yapabılırım. hıcmı gıkınız cıkmıyor insan duyarlar dıye rahatsız olur. banyoya girsem herkez anlıcak kabus

ay allahım birde evını ayrımadan bebekmı yaptın üstüne

Duyarlar diye tabikide tedirgin oluyorum zaten banyo yapmak bi mesele kaynanamlarin kapisiyla bizim kapinin yaninda banyo bide direk karşi yani onlara görüyolar ayrica kapilarini asla kapatmazlar o yuzden herzaman birlikte olamiyoruz eşim yazık garibim hep idtiyo ama yok ya ben istemiyorum böyle olcaksa öyle şeyler zaten yatakta gıcırdıyo afedersin hepten işimiz zor yani ayriıca banyonun kapisi o kadar cok ses cikariyoki gece heryer sezsiz olunca bütün evi ayağa kaldiriyo her banyoya gittigimizde uyaniyolar yani ama kalkip bakamazlik bide utanmazsalar onuda yapsinlar yuh yani insanda azcik anlayış olur enazimdan kapini kapatta bu gençlerde utancindan yerin dibine girmesinler

böyle evlilikmi olur. hayatta yapmazdim özel hayat yok. biye garipmis esin evini ayrisin saba yazik degilmi. kayinpeder orda yatacak bende banyo yapacam oldu....

birde garibim diyorsun ya sana ne demeli ey gidi insan evde gelin varken nasil kapisini kapatmaz. sen kvdene biz arada sey yapiyoruz kapini kapat bir zahmet fe en iyisi igrenc ya

yanlis anlama ama cok cahilsin

böyle evlilikmi olur. hayatta yapmazdim özel hayat yok. biye garipmis esin evini ayrisin saba yazik degilmi. kayinpeder orda yatacak bende banyo yapacam oldu....
Ayrilmiyo burdan çok yalvardim kaynatamda istemiyo gitmrmizi tehtid ediyo ben spora giderken biyere giderken bebeği onlara birakmaycakmişım bide beni köyüme götürmezmiş bitek cenaze olursa götürürmüş bize madfi yardim etmezmiş falan filan eşimde babası öyle deyince güvenemedi kendine hem mobilyalari ödeyip hem kira ödeyiz geçinemeyiz dedi mecbur kaliyoruz ben olsam benim babam öyle dese alırim karimi çocuğumu giderim bifaha onun suratina bakma ama esim öyle yapmiyo kocamı bırakıp gitcek halim yokya

yanlis anlama ama cok cahilsin
Ne yapayim peki sen söyle kapiyi kapat bizim işimizmi var diyim yoksa eşimi bbirakip gideyimmi sen olsan ne yapardin mecburum anlasana kendi ailem bana sahip çikmiyo annem yok zaten eşim zorla kaçirdi beni bende kiyamadim şikayet etmedim hapse gircekti yoksa ne gelirki elimden

birde garibim diyorsun ya sana ne demeli ey gidi insan evde gelin varken nasil kapisini kapatmaz. sen kvdene biz arada sey yapiyoruz kapini kapat bir zahmet fe en iyisi igrenc ya
Napayım ondan başka kimsem yok oda ailesine karşı çikmiyo hiç benden yana olmuyo beni savunmuyo ama yine birakmam onu mecburum çünkü

18 yasinda kücük insani kacirani sikayet etsen hapise girer.... zorla kacirmis razisin herseye. daha evini kuramiyan adama birde evlat veriyorsun. esin nasil rahatsiz olmuyor !? birde yok canimi cok seviyorum diyorsun birsz tuhaf zorla kacirilmis bir kiz icin

Sen esine cok seviyorum seni her halinle seviyorum demeye devam edersen o da yedikce yer....acik acik soyle bu sekilde seni begenemiyorum de.. bak nasil yemeyi kesecek

Bebeğim istemeyerek oldu planli değildi bende çok pişmanim ama yalan yok ne yaparsa yapsin kabullendim artik bide senin bilmediğin bazi meseleler var büyü gibi o yüzden böyle yapiyo yani istemsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…