- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Aman Allahim! Bu yorum harika.Kv haklı, mantara su konulmaz.
2.favorim bu yorum.Nişan yıldönümü..
Gitti annesine sarıldı yattı öptü.
Beni de çağırdı gittim sarıldım ben de...
Ne tuhaf bir oluşum bu ya..
bunu nıye aldınız yahu cok fenaKüpe bu gerçekten kötü mü?
bak canm sen ne anlatiyorsan biz ona gore yorum yaziyorz kimse benm babamin oglu degil onu destekleyim yorum yazayim bnde diyorm sen. bize daha farkli anlattin ve diger konularda sana haksizluk yapti bn bir kadin olrak bir anne olarak vicdanim sisladi haksizlik cunku bu umarim herse gonlunuzce olurSonradan ben sana hırsız demedim kavga edince gıcıklığına mı aldın diye kıxdım dedi. Gıcıklığıns son ses video izler uyutmam yemek bulaşık hiçbirini yapmam kavga edince doğru o yüzden çok sinirlendem Dr yalvarıp yakarıp özür dilemesi sonrası eve döndüm
Benimde isteme eşimin doğum gününde olmuştu bence bu daha özel ama ne bileyim normalde özel günleri hatırlamayan erkeklerden nişan yıldönümü beklemek :))...İlk senemiz daha o yüzden. Bir de isteme de o gün oldu bence anlamlı bir gün.
güzel çirkin tartışılır zevk meselesi ama kalitesiz duruyor. Eşinizi gerçekten kıskanıyorsunuz sanırım. Adam annesine sarılınca sizide çağırıp 3lü sarılma saçmalığına durup dururken girmez yoksa.Küpe bu gerçekten kötü mü?
bir ruzgarrr estiUykum açılmamışken yazmayayım diyorum ama duramıyorum esip gürlicem banlanacam Allah korusun.
Bacım nişan yıldönümünü kutlayacak kadar mutlu bir evliliğin mi var? yok.kendi kendine evcilik oynama.büyü biraz.
Her konunun içinde bir kaç paylaşım sonra senin de kv den esinden daha az hatalı olmadığını okuyoruz.
Trip atmanın yaşı yoktur.trip Türk kadınının atasporu.bu konuda büyümeni istemek haksızlık olabilir:) ama bari akıllıca at tribini.seviyesi olsun tribinin.adam küpe ttakmissin ve farketmiş.kuaforde saçını zit renge boyatsan farketmeyecek erkekler var.belli ki şaka yapmis yapıyor kendince 1 tl lik küpe ki aldın diye. Cevap vermiş olmak için cevap verme.daha akıllı birşeyle adamı alt edeceğin aynı zamanda düşündürecek tiplerin olsun bu ne ya.sanki çalışıyorsun da bir de adama para biriktirip de daha pahalısini al diyorsun.sen çalış al? Hani adam sana para vermiyordu? Hani çocuğunun tarama test sonucunu almaya gidemiyordun parasızlıktan.paran yoksa Gratis indirimi de ne? Ha sakın o gün yoktu bugün var deme.senin mutsuz sorunlu bir evliliğin var ve bu süreç devam ediyor.yarinini düşün iki kuruş eline geçiyorsa çocuğun için biriktir.git hastane çıkışı takımı falan al.akilli ol.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))100 liraya aldim hayatim deseydin gerisini o düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?