- 24 Haziran 2016
- 7.534
- 26.568
- 548
Tşekkür ederim kendimi ifade etmeme yardımcı olmuşunuz seven adam sevdiği insanı bırakamaz ki kıyamaz . Bana söylediği şey sana yaşattığı şeylerin bedelini ödesin gidip şikayet edelimdi ama denemek için söylenmiş dışardan da öyle duruyor demi sizde öyle dediniz çünkü bende bana öyle geliyor siye bakıyordum olaya.meb teyim müsteşar olacak demişti ama istifa etti şimdi bakanlık olmayacak diyormuş ama kesinleşmedi henüzMerhaba öncelikle olay baştan yanlış. Bir adam seni seviyorsa geçmişini bahane etmez. Geçmişini Yani seni sen yapan seyleri kabullenemeyecek birinin de karakteri tam oturmamıştır. Tabi ki herkes sevdiği insanın ilki olmak ister ama burada mesele şu sen de onun ilki misin “HAYIR”. Böyle erkeklerin kalkıp ‘başkası ile yaşadıklarını kaldıramıyorum’ demeleri emin ol ki %100 yalandan ibaret. Ayrıca erkek arkadasın seni düşündüğünden falan o adamı şikayet edeceğiz dememiştir :) besbelli yalan söylediğini anlayıp seni denemek için yapmıştır. Üstünden bu kadar sene geçmiş bir şeyi de asla kanıtlayamazdı. Ayrılmak için bahane aramış. Kendini insan sanan bu mahlukat ile gelecek kurmanı önermem. Kadına bir et parçasına verdiği değeri verir bunlar. Ne kadar üzücü! Ayrıca bebeği istememesinden anlaman gerekliydi resmen seni oyalamış. Çok üzücü. Hangi bakanlıktasın? MEB’de il dışı tekrar açılıyor.
Haklısınız elimden geldiğince bırakmak için mücadele ediyorumYalan yalanı dogurmus demekkı oda adam degılkı evlenmeden birlikte olunmuş gecmisi geride bırakmaktan Baska caren yok
Ben ölüm kalım meselesi olarak değerlendirmiyorum. Dürüstçe birliktelik yaşadığınızı itiraf edebilirdiniz. Amma kabul eder amma etmez. Bu karşı tarafın hassasiyetine bağlı bi durum.
Kesinlikle öyle ben yalan söylemekten nefret eden biriydim kendime çok kızıyorum ama mecbur kaldım beni basit görmesin vs vs diye çıldıracam ben yine de bunu mu hakettim yalan söyledim diye tek ben miyim kötü o masum muTürklerde su dürüst olmak meselesi biraz zor. Sebebi de su aslında: Hani kaldığın yere de bağlı tabi ama bir cok erkek kızın bakire olmadığını öğrenince artık kıza "eglenilecek" gözü ile bakar ve öylece ilişkiyi bir süreliğine devam eder. Bir türü kızın bakire olmadığını ortalıkta yayar. Heleki aileler duysa gerisi aileye göre değişir. Şansınız varsa karşınızdaki adam gibi karşılar ve sizinle beraber olmak istemese bile konuyu kapatır. Ama şahit olduğum bir kac olaydan ötürü kızların yalan söylediğini anlıyorum acikcasi
Aslında elimden gitmesin diye değildi . Konunun başından alamadım.çok kötü zamanlar geçirdim Yanımda ilk birlikte olduğum kişi vardı o bu zaafımı kullandı . Yanlış anlamayın maddi olarak değil manevi olarak yanımdaydı sadece yaşadığım ailevi sıkıntıdan dolayı kimseye sığınamıyordum o da bunu çok güzel kullandı
Müdür bu gün okulun grubuna yazdı tekrar açılıyor diye takip etmeni öneririm. Ayrıca lütfen bu konularda özellikle tecavüz gibi şeyleri bahane etmeyin. Bu durumla gerçekten karşılaşan insanlara da artık inanmıyorlar. Ve tekrarlıyorum yüzde yüz sizi denemiş. Erkekler bu konularda baya hassaslar bu durumu kaldıramıyor vs olsaydı bahsi geçen adamı bulmaya çalışır, kavga vs çıkarırdı ( önermesem de erkek bakış açısı ile böyle). Hadi diyelim durumu kabullendi sizi ve ailenizi düşünüp böyle dava vs olayına hiç ama hiç girmezdi. Yazık gerçekten. Ama bir musibet bin nasihatten iyidir. Yaşadığınız şeylerin lütfen arkasında durun yanlış da doğru da sizin doğrunuz. Umarım her şey düzelir. Size de bu konu bir ders olur.Tşekkür ederim kendimi ifade etmeme yardımcı olmuşunuz seven adam sevdiği insanı bırakamaz ki kıyamaz . Bana söylediği şey sana yaşattığı şeylerin bedelini ödesin gidip şikayet edelimdi ama denemek için söylenmiş dışardan da öyle duruyor demi sizde öyle dediniz çünkü bende bana öyle geliyor siye bakıyordum olaya.meb teyim müsteşar olacak demişti ama istifa etti şimdi bakanlık olmayacak diyormuş ama kesinleşmedi henüz
