Bu yaşadıklarını daha önce hiç bir hamilede duymadın mı?bilmiyorum neden... içimde bi sıkıntı ... ne çalışmak istiyorum ne evi derleyip toplamak ... sürekli bi uyku hali yorgunluk yılgınlık ..hamilelik haberini aldığımdan beri sürekli uyumak istiyorum ... işimden zevk almaya calısıyorum olmuyor ... insanlar boş davranıyor , iş yerimde kimse samimi gelmiyor davranışları samimiyetsiz geliyor ... evimin hali deseniz harap ... temizlenecek ütülenecek .
. yapmaya ne isteğim var nede halim ... kocam ne oldu sana demeye başladı ... haberi aldığımızdan beri sürekli uyuyorasun . konuşmuyorsun bile diyor ... ev işi konusunda yemek konusunda baskısı yok allaha şükür ne bulursa yiyor da ben halimi beğenmiyorum toparlanmam lazım diyorum sonra fossss !!! sanki bunalımdayımiçim rahatlasın diye yazdım ... Nasıl toparlanacağım ne zaman toparlacağım bilmiyorum .... bide bulantılar başladı ... offfff ne olacağım ben böyle , daha doğrusu neden oldum ben böyle
bilmiyorum neden... içimde bi sıkıntı ... ne çalışmak istiyorum ne evi derleyip toplamak ... sürekli bi uyku hali yorgunluk yılgınlık ..hamilelik haberini aldığımdan beri sürekli uyumak istiyorum ... işimden zevk almaya calısıyorum olmuyor ... insanlar boş davranıyor , iş yerimde kimse samimi gelmiyor davranışları samimiyetsiz geliyor ... evimin hali deseniz harap ... temizlenecek ütülenecek .
. yapmaya ne isteğim var nede halim ... kocam ne oldu sana demeye başladı ... haberi aldığımızdan beri sürekli uyuyorasun . konuşmuyorsun bile diyor ... ev işi konusunda yemek konusunda baskısı yok allaha şükür ne bulursa yiyor da ben halimi beğenmiyorum toparlanmam lazım diyorum sonra fossss !!! sanki bunalımdayımiçim rahatlasın diye yazdım ... Nasıl toparlanacağım ne zaman toparlacağım bilmiyorum .... bide bulantılar başladı ... offfff ne olacağım ben böyle , daha doğrusu neden oldum ben böyle
bu.nasil bir yorumdur yaaa...Kendini salma
Aldatılıcağını düşün ne uyku kalır ne bakımsızlık ne bekleyen ütü
Istenmeyen bir Hamilelikmi??
Hamilelikte gebel anlamda ilk aylarda , uyku , bulanti vs bunlar normaldir.
Ama sende asiri var sanirim , boyle devam ederse doktora git canim...
Hayırlı olsun.
Benim arkadaşım hamileyken minibüste uyuyormuş.
Neyse ki aynı güzergah olduğu için tanıyorlarmış da ineceği durakta uyandırıyorlarmış.
Uyku normal.
Bulantılar da.
Resmen kimyanız değişiyor hamileyken buna alışmak gerek.
Düşünsenize içinizde bir can var.
Bunalım takılacağınıza mutlu olun..
Ne kadarlık hamilesin bu arada , benimde bugün bulandı ilk defa çok kötü birşeyyyyy
Yaşadıkların çok normal canım, bende bulantı dışında hepsi vardı, 7/24 uyuyordum resmen.. İşte bile oturduğum yerde uyukladığım çok oldu... :) ama geçici bir durum merak etme bir süre sonra düzelecek.. Uyku yüzünden işe geç kalmalar , eve gelince hemen uyumalar, acıkınca kalkıp karnımı doyurup tekrar yatıyordum ve sabah halada uykum oluyordu, normal yani... Vücudunda büyük bir değişim var şuanda , bebişin kendine yer hazırlıyo ve bir süre sonra geçecek bu durum merak etme sakın... Sen yine de bu zamanlarının tadını çıkartmaya bak... Hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?