Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Soyleyecektin bari direk dogruyu soyleyeydin..
O zaten alacagini almiski kullanip atmis
Hayatina bak devam et cokmu kotusun bak yapay kizlik zari bile varmis onu kullanirsin adamina gore soyle yada soyleme oda yasamis birliktekik onunki ar namusta seninki deilmiymis.. erkegin de namusu olur

Sizi de büyütmemiş yalnız. Bu kadar yalan söylediğinize göre. Canım istedi ve o zamanki sevgilimle seviştim, sana ne ulan, diyebilseydiniz, şu an sizin hakkınızda çok yalancı biridir diyemeyecekti.

Hangisi daha onurlu? Bakire olmayıp, yaptığının arkasında durmak mı, yalanlar söylemek mi?

Hem cinsel birliktelik yaşamamış birini istiyor hem de sizinle daha evlenmeden birlikte olabiliyor. Bu ikiyüzlülüğü mideniz nasıl kaldırıyor da hala seviyorum diyebiliyorsunuz?!

Tecavüzle ilgili yalan çok çirkin. Bu kadar yıkıcı bir olayı kendi yalanınızı örtbas etmek için kullanmanıza şok oldum.
Böyle yalanlar söyleyen sizin gibi insanlar yüzünden tecavüz mağduru kadınlar normalden daha fazla şüpheye maruz kalıyorlar. Kendilerini ispatlamak için uğraşırken psikolojileri daha çok yıpranıyor.
Kusura bakmayın ama hiç üzülemedim size.

Ben de üzülmedim. Bir taşla iki kuş vurmuş olacaktı. Hem bakire olmamasının açıklaması olacaktı bu, hem de mağdurum da mağdurum diye adamın kendine acımasını sağlayacaktı.

Bu adam inşallah bakire olmayan bir kadınla çok büyük bir aşk yaşar ve evlenir de ibreti alem olur.

Başıma ağırlık çöktü desem tam olur sanırım. Hatayı bu adamı sevmekle yapıyorsun sadece bu yoksa başka bir hata yok. Onu unut insan değilmiş zatwn

Adam dengesizin tekiymiş zaten. Bu kafayla giderse himenoplasti yaptırmış biriyle evlenmesi de olası.
Kadınlar kendilerine değer vermedikten sonra böyle adamların kendini bir halt sanması çok normal. Sonra da herkes birbirine yalan söyleyip duruyor.

Madem yaşadığın şeyi söyleyeceksin neden yalan söylüyorsun? Madem yalan söyleyeceksin neden yalanının arkasında durmuyorsun?

Her türlü hata sende. Ya en baştan tüm şeffaflığı ile dürüst olacaksın yada hiç ağzını açmayacaktın.

Dallas gibi hayatlar mübarek sorun biriyle sevişmiş olmanız değil lakin bu adam çok iğrenç yolun başından sepetlicektiniz hala o adam müsveddesi omurgasız için mi üzülüyorsun ? yerinde olsam sadaka verirdim hem o ne demek senin maaşını alcam kredi ödücem vs vs ailen seni binbir emekle parayla büyütmüş elin adamı için köleliği kabul etmişsiniz pes size de dicek birşey bulamadım normalde şu forumda çoğu kadını desteklerim ama size pek üzülemedim ya da empati kuramadım kusura bakmayın sizin tercihleriniz yüzünden gelmiş bu olay başınıza çocuk değilsiniz ! artık aklınızı başınıza alın lütfen !!

Kimsenin benim hakkımda yalancı demesine gerek Yok kimse başına gelmeden yalancı olamıyor demek ki büyük konuşmayın ben sadece destek olun kendime yön çizeyim diye bi konu açtım

Yalan söylediğim için hep vicdan azabı çektim hep üzüldüm ben sanki gurur duydum söylediğim yalanla

Evet haklısınız kendime gelmem gerekiyor aşk gözü bağlamıştı birilerinden fikir aldıkça olayları daha farklı görüyorum

Haklısınız ayaklarım üzerinde duruyorum geçecektir illa ki zamanı vardır zaman ilaç olacaktır benim yarama da daha 53 gün oldu geçeceğini umut ederek yaşıyorum

Tabiki herşey gecicidir sadece biraz zaman hakkınızda neyse hayırlısı o olsun

Allah kurtarmis..Ayrica bu ne hatası olmus bitmis unutun..bu kadar cok yalana ve ardindan itirafa gerek yokmus.. her iliskide illa ki yatılacak mi ?bunu anlayamiyorum niye yatiyorsunuz sonra da pismanim pismanim terk edildim..
kisaca gecmis olsun yeni iliskinizde daha durust olun ve ciddiye binerse soyleyin..Ciddiye binmeden en basibdan soyleyip musaitim yani mesaji vermeyin..

elini sallasan ellisi? neyine bu kadar baglandin deni ezmesine mi? küfür etmesine mi? kullanmasina mi? erkekligi bile becerememesine mi? seviyeler en alta inmis??? istersen kirk kisiyle yat ama bunu koz olarak kullanip anlatmasi kadar igrenc birsey yok? lütfen kendine gel!!! tek damla göz yasin degmez! ilerde iiki defolup gitmis diiceksin emin ol! böyle insanla ömür gecer miydi???

unutma su dünyada kac milyar insan var!

Ben yalan söyledim diye çok pişmanım kendimden utanıyorum zaten ama o an yapmak zorunda kaldım bişeyler oldu bilmiyorum

Hahahah ‘omurgasız ‘ çok iyi ya
Konu sahibi arkadaşım erkekler böyledir geneli Bi erkek için fedakarlık yapmaya emek vermeğe gelmez kendini bişey sanıyor çoğusu. Ha hak eden adamlar var mı elbette var lakin maalesef ki biz kadınlar cımbızla çekip buluyoruz hak etmeyen sümsükleri. Ne diye mabadlarını kaldırırsınız üç kuruşluk adamların anlamam ki. Ayrıca bu kadar seviyordun diktirseydin hak etmiş dallama

Kimsenin benim hakkımda yalancı demesine gerek Yok kimse başına gelmeden yalancı olamıyor demek ki büyük konuşmayın ben sadece destek olun kendime yön çizeyim diye bi konu açtım

Biriyle birlikte olman ilişki yaşaman dert değil beden senin karar senin bu konuda seni kimse yargılayamaz, yargılayacak olanlar da kendi hayatlarını gözden geçirsin önce.

Burada tek sorun üzerine gidilen bir konu hakkında gereksiz yere yalan söylemek, kusura bakma burada yalancı konumunda olan malesef sensin.

En baştan sorduğunda “evet ben birliktelik yaşadım bakire değilim bu ilişkimizde senin için sorun olacaksa en baştan ilişkiyi sonlandıralım” diyebilirdin.

Yada “ hayır kimseyle birlikte olmadım “deyip konuyu tamamen kapatabilirdin. Zira ilk gece, ilk ilişki, kan vs. Gibi saçmalıklar yok düzgün olan cinsel ilişkide kan vs. Gelmiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…