- 17 Ağustos 2011
- 24.715
- 155.642
- 798
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
O kadar zor durumda kalırsan altinlarini bozdurursun. Zaten diğer türlü de altınlarını vermen gerekmiyor mu?5-10 bin değil orası yanliş anlaşılmış. Arabanın fiyatı kadar krediden bahsediyorum. Eşim ticaretle uğraşıyor Allah korusun yarın bir gün birşey olsa benim de gelirim yok onu düşünüyorum
Sizin geliriniz yoksa size kredi vermezler zaten.5-10 bin değil orası yanliş anlaşılmış. Arabanın fiyatı kadar krediden bahsediyorum. Eşim ticaretle uğraşıyor Allah korusun yarın bir gün birşey olsa benim de gelirim yok onu düşünüyorum
Sizin geliriniz yoksa size kredi vermezler zaten.
Kaza alkollü oldu malesef
Kredi borcu evlilik birliği içerisinde alınmış olsa bile, yükümlülük yanlız borçlu kişiye aittir. Edinilmis mallarda, (araç gibi )eşler hak sahibir, karar sizin.Merhaba ablalarım. Konularımı az çok bilenler biliyor. Bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Biz eşimle 1.5 senelik evliyiz. Ve araba almaya karar verdik. Altınlarımızı bozdurduk bi 5-10 milyar eksiğimiz var sadece. Eşim senin üstüne kredi çekelim altınlar altın hesabında dursun orda değerlensin. Ben aylık 2.500 ödeyeyim krediye diyor. Ben kredi ve bankalardan nefret ettiğim için önce soğuk baktım sonra tamam olabilir dedim. Eşim simdi arabaya bakmaya gitti. Annemle konuşurken de böyle böyle ben kredi çekicem dedim. Yalan söyleyemem zaten üstümde kredi vs birşey olsa ablam görebilir zaten. Annem sakın kredi çekme kendi üstüne o kadar borcun altına girme eşin ödeyecek olsa bile diyor. Eşim de sen bana güven diyor. Ne yapsam bilemedim.
Eşiniz haklıMerhaba ablalarım. Konularımı az çok bilenler biliyor. Bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Biz eşimle 1.5 senelik evliyiz. Ve araba almaya karar verdik. Altınlarımızı bozdurduk bi 5-10 milyar eksiğimiz var sadece. Eşim senin üstüne kredi çekelim altınlar altın hesabında dursun orda değerlensin. Ben aylık 2.500 ödeyeyim krediye diyor. Ben kredi ve bankalardan nefret ettiğim için önce soğuk baktım sonra tamam olabilir dedim. Eşim simdi arabaya bakmaya gitti. Annemle konuşurken de böyle böyle ben kredi çekicem dedim. Yalan söyleyemem zaten üstümde kredi vs birşey olsa ablam görebilir zaten. Annem sakın kredi çekme kendi üstüne o kadar borcun altına girme eşin ödeyecek olsa bile diyor. Eşim de sen bana güven diyor. Ne yapsam bilemedim.
Şimdi diyecem ki güvenme olmayacak güven diyecem olmayacak yani adamın yapısını bilemiyoruz canım . Mesela ben eşime gözüm kapalı bir trilyon verseler çekerim .Ama ablam eşine bin TL bile çekmez hatta bensiz belki başvurur diye kimliğini dip köşe saklıyor . Biraz güven meselesi bu işler .Allah korusun yarın ne olacağı belli olmuyor bu hayatta ki niye kredi altın varken bir de faiz ödeyeceksin altından kazandığının kaç katı faiz ödemektense en iyisi altını satıp almak sonuçta arabada değerleniyor .Merhaba ablalarım. Konularımı az çok bilenler biliyor. Bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Biz eşimle 1.5 senelik evliyiz. Ve araba almaya karar verdik. Altınlarımızı bozdurduk bi 5-10 milyar eksiğimiz var sadece. Eşim senin üstüne kredi çekelim altınlar altın hesabında dursun orda değerlensin. Ben aylık 2.500 ödeyeyim krediye diyor. Ben kredi ve bankalardan nefret ettiğim için önce soğuk baktım sonra tamam olabilir dedim. Eşim simdi arabaya bakmaya gitti. Annemle konuşurken de böyle böyle ben kredi çekicem dedim. Yalan söyleyemem zaten üstümde kredi vs birşey olsa ablam görebilir zaten. Annem sakın kredi çekme kendi üstüne o kadar borcun altına girme eşin ödeyecek olsa bile diyor. Eşim de sen bana güven diyor. Ne yapsam bilemedim.
