Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

ne güzel ne kadar şanslısınız herkes o kadar şanslı olmayabilir sizin adınıza çok sevindim evet ben yalan söylediğimde hep şunu düşündüm beni seviyor Ne söylersem önemli olmayacak ki onu mutlu edecek bişey olsun diye bi an da söyledim pişmanım ben çok inandım onu kendimden çok sevdim

şiştim..
şu asalaklara "sanane lan benim bedenim benim kararım,ben senin bedenine karışıyor muyum?" diyemediğiniz sürece böyle şeyler yaşayıp ortada kalmaya mahkumsunuz.
ayrıca acaip yalancısınız ben olsam ben de terkederdim sizi.

Bunu kendinize neden yapıyorsunuz deger mi ayaklarınızın üzerinde durun ve hayatınıza devam edin size yapmadını bırakmamış bir insanı halen nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz anlamıyorum

Tşekkür ederim yorumunuz için acayip yalancısınız derken başka bi konum yok ki bi tek olayla bi insanı yargılayabilecek yapıya sahipseniz sağlıklı yorum yaptığınızı düşünemicem maalesef.

Bırakma korkusuyla yalan söylemiş olabilirsin burda sana laf söyleyenler hiçmi yalan söylemedi hayatında bu arada ailem genç olduğum için bana kimse laf söylemesin peşime takılan olmasın diye hep bu benim bekar kızım diyorlardı bir evlilik yaptığımı söylemiyorlardı ozamanlar eşimle böyle bişey olucağını bilmediğim için sorduğunda bekarım demiştim buda bir yalan iş benimle tanışmak istemesiyle ortaya çıkmıştı hiç umrunda olmamıştı olabilir benim için önemli değil çocuğunda olabilir demişti Rabbim gönlüne göre versin ..
Böyle bir adamın arkasından sakın yas tutma sarsıl kendine gel hayatta daha güzel şeyler var çalış gez toz kafa dağıt karşına daha iyileri çıkar eminim ..

Bunu kendinize neden yapıyorsunuz deger mi ayaklarınızın üzerinde durun ve hayatınıza devam edin size yapmadını bırakmamış bir insanı halen nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz anlamıyorum
Haklısınız ayaklarım üzerinde duruyorum geçecektir illa ki zamanı vardır zaman ilaç olacaktır benim yarama da daha 53 gün oldu geçeceğini umut ederek yaşıyorum

Olan olmus artik.o adamdan sana hayir gelmez.
Bakire degilim evlenemem diye dusunebilirsin...
Her erkek kabul eder mi bunu da bilmem.
Yalan soylemektense hic evlenmezsin olur biter
Ama erkekler bunu anliyor. Ciddi dusundugun biri cikarsa karsina, nisanlimla yapmistim cok pismanim,hakkina girmek istemem dersin(cocuk aldirmaktan bahsedip ustune bir pot daha kirma)
Seni sevecek adam her halinle sever.
Ve lutfen tovbe et ve birdaha bu islere girme,kendini kullandirma...

Varsin evlenmeyiver..kimseye bunu anlatmak zorunda degilsin. Allahla aranda kalsin. Konuyu sindir,hazmet ve unut.
Sen tek degilsin bunu yasayan.
Bakire degilim diye de kendini hic bir adama ezdirme. Bunun hesabini obur tarafta sadece Allah 'a vereceksin. Umarim tovben de kabul olur,bilemeyiz bunu.

Olan olmus..seni kurtajla birakan adamdan bi cacik olmaz..delimisin evlensen 2 gun sonra boşaniŕdin o adamdan. Hem evlenseydin,omur boyu basina kakardi da.
Dusunme su pisligi okdr. Ezik durma.
Dunyanin sonu degil bu. Evlnmezsin olur biter,ne bu kendine cektirdigin iskence

Tşekkür ederim yorumunuz için acayip yalancısınız derken başka bi konum yok ki bi tek olayla bi insanı yargılayabilecek yapıya sahipseniz sağlıklı yorum yaptığınızı düşünemicem maalesef.

ay başka bir olay olmasına gerek var mı hem nereden bileyim ben senin hayatında mıyım?ayrıca konunuzda yazdıklarınız yeterli değil mi? bekaret durumunuzla ilgili kaç kere yalan söylemişsiniz.defalarca yani.. valla ister düşün ister düşünme, konu ortada

Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum lakin insanlar kendi başına gelmeden direkt yaftalıyorlar çok üzülüyorum . İnsanız bende çok yargılardım eskiden insanları yaşadıklarını çok büyük görürdüm çok küçük hataları . Başıma geldiğinde anladım insanın yaptığı herşeyi o anki psikolojik travmatik durumuna göre değerlendirmek gerekiyormuş insan olmak bunu gerektiriyor aslında güzel yorumlarınız için ayrıma tşekkür ederim umut oldunuz

Yaşınız kaç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayat sizi henüz büyütmemiş. Ama yaşadıklarımı anlayabilmeniz için bu acının kıyısından bile geçmeniz yeterlidir . Yorumunuz için tşekkürler inşaallah siz benim yaptığım hataları yapmaz ve çok güzel bi hayata sahip olursunuz hoşçakalın.

Kesinlikle evlenmek gibi bi düşüncem Yok buraya konu açma amacım anlatabileceğim hiç kimse Yok dersimi buraya açtım yargılandığım için üzüldüm ama herkesin kendi düşüncesi . Haklısınız seven insan seven adam hiç bakmaz kızlığa vs sonuçta benim hayatım yalan söylemem dışında benim ona bi kötülüğüm olmadı ki gidebilirdi kabul etmeyebilirdi ama ben ondan adam gibi ayrılmasını beklerdim . Ya da bana bak anlıyorum beni kaybetmemek için yalana başvurdun ben bu durumu kaldıramam dese ben yine bu kadar üzülmezdim

Birşeyi unutma sen çok değerlisin kimseyi kendinden fazla sevme anlattığınız kişide birebir eski eşim bu arada .. Ben hep şunu diyorum o hatayı yapmasaydım şuanda bu kafayla bu düşünceyle burda olmazdım o sizin içinde geçerli hatalarımızla büyüyoruz ..

Sen ona yalan soyledigin icin hıncını alarak gitmis...

30 yaşındayım.acıların hayatımı bloke ettiği zamanlar oldu, depresan da kullandım.ortalıktan da kayboldum.
bana bakire misin diye sorma cüreti gösterecek adamları hayatıma sokmadım, bir nevi girenlere sen bakir misin ki dedim, diyebildim.acılarım bedenime karışmaya kalkan adamları kovmama engel olmadı.
biriniz de suçu kadere, hayata atmayın.yaşadıklarınız seçimlerinizin bir sonucu.en başından söyleseniz ne olurdu?en fazla onu kaybederdiniz..sonunda böyle düğüne 5 kala kabetmekten iyiydi değil mi..?

Canım nerede yaşıyorsun Allah aşkınabir dön etrafına bak

Yaa niye pişmansınız. Sevmişsiniz. Asıl bu adamı hala sevdiğiniz için pişman olun. Adam dediysem lafın gelişi.

Haklısınız ayaklarım üzerinde duruyorum geçecektir illa ki zamanı vardır zaman ilaç olacaktır benim yarama da daha 53 gün oldu geçeceğini umut ederek yaşıyorum

Yaşadığından ders alman mühim; bir adamın her hatasına eyvallah dersen, her eksiğini kapatırsan, kendine saygı duymazsan, sevgi diye onurunu çiğnetirsen bunları daha çok kez yaşarsın. Hayattaki en basit acı aşk acısıdır o yüzden kimseye kul köle olma yalan söylemek zorunda da kalma. Bu yaşa kadar eşim dahil, annem dahil, arkadaşlarım dahil kimse bana ne yaşadığımı soramamıştır, alnını karışlarım adamın. Biraz mantıklı olun hayatta adam evladına kıymış sana mı kıyamayacaktı. Ders al, kendine saygı duy , beden senin başkasına paspas etme, aşk dik durabilirsen güzel bir duygudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…