Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Yahu sen kendini boynu bükük gibi hissettiğin için adam rahat davranmış. Yok kendi kendimi bozdum yok tecavüze uğradım yok kendim istedim hata yaptım. Yani senin beyanların da bir acayip! Sen kendin bu işe yalanla başladığın için onun yaptıkları da tüy dikmiş iyice çirkinleşmiş yaşadıklarınız.
Ama buradan anladık ki pek de suyu bulandırmamak lazımmış

1- Adam beş para etmezmis. Bu kadar ağır bedelle kurtuldugunuza sukredin.Kendi evladina bile kiyabilmis :/

2- Size şikayet edelim dediginde zarf atmış.

Yalana karşıyım ama yalan soylemeyi beceremiyorsaniz yalani hiç soylemeyin siz de. Sonunuz böyle olur.

Öldü demek akliniza gelmedi mi? Aqua parkta ters harekette yirtildi demek de akliniza gelebilmeli.

Ya tam dürüst olun ya tam gömün gecmisinizi adamin bilmek hakki değil.
Bakireligi kurtarip her yerini takas edenler var böyle adamlara mustehak!

3- Ahinizi almış yanisini görürsünüz inşallah.

4- Hayatiniza entegre olamiyorsaniz psikolojik destek alın. Işinize sarilin is bulun cevrenizi degistirin.

5- Hayatiniza giren adamlari test edin.Daha iyi ve kaliteli insanlar bulun yaniniza.

Orasi öyle de ama benim sahit oldugum "bakirelik" vakalarda çoğunluk ya Türk yada arap kökenlidi. Cok inançlı hristiyanlardada var ama dogru
Yoğun ataerkil topluluklarda var evet. Ama bir erkek gerçekten sevdiği zaman karşıdaki kadının çocuğu bile olsa aldırış etmiyor. Ne yazık ki kadınlarımızın çoğu kendini değersiz görüyor ve böyle değersiz erkeklere katlanıyorlar. Bakın kız okumuş, atanmış işi gücü olan biri ama hala bu konuda sıkıntı yaşıyor. Oysa hatalarını doğrularını kabullenip hayatını ona göre yaşarsa bu tür pisliklerin oyunlarına alet olmaz kimse de onunla dalga geçmeye cesaret edemez. Hele ki bebeğini kaybetmek. Dünyanın en zor şeyi olsa gerek. Ayrıca bu erkek(!) size tehditte/tacizde vs bulunursa hakkınızda dedikodu yayarsa kendisine ‘çocuğumu zorla aldırmama neden olduğu, üzerimde baskı kurduğun için senden davacı olacağım’ demeniz de yeterli. Zaten mesajlarınızın dökümünden zorla aldırttığı da ortaya çıkar.

Adam zaten adam degilmis yazdim dikkat ederseniz.
Ama 3kere ifade degistirmemis.
Konu sahibi bisiklete binerken hizla dustum yirtildi vs gibi bi bahane soyleseydi ve surekli dedigini degistirmeseydi hatta tecavuze ugradigini idda etmeseydi daha iyi olmaz miydi?
Adam bu kadar desmezdi bu konuyu.
Tabi adami tanimiyoruz, belki bi manyakti kim bilir.

Aynen. Birde aileler bu konuda artık kızlarının arkasında durmasi lazım. Hickimse kızlarımızı ailesiyle tehdit edebilmemesi lazim

Şuanda sizin için söylemiyorum ama sürekli konu sahibinin yalanından dem vurmuşlar, ama adam da aynı şekil yalan söylemiş. Ona neden bir şey denmiyor, çünkü onun zarı yok.. Bir yalan, 1 defa da söylense de, 2 defa da söylense de sonuç değişmez, yalan yalandır..

Bence konu sahibi tam bir saf aşık, temiz sevmiş, güvenmiş, karşısındakini adam sanıp, onu kaybetmemek için 3 kere yalan söylemiş... Bu da üzücü, keşke değerinin farkında olsaydı da böyle zar kadar beyni olmayan insana kendisini bu kadar ezdirmeseydi...

Canim benim senin ilk hatan evlilik öncesi biriyle beraber olman. Ama inancli biriysen bu nisanlina karsi yaptigin bir hata degil. Zaten o da yapmis. Erkek yapinca bisey olmuyor da kadin yapinca mi hata. Böyle erkeklere müstahak diyecegim. Ama yalani kimse haketmez. Bastan söyleseydin bu hallere düşmezdin. Ikinci hatan yalan. Sonrasinda bu adam senin bakire olmadigini ögrenince malesef seni kullanmis. Bu da 3. Hatan. Ama en büyük hatan hamile kalip masum yavruya kiymak olmus. He bir de kendini ezdirip her seyi kabul etmen. Bir cinsel iliski yasadin diye köle olmayi kabul etmissin resmen. Iyi ki bu is bozulmus. Bence devam etse daha büyük sorunlarla karsilasirdin. Simdi aklini basina al artik. Hala seviyorum diyorsun. Bence kendine gel. Psikolojik destek al.