Siz calisiyor musunuz? Neden sizin üzerinize kredi ben anlayamadim.Yok yanliş anlaşılmış arabanın fiyatı kadar çekecektik, altınlar durcaktı kenarda
Ay ne alaka annenize ne oluyor o zaman eşiniz kredi çekerse kaynananizda yatsın yerlere anne fena kızım siz artık aile oldunuz alinmisin kötüsü olmaz siz biseyler sahibi oldukça gurur duyarız diyeceğine CİNGAR çıkarırım diyorAnnem öyle diyor kredi çekersen cıngar çıkarırım diye kapattı telefonu en son
Kaynana dam beter anaAnnem öyle diyor kredi çekersen cıngar çıkarırım diye kapattı telefonu en son
Biri bana annem böyle dedi dese hiç bana güven felan bile demem direk evliliğimi sorgularımMerhaba ablalarım. Konularımı az çok bilenler biliyor. Bir konuda düşüncelerinizi almak istiyorum. Biz eşimle 1.5 senelik evliyiz. Ve araba almaya karar verdik. Altınlarımızı bozdurduk bi 5-10 milyar eksiğimiz var sadece. Eşim senin üstüne kredi çekelim altınlar altın hesabında dursun orda değerlensin. Ben aylık 2.500 ödeyeyim krediye diyor. Ben kredi ve bankalardan nefret ettiğim için önce soğuk baktım sonra tamam olabilir dedim. Eşim simdi arabaya bakmaya gitti. Annemle konuşurken de böyle böyle ben kredi çekicem dedim. Yalan söyleyemem zaten üstümde kredi vs birşey olsa ablam görebilir zaten. Annem sakın kredi çekme kendi üstüne o kadar borcun altına girme eşin ödeyecek olsa bile diyor. Eşim de sen bana güven diyor. Ne yapsam bilemedim.
Böyle bir zihniyete sahip insanlara niye bir şey anlatıyorsunuz ki? Eşlerin arasında olan her şeyi aileler bilmek zorunda değil. Aranızda geçen her şeyi anlatmazsanız onlara da yorum yapma hakkı doğmaz. Kendimden bir örnek vereceğim. Evlendiğim ilk zamanlar benim annem de maddi durumumuza karışmaya çalıştı. Ben bir sıkıntı yok dedikçe onu kim ödüyor bunu kim veriyor filan diye hiç üstüne vazife olmayan sorular sormaya devam etti. Ben de en sonunda terslemek zorunda kaldım eğer zor durumdaysak ve yardım etmeyeceksen (ki etmeyeceğini biliyordum/zor durumdaysak sadece söylenecekti) boşuna karışma dedim. O günden beri daha hiç sorgulamadı kim neyi ödüyor. Bazen güzel laftan anlamıyorlar. Siz de ona göre davranın.“ sen benim malımsın, senin üstünde söz sahibi olan tek kişi benim” . Anne o demek mal falan kimse benim üstümde söz sahibi değil diyorum. Sen benim çocuğumsun ben ne dersem o diyor. Ablam az önce yazıyor araba kimin üstüne ruhsatın fotoğrafını at diyor, ben karışmıyım karışırsam tartışırız çünkü diyor.
Ben ne yapayım nerelere gideyim hiç bilmiyorum, arabayı aldık altınları bozdururak, eşimle aramda hiçbir sıkıntı yok sen üzülme çalışır çabalarız altınları yerine koyarız önemli olan senin içinin rahat etmesi dedi, bu adam böyle söylerken benim annemin ablamın davranışları bana o kadar anormal geliyor ki o kadar şaşırıyorum ki ya da ben mi hatalı düşünüyorum bilmiyorum bir tek babam benim arkamda, anneme dün telefonda yine dil döktüm ben bir bireyim bu benim hayatım vs diye , bana dediği şu “ sen benim malımsın, senin üstünde söz sahibi olan tek kişi benim” . Anne o demek mal falan kimse benim üstümde söz sahibi değil diyorum. Sen benim çocuğumsun ben ne dersem o diyor. Ablam az önce yazıyor araba kimin üstüne ruhsatın fotoğrafını at diyor, ben karışmıyım karışırsam tartışırız çünkü diyor. Ne desem ne yapsam boş. İkisinin de huyu böyle kabul. Madem değiştiremiyorum umursamamayı nasıl becerebilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?