Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Tabiki de pişmanım yalan söylediğim için yalanın iyi niyeti olmaz ama sevgimden kaybetmemek için yalan söyledim gitmesin diye . Belki evim yoktu ama nasıl evli Kadınlar yuvaları dağılmasın diye elinden geleni yaparlar tıpkı onun gibiydi

Eğerki namuslu olsaydı o nişanlın olacak ş... önce kendı namusuna bakıcak arkadaş..Ewet doğru olmayan bazı durumlar yaşamışsınız ..Bunlar ondan once yaşandığı için onu hıç alaka etmez.Kendısı sütten cıkmıs ak kasık degıl kusura bakmasın...Sizde sirkelenıp kendınıze gelın ..kalkıp hakkınızda konustugu zaman iftira ettiğini söyleyın sızde .Ailenızın düşüncelerını bılemıyor..Eger kı ailenızde sıze karsı durursa gıdıp kızlık zarınızı dıktırın net.yaşınız kaç bu arada?

Kendinizden daha çok sevmeyin kimseyi, önce kendinizi sevin, değerli bulun ki bundan sonra hayatınıza girecek kişide sizi gerçekten sevsin, değerli hissettirsin.
İlk yorumumda yanlış adam diye bahsettiğim konudaki yanlışlık ilişki yaşamanız değil adamın karakterindeki bozukluklar. Özelinizdeki yaşananlar yalnızca sizi ilgilendirir, ayrıca yaşadıklarınız sizi asla kötü bir insan yada değersiz biri yapmaz.

Zamanla normal hayatına döndükçe ben böyle bir aptala mi aşık mısım diyeceksin. Henüz herşey çok yeni.

Ama olurda geri dönmeye fln kalkarsa sakin ama sakın kabul etme. Bu adamın karakteri beş para etmez donersede yine ihtiyaçlarını gidermek için döner bu pislik.

Yaşananlardan ders çıkarıp önüne bakacaksın. Ne güzel mesleğin varmış imkanın varsa tayinini aldır o şehirden. Farklı bir şehirde yeni bir başlangıç yap.

Bence olan olmus unutmak kolay degil,
Bundan bi ders cikartin kendinize
Bundan sonra dogru secim yapin kalbinizin deyil mantiginizi kullanin.
Aci cekeceksiniz üzüleceksikiz Ama hersey gecer... zamanla hersey daha Iyi olur o zaman da iyiki evlenmedik dersiniz...

Konuda hata olmayan tek sey onceden bi birliktelik yasamis olmaniz. Gerisi hatalar silsilesi.
Aileniz ne diyor son durumda, her seyi ogrendiler mi?

Bazı kadınları anlayamıyorum yaaa neden memur olduğun halde oturup catir çutur parani yemek yerine birilerinin seni ezip sövüp dövüp köle gibi kullanmasını istiyon. Niye bu caba ilişki yasadiysan yaşasın kime ne, Allah aşkına bi tatile çık gez toz eğlen nedir bu işkence çekme merakı inşallah karşına bir insan evladı, bir insan cikar

Ay okurken daraldim siz sevmissiniz birlikte olmak istemişsin olmus hatami evlenmeden biriyle birlikte olmak bana göre ters erkekler bunu zafer sayiyolar çünkü kendilerinin evlenene kadar yemedikleri halt kalmiyo ama fanusta yasamis kizla evlenmeye kalkiyolar hepsini unutun hayatiniza bakin gerekirse tayin isteyin gidin baska sehire asla asla o adama eski nisanlim bile demeyin ona layik görmeyin siz kendinize üzülün bir daha karsiniza cikacak adama da bastan anlatin yalanlara gerek olmasin gercekten düzgün bi karaktere sahipse sizi kabul eder namusu da sevismeyle elden gittiğini düsünen erkeklerede prim vermeyin namuslu olmak bekareti korumakla olmuyor sadece

mutluluk nedir canım sana anlatılanlarmı duydukların gördüğün 3 4 resimmi o sosyal medyada esas mutsuzların göz boyama çabaları işte yahu bırak mutlu olsa ne olcak yarın bi gün bi kaza geçirir felç olur allahın adaletini ille sen göremeyebilirsin boş verrr inan bana sen daha çok kazançlısın bu ayrılıktanda daha haberin yok

Kizim en büyük sorun nerde biliyormusun? Kendine değer vermiyorsun! Vermemeyede devam ediyorsun? Sebeb?

çok Haklısın. Hiç mi kafaları çalışmaz bu gençliğin. Hepsi erkek diye ağlar durur. Ne güzel işin var. Ailen var. Paranı kazanıyorsun.İyi kötü bir hayat kurmuşsun o hayata illa ki 'mal' bir adamı dahil etmek zorunda değilsin. Zaten daha kendi çocuğuna sahip çıkmıyor adam sana mı sahip çıkacak. Biraz akıl. Allah rızası için biraz akıl ya.

İkinci el eşya muamelesi gördüğün bir adamı mı seviyorsun ? Adam ,başkasıyla birlikte olan kadına karım demem diyor ama seninle birlikte olup başka birine gidebiliyor .daha once kac kisiyle yattigi da belli degil ..her b.ku ye ,ondan sonra eline erkek eli değmemiş kız ara evlenmek için ..oldu , sıraya geçmiş seni bekliyorlar zaten .

Nikahsız birlikteliklerin sonuçları genelde böyle oluyor
Bundan sonra yapacağınız tek şey işinize odaklanmak olsun
Başka bir ilişkiye başlayınca da lütfen yalan söylemeden anlatın ama ezik ezik değil dik durun ister kabul eder ister etmez ama sonu böyle bitmez

hata sevismis olman degil yalan soylemis olman hamile kalman ve o haysiyetsiz icin bir cana kiymak zorunda kalman hata diye adlandirdigin sevismek disinda yaptigin hersey hata o adami hala seviyor olmana kadar
seninki sevmek degil bagimlilik yoluna bak iaini gucunu kur ekmegini kazan ve seni bir zar parcasina tercih etmeyecek senin bu durumunu kullanmaya calismayacak bir es seç kendine

Kizim en büyük sorun nerde biliyormusun? Kendine değer vermiyorsun! Vermemeyede devam ediyorsun? Sebeb?
kendini eksikli görüyor ve ne yaparsa yapsın biriyle evlenmeye odaklı durumda
bu yuzden her yapılana he demeler maaşını ben çekerimleri kabul etmeler bin tane yalanlar
kendi dik duruşu olsaydı bunların hiç biri başına gelmeyeckti

yazık etme kendine ne güzel mesleğin de var kendi ayaklarının üstünde duruyon az sabret unutucan yatıp kalkıp iyiki hayatımda değil diye sukretcen adam olan nikahı basmadan gelinliğini giymeden böyle şeyi düşünmez.düşünenlerinde sonu hüsranla bitiyo. inşallah bundan sonra daha dikkatli olursun..

İnşaalah öyle olur göremiyorum biliyorum acının içindeyken hiç bişey göremiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…