Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Aslında çok güzel bi cümle kurmuşsunuz kendi çocuğuna sahip çıkamıyor sana mı çıkacak demişsiniz haklısınız tşekkür ederim . Hamile olduğumu duyunca sorumluluk almamak için yakıp yıkan beni bile reddeden terkeden çaresiz bırakan insan ben sevdiğini düşünmüşüm

O öyle düşünüyordu ben ikinci elmişim namusumu o temizleyemezmiş kimle yaptıysam ona gidecekmişim

İnşaallah öyle olacak biriyle birlikte olmak gibi bi planım Yok şu an için ama dik durup yoluma bakıcam en değerli ben olucam

Ben ayrıldıktan sonra daha iyi anladım kullanıldığımı olayın içindeyken göremiyorsun Ne yaptığını hata olduğunu boş yere çırpındığını hala da toparlanmış değilim

Kendimi eksikli görmüyorum ama şunu düşündüm ben ona yaşan söyledim o çok iyi biri suçluyum onu daha fazla sevmeliyim dedim hep

Suçun herşeyi yapmak olmuş. Artı yalan dolan da var tabi. Birdahaki ilişkinde rezil olmak önemliyse senin için herşeyi düşün yalansız dolansız başla. Geçmiş geçmişte kalmış .

Kendimi eksikli görmüyorum ama şunu düşündüm ben ona yaşan söyledim o çok iyi biri suçluyum onu daha fazla sevmeliyim dedim hep
işte yanlış bu
kimseyi kendinden fazla sevme
erkekler ayrılığı niye çabuk atlatıyor çünkü her zaman kendilerini daha çok seviyorlar

Amacım kesinlikle evleneyim değil hatta biz ilk tanıştırıldığjmızda ben evlilik düşünmüyordum ama bişeyler kader yaşamam gerekiyormuş ama kim olursa olsun biri olsun evleneyim gibi bi derdim hiç olmadı ben insanlar tarafından çok beğenilen biriyim fiziksel olarak Ne yaparsam yapayım kaçamadım kaderden

Suçun herşeyi yapmak olmuş. Artı yalan dolan da var tabi. Birdahaki ilişkinde rezil olmak önemliyse senin için herşeyi düşün yalansız dolansız başla. Geçmiş geçmişte kalmış .
Yalan söylemekten nefret eden biriydim aslında ama bilmiyorum öyle bişey oluyor ki canın gibi seviyorsun gütmesin diye her yola başvuruyorsun

işte yanlış bu
kimseyi kendinden fazla sevme
erkekler ayrılığı niye çabuk atlatıyor çünkü her zaman kendilerini daha çok seviyorlar
Haklısınız benimle yaşadığı herşeyi 5 dakika içinde bitirip gitti kendini o kadar seviyodu ki giderken benim mutsuz olmam için herkese beni kötü gösteril gitti beni mutsuz edip mutlu olmak için yaptı

Ben ayrıldıktan sonra daha iyi anladım kullanıldığımı olayın içindeyken göremiyorsun Ne yaptığını hata olduğunu boş yere çırpındığını hala da toparlanmış değilim
gecmisi bosver gecmisle yasanmiyor sen kendinle barisik olursan ancak ozaman deger gorursun ama once sen kendine deger vereceksin tercihlerini hata olarak adlandirirsan onune hep bir hata olarak cikarlar

gecmisi bosver gecmisle yasanmiyor sen kendinle barisik olursan ancak ozaman deger gorursun ama once sen kendine deger vereceksin tercihlerini hata olarak adlandirirsan onune hep bir hata olarak cikarlar
Kesinlikle haklısınız unutmak için ne yapabilirim mesela kendime odaklanayım tamam ama ne yapmam lazım 2 yıl aklımdan çıkmıyor

Seninle yaşadığı herşeyi herkese anlatan karaktersiz adamı mı seviyorsun? Bebeğini evet evet öldürmek isteyen cani adamımı seviyorsun? Bu nasıl sevgi ve hala unutamamak deli gibi sevmek nedir ya? Benim beynim bunu algılayamıyor maalesef..

hayat devam ediyor
Yaşadıklarınızı unutun yolunuza bakın
Sevgi değil bu takıntı

Kesinlikle haklısınız unutmak için ne yapabilirim mesela kendime odaklanayım tamam ama ne yapmam lazım 2 yıl aklımdan çıkmıyor
ya evlenseydinde butun hayatin mahvolsaydi insanlar nelerle cebellesiyor eminim sizde goruyorsunuzdur buradada okuyorsunuzdur gencecik yasinda hasta olanlar evladindan olanlar vs. 2 yil hic birsey kac yasindasin bilmiyorum ama sanirim benden gencsin bukadar taktigina vah 2 yilim diyerek hala ayni konu uzerine zaman gecirmeye gerek varmi sence ???
kaybetmedin 2 senenin karsiligi olarak aci bir tecrubeyle hayatinin geri kalanini kazandin

hayatınıza giren hiç kimseye geçmişinizle, vücudunuzla ilgili açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

böyle karaktersiz bir adamdan kurtulduğunuza oturun sevinin sadaka falan verin...

gidin yeni bir yere taşının yeni bir hayat kurun kendinize. bundan sonra da yalnızca kendi mutluluğunuz için yaşayın, elin beş para etmez heriflerine saçınızı süpürge etmeyin. tamam sevdiğiniz için fedakarlık iyi güzel ama önce kendi mutluluğunuz...

bundan sonra karşınıza çıkan erkeklere de eğer size bekaretinizi yada ilk kiminle birlikte olduğunuzu sorarsa, benim bedenim benim kararım seni hiç ilgilendirmez, hiç kimseye kararlarım hakkında laf ettirmem deyin. herkese haddini bildirin bu nedir ay ne sinirlendim.

Yasadiklarin cok zor seyler
Gecmisi degistirme sansimiz olsa keske
Malesef olmuyor

Yoluna bak canim
Unut o adami
Allaha havale et
Baska ne denir bilemedim

Adam sizinle kedinin fareyle oynadigi gibi oynamis. Ne dediyse yapmisiniz kuzu kuzu. Siz zorla oldu dediginiz zaman, zaten o bu isin zorla olmadigini anlamis. Hemen nisan sonrasi sikayetci olmayi one surerek, bunu size itiraf ettirip, kendince sizi rezil etmeyi kendine hak olarak gosteriyor simdi herkese. Fazla kurnaz biri.
Bu arada rezil etti herkese derken, ailenize de mi bahsetti bu durumdan?

canini istemis ve sen vermissin zaten "bebegin" !!!Bana bunu yaptiran adamla degil evlenmek bir daha selam bile vermzdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…