Sizi de büyütmemiş yalnız. Bu kadar yalan söylediğinize göre. Canım istedi ve o zamanki sevgilimle seviştim, sana ne ulan, diyebilseydiniz, şu an sizin hakkınızda çok yalancı biridir diyemeyecekti.Yaşınız kaç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla hayat sizi henüz büyütmemiş. Ama yaşadıklarımı anlayabilmeniz için bu acının kıyısından bile geçmeniz yeterlidir . Yorumunuz için tşekkürler inşaallah siz benim yaptığım hataları yapmaz ve çok güzel bi hayata sahip olursunuz hoşçakalın.
Ben de üzülmedim. Bir taşla iki kuş vurmuş olacaktı. Hem bakire olmamasının açıklaması olacaktı bu, hem de mağdurum da mağdurum diye adamın kendine acımasını sağlayacaktı.Hem cinsel birliktelik yaşamamış birini istiyor hem de sizinle daha evlenmeden birlikte olabiliyor. Bu ikiyüzlülüğü mideniz nasıl kaldırıyor da hala seviyorum diyebiliyorsunuz?!
Tecavüzle ilgili yalan çok çirkin. Bu kadar yıkıcı bir olayı kendi yalanınızı örtbas etmek için kullanmanıza şok oldum.
Böyle yalanlar söyleyen sizin gibi insanlar yüzünden tecavüz mağduru kadınlar normalden daha fazla şüpheye maruz kalıyorlar. Kendilerini ispatlamak için uğraşırken psikolojileri daha çok yıpranıyor.
Kusura bakmayın ama hiç üzülemedim size.
Ben de üzülmedim. Bir taşla iki kuş vurmuş olacaktı. Hem bakire olmamasının açıklaması olacaktı bu, hem de mağdurum da mağdurum diye adamın kendine acımasını sağlayacaktı.
Bu adam inşallah bakire olmayan bir kadınla çok büyük bir aşk yaşar ve evlenir de ibreti alem olur.
Kimsenin benim hakkımda yalancı demesine gerek Yok kimse başına gelmeden yalancı olamıyor demek ki büyük konuşmayın ben sadece destek olun kendime yön çizeyim diye bi konu açtımSizi de büyütmemiş yalnız. Bu kadar yalan söylediğinize göre. Canım istedi ve o zamanki sevgilimle seviştim, sana ne ulan, diyebilseydiniz, şu an sizin hakkınızda çok yalancı biridir diyemeyecekti.
Hangisi daha onurlu? Bakire olmayıp, yaptığının arkasında durmak mı, yalanlar söylemek mi?
Yalan söylediğim için hep vicdan azabı çektim hep üzüldüm ben sanki gurur duydum söylediğim yalanlaMadem yaşadığın şeyi söyleyeceksin neden yalan söylüyorsun? Madem yalan söyleyeceksin neden yalanının arkasında durmuyorsun?
Her türlü hata sende. Ya en baştan tüm şeffaflığı ile dürüst olacaksın yada hiç ağzını açmayacaktın.
Evet haklısınız kendime gelmem gerekiyor aşk gözü bağlamıştı birilerinden fikir aldıkça olayları daha farklı görüyorumDallas gibi hayatlar mübarek sorun biriyle sevişmiş olmanız değil lakin bu adam çok iğrenç yolun başından sepetlicektiniz hala o adam müsveddesi omurgasız için mi üzülüyorsun ? yerinde olsam sadaka verirdim hem o ne demek senin maaşını alcam kredi ödücem vs vs ailen seni binbir emekle parayla büyütmüş elin adamı için köleliği kabul etmişsiniz pes size de dicek birşey bulamadım normalde şu forumda çoğu kadını desteklerim ama size pek üzülemedim ya da empati kuramadım kusura bakmayın sizin tercihleriniz yüzünden gelmiş bu olay başınıza çocuk değilsiniz ! artık aklınızı başınıza alın lütfen !!
