ne oldu ki bana !!!!

arkadaşım bende şu an 6 haftalık hamileyim aynı durumdayım birde benim 2,5 yaşında bir kızım var ailecek bitap durumdayız. Allahtan anneme yakınımda yemek falan orada yiyoruz.

Canım o normal hamilelik yorgunluğu ilk 3 ay oluyo. Bende birden boşvermiş dağınık bir insana dönüşüvermiştim. Yorgunluk hissi zaten depresif bir his. Geçer merak etme. Kimisinin hamilelik boyunca sürüyormuş

arkadaşım bende şu an 6 haftalık hamileyim aynı durumdayım birde benim 2,5 yaşında bir kızım var ailecek bitap durumdayız. Allahtan anneme yakınımda yemek falan orada yiyoruz.

benim zorluğum çalışıyor olmam .... eve gidene akşam okunuyo ... offff çalışmak bile istemiyorum !!!

uyumanda bitkinliğinde gebelikten işte :) takma kafanı ya uyu uyuyabildiğin kadar.. 9 ay sonra zor uyuyacaksın zaten.. keyfini çıkarr.. bende o kadar istiyorum ki bebek sahibi olmayı..darısı başıma ne diyim..

elimde olmayan bir şey ya ... çol mutlu olmak istiyorum onuda beceremiyorum

Sizin elinizde.
Evet çok zor bir süreçtir hamilelik ama bunlar ibirkaç ay içerisinde geçecek.
Ve bir gün inşallah bebenizin mis kokusunu duyacaksınız.
O zaman herşeye değdiğini anlayacaksınız..

ooo o kadar sürerse vay halime önceden de çok titiz bi insan değildim ama wvim temiz olurdu .. derli toplu dururdu ... bu halim çekilmez ya kendim bile sinir oluyorum

uyumanda bitkinliğinde gebelikten işte :) takma kafanı ya uyu uyuyabildiğin kadar.. 9 ay sonra zor uyuyacaksın zaten.. keyfini çıkarr.. bende o kadar istiyorum ki bebek sahibi olmayı..darısı başıma ne diyim..

rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin arkadaşım :)

Hamileliğin ilk aylarında olur böyle uyku hali. Psk olarak hazır değilmissin sanırım. Gecer zamanla kabullenmeye çalış

tembel gelin hastalığına mı yakalandınız acaba
annem bekar olduğum halde söyler de bana . demek ki medeni durumla alakalı değil, fizyolojik- psikolojik

öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..banada nasip etsin :)mevsim değişikliği ve hamilelik..ikisi birarada..normal bence sen canını sıkma herşey yoluna girer.biraz vitamin takviyesi meyve falan ye..

SONBAHAR DEPRESYONU
Geçen haberlerde izledim bu sene pek bir yaygınmış.
Mevsim dönüşlerinde oluyor böyle dert etmeyin.

arkadaşım ben de senin gibiyim şu sıralar
uyku desen zaten 11 saattir uyuyormuşum ....istemiyorum birşey yapmak sıkıldım
üstelik hamile de değilim
insanın anı anına uymaz
hormonların değişti, kimyasalların vücuttaki etkisindendir
ama jinekologa gittiğinde bir demirine baktırmanı öneriyorum
zaten hamilelik için de önemli

Sürekli uyku hali ve yorgun hissetme gebelerde görülebilen olağan semptomlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…