Kocaman bir hayal kırıklığı. Bunun için ayrılık olur mu?

Bir daha düşünün, evlilik iki kişiliktir; dümeni devamlı elde tutmak isteyen bir adamla hayat çok zor. Denemeyle evlilik olmaz.

ne güzel anlattın içinde bulunduğum durumu. yani sosyal biri aslında ne bileyim beraber ünv okuduk gayet iyiydik ama bazı konularda nasıl bu kadar dar görüşlü oluyor bilmiyorum ve bu kadar zaman geçmesine rağmen çok şaşırıyorum. genceciksin sen ne geleneği ne göreneği anlamıyorum çok eski zamanda kaldı onlar. neymiş sabaha kadar düğün olacakmış düğün salonunda olmazmış ve misafirler sığazmış oraya misafirleri rahat ettirmek önemliymiş. çok saygılı efendi görseniz bunları bu adam yapıyor olamaz dersinz. ama yapıyor işte her defasında şaşırıp kalıyorum bende. ve ne yapacagımı bilmiyorum. kpssyi unutturmaz tam tersi o hatırlatıyor bana ders ders diye

Bir daha düşünün, evlilik iki kişiliktir; dümeni devamlı elde tutmak isteyen bir adamla hayat çok zor. Denemeyle evlilik olmaz.
şuan evililik istemiyorum ama bitecek bişeyse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum o yuzden kafa patlatıyorumda bi sonuca varamıyorum

Olsun o konuda tavrınızı koyun benm başımada geldi aynısı olmuyo kesinlikle hele kaynana kaynatanın yanındaysan kafayı yiyecek duruma geliyosun
bir çok örneği var karşımda zaten

ne var köy meydaninda evlensen.kir dügünü gibi,sizinkilerin istegini de kina gecesini salonda yaparak halledebilirsiniz. arada bu kadar sevgi varken bir dügün mekani buna engel mi olsun simdi.?

Yani açıkcası düğünü düğün salonunda yapmak gibi bi gelenek hiç bi ailede söz konusu olamaz.Çok parayı bulan düğün salonu beğenmez kır ister havuz başı ister misal.Koyde oturan köy meydanında evlenir ama bu gelenek olabiliyor.Yani sevgiliniz kadar sizde sabit fikirli oluyorsunuz ve ne yazıkki onun savunması daha haklı.Sebebi yukarda belirttim.Hayırlısı neyse o olsun

basliga yonelik soruyorum; sence ayrilik sebepleri neler olmali?
bir de burda sorun dugun yerinden ziyade derdini anlatamamak, birbirine saygi duymamak ve ortak noktada bulusamamak..
nisanlin icin, bi kez kafaya koyduysa artk asla inandiramam, demissin.. ben buna takildim dogrusu.. cok zor; kafasinda kurgulayan ve sabit fikirli bi insanla..
sen bunu analiz et oncelikle.. dugun yeri kolay..

hay ağzına sağlık nedense kk da sorunun temeline inen kadın çok az geçen bi konuda kv torunu severken yavrumun yavrusu yarısı da yılan yavrusu diyo kadın bunu bebefondan duyuyo üstelik lafı eşi de duyuyo cevap vermiyor annesine, bi arkadas ne var bunda halk arasında söylenen bi söz demiş kv nin iyisi oğlu evlenmeden ölendir diye de bi söz var ama söylemiyoruz

sorun zaten kadının o lafı söylemesi değil ki, kocanın anne o nasıl laf diyememesi

canim ya sen koy hayatina uyum saglayabilcek misin ?
oncelikle bunu dusun.... ben iki gunlugune gidiyorum da hayat akmiyo sanki koyde...

ne var köy meydaninda evlensen.kir dügünü gibi,sizinkilerin istegini de kina gecesini salonda yaparak halledebilirsiniz. arada bu kadar sevgi varken bir dügün mekani buna engel mi olsun simdi.?
Söz kinusu sadece düğün değil benim isteğime saygi duymamasi

Geken misafirleri rahat ettirmek amacıyla meydanda olsun istiyor evlenecek olan benimde sadece o değil benim fikirlerime onem vermemesi sorun

Sorunların temelinde bu yatıyor zaten bahsettigim sadece bir örnek dediğim gibi butun bunlarin bende farkındayım suana kadar sevgim bunları görmezden grlneye itti beni ama işler ciddiye binince bunu istemedigimi farkettim. Duzelnesi fikirlerinin değişmesi icin o kadar çok dua ediyorum ki ama olmayacaksa bizim sevgilerimiz silsin rabbim birbirimizin kalbinden

Bal gibi farkındayım bende herşeyin ama erteliyorum işte doğru değil biliyorum ama

canim ya sen koy hayatina uyum saglayabilcek misin ?
oncelikle bunu dusun.... ben iki gunlugune gidiyorum da hayat akmiyo sanki koyde...
Emin değilim canim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…