- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Güven sorunu olamaz çünkü güven bizde hiç sarsılmadı. Onda paronayaklık var, onu bırakıcam ayrılıcam düşüncesiyle kafasında kuruyorArabasında sigara içme konusunu siz yalnızken söylemesi daha doğru olurdu . Bende alıngan biriyim kuzenlerinin yaninda bana da dese çok kirilirim.
Diğer konuda yalnız misin diye sorduğunuzda hemen kötüye çekmesi çok tuhaf. Size karşı güven sorunu mu var acaba? Ya da hep böyle sorunlu biri miydi?
Düğüne 10 ay var şubatta askere gidecek kısa dönem askeri var düğün ekimde olcak. Neyseki uzun bir zaman var.Arabanın iç dış yıkatması 20 lira yaaa , ne terbiyesiz adammış. Valla ben iş arkadaşıma diyorum 2 cam da açık olmasın diye yere dök külü diye. Alsın arabasını uygun yere park etsin
Kuzen muhabbeti iğrenç zaten! Gerçekten ruh hastası... düğün yakınsa hemen ertele. Şu an ayrılmayacaksan bile hemen evlenme. Biraz daha tanı lütfen...
Çok zoruma gitti böyle bir yakıştırma yapması olayı nerelere çekmesi inan hiç düşünmediğim bir şey olduğu için o kadar koydu ki. Şeytan diyo ara kuzenini anlat her şeyi nasıl bi kuzeni olduğunu görsünEşim kuzenine karşı bir şeyler hissettiğimi söylese bir daha yüzüne bakar mıyım bilmiyorum, kaldı ki nişanlıyken sineye çekeyim.
bunu sakın yapma.Çok zoruma gitti böyle bir yakıştırma yapması olayı nerelere çekmesi inan hiç düşünmediğim bir şey olduğu için o kadar koydu ki. Şeytan diyo ara kuzenini anlat her şeyi nasıl bi kuzeni olduğunu görsün
muhatap olmamak çözüm değil. bence uygun dille konuş. sakin ve sessiz kal .Düğüne 10 ay var şubatta askere gidecek kısa dönem askeri var düğün ekimde olcak. Neyseki uzun bir zaman var.
Fevri davranıp yanlış karar almak istemiyorrum. Bu arada beni dünden beri aramadı sormadı sadece sabah nerdesin yazmış, görüldü yapmadım ama girdiğimi görmüştür. İşten aynı saatte çıkıyoruz beni almaya geliyor. 15 dk erken çıkıp onunla muhatap olmasammı yoksa almaya gelirse konuşayımmı ?
Ben konuş derim. Yaptığı kuzen olayı gerçekten iğrenç olmuş.. var mı bşr savunması bir dinle kafasının içinde neler dönüyor bir öğren..Düğüne 10 ay var şubatta askere gidecek kısa dönem askeri var düğün ekimde olcak. Neyseki uzun bir zaman var.
Fevri davranıp yanlış karar almak istemiyorrum. Bu arada beni dünden beri aramadı sormadı sadece sabah nerdesin yazmış, görüldü yapmadım ama girdiğimi görmüştür. İşten aynı saatte çıkıyoruz beni almaya geliyor. 15 dk erken çıkıp onunla muhatap olmasammı yoksa almaya gelirse konuşayımmı ?
Bu olay bir kere daha patlak verdi. Arabada üçümüzken nişanlım kaza yaptı, tutanak tutulacaktı arabayı sakin bir yere çektiler. Arabadan indim 10 dk sonra bi sigara yaktım, o sırada kuzeni geldi. Ben çok korkmuştum, bu ikinci kazası başında bir şey var ama hadi hayırlısı dedim. Oda olur böyle şeyler dedi. Ben ilk kazam da araba bana vurdu arkadan ben korkudan kaçtım dedi. Bi an gülesim geldi nasıl yani sen niye kaçtın dedim. O sırada nişanlımla gözgöze geldik. Ben gülümsedim ona hani üzme kendini olur böyle seyler gibisinden. O gün beni işe bıraktı ama suratı bir görseniz noldu dedim akşam üstü sordum, o kazayla uğrasıyormus ben gülüyomusum. Ya büyük bişey değildi sizde arabanın başında gülüyodunuz ağlayayımmı bunu mu istiyosun dedim. Ordan birbirimize girdik. Sabah kuzenine günaydın diyorum, teyzem ameliyat oldu nasıl iyi mi demiştim, iyi çok şükür dedi, baktım dikiz aynasından bana bakıyo neymiş ben onunla neden konusuyomusum. Ya mal mısın sen demek geliyo içimden. Madem böyle bir şey var kuzenine, sen al durchermanı işe bırak niye diyosun. Ki o zaman da onu yalnız bırakıp gitmedim. Konusmaya da gelirsek kaç kere konustum karsımda ağlıyo özürler diliyo yalvarıyo affet beni diyoŞimdi öncelikle birileri nişanlandı ayrıldı diyecek diye sen hayatını mahvedecek bir adamla evlenmek zorunda değilsin. Bir gün al nişanlını karşına içindeki tüm sıkıntıları dile getir. Özellikle bu kuzen yakıştırmasını. Sonrasında gözlemle hala aynı mı değil mi anlamış mı falan. Baktın olmuyor 25 yasında gencecik insansın. Ömür boyu bunu mu çekeceksin. Şimdi nişanı bozmaya çekiniyorsun yarın öbürgün boşanmak zorunda kalabilirsin. Çocuk olursa çok daha zor. O yüzden kılı kırk yar iyi düşün. Diğer arkadaşların da dediği gibi bugün kuzen der yarın doktora gidersin ona der, kuaföre der kasaba manava der. Der yani emin ol! Şimdiden bu sorunu halletmeye bak. Ve bir daha asla böyle birşey duymak istemediğini söyle. Duyduğum an biter de
Ben bu ilişkiye olan inancımı kaybettimAbim der hep evlenecegin adami evlenmeden once ozellikle nisanliyken deniyeceksin hani sinirlendirecen ne kadar sinirli napabilir diye gercek yuzunu gosterir o zaman anlarsin der.ofke kontrolu yoksa ve asabi bi insansa sana bi uyarıdır diyorum bu Rabbim gösteriyor iste.bu hayatı sen yaşıyacaksin annen degil ona gore karar ver ama biraz anlaşmanız zor gibi.