Haklısınız ayaklarım üzerinde duruyorum geçecektir illa ki zamanı vardır zaman ilaç olacaktır benim yarama da daha 53 gün oldu geçeceğini umut ederek yaşıyorum
Allah kurtarmis..Ayrica bu ne hatası olmus bitmis unutun..bu kadar cok yalana ve ardindan itirafa gerek yokmus.. her iliskide illa ki yatılacak mi ?bunu anlayamiyorum niye yatiyorsunuz sonra da pismanim pismanim terk edildim..Kızlar uzun zamandır forumdaki çoğu konuyu takip ediyorum son zamanlarda yazmayı çok düşündüm yargılanmaktan korktum ama fikirlerinize ihtiyacım var öncelikle rica ediyorum yardımcı olun bana anlatabileceğim tek bi kişi bile olmadığı içim mecburen buraya yazıyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 2 yıldan fazla emek verdiğim sevdiğim deli gibi sevdiğim adamla 53 gün önce nişan yaptık.sevdiğine inandım çok çaba harcadım o bir yaptıysa ben bin yaptım hep o mutlu olsun diye uğraştım.üniversite döneminde biriyle birlikte olmak gibi bi hata yaptım.bana daha önce böyle bişey yaşayıp yaşamadığımı sorduğunda olmadığını söyledim o da zaten kaldıramazdım dedi aradan zaman geçti ilişkimiz ilerledikçe yakınlaştık bende ona yeni bi yalan söylemek zorunda kaldım kendim kendime zarar verdim kızlığım bozuldu dedim çok sinirlendi kabullendi zamanla birliktelik yaşadık sonrasında nişan yapacakken beni basit bi nedenle terketti sonra tekrar döndüğünde sen biriyle birlikte olmuşun dedi bende evet zorla oldu bana zorla sahip oldu dedim ama yine yalan söyledim bunun üstüne oda benden önce birileriyle birlikte olduğunu bana yaşan söylediğini itiraf etti zaman geçti hamile kaldım bana hiç bi şekilde beni istemediğini Yanımda olmayacağını söyledi kabul etmedim tek başıma doğururum dedim beni ikna edip bi şekilde aldırdık çocuğu bana o kadar psikolojik travma yaşattı ki bu süreçte tek başıma yaşadığım için hiç bir destekçim yoktu.zaman geçti biz nişan yaptık geçen bayramda, gittiği gece eve geçince beni arayıp yarın o adamı şikayet etmeye gidicez sana bunh yaptı madem bedelini ödeyecek dedi yapamazdım hem öyle bişey yoktu ailemi yaşadığım yerin küçüklüğünü söyleyerek kabul etmedim sonra terkederim seni dedi ve herşeyi anlatmak zorunda kaldım bi hata yaptım boşluğa düştüm oldu pişmanım dedim terketti beni nişanı attı aileme beni rezil etti kendi ailesine benim bütün özelimi anlattı onlara beni rezil etti tayin isteyecektim engel oldu eş durumu yapacaksın diye ona engel oldu hayatımı mahvetti gitti ve hala arkamdan konuşup benimle dalga geçiyoemuş ve ilk kez dün birinden duydum hiçbişey olmamış kadar mutluymuş sürekli gezip tozup eğleniyormuş ben o kadar kötüyüm ki bi türlü toparlanamadı etmediğim dua kalmadı unutmak için nefes alamıyorum.her hatasını kabul ettim herşeyini görmezden geldim düğünü biz yapıcaz ailen takı takmayacak maaşını alıp kredi çekicem vs herşeyini kabul ettim aileme hiçbişey söylemedin istemezler diye. Babam onca kişiye sorduğunda bi kişi bile onun hakkında iyi Bişey söylememiş onlar istemediler hep karşı çıktılar ben her konuda onun yanında oldum evet hata yaptım gençliğimde çok pişmanım o bunu dinlemedi bile.bana etmediği küfür etmediği tek bi hakaret kalmadı.o kadar iğrenç sözler etti ki giderken bu benim sevdiğim evleneceğim adam mı bile dedim ve en çok kendime kızıyorum onu hala seviyorum
Evet haklısınız kendime gelmem gerekiyor aşk gözü bağlamıştı birilerinden fikir aldıkça olayları daha farklı görüyorum
twşwkkür ederim iyi dileklwriniz içinTabiki herşey gecicidir sadece biraz zaman hakkınızda neyse hayırlısı o olsun
Ben yalan söyledim diye çok pişmanım kendimden utanıyorum zaten ama o an yapmak zorunda kaldım bişeyler oldu bilmiyorumAllah kurtarmis..Ayrica bu ne hatası olmus bitmis unutun..bu kadar cok yalana ve ardindan itirafa gerek yokmus.. her iliskide illa ki yatılacak mi ?bunu anlayamiyorum niye yatiyorsunuz sonra da pismanim pismanim terk edildim..
kisaca gecmis olsun yeni iliskinizde daha durust olun ve ciddiye binerse soyleyin..Ciddiye binmeden en basibdan soyleyip musaitim yani mesaji vermeyin..
Hahahah ‘omurgasız ‘ çok iyi yaDallas gibi hayatlar mübarek sorun biriyle sevişmiş olmanız değil lakin bu adam çok iğrenç yolun başından sepetlicektiniz hala o adam müsveddesi omurgasız için mi üzülüyorsun ? yerinde olsam sadaka verirdim hem o ne demek senin maaşını alcam kredi ödücem vs vs ailen seni binbir emekle parayla büyütmüş elin adamı için köleliği kabul etmişsiniz pes size de dicek birşey bulamadım normalde şu forumda çoğu kadını desteklerim ama size pek üzülemedim ya da empati kuramadım kusura bakmayın sizin tercihleriniz yüzünden gelmiş bu olay başınıza çocuk değilsiniz ! artık aklınızı başınıza alın lütfen !!
Kimsenin benim hakkımda yalancı demesine gerek Yok kimse başına gelmeden yalancı olamıyor demek ki büyük konuşmayın ben sadece destek olun kendime yön çizeyim diye bi konu açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?