- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Yahu sen kendini boynu bükük gibi hissettiğin için adam rahat davranmış. Yok kendi kendimi bozdum yok tecavüze uğradım yok kendim istedim hata yaptım. Yani senin beyanların da bir acayip! Sen kendin bu işe yalanla başladığın için onun yaptıkları da tüy dikmiş iyice çirkinleşmiş yaşadıklarınız.Beni herkese rezil etti giderken evlilikten korkan biri zaten 33 34 yaşında ama dengesizliklerini herşeyini ikide birde ayrılmalarını herşeyini kabullendim herşeyine katlandım kim isteyerek yalan söyler Çan’ımı istese verecek kadar çok sevdim insan bu denli sevdiği birine isteyerek yalan söyler mi
Yoğun ataerkil topluluklarda var evet. Ama bir erkek gerçekten sevdiği zaman karşıdaki kadının çocuğu bile olsa aldırış etmiyor. Ne yazık ki kadınlarımızın çoğu kendini değersiz görüyor ve böyle değersiz erkeklere katlanıyorlar. Bakın kız okumuş, atanmış işi gücü olan biri ama hala bu konuda sıkıntı yaşıyor. Oysa hatalarını doğrularını kabullenip hayatını ona göre yaşarsa bu tür pisliklerin oyunlarına alet olmaz kimse de onunla dalga geçmeye cesaret edemez. Hele ki bebeğini kaybetmek. Dünyanın en zor şeyi olsa gerek. Ayrıca bu erkek(!) size tehditte/tacizde vs bulunursa hakkınızda dedikodu yayarsa kendisine ‘çocuğumu zorla aldırmama neden olduğu, üzerimde baskı kurduğun için senden davacı olacağım’ demeniz de yeterli. Zaten mesajlarınızın dökümünden zorla aldırttığı da ortaya çıkar.Orasi öyle de ama benim sahit oldugum "bakirelik" vakalarda çoğunluk ya Türk yada arap kökenlidi. Cok inançlı hristiyanlardada var ama dogru
Konu sahibi yalan söylemiş te, karşısındaki sözde insan yalan söylememiş mi? Konuyu dikkatli okursanız, erkekte aynı yalanı söylemiş. Ha tabii o "erkek" değil mi?... Çünkü onun zarı yok (!)
Ve konu sahibini ben gayet iyi anlıyorum, bu ülkede şu zar tabusu yıkılmadıkça böyle şeylerin sonu gelmeyecek..
Karşısındaki adam olsaydı, bir kadını bu kadar zor durumda bırakıp böyle aşağılıkça davranışlarda bulunmazdı..
Yoğun ataerkil topluluklarda var evet. Ama bir erkek gerçekten sevdiği zaman karşıdaki kadının çocuğu bile olsa aldırış etmiyor. Ne yazık ki kadınlarımızın çoğu kendini değersiz görüyor ve böyle değersiz erkeklere katlanıyorlar. Bakın kız okumuş, atanmış işi gücü olan biri ama hala bu konuda sıkıntı yaşıyor. Oysa hatalarını doğrularını kabullenip hayatını ona göre yaşarsa bu tür pisliklerin oyunlarına alet olmaz kimse de onunla dalga geçmeye cesaret edemez. Hele ki bebeğini kaybetmek. Dünyanın en zor şeyi olsa gerek. Ayrıca bu erkek(!) size tehditte/tacizde vs bulunursa hakkınızda dedikodu yayarsa kendisine ‘çocuğumu zorla aldırmama neden olduğu, üzerimde baskı kurduğun için senden davacı olacağım’ demeniz de yeterli. Zaten mesajlarınızın dökümünden zorla aldırttığı da ortaya çıkar.
Adam zaten adam degilmis yazdim dikkat ederseniz.
Ama 3kere ifade degistirmemis.
Konu sahibi bisiklete binerken hizla dustum yirtildi vs gibi bi bahane soyleseydi ve surekli dedigini degistirmeseydi hatta tecavuze ugradigini idda etmeseydi daha iyi olmaz miydi?
Adam bu kadar desmezdi bu konuyu.
Tabi adami tanimiyoruz, belki bi manyakti kim bilir.