Belki de şu an ailesi beni suçlu biliyo. Herkes bilsin nasıl bir ruh hastası olduğunu. Gerçi desem de yapamam ki bunubunu sakın yapma.
hem kuzen yüzünden hır çıkarıyor . hem de kuzeni arayıp görüşeceksin.
aman aman . başına iş arıyorsun arkadaşım.
neden sizi suçlu biliyor .bi şeyler mi oldu ki. herşey normal değil mi ki şu an . nişanlınız ve sizin aranızda değil mi problem. aileler duydu mu bi şeylerBelki de şu an ailesi beni suçlu biliyo. Herkes bilsin nasıl bir ruh hastası olduğunu. Gerçi desem de yapamam ki bunu
güven problemı var nısanlında , cok da dusme ustune ya bosver gerılme bos yereBu olay bir kere daha patlak verdi. Arabada üçümüzken nişanlım kaza yaptı, tutanak tutulacaktı arabayı sakin bir yere çektiler. Arabadan indim 10 dk sonra bi sigara yaktım, o sırada kuzeni geldi. Ben çok korkmuştum, bu ikinci kazası başında bir şey var ama hadi hayırlısı dedim. Oda olur böyle şeyler dedi. Ben ilk kazam da araba bana vurdu arkadan ben korkudan kaçtım dedi. Bi an gülesim geldi nasıl yani sen niye kaçtın dedim. O sırada nişanlımla gözgöze geldik. Ben gülümsedim ona hani üzme kendini olur böyle seyler gibisinden. O gün beni işe bıraktı ama suratı bir görseniz noldu dedim akşam üstü sordum, o kazayla uğrasıyormus ben gülüyomusum. Ya büyük bişey değildi sizde arabanın başında gülüyodunuz ağlayayımmı bunu mu istiyosun dedim. Ordan birbirimize girdik. Sabah kuzenine günaydın diyorum, teyzem ameliyat oldu nasıl iyi mi demiştim, iyi çok şükür dedi, baktım dikiz aynasından bana bakıyo neymiş ben onunla neden konusuyomusum. Ya mal mısın sen demek geliyo içimden. Madem böyle bir şey var kuzenine, sen al durchermanı işe bırak niye diyosun. Ki o zaman da onu yalnız bırakıp gitmedim. Konusmaya da gelirsek kaç kere konustum karsımda ağlıyo özürler diliyo yalvarıyo affet beni diyo
Askere aynı anda gidecekler. Canım hadi ben el kzııyım bana itimatı olmasın. ya o senin kuzenin be vicdansız nasıl bu yakıştırmayı yaparsın sen. Bide diyoki sana söylediklerim neden X yanında olunca rahatsız etti. Ya iğnelemeye bakar mısınmuhatap olmamak çözüm değil. bence uygun dille konuş. sakin ve sessiz kal .
derdi ne. askere gideceği için mi gergin.
kuzeninden hoşlanmış olabileceğini düşünmüş anladığım kadarıyla.
askere gidersem ve ya kuzenim ile görüşürse diye de paronaya yapmış olabilir
böyle şeylerde çok oluyor . duyuyoruz . o da duymuşsa bi yerlerden aklına takmış olabilir
Ya acaba bu gercekten mi ruh hastasıgüven problemı var nısanlında , cok da dusme ustune ya bosver gerılme bos yere
kaza ile nişanlınız uğraşır iken hemen bi sıgara yakıp muhabbete dalmış gibi olmuşsunuz.Bu olay bir kere daha patlak verdi. Arabada üçümüzken nişanlım kaza yaptı, tutanak tutulacaktı arabayı sakin bir yere çektiler. Arabadan indim 10 dk sonra bi sigara yaktım, o sırada kuzeni geldi. Ben çok korkmuştum, bu ikinci kazası başında bir şey var ama hadi hayırlısı dedim. Oda olur böyle şeyler dedi. Ben ilk kazam da araba bana vurdu arkadan ben korkudan kaçtım dedi. Bi an gülesim geldi nasıl yani sen niye kaçtın dedim. O sırada nişanlımla gözgöze geldik. Ben gülümsedim ona hani üzme kendini olur böyle seyler gibisinden. O gün beni işe bıraktı ama suratı bir görseniz noldu dedim akşam üstü sordum, o kazayla uğrasıyormus ben gülüyomusum. Ya büyük bişey değildi sizde arabanın başında gülüyodunuz ağlayayımmı bunu mu istiyosun dedim. Ordan birbirimize girdik. Sabah kuzenine günaydın diyorum, teyzem ameliyat oldu nasıl iyi mi demiştim, iyi çok şükür dedi, baktım dikiz aynasından bana bakıyo neymiş ben onunla neden konusuyomusum. Ya mal mısın sen demek geliyo içimden. Madem böyle bir şey var kuzenine, sen al durchermanı işe bırak niye diyosun. Ki o zaman da onu yalnız bırakıp gitmedim. Konusmaya da gelirsek kaç kere konustum karsımda ağlıyo özürler diliyo yalvarıyo affet beni diyo
olabılır , var boyle sacma sapan saplantılı manyak ınsanlarYa acaba bu gercekten mi ruh hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?