Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Yalan yalanı dogurmus demekkı oda adam degılkı evlenmeden birlikte olunmuş gecmisi geride bırakmaktan Baska caren yok

Tşekkür ederim kendimi ifade etmeme yardımcı olmuşunuz seven adam sevdiği insanı bırakamaz ki kıyamaz . Bana söylediği şey sana yaşattığı şeylerin bedelini ödesin gidip şikayet edelimdi ama denemek için söylenmiş dışardan da öyle duruyor demi sizde öyle dediniz çünkü bende bana öyle geliyor siye bakıyordum olaya.meb teyim müsteşar olacak demişti ama istifa etti şimdi bakanlık olmayacak diyormuş ama kesinleşmedi henüz

Ben ölüm kalım meselesi olarak değerlendirmiyorum. Dürüstçe birliktelik yaşadığınızı itiraf edebilirdiniz. Amma kabul eder amma etmez. Bu karşı tarafın hassasiyetine bağlı bi durum.

Türklerde su dürüst olmak meselesi biraz zor. Sebebi de su aslında: Hani kaldığın yere de bağlı tabi ama bir cok erkek kızın bakire olmadığını öğrenince artık kıza "eglenilecek" gözü ile bakar ve öylece ilişkiyi bir süreliğine devam eder. Bir türü kızın bakire olmadığını ortalıkta yayar. Heleki aileler duysa gerisi aileye göre değişir. Şansınız varsa karşınızdaki adam gibi karşılar ve sizinle beraber olmak istemese bile konuyu kapatır. Ama şahit olduğum bir kac olaydan ötürü kızların yalan söylediğini anlıyorum acikcasi

Kesinlikle öyle ben yalan söylemekten nefret eden biriydim kendime çok kızıyorum ama mecbur kaldım beni basit görmesin vs vs diye çıldıracam ben yine de bunu mu hakettim yalan söyledim diye tek ben miyim kötü o masum mu

Bazi sahislar zaten özellikle kendilerine zorda olan kızları secer işte böyle kullanmak için. Onun icin her zaman derim aileler çocukları icin her zaman sığınacak liman olması lazım. Olsunlar ki sevgi ve şefkati başka yerde aramasinlar

Müdür bu gün okulun grubuna yazdı tekrar açılıyor diye takip etmeni öneririm. Ayrıca lütfen bu konularda özellikle tecavüz gibi şeyleri bahane etmeyin. Bu durumla gerçekten karşılaşan insanlara da artık inanmıyorlar. Ve tekrarlıyorum yüzde yüz sizi denemiş. Erkekler bu konularda baya hassaslar bu durumu kaldıramıyor vs olsaydı bahsi geçen adamı bulmaya çalışır, kavga vs çıkarırdı ( önermesem de erkek bakış açısı ile böyle). Hadi diyelim durumu kabullendi sizi ve ailenizi düşünüp böyle dava vs olayına hiç ama hiç girmezdi. Yazık gerçekten. Ama bir musibet bin nasihatten iyidir. Yaşadığınız şeylerin lütfen arkasında durun yanlış da doğru da sizin doğrunuz. Umarım her şey düzelir. Size de bu konu bir ders olur.

Fakat bu yalan söylemeye sebebiyet vermez. Şahsen bana bu şekilde yalan söylensin istemem.

Rica ediyorum yorum yapacaksanız empati kurarak yapın kimseye anlatamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım kimse bu durumda olmak istemez birazcık anlayışlı olun herkesin başına gelebilir
Yaptığınız hata biriyle birlikte olmak değil, evlenmeyi düşündüğünüz adama yalanlar üstüne yalanlar söylemek olmuş maalesef.. Şu an yapacağınız şey önünüze bakıp yeni hayatınızın yönünü çizmek olmalı.

Bence siz daha kendinizi tanıyamamışsınız. Siz hangi kadınsınız: Bekareti önemseyen mi, önemsemeyen mi? Kendinizi tanımadığınız için de adamlar sizi bir güzel kullanmış.
Bir süre hayatınıza kimseyi almayın. Kendinizi tanımaya çalışın. Ne istediğinizi bulun. O zaman doğru adaylar karşınıza çıkmaya başlayacaktır. Bu şekilde anca oyuncak olursunuz ne yazık ki.

Çalıştığım okul Doğuda okul müdürümüz Yok şu an whatsapp grubumuzda kapatıldı müdürün tayini çıktığı için internette rastalayamadım ne zaman açılacak peki Allah rızası için en ufak bi bilgi alırsanız özelden mesaj yazın bana Allah rızası için ömrümce dua ederim

Bu Türk’lerle alakalı değil bence. Seçtiğiniz erkekle alakalı. Bir de ona karşı yaklaşım
Tabi ki haberdar ederim.

Soylemissiniz..
Yani surekli ifade degistirmeseydiniz belki bu kadar sinirlenmezdi.
Bi yok demissiniz bi zorla oldu demissiniz en sonunda anlatmissiniz.
Kirmak istemem ama adam arkanizdan tabi dalga gecer.
Bastan deseydiniz evet oldu, en azindan ayrilirdiniz, sizi yargilamaya hakki olmazdi.
Surekli laf dondurmussunuz.
O adamda adam degilmis o ayri ama her yalan elbet gun yuzune cikar.

Emin olun ki tek yalan söyleyen siz değilsiniz. Gecenlerde kadin doktoruma gittim dogumdan sonra kontrol icin..Laf Türklerden açıldı ve o bana dedi ki bi kac tane Türk hastasi vardi. Bakire olmadıklarıni saklıyorlar çünkü biliyorlar ki başları derte girer aileler tarafindan veya su an beraber olduklari kisi tarafindan terk edilirler. Bana bunun neden böyle oldugunu sordu (doktor alman) . Iyi birsey mi? Tabi ki degil. Ama burda bir adam karisindan "kanamadi" diye bosandi yani. Hersey mümkün yani

Unutma işini zamana bırak, çok travmatik şeyler yaşamışsın iyi ki de kurtulmuşsun o adamdan.

Sen kendine saygı duy, kendini sev, illa hayatında biri olacak diye bişi yok her şey unutulur, her şey hallolur. Ama sen bi daha kendini ezdirme.

Unutma kimsenin umrunda olmasa da sen kıymetlisin.

O zaman bu adam bozmasini hala seviyorum demeyin.
Pis herif.

Fakat bu yalan söylemeye sebebiyet vermez. Şahsen bana bu şekilde yalan söylensin istemem.

Tabi ki yalan söylemek kötü. Heleki araya tecavüz katmak kötü. Cünkü öyle yalanlar gerçek mağdurları da zora sokuyor çünkü insanlar inanmamaya başlıyor. Ben sadece kızların neden bu kadar korktuklarini anlıyorum. Erkek bakire olmayınca kimsenin umrumda degil bizim toplumumuzda. Ama malum kizkarda durum hala bambaska

Konu sahibi yalan söylemiş te, karşısındaki sözde insan yalan söylememiş mi? Konuyu dikkatli okursanız, erkekte aynı yalanı söylemiş. Ha tabii o "erkek" değil mi?... Çünkü onun zarı yok (!)

Ve konu sahibini ben gayet iyi anlıyorum, bu ülkede şu zar tabusu yıkılmadıkça böyle şeylerin sonu gelmeyecek..
Karşısındaki adam olsaydı, bir kadını bu kadar zor durumda bırakıp böyle aşağılıkça davranışlarda bulunmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…