Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

İnşaallah şu an hiç kimseyi istemiyorum sadece korkuyorum hastalanıcam düşünmekten beynim ağrıyoe yataktan çıkamıyorum
Öyle yapmayın işte , hastalansaniz olan sadece size olacak o hayatını yaşamaya devam edecek, ruhu bile duymayacak. Siz hasta olup hastahane koridorlarında sabahlarken o gününü gün edecek. Böyle biri için değer mi değmez. Ona inat mutlu olun, hiç kimseyi değil sadece kendinizi düşünün.

Sevmek deĞil hem öfke hem yaşadıklarımı unutamamak hem tiksintş hem beni çok seviyordu bana nasıl yaptı bunları o hiç acı çekmeyecek mi

Beni çok seviyordu demeyin, sevmek bu değil. Seven insan bu şekilde karşısındakini (ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın) böylesine zor durumda bırakıp defolup gitmez, geçmişteki ilişkinizi hata gibi gösterip, kendi de aynı şekilde sizinle birlikte olmuş. Rezil insan.. ki insan bile denmez böylelerine.

O sizi başkalarına, elaleme, ailenize rezil etmeye çalışırken siz sustunuz mu? Söylediniz mi onun da sizinle birlikte olduğunu, zorla çocuk aldırttığını? Bunları söyleseydiniz asıl onun kimsenin yüzüne bakacak suratı olmazdı, nasıl sinirlendim ya.

Şimdi siz insanların gözünde rezil olan kişi, o pırıl pırıl melek, kandırılmaya çalışılan insan mı oldu?

Çok şey yaşadım hala geçmedi ama karşımdaki insanın hiç hatasız gibi BU kadar mutlu mesut olması beni daha kötü ediyor
Siz -kendi- hayatiniza konsantre olun, zamanla herseyi unutacaksınız, size deger verecek biri karsiniza cikacaktir..

Allah için pişmanlığım çok büyük namazlarıma yeniden başladım bire bin katarak kılıp sabah naamzlarında Allah ım kurtar beni diye dua ediyorum çok utanıyorum Allah tan
Olması gerekende bu zaten.
Ne güzel hatanı anlamışsın. Ve gerçekten pişman, tövbe etmiş ve hatayı bir daha tekrarlamayan kişi o hatayı hiç işlememiş gibi olur. Bu yüzden Eğer samimi isen için ferah olsun.
Ayrıca belki henüz farkında değilsin ama Allah seni büyük bir felaketten kurtarmış. Bu nişanlın olacak tiple evlenseydin hayat boyu her saniye bunları kafana kakacaktı. Hiçbir söz hakkın olmayacakdı. Ağzını açtığında sus sen kirlisin diyecekti sana. Hayatın zindan olacakdı. Bak Allah kurtarmış seni. Sadaka ver kurban kes falan yap bişeyler....

Bakin simdi soyleyeceklerim sizi incitmesin lutfenn..gecmiste birine guvenip ,sevip ,hata edip ya da adi her neyse bi birliktelik yasamissiniz o an belki ilerde karsiniza asik olup evleneceginiz bi insan cikacagi gelmemis..ve nitekim cikmis ve sizi noyle kabul etmemis..simdi cok uzuluyorsunuz anliyorum..ama simdi siz onunla da virlikte olmussunuz hatta hamile kalip bebek aldirmissiniz simdi bi kac yil sonra karsiniza belki cok iyi biri cikacak ve yine evlenmeyi dusuneceksiniz ona bunlari nasil anlatacaksiniz..hadi ilki hataydi diyelim ikincisi ve hamilelik..yapmayin bunu kendinize..
Nisanliniza gelince agzima geleni icimden sayiyorum simdi cigersizin tekiymis..ne