Darlandım tatlım resmen Allah kurtarmış.
Evet kötü şeyler yaşamışsın ama bırak. Adam resmen senin özel durumunu kullanmış parana kadar yiyecekmişte son anda Rabbşm kurtarmış. Ailenin kulağına da gelirse yalan söylüyor dersin. Karaktersiz adam.

Çok yalan söylemişsiniz. Çoook yalanlar.

Nişanlınız zaten problemli bir insan ama burda konumuz sizsiniz. Sizin kadar sık yapan söyleyen, hem de bu kadar hayati konularda yalan söyleyen bir kadından kurtulunca ben de günümü gün ederdim.

Hatasiz kul olmaz arkadasim. Seni kimse yargilayamaz bu kimsenin haddine degil. Sen pismansan tovbeni et Allah a sigin . Insallah karsina.daha iyi insanlar cikar. Herseye yeniden basla. Sifirdan calismiyorsan git cali ayaklarinin ustunde dur guclu ol
Hersey gonlunce.olsun

Ben hatasız değilim demiyorum asla hani olur y mecbur kalırsın ama hep vicdan azabı çekersin öldüm ona yalan söylediğim için çok üzüldüm hep alttan aldım

Herşey mümkün ben yaptığım o hatanın bedelini çokça ödedim vicdan azabından öldüm Ne yapıcam bundan sonra diye çok üzüldüm ben onu kaybetmemek için yaşan söyledim ama kaybettim üstüne üstlük ağza alınmayacak her türlü kğfğr hakaret bi sürü şey söyledi bu kadarını mı hakettim

Bu kadar hayati konu dediğiniz şey haklısınız ama bu kadar mu vicdansızsınız ? Ben hatasızım demiyorum ki zaten ama herşeyi geçiyorum beni hamile halimde terkedip giden bi adam mı haklı oluyor teşekkürler

Kim isteyerek yalan söyler Çan’ımdan daha çok sevdim diyorum Çan’ımdan daha çok sevdim onu . Mecbur kaldım sevdiğim adamı kaybetmemek için yalan söyledim ben onu aldatmadım ki onlayken bi erkeğe gözüm kaymadı ki sadece onu düşündüm gece gündüz yuvamızın hayaliyle yaşadım

Geçecek. Siz de yalan söyleyerek hatalar yapmışsınız ama evlenseniz ne olacak böyle bir adamla, hayat devam ediyor, unutacaksınız.

Doğru olabilir kendimi hep aşağıda gördüm ben kötüyüm yalancıyım o tertemiz onu haketmiyorum dedim öğrendim ki o benden önce yaşamış o da bana yalan söylemiş ben onu bırakmadım yine sevdim

Yapmayın o nasıl hayatına devam ediyorsa sizde edin mutlu olun kızlığınızın olup olmamasının bir önemi yok olmamalıda sizi seven ona değer vermez başınızada kalkmaz sürekli ısııtıp önünüze koymaz!!
Kendinize gelin bir canı alırken bile vicdan yapmamış bir adam tek kalemde aldıran bir adamdan zaten koca olmaz ..
Size kendinden örnek veriyim bir evlilik yapmıştım ve boşandım ..
Karşıma şuanki eşim çıktı hiç evlenmemmiişti tanışma aşamasında çocuğunda olsada seni seviyorum evlenmek istiyorum dedi bırakmadı peşinden koştu ..
Olmicağını söylesemde sevdiğini kanıtladı ailesi kabul etmicekti diye düşündüm tek lafıyla herkezin ağzını kapattı 5 senelik evliyim bugüne kadar ilk evliliğimin konusu bile açılmadı davalara mahkemelere bile hep yanımda geldi ..
Annesi birgün bana ilk evliliğimden soru sorduğunda senin amacın ne geçmişi kurcalamıcaksın diye çıkıştı ..
Şuanda bir bebeğim var ..
Yapma yapma yapma aşk evlilikte bitiyor önemli olan saygı ve seni sevmesi ..

Geçecek. Siz de yalan söyleyerek hatalar yapmışsınız ama evlenseniz ne olacak böyle bir adamla, hayat devam ediyor, unutacaksınız.
Unutmayı çok istiyorum kim haklı kim haksız diye düşünmekten o da bunu yapmıştı o da şunu yapmıştı ama o iyiydi ben kötüydüm deyip kendi kendimi yargılamaktan beynim artık yanmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…