Sevmiştim onu takıntı değildi maalesef
Hatasiz kul olmaz arkadasim. Seni kimse yargilayamaz bu kimsenin haddine degil. Sen pismansan tovbeni et Allah a sigin . Insallah karsina.daha iyi insanlar cikar. Herseye yeniden basla. Sifirdan calismiyorsan git cali ayaklarinin ustunde dur guclu olKızlar uzun zamandır forumdaki çoğu konuyu takip ediyorum son zamanlarda yazmayı çok düşündüm yargılanmaktan korktum ama fikirlerinize ihtiyacım var öncelikle rica ediyorum yardımcı olun bana anlatabileceğim tek bi kişi bile olmadığı içim mecburen buraya yazıyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 2 yıldan fazla emek verdiğim sevdiğim deli gibi sevdiğim adamla 53 gün önce nişan yaptık.sevdiğine inandım çok çaba harcadım o bir yaptıysa ben bin yaptım hep o mutlu olsun diye uğraştım.üniversite döneminde biriyle birlikte olmak gibi bi hata yaptım.bana daha önce böyle bişey yaşayıp yaşamadığımı sorduğunda olmadığını söyledim o da zaten kaldıramazdım dedi aradan zaman geçti ilişkimiz ilerledikçe yakınlaştık bende ona yeni bi yalan söylemek zorunda kaldım kendim kendime zarar verdim kızlığım bozuldu dedim çok sinirlendi kabullendi zamanla birliktelik yaşadık sonrasında nişan yapacakken beni basit bi nedenle terketti sonra tekrar döndüğünde sen biriyle birlikte olmuşun dedi bende evet zorla oldu bana zorla sahip oldu dedim ama yine yalan söyledim bunun üstüne oda benden önce birileriyle birlikte olduğunu bana yaşan söylediğini itiraf etti zaman geçti hamile kaldım bana hiç bi şekilde beni istemediğini Yanımda olmayacağını söyledi kabul etmedim tek başıma doğururum dedim beni ikna edip bi şekilde aldırdık çocuğu bana o kadar psikolojik travma yaşattı ki bu süreçte tek başıma yaşadığım için hiç bir destekçim yoktu.zaman geçti biz nişan yaptık geçen bayramda, gittiği gece eve geçince beni arayıp yarın o adamı şikayet etmeye gidicez sana bunh yaptı madem bedelini ödeyecek dedi yapamazdım hem öyle bişey yoktu ailemi yaşadığım yerin küçüklüğünü söyleyerek kabul etmedim sonra terkederim seni dedi ve herşeyi anlatmak zorunda kaldım bi hata yaptım boşluğa düştüm oldu pişmanım dedim terketti beni nişanı attı aileme beni rezil etti kendi ailesine benim bütün özelimi anlattı onlara beni rezil etti tayin isteyecektim engel oldu eş durumu yapacaksın diye ona engel oldu hayatımı mahvetti gitti ve hala arkamdan konuşup benimle dalga geçiyoemuş ve ilk kez dün birinden duydum hiçbişey olmamış kadar mutluymuş sürekli gezip tozup eğleniyormuş ben o kadar kötüyüm ki bi türlü toparlanamadı etmediğim dua kalmadı unutmak için nefes alamıyorum.her hatasını kabul ettim herşeyini görmezden geldim düğünü biz yapıcaz ailen takı takmayacak maaşını alıp kredi çekicem vs herşeyini kabul ettim aileme hiçbişey söylemedin istemezler diye. Babam onca kişiye sorduğunda bi kişi bile onun hakkında iyi Bişey söylememiş onlar istemediler hep karşı çıktılar ben her konuda onun yanında oldum evet hata yaptım gençliğimde çok pişmanım o bunu dinlemedi bile.bana etmediği küfür etmediği tek bi hakaret kalmadı.o kadar iğrenç sözler etti ki giderken bu benim sevdiğim evleneceğim adam mı bile dedim ve en çok kendime kızıyorum onu hala seviyorum
Ben hatasız değilim demiyorum asla hani olur y mecbur kalırsın ama hep vicdan azabı çekersin öldüm ona yalan söylediğim için çok üzüldüm hep alttan aldımSoylemissiniz..
Yani surekli ifade degistirmeseydiniz belki bu kadar sinirlenmezdi.
Bi yok demissiniz bi zorla oldu demissiniz en sonunda anlatmissiniz.
Kirmak istemem ama adam arkanizdan tabi dalga gecer.
Bastan deseydiniz evet oldu, en azindan ayrilirdiniz, sizi yargilamaya hakki olmazdi.
Surekli laf dondurmussunuz.
O adamda adam degilmis o ayri ama her yalan elbet gun yuzune cikar.
Herşey mümkün ben yaptığım o hatanın bedelini çokça ödedim vicdan azabından öldüm Ne yapıcam bundan sonra diye çok üzüldüm ben onu kaybetmemek için yaşan söyledim ama kaybettim üstüne üstlük ağza alınmayacak her türlü kğfğr hakaret bi sürü şey söyledi bu kadarını mı hakettimEmin olun ki tek yalan söyleyen siz değilsiniz. Gecenlerde kadin doktoruma gittim dogumdan sonra kontrol icin..Laf Türklerden açıldı ve o bana dedi ki bi kac tane Türk hastasi vardi. Bakire olmadıklarıni saklıyorlar çünkü biliyorlar ki başları derte girer aileler tarafindan veya su an beraber olduklari kisi tarafindan terk edilirler. Bana bunun neden böyle oldugunu sordu (doktor alman) . Iyi birsey mi? Tabi ki degil. Ama burda bir adam karisindan "kanamadi" diye bosandi yani. Hersey mümkün yani
Bu kadar hayati konu dediğiniz şey haklısınız ama bu kadar mu vicdansızsınız ? Ben hatasızım demiyorum ki zaten ama herşeyi geçiyorum beni hamile halimde terkedip giden bi adam mı haklı oluyor teşekkürlerÇok yalan söylemişsiniz. Çoook yalanlar.
Nişanlınız zaten problemli bir insan ama burda konumuz sizsiniz. Sizin kadar sık yapan söyleyen, hem de bu kadar hayati konularda yalan söyleyen bir kadından kurtulunca ben de günümü gün ederdim.
Kim isteyerek yalan söyler Çan’ımdan daha çok sevdim diyorum Çan’ımdan daha çok sevdim onu . Mecbur kaldım sevdiğim adamı kaybetmemek için yalan söyledim ben onu aldatmadım ki onlayken bi erkeğe gözüm kaymadı ki sadece onu düşündüm gece gündüz yuvamızın hayaliyle yaşadımKonu sahibi yalan söylemiş te, karşısındaki sözde insan yalan söylememiş mi? Konuyu dikkatli okursanız, erkekte aynı yalanı söylemiş. Ha tabii o "erkek" değil mi?... Çünkü onun zarı yok (!)
Ve konu sahibini ben gayet iyi anlıyorum, bu ülkede şu zar tabusu yıkılmadıkça böyle şeylerin sonu gelmeyecek..
Karşısındaki adam olsaydı, bir kadını bu kadar zor durumda bırakıp böyle aşağılıkça davranışlarda bulunmazdı..
Doğru olabilir kendimi hep aşağıda gördüm ben kötüyüm yalancıyım o tertemiz onu haketmiyorum dedim öğrendim ki o benden önce yaşamış o da bana yalan söylemiş ben onu bırakmadım yine sevdimYahu sen kendini boynu bükük gibi hissettiğin için adam rahat davranmış. Yok kendi kendimi bozdum yok tecavüze uğradım yok kendim istedim hata yaptım. Yani senin beyanların da bir acayip! Sen kendin bu işe yalanla başladığın için onun yaptıkları da tüy dikmiş iyice çirkinleşmiş yaşadıklarınız.
Ama buradan anladık ki pek de suyu bulandırmamak lazımmış
Unutmayı çok istiyorum kim haklı kim haksız diye düşünmekten o da bunu yapmıştı o da şunu yapmıştı ama o iyiydi ben kötüydüm deyip kendi kendimi yargılamaktan beynim artık yanmış durumdaGeçecek. Siz de yalan söyleyerek hatalar yapmışsınız ama evlenseniz ne olacak böyle bir adamla, hayat devam ediyor, unutacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?