Fakat bu yalan söylemeye sebebiyet vermez. Şahsen bana bu şekilde yalan söylensin istemem.Türklerde su dürüst olmak meselesi biraz zor. Sebebi de su aslında: Hani kaldığın yere de bağlı tabi ama bir cok erkek kızın bakire olmadığını öğrenince artık kıza "eglenilecek" gözü ile bakar ve öylece ilişkiyi bir süreliğine devam eder. Bir türü kızın bakire olmadığını ortalıkta yayar. Heleki aileler duysa gerisi aileye göre değişir. Şansınız varsa karşınızdaki adam gibi karşılar ve sizinle beraber olmak istemese bile konuyu kapatır. Ama şahit olduğum bir kac olaydan ötürü kızların yalan söylediğini anlıyorum acikcasi
Yaptığınız hata biriyle birlikte olmak değil, evlenmeyi düşündüğünüz adama yalanlar üstüne yalanlar söylemek olmuş maalesef.. Şu an yapacağınız şey önünüze bakıp yeni hayatınızın yönünü çizmek olmalı.Rica ediyorum yorum yapacaksanız empati kurarak yapın kimseye anlatamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım kimse bu durumda olmak istemez birazcık anlayışlı olun herkesin başına gelebilir
Çalıştığım okul Doğuda okul müdürümüz Yok şu an whatsapp grubumuzda kapatıldı müdürün tayini çıktığı için internette rastalayamadım ne zaman açılacak peki Allah rızası için en ufak bi bilgi alırsanız özelden mesaj yazın bana Allah rızası için ömrümce dua ederimMüdür bu gün okulun grubuna yazdı tekrar açılıyor diye takip etmeni öneririm. Ayrıca lütfen bu konularda özellikle tecavüz gibi şeyleri bahane etmeyin. Bu durumla gerçekten karşılaşan insanlara da artık inanmıyorlar. Ve tekrarlıyorum yüzde yüz sizi denemiş. Erkekler bu konularda baya hassaslar bu durumu kaldıramıyor vs olsaydı bahsi geçen adamı bulmaya çalışır, kavga vs çıkarırdı ( önermesem de erkek bakış açısı ile böyle). Hadi diyelim durumu kabullendi sizi ve ailenizi düşünüp böyle dava vs olayına hiç ama hiç girmezdi. Yazık gerçekten. Ama bir musibet bin nasihatten iyidir. Yaşadığınız şeylerin lütfen arkasında durun yanlış da doğru da sizin doğrunuz. Umarım her şey düzelir. Size de bu konu bir ders olur.
Bu Türk’lerle alakalı değil bence. Seçtiğiniz erkekle alakalı. Bir de ona karşı yaklaşımTürklerde su dürüst olmak meselesi biraz zor. Sebebi de su aslında: Hani kaldığın yere de bağlı tabi ama bir cok erkek kızın bakire olmadığını öğrenince artık kıza "eglenilecek" gözü ile bakar ve öylece ilişkiyi bir süreliğine devam eder. Bir türü kızın bakire olmadığını ortalıkta yayar. Heleki aileler duysa gerisi aileye göre değişir. Şansınız varsa karşınızdaki adam gibi karşılar ve sizinle beraber olmak istemese bile konuyu kapatır. Ama şahit olduğum bir kac olaydan ötürü kızların yalan söylediğini anlıyorum acikcasi
Tabi ki haberdar ederim.Çalıştığım okul Doğuda okul müdürümüz Yok şu an whatsapp grubumuzda kapatıldı müdürün tayini çıktığı için internette rastalayamadım ne zaman açılacak peki Allah rızası için en ufak bi bilgi alırsanız özelden mesaj yazın bana Allah rızası için ömrümce dua ederim
Beni herkese rezil etti giderken evlilikten korkan biri zaten 33 34 yaşında ama dengesizliklerini herşeyini ikide birde ayrılmalarını herşeyini kabullendim herşeyine katlandım kim isteyerek yalan söyler Çan’ımı istese verecek kadar çok sevdim insan bu denli sevdiği birine isteyerek yalan söyler mi
Kesinlikle öyle ben yalan söylemekten nefret eden biriydim kendime çok kızıyorum ama mecbur kaldım beni basit görmesin vs vs diye çıldıracam ben yine de bunu mu hakettim yalan söyledim diye tek ben miyim kötü o masum mu
Ben bebek olayında çok kötü günler geçirdim evet o bebeğe sahip çıkamadım ama hasta hasta sürüne sürüne okula gittim beni yapayalnız bıraktı elimden tutmadı bayıldım tek başıma hastaneye gittim
Fakat bu yalan söylemeye sebebiyet vermez. Şahsen bana bu şekilde yalan söylensin istemem.
Bu Türk’lerle alakalı değil bence.
Bu Türk’lerle alakalı değil bence. Seçtiğiniz erkekle alakalı. Bir de ona karşı yaklaşım
Tabi ki haberdar ederim.
Soylemissiniz..
Yani surekli ifade degistirmeseydiniz belki bu kadar sinirlenmezdi.
Bi yok demissiniz bi zorla oldu demissiniz en sonunda anlatmissiniz.
Kirmak istemem ama adam arkanizdan tabi dalga gecer.
Bastan deseydiniz evet oldu, en azindan ayrilirdiniz, sizi yargilamaya hakki olmazdi.
Surekli laf dondurmussunuz.
O adamda adam degilmis o ayri ama her yalan elbet gun yuzune cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?