Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

zor kesinlikle. yani kim tersini söylese yalan söyler. iyi veya kötü hepimizin bir yaşam standardı alışkanlıkları var bunlar değişirse mutlu olamayız.
bunu asla anlamak istemiyor. doğanın kanunu buymuş

tabi bulmuş senin gibi iyiniyetli saf kızı her dediğini yaptırıyor

bunu yapacağını sanmıyorum. ben diretmeseydim belki ama ben isteklerimi söyledikçe inada bindirdi

atama olursa devlet memuru olursa oraya gitmeyiz aslında ama olur mu bilmiyorum
"sa-se" lerle olmuyo jkii. Hep orda kalma ihtimalide var.. Yani bn kendimi duşunup yazıyorum, surekli bir hayat ,şehir hayatına alşmış bir insan için mumkun değill

o kadar çok düşünüyorum ki

sırf bu sorunlar yüzünden evlenmek istemiyorum bütün arkadaslarım evlenme teklifi için can atıyor yada nişan söz için bende bu istek bu heves yok

Sabit fikirli, özgüven problemi olan, karşındakini dinleme tenezzulunde bulunmayan bir adamla evlenmek için bir daha düşünün.
Kadın zaten hayatını arkada bırakıp gidiyor birde üstüne kendinize uygun olmayan zıt bir ortama gideceksiniz ; sizi görmeli, anlamalı, orta yolu değil size yakın yolu seçip gönlünüzü almalı.
Yarın evlendiğinizde sıkılsanız bile söylemeye hakkınız olmayacak, bu çok açık.

neyse iyi akşamlar iyi düşün çok boşanan genç kızlarımız var çoğuda aşk evliliği yapıyor ama sonradan hüsran ve göz yaşı ama çok aşıksan evlen sonra boşanırsın

"sa-se" lerle olmuyo jkii. Hep orda kalma ihtimalide var.. Yani bn kendimi duşunup yazıyorum, surekli bir hayat ,şehir hayatına alşmış bir insan için mumkun değill
benim içinde çok zor

sıkılmamam için elinden geleni yapar biliyorum ama kişiliği çok sıkıntılı memnun etmek çok zor ve benim memnuiyetim önemli değil ne bileyim düşün düşün kafayı yicem

Sen onu bırakta sehirde yaşayıpta köyde nasıl yaşayacaksın onu düşün bence o köymeydanında olacak dedi diye orda olmaz o düğün aile büyükleri var konuşulur halledilir ama köye gitme yapamazsın

neyse iyi akşamlar iyi düşün çok boşanan genç kızlarımız var çoğuda aşk evliliği yapıyor ama sonradan hüsran ve göz yaşı ama çok aşıksan evlen sonra boşanırsın
Allah korusun ya

bunu asla anlamak istemiyor. doğanın kanunu buymuş
valla hayırlısı olsun bu çocukla. iyi düşün derim ben. biraz anlayış seviyesi düşük bir çocuk gibi. empati zaten yok. bu her konuda böyle olur.

atanırsa gitmeyiz ama ihtimaller sadece

valla hayırlısı olsun bu çocukla. iyi düşün derim ben. biraz anlayış seviyesi düşük bir çocuk gibi. empati zaten yok. bu her konuda böyle olur.
her konuda böyle zaten

Genelde böyle önem vermez mi düşüncelerinize yoksa ters bir anına mı denk geldi ? Atanma durumu varmış zaten

Genelde böyle önem vermez mi düşüncelerinize yoksa ters bir anına mı denk geldi ? Atanma durumu varmış zaten
aslında önem veriyor beni mutlu etmek adına yaptığı çok şey var ama istiyor ki ben kabul ediyim onun için ben şimdi tamam deseydim sonra istemiyorum deseydim olurdu belki yada işstemediğimi ima etseydim. garip bi kişilik onu ne kadar sevdiğimi onun için katlandıklarımla ölçüyor

Farkindamisin herseye tamam dedigin icin isteklerin gozardi ediliyor ve uzgunum ama degersiz hissettiriyorlar...
Koyde yasama konusunda ikinizde unv bitirmis ufku acik genclersiniz..yani nasil bir zihniyettir sevgilindeki...sen buna razi gelmekle hata yapmissin.suan bu durumu hic onemsemiyosun farkindayim.ne varki falan diyisun 20 dk merkeze diyosun o isler pek oyle olmuyor..

orda esinle yasadigin gunler zamanla iskence haline gelecek.ve esin sana zamanla kpss yide unutturacak
Bunlar ihtimaller ama yasanmasi olasi ihtimaller.

Simdidens sizi hamur gibi sermus sekilden sekile sokmaya calisiyor.sizi ailenizi duygularinizi onemsemeyen bi adamin ben sevdigine inanmiyorum inanin....

Bende mesela esim ve ailesi a dan z ye hep bizim isteklerimize gore hareket ettiler.hic mudahil olmadilar..konya adetinden pek bisey olmasi.iki dugunum oldu mekan tutuldu..konyada olmaz mesela pek.dugun pilavi dokulur ceyiz serilir kizi evinden alip evine gotururler..
Bunlarin bahsi bile gecmedi..cunku uzulecegimi bildigi seylerin bahsi bile acilmadi...
Hatta esim bana "istersen ist da yasayaviliruz" dedi.ve hala soyler ilk tayinimi oraya alacagim ailene eski sehrine kavustrcam der.
Bunlara esas seven adamin neler yapacagini anlaman icin yaziyorum.
Insallah en kisa zamanda isler yoluna girer...ama israrla soyluyorum koye gitmek sana suan yasadigin sorunlarin on katini getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…