Aslında çok güzel bi cümle kurmuşsunuz kendi çocuğuna sahip çıkamıyor sana mı çıkacak demişsiniz haklısınız tşekkür ederim . Hamile olduğumu duyunca sorumluluk almamak için yakıp yıkan beni bile reddeden terkeden çaresiz bırakan insan ben sevdiğini düşünmüşümçok Haklısın. Hiç mi kafaları çalışmaz bu gençliğin. Hepsi erkek diye ağlar durur. Ne güzel işin var. Ailen var. Paranı kazanıyorsun.İyi kötü bir hayat kurmuşsun o hayata illa ki 'mal' bir adamı dahil etmek zorunda değilsin. Zaten daha kendi çocuğuna sahip çıkmıyor adam sana mı sahip çıkacak. Biraz akıl. Allah rızası için biraz akıl ya.
O öyle düşünüyordu ben ikinci elmişim namusumu o temizleyemezmiş kimle yaptıysam ona gidecekmişimİkinci el eşya muamelesi gördüğün bir adamı mı seviyorsun ? Adam ,başkasıyla birlikte olan kadına karım demem diyor ama seninle birlikte olup başka birine gidebiliyor .daha once kac kisiyle yattigi da belli degil ..her b.ku ye ,ondan sonra eline erkek eli değmemiş kız ara evlenmek için ..oldu , sıraya geçmiş seni bekliyorlar zaten .
İnşaallah öyle olacak biriyle birlikte olmak gibi bi planım Yok şu an için ama dik durup yoluma bakıcam en değerli ben olucamNikahsız birlikteliklerin sonuçları genelde böyle oluyor
Bundan sonra yapacağınız tek şey işinize odaklanmak olsun
Başka bir ilişkiye başlayınca da lütfen yalan söylemeden anlatın ama ezik ezik değil dik durun ister kabul eder ister etmez ama sonu böyle bitmez
Ben ayrıldıktan sonra daha iyi anladım kullanıldığımı olayın içindeyken göremiyorsun Ne yaptığını hata olduğunu boş yere çırpındığını hala da toparlanmış değilimhata sevismis olman degil yalan soylemis olman hamile kalman ve o haysiyetsiz icin bir cana kiymak zorunda kalman hata diye adlandirdigin sevismek disinda yaptigin hersey hata o adami hala seviyor olmana kadar
seninki sevmek degil bagimlilik yoluna bak iaini gucunu kur ekmegini kazan ve seni bir zar parcasina tercih etmeyecek senin bu durumunu kullanmaya calismayacak bir es seç kendine
Kendimi eksikli görmüyorum ama şunu düşündüm ben ona yaşan söyledim o çok iyi biri suçluyum onu daha fazla sevmeliyim dedim hepkendini eksikli görüyor ve ne yaparsa yapsın biriyle evlenmeye odaklı durumda
bu yuzden her yapılana he demeler maaşını ben çekerimleri kabul etmeler bin tane yalanlar
kendi dik duruşu olsaydı bunların hiç biri başına gelmeyeckti
işte yanlış buKendimi eksikli görmüyorum ama şunu düşündüm ben ona yaşan söyledim o çok iyi biri suçluyum onu daha fazla sevmeliyim dedim hep
Amacım kesinlikle evleneyim değil hatta biz ilk tanıştırıldığjmızda ben evlilik düşünmüyordum ama bişeyler kader yaşamam gerekiyormuş ama kim olursa olsun biri olsun evleneyim gibi bi derdim hiç olmadı ben insanlar tarafından çok beğenilen biriyim fiziksel olarak Ne yaparsam yapayım kaçamadım kaderdenkendini eksikli görüyor ve ne yaparsa yapsın biriyle evlenmeye odaklı durumda
bu yuzden her yapılana he demeler maaşını ben çekerimleri kabul etmeler bin tane yalanlar
kendi dik duruşu olsaydı bunların hiç biri başına gelmeyeckti
Yalan söylemekten nefret eden biriydim aslında ama bilmiyorum öyle bişey oluyor ki canın gibi seviyorsun gütmesin diye her yola başvuruyorsunSuçun herşeyi yapmak olmuş. Artı yalan dolan da var tabi. Birdahaki ilişkinde rezil olmak önemliyse senin için herşeyi düşün yalansız dolansız başla. Geçmiş geçmişte kalmış .
Haklısınız benimle yaşadığı herşeyi 5 dakika içinde bitirip gitti kendini o kadar seviyodu ki giderken benim mutsuz olmam için herkese beni kötü gösteril gitti beni mutsuz edip mutlu olmak için yaptıişte yanlış bu
kimseyi kendinden fazla sevme
erkekler ayrılığı niye çabuk atlatıyor çünkü her zaman kendilerini daha çok seviyorlar
gecmisi bosver gecmisle yasanmiyor sen kendinle barisik olursan ancak ozaman deger gorursun ama once sen kendine deger vereceksin tercihlerini hata olarak adlandirirsan onune hep bir hata olarak cikarlarBen ayrıldıktan sonra daha iyi anladım kullanıldığımı olayın içindeyken göremiyorsun Ne yaptığını hata olduğunu boş yere çırpındığını hala da toparlanmış değilim
Kesinlikle haklısınız unutmak için ne yapabilirim mesela kendime odaklanayım tamam ama ne yapmam lazım 2 yıl aklımdan çıkmıyorgecmisi bosver gecmisle yasanmiyor sen kendinle barisik olursan ancak ozaman deger gorursun ama once sen kendine deger vereceksin tercihlerini hata olarak adlandirirsan onune hep bir hata olarak cikarlar
Ve sen hala bu insan artığını unutamıyorsun? !O öyle düşünüyordu ben ikinci elmişim namusumu o temizleyemezmiş kimle yaptıysam ona gidecekmişim
ya evlenseydinde butun hayatin mahvolsaydi insanlar nelerle cebellesiyor eminim sizde goruyorsunuzdur buradada okuyorsunuzdur gencecik yasinda hasta olanlar evladindan olanlar vs. 2 yil hic birsey kac yasindasin bilmiyorum ama sanirim benden gencsin bukadar taktigina vah 2 yilim diyerek hala ayni konu uzerine zaman gecirmeye gerek varmi sence ???Kesinlikle haklısınız unutmak için ne yapabilirim mesela kendime odaklanayım tamam ama ne yapmam lazım 2 yıl aklımdan çıkmıyor
canini istemis ve sen vermissin zaten "bebegin" !!!Bana bunu yaptiran adamla degil evlenmek bir daha selam bile vermzdim.Beni herkese rezil etti giderken evlilikten korkan biri zaten 33 34 yaşında ama dengesizliklerini herşeyini ikide birde ayrılmalarını herşeyini kabullendim herşeyine katlandım kim isteyerek yalan söyler Çan’ımı istese verecek kadar çok sevdim insan bu denli sevdiği birine isteyerek yalan söyler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?