Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Evlenirken her erkek sormayacak mı
Niye herkes sormaz... soranı da sutla... Zaten sorup böyle birşeyi sanki hataymis gibi kabul edemem diyen bir insanla nasıl güzel bir evliliğin olacak... hataysa neden sadece kadınlara hata... sen hayatına giren erkeğe soruyormusun yada bunun için terkedoyirmsun... namus deyince neden sadece akla kadın geliyor... Bu adam seninle evlense bile bunu yüzüne vururdi ilerde... Daha kötüsü bu zihniyetteki bir insanın kafası bana hersey serbest karıma yasak seklinde çalışır... sende bunu hata görme değil çünkü... sen kendini ezersen herkes ezer...

Bu adam benim icin önemli degil diyerek seni tekrar hataya suruklemek istemis ve başarmış. İlki zorla oldu dediginde niyeti o adami bulup sikayet etmek de degildi. Sana blöf yaparak gercegi itiraf ettirmekti bunu da başarmış böylece senden kurtulmak icin zemin hazırlamış.
Cok pislik adamlar midem bulaniyor duydukça gördükçe. Sen de artik önüne bak dunyanin sonu değil. Dersini al. Boyle adamciklar için de sevgi kelimesini heba etme

hanımefendi boşverin bu tip erkekleri. bütün acılar geçiyor. ayrılık acısı , aşk acısı , ölümün bile acısı geçiyor inanın. hayatınıza bakın önünüze bakın. zamanla herşeyi unutacaksınız, bunları hatırlamayacaksınız bile.
Her zaman önceliği kendinize verin.. Rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın.

Bana yaptığı kötülükleri unutamıyorum şokundayım olayın sıyrılamadım kimse Yok anlatabileceğim tek başıma düşünüp tek başıma çıkmaya çalışıyorum kurduğum cümleden sevgiyi çekip almışsınız bana yaptığı kötülüğü bile henüz algılayamıyorum kabullenemiyorum çok güvendim herkes yapsa o yapmaz dedim

27 yaşındayım haklısınız bundan sonraki hayatıma bakmam lazım ama henüz toparlanamıyoeum daha yeni

Bundan sonra biri olur yada olmaz bilemem şu an başka bi yere gitme gibi bi şansım Yok eş durumu olacak diye çalıştığım yerden tayin istemedim şimdi eş durumuda olmadı 2. İl dışı hakkı verilir inşaallah kendime yepyeni bi hayat kurmayı planlıyorum inşaallah

Herkese anlattı . Aynen aşırı akıllı biri zaten evlilik korkusu vardı her adımımızda bi bahane buldu gitmeye sıyrılmaya çalıştı ama ben toparladım elimden geleni yaptım onun için

Bence nişanlım beni terketti diye açtığın konuya şuan dua et. 2 sene sonra kocam beni bebeğimle terketti de diyebilirdin. Buda senin imtihanınmış. Gelmiş geçmiş olsun. Ondan bırak kocayı adam olmaz. Önüne bak.

canini istemis ve sen vermissin zaten "bebegin" !!!Bana bunu yaptiran adamla degil evlenmek bir daha selam bile vermzdim.
Ben bebek olayında çok kötü günler geçirdim evet o bebeğe sahip çıkamadım ama hasta hasta sürüne sürüne okula gittim beni yapayalnız bıraktı elimden tutmadı bayıldım tek başıma hastaneye gittim

Kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum aklım almıyor bunlar hepsi kurgulanmıştı kesinlikle gerçekten polise gitmeyecekti Emin’im o kadar cesur değildi olsa bile beni o kadar sevmiş olsa bana bunları yaşatmazdı

İnşaallah hep iyilerle karşılaşırım insanlardan soğudum artık kimseyle konuşmak sohbet etmek muhatap olmak istemiyorum herkes zarar verecek diye korkuyorum

Adam olmayacağını düşünecek durumda bile değilim o kadar haksızlaştırdı pasifleştirdi ki beni kendimi hep suçlu gördüm hep aşağıladı bu konuyu açma amacım toparlanmak gerçekler görmek

Siz çok sinsice davranmışsınız. Bana zorla sahip çıktı diye psikopatça yalan söyleyen bi kızdan kurtulduğum için şahsen bende sevinirdim.

Siz çok sinsice davranmışsınız. Bana zorla sahip çıktı diye psikopatça yalan söyleyen bi kızdan kurtulduğum için şahsen bende sevinirdim.
Psikopatça bi yalan kısmını siz ölçemezsiniz hayatınızda hiç mecbur kalıp yalan söylemediniz mi insanız hepimizin başına gelebilir yaptığınız yoruma saygı duyuyorum lakin sizde saygı çerçevesinde yorum yapın teşekkürler

Bence kendini yeterli kadar sevmiyor ve onun icin herseye bu kadar müsaade ediyor. Başkasının birisiyle beraber olmasını yargılamak bana kalmadı, ama sanki zamanında o kişi ile gerçekten istediğinden değilde, elinde tutabilmek (baskasina gitmesin anlaminda) icin beraber olmuş. Çünkü öyle olmasa arkasında durabilme gücünü bulurdu belki kendinde. Önce böyle taviz vermekten vazgecmeli. Kendi sınırların olmasa baskalari seni kullanmakta hic sınır tanımaz yoksa (ayrıca sevilmek. İstiyor, ama ilk önce kendinde başlamalı.. Koca hep bulunur)

Ben ölüm kalım meselesi olarak değerlendirmiyorum. Dürüstçe birliktelik yaşadığınızı itiraf edebilirdiniz. Amma kabul eder amma etmez. Bu karşı tarafın hassasiyetine bağlı bi durum.

Merhaba öncelikle olay baştan yanlış. Bir adam seni seviyorsa geçmişini bahane etmez. Geçmişini Yani seni sen yapan seyleri kabullenemeyecek birinin de karakteri tam oturmamıştır. Tabi ki herkes sevdiği insanın ilki olmak ister ama burada mesele şu sen de onun ilki misin “HAYIR”. Böyle erkeklerin kalkıp ‘başkası ile yaşadıklarını kaldıramıyorum’ demeleri emin ol ki %100 yalandan ibaret. Ayrıca erkek arkadasın seni düşündüğünden falan o adamı şikayet edeceğiz dememiştir :) besbelli yalan söylediğini anlayıp seni denemek için yapmıştır. Üstünden bu kadar sene geçmiş bir şeyi de asla kanıtlayamazdı. Ayrılmak için bahane aramış. Kendini insan sanan bu mahlukat ile gelecek kurmanı önermem. Kadına bir et parçasına verdiği değeri verir bunlar. Ne kadar üzücü! Ayrıca bebeği istememesinden anlaman gerekliydi resmen seni oyalamış. Çok üzücü. Hangi bakanlıktasın? MEB’de il dışı tekrar açılıyor.

Aslında elimden gitmesin diye değildi . Konunun başından alamadım.çok kötü zamanlar geçirdim Yanımda ilk birlikte olduğum kişi vardı o bu zaafımı kullandı . Yanlış anlamayın maddi olarak değil manevi olarak yanımdaydı sadece yaşadığım ailevi sıkıntıdan dolayı kimseye sığınamıyordum o da bunu çok güzel kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…