- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.331
- 158
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
-
Ben adamın yerinde olsam kendim cekerim krediyi alırım arabayı da yaparım annemin üstüne. Madem bana güvenmiyorsan ben de sana güvenmiyorum derim arabayı da kullandırtmazdımHikayeyi tersine ceviriyoruz. Eşimiz kredi çekecek kaynanamiz çıngar çıkarıyor eşimiz olacak pasif adam da anasından akıl alıyor. Aile meselemizi anasina anlatiyor. Abisi kalkıp kredi çekip cekmedigine bakıyor.. Böyle olsaydı neler neler derdiniz adama.
Neyse konu sahibi sizi de ailenizi de sevmedim
Hadi ben artırayım, üstüne bir yerden bir yere giderken taksimetre gibi para alırdımBen adamın yerinde olsam kendim cekerim krediyi alırım arabayı da yaparım annemin üstüne. Madem bana güvenmiyorsan ben de sana güvenmiyorum derim arabayı da kullandırtmazdım
Arabaya kasko yaptırmayı akıl etseydiniz elinizde borçla bakakalmazdınız.Çok fazla düz mantık konuşuyorsunuz bakın bende esime altınlarını verdim ve 100gram sltn borç alip ustune araba aldi esim ve kaza geçirdi araba 45bin ve pert oldu araba elimize nur topu gibi 100fram altın borç kaldi esime bisey olsaydi ve bu miktar kredi olsaydi neyi satıp ödeyeceğim nooo almam üzerime eger çalışsaydım mesleğim olsaydi herturlu destek icin çekerdim kredi ama oyle bir imkanım yok
Bi akıllı sensin ya zatenArabaya kasko yaptırmayı akıl etseydiniz elinizde borçla bakakalmazdınız.
Çok fazla düz mantık konuşuyorsunuz bakın bende esime altınlarını verdim ve 100gram sltn borç alip ustune araba aldi esim ve kaza geçirdi araba 45bin ve pert oldu araba elimize nur topu gibi 100fram altın borç kaldi esime bisey olsaydi ve bu miktar kredi olsaydi neyi satıp ödeyeceğim nooo almam üzerime eger çalışsaydım mesleğim olsaydi herturlu destek icin çekerdim kredi ama oyle bir imkanım yok
Kaza alkollü oldu malesefkaskonuz yok muydu ki ?
Anneniz neden eşinize güvenmiyor?Eşinin üstüne kredi çektiren adam değildir mantığı doğru mudur sizce ? Bence de hayat müşterek ama ben annemle eşim arasında kalmaktan yoruldum benim basiretsizliğim sanirim
Siz değil anneniz gitsin psikoloğa. Kızının evlilik birliği içinde olduğunu, artık özerk olduğunu, eşiyle maddi manevi paylaşımları olacağını kabullenmesi gerekir. Eşinizle yapacağınız isleri sırf istemiyor diye çirkin bir şekilde sizi tehdit etmemeyi de öğrenmesi gerek. Ne demek cingar çıkarırım? Umarım abiniz yengeniz falan yoktur. Yazık size böyle karışan abinize nasıl karışırYaklaşık 6-7 aydır annemle mücadele ediyorum, bu süreçte hem bu hem birçok sebepten dolayı psikolojim bozuldu. Önceki konularımı hep sizle paylaşarak biraz rahatlamaya çalıştım ama o kadar yoruldum ki haklı olduğu konular haricinde benim hala küçük bir kız cocugu olduğumu zannederek evliliğimde söz sahipliği yapıyor. Arama mesafe mi koymadım konuşmadım mı hepsini yaptım. Ben anneyim ben konuscam kafasında. Psikolojimin iyi olmadığının sinyallerini de verdim. Olmuyor konuşuyor benim dengemi bozuyor. Bizim için çok şeyle savaştı. Mükemmel derecede fedakar belki de ama benim evlenmis olmami kabullenemiyor gibi. Ne yapcagimi bilmiyorum psikologa gidicem yapcak hicbir seyim yok.
Benden bahsedersek eşime karşı güvensizliğim yok sadece zamanında iflas ettiğimiz için bazı travmalarım var, annem eşimin ailesine kurulmuş durumda, eşiminde hiçbir şeyini görmedi ama her lafında erkeklere asla güvenme kocana güvenme diye tembihlerAnneniz neden eşinize güvenmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?