Olsun o konuda tavrınızı koyun benm başımada geldi aynısı olmuyo kesinlikle hele kaynana kaynatanın yanındaysan kafayı yiyecek duruma geliyosunatanırsa gitmeyiz ama ihtimaller sadece
ne güzel anlattın içinde bulunduğum durumu. yani sosyal biri aslında ne bileyim beraber ünv okuduk gayet iyiydik ama bazı konularda nasıl bu kadar dar görüşlü oluyor bilmiyorum ve bu kadar zaman geçmesine rağmen çok şaşırıyorum. genceciksin sen ne geleneği ne göreneği anlamıyorum çok eski zamanda kaldı onlar. neymiş sabaha kadar düğün olacakmış düğün salonunda olmazmış ve misafirler sığazmış oraya misafirleri rahat ettirmek önemliymiş. çok saygılı efendi görseniz bunları bu adam yapıyor olamaz dersinz. ama yapıyor işte her defasında şaşırıp kalıyorum bende. ve ne yapacagımı bilmiyorum. kpssyi unutturmaz tam tersi o hatırlatıyor bana ders ders diyeFarkindamisin herseye tamam dedigin icin isteklerin gozardi ediliyor ve uzgunum ama degersiz hissettiriyorlar...
Koyde yasama konusunda ikinizde unv bitirmis ufku acik genclersiniz..yani nasil bir zihniyettir sevgilindeki...sen buna razi gelmekle hata yapmissin.suan bu durumu hic onemsemiyosun farkindayim.ne varki falan diyisun 20 dk merkeze diyosun o isler pek oyle olmuyor..
orda esinle yasadigin gunler zamanla iskence haline gelecek.ve esin sana zamanla kpss yide unutturacak
Bunlar ihtimaller ama yasanmasi olasi ihtimaller.
Simdidens sizi hamur gibi sermus sekilden sekile sokmaya calisiyor.sizi ailenizi duygularinizi onemsemeyen bi adamin ben sevdigine inanmiyorum inanin....
Bende mesela esim ve ailesi a dan z ye hep bizim isteklerimize gore hareket ettiler.hic mudahil olmadilar..konya adetinden pek bisey olmasi.iki dugunum oldu mekan tutuldu..konyada olmaz mesela pek.dugun pilavi dokulur ceyiz serilir kizi evinden alip evine gotururler..
Bunlarin bahsi bile gecmedi..cunku uzulecegimi bildigi seylerin bahsi bile acilmadi...
Hatta esim bana "istersen ist da yasayaviliruz" dedi.ve hala soyler ilk tayinimi oraya alacagim ailene eski sehrine kavustrcam der.
Bunlara esas seven adamin neler yapacagini anlaman icin yaziyorum.
Insallah en kisa zamanda isler yoluna girer...ama israrla soyluyorum koye gitmek sana suan yasadigin sorunlarin on katini getirecek.
şuan evililik istemiyorum ama bitecek bişeyse uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum o yuzden kafa patlatıyorumda bi sonuca varamıyorumBir daha düşünün, evlilik iki kişiliktir; dümeni devamlı elde tutmak isteyen bir adamla hayat çok zor. Denemeyle evlilik olmaz.
bir çok örneği var karşımda zatenOlsun o konuda tavrınızı koyun benm başımada geldi aynısı olmuyo kesinlikle hele kaynana kaynatanın yanındaysan kafayı yiyecek duruma geliyosun
kpss kazandıktan sonra evlenin çok istiyorsanız.aynı bölümden mezunuz o okul biter bitmez askere gitti gelince iş bakıcak kpss tercihi yapacak. bunların umudu olduğu için oraya yerleşme konusunu gözardı edebiliyorum
basliga yonelik soruyorum; sence ayrilik sebepleri neler olmali?
bir de burda sorun dugun yerinden ziyade derdini anlatamamak, birbirine saygi duymamak ve ortak noktada bulusamamak..
nisanlin icin, bi kez kafaya koyduysa artk asla inandiramam, demissin.. ben buna takildim dogrusu.. cok zor; kafasinda kurgulayan ve sabit fikirli bi insanla..
sen bunu analiz et oncelikle.. dugun yeri kolay..
Askerliginin bitmesine cok mu var?[/QUOTE
Yeni gityi sayılır
Söz kinusu sadece düğün değil benim isteğime saygi duymamasine var köy meydaninda evlensen.kir dügünü gibi,sizinkilerin istegini de kina gecesini salonda yaparak halledebilirsiniz. arada bu kadar sevgi varken bir dügün mekani buna engel mi olsun simdi.?
Yeni gitti sayılırAskerliginin bitmesine cok mu var?
Geken misafirleri rahat ettirmek amacıyla meydanda olsun istiyor evlenecek olan benimde sadece o değil benim fikirlerime onem vermemesi sorunYani açıkcası düğünü düğün salonunda yapmak gibi bi gelenek hiç bi ailede söz konusu olamaz.Çok parayı bulan düğün salonu beğenmez kır ister havuz başı ister misal.Koyde oturan köy meydanında evlenir ama bu gelenek olabiliyor.Yani sevgiliniz kadar sizde sabit fikirli oluyorsunuz ve ne yazıkki onun savunması daha haklı.Sebebi yukarda belirttim.Hayırlısı neyse o olsun
Sorunların temelinde bu yatıyor zaten bahsettigim sadece bir örnek dediğim gibi butun bunlarin bende farkındayım suana kadar sevgim bunları görmezden grlneye itti beni ama işler ciddiye binince bunu istemedigimi farkettim. Duzelnesi fikirlerinin değişmesi icin o kadar çok dua ediyorum ki ama olmayacaksa bizim sevgilerimiz silsin rabbim birbirimizin kalbindenbasliga yonelik soruyorum; sence ayrilik sebepleri neler olmali?
bir de burda sorun dugun yerinden ziyade derdini anlatamamak, birbirine saygi duymamak ve ortak noktada bulusamamak..
nisanlin icin, bi kez kafaya koyduysa artk asla inandiramam, demissin.. ben buna takildim dogrusu.. cok zor; kafasinda kurgulayan ve sabit fikirli bi insanla..
sen bunu analiz et oncelikle.. dugun yeri kolay..
Bal gibi farkındayım bende herşeyin ama erteliyorum işte doğru değil biliyorum amahay ağzına sağlık nedense kk da sorunun temeline inen kadın çok az geçen bi konuda kv torunu severken yavrumun yavrusu yarısı da yılan yavrusu diyo kadın bunu bebefondan duyuyo üstelik lafı eşi de duyuyo cevap vermiyor annesine, bi arkadas ne var bunda halk arasında söylenen bi söz demiş kv nin iyisi oğlu evlenmeden ölendir diye de bi söz var ama söylemiyoruz
sorun zaten kadının o lafı söylemesi değil ki, kocanın anne o nasıl laf diyememesi
Emin değilim canim bendecanim ya sen koy hayatina uyum saglayabilcek misin ?
oncelikle bunu dusun.... ben iki gunlugune gidiyorum da hayat akmiyo sanki koyde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?