ne güzel ne kadar şanslısınız herkes o kadar şanslı olmayabilir sizin adınıza çok sevindim evet ben yalan söylediğimde hep şunu düşündüm beni seviyor Ne söylersem önemli olmayacak ki onu mutlu edecek bişey olsun diye bi an da söyledim pişmanım ben çok inandım onu kendimden çok sevdimYapmayın o nasıl hayatına devam ediyorsa sizde edin mutlu olun kızlığınızın olup olmamasının bir önemi yok olmamalıda sizi seven ona değer vermez başınızada kalkmaz sürekli ısııtıp önünüze koymaz!!
Kendinize gelin bir canı alırken bile vicdan yapmamış bir adam tek kalemde aldıran bir adamdan zaten koca olmaz ..
Size kendinden örnek veriyim bir evlilik yapmıştım ve boşandım ..
Karşıma şuanki eşim çıktı hiç evlenmemmiişti tanışma aşamasında çocuğunda olsada seni seviyorum evlenmek istiyorum dedi bırakmadı peşinden koştu ..
Olmicağını söylesemde sevdiğini kanıtladı ailesi kabul etmicekti diye düşündüm tek lafıyla herkezin ağzını kapattı 5 senelik evliyim bugüne kadar ilk evliliğimin konusu bile açılmadı davalara mahkemelere bile hep yanımda geldi ..
Annesi birgün bana ilk evliliğimden soru sorduğunda senin amacın ne geçmişi kurcalamıcaksın diye çıkıştı ..
Şuanda bir bebeğim var ..
Yapma yapma yapma aşk evlilikte bitiyor önemli olan saygı ve seni sevmesi ..
Tşekkür ederim yorumunuz için acayip yalancısınız derken başka bi konum yok ki bi tek olayla bi insanı yargılayabilecek yapıya sahipseniz sağlıklı yorum yaptığınızı düşünemicem maalesef.şiştim..
şu asalaklara "sanane lan benim bedenim benim kararım,ben senin bedenine karışıyor muyum?" diyemediğiniz sürece böyle şeyler yaşayıp ortada kalmaya mahkumsunuz.
ayrıca acaip yalancısınız ben olsam ben de terkederdim sizi.
Bırakma korkusuyla yalan söylemiş olabilirsin burda sana laf söyleyenler hiçmi yalan söylemedi hayatında bu arada ailem genç olduğum için bana kimse laf söylemesin peşime takılan olmasın diye hep bu benim bekar kızım diyorlardı bir evlilik yaptığımı söylemiyorlardı ozamanlar eşimle böyle bişey olucağını bilmediğim için sorduğunda bekarım demiştim buda bir yalan iş benimle tanışmak istemesiyle ortaya çıkmıştı hiç umrunda olmamıştı olabilir benim için önemli değil çocuğunda olabilir demişti Rabbim gönlüne göre versin ..ne güzel ne kadar şanslısınız herkes o kadar şanslı olmayabilir sizin adınıza çok sevindim evet ben yalan söylediğimde hep şunu düşündüm beni seviyor Ne söylersem önemli olmayacak ki onu mutlu edecek bişey olsun diye bi an da söyledim pişmanım ben çok inandım onu kendimden çok sevdim
Haklısınız ayaklarım üzerinde duruyorum geçecektir illa ki zamanı vardır zaman ilaç olacaktır benim yarama da daha 53 gün oldu geçeceğini umut ederek yaşıyorumBunu kendinize neden yapıyorsunuz deger mi ayaklarınızın üzerinde durun ve hayatınıza devam edin size yapmadını bırakmamış bir insanı halen nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz anlamıyorum
Tşekkür ederim yorumunuz için acayip yalancısınız derken başka bi konum yok ki bi tek olayla bi insanı yargılayabilecek yapıya sahipseniz sağlıklı yorum yaptığınızı düşünemicem maalesef.
Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum lakin insanlar kendi başına gelmeden direkt yaftalıyorlar çok üzülüyorum . İnsanız bende çok yargılardım eskiden insanları yaşadıklarını çok büyük görürdüm çok küçük hataları . Başıma geldiğinde anladım insanın yaptığı herşeyi o anki psikolojik travmatik durumuna göre değerlendirmek gerekiyormuş insan olmak bunu gerektiriyor aslında güzel yorumlarınız için ayrıma tşekkür ederim umut oldunuzBırakma korkusuyla yalan söylemiş olabilirsin burda sana laf söyleyenler hiçmi yalan söylemedi hayatında bu arada ailem genç olduğum için bana kimse laf söylemesin peşime takılan olmasın diye hep bu benim bekar kızım diyorlardı bir evlilik yaptığımı söylemiyorlardı ozamanlar eşimle böyle bişey olucağını bilmediğim için sorduğunda bekarım demiştim buda bir yalan iş benimle tanışmak istemesiyle ortaya çıkmıştı hiç umrunda olmamıştı olabilir benim için önemli değil çocuğunda olabilir demişti Rabbim gönlüne göre versin ..
Böyle bir adamın arkasından sakın yas tutma sarsıl kendine gel hayatta daha güzel şeyler var çalış gez toz kafa dağıt karşına daha iyileri çıkar eminim ..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayat sizi henüz büyütmemiş. Ama yaşadıklarımı anlayabilmeniz için bu acının kıyısından bile geçmeniz yeterlidir . Yorumunuz için tşekkürler inşaallah siz benim yaptığım hataları yapmaz ve çok güzel bi hayata sahip olursunuz hoşçakalın.ay başka bir olay olmasına gerek var mı hem nereden bileyim ben senin hayatında mıyım?ayrıca konunuzda yazdıklarınız yeterli değil mi? bekaret durumunuzla ilgili kaç kere yalan söylemişsiniz.defalarca yani.. valla ister düşün ister düşünme, konu ortada
Kesinlikle evlenmek gibi bi düşüncem Yok buraya konu açma amacım anlatabileceğim hiç kimse Yok dersimi buraya açtım yargılandığım için üzüldüm ama herkesin kendi düşüncesi . Haklısınız seven insan seven adam hiç bakmaz kızlığa vs sonuçta benim hayatım yalan söylemem dışında benim ona bi kötülüğüm olmadı ki gidebilirdi kabul etmeyebilirdi ama ben ondan adam gibi ayrılmasını beklerdim . Ya da bana bak anlıyorum beni kaybetmemek için yalana başvurdun ben bu durumu kaldıramam dese ben yine bu kadar üzülmezdimOlan olmus artik.o adamdan sana hayir gelmez.
Bakire degilim evlenemem diye dusunebilirsin...
Her erkek kabul eder mi bunu da bilmem.
Yalan soylemektense hic evlenmezsin olur biter
Ama erkekler bunu anliyor. Ciddi dusundugun biri cikarsa karsina, nisanlimla yapmistim cok pismanim,hakkina girmek istemem dersin(cocuk aldirmaktan bahsedip ustune bir pot daha kirma)
Seni sevecek adam her halinle sever.
Ve lutfen tovbe et ve birdaha bu islere girme,kendini kullandirma...
Varsin evlenmeyiver..kimseye bunu anlatmak zorunda degilsin. Allahla aranda kalsin. Konuyu sindir,hazmet ve unut.
Sen tek degilsin bunu yasayan.
Bakire degilim diye de kendini hic bir adama ezdirme. Bunun hesabini obur tarafta sadece Allah 'a vereceksin. Umarim tovben de kabul olur,bilemeyiz bunu.
Olan olmus..seni kurtajla birakan adamdan bi cacik olmaz..delimisin evlensen 2 gun sonra boşaniŕdin o adamdan. Hem evlenseydin,omur boyu basina kakardi da.
Dusunme su pisligi okdr. Ezik durma.
Dunyanin sonu degil bu. Evlnmezsin olur biter,ne bu kendine cektirdigin iskence
Birşeyi unutma sen çok değerlisin kimseyi kendinden fazla sevme anlattığınız kişide birebir eski eşim bu arada .. Ben hep şunu diyorum o hatayı yapmasaydım şuanda bu kafayla bu düşünceyle burda olmazdım o sizin içinde geçerli hatalarımızla büyüyoruz ..Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum lakin insanlar kendi başına gelmeden direkt yaftalıyorlar çok üzülüyorum . İnsanız bende çok yargılardım eskiden insanları yaşadıklarını çok büyük görürdüm çok küçük hataları . Başıma geldiğinde anladım insanın yaptığı herşeyi o anki psikolojik travmatik durumuna göre değerlendirmek gerekiyormuş insan olmak bunu gerektiriyor aslında güzel yorumlarınız için ayrıma tşekkür ederim umut oldunuz
Sen ona yalan soyledigin icin hıncını alarak gitmis...Kesinlikle evlenmek gibi bi düşüncem Yok buraya konu açma amacım anlatabileceğim hiç kimse Yok dersimi buraya açtım yargılandığım için üzüldüm ama herkesin kendi düşüncesi . Haklısınız seven insan seven adam hiç bakmaz kızlığa vs sonuçta benim hayatım yalan söylemem dışında benim ona bi kötülüğüm olmadı ki gidebilirdi kabul etmeyebilirdi ama ben ondan adam gibi ayrılmasını beklerdim . Ya da bana bak anlıyorum beni kaybetmemek için yalana başvurdun ben bu durumu kaldıramam dese ben yine bu kadar üzülmezdim
Yaşınız kaç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayat sizi henüz büyütmemiş. Ama yaşadıklarımı anlayabilmeniz için bu acının kıyısından bile geçmeniz yeterlidir . Yorumunuz için tşekkürler inşaallah siz benim yaptığım hataları yapmaz ve çok güzel bi hayata sahip olursunuz hoşçakalın.
Canım nerede yaşıyorsun Allah aşkınaDoğru olabilir kendimi hep aşağıda gördüm ben kötüyüm yalancıyım o tertemiz onu haketmiyorum dedim öğrendim ki o benden önce yaşamış o da bana yalan söylemiş ben onu bırakmadım yine sevdim
Bravo çok güzel hareket ..tecrübe sayıp yoluna devam etmen gerek ..Unutamıyorum yaşattıklarını kabullenemiyorum o mutlu oldukça ben bunu haketmedim diyorum
Haklısınız ayaklarım üzerinde duruyorum geçecektir illa ki zamanı vardır zaman ilaç olacaktır benim yarama da daha 53 gün oldu geçeceğini umut ederek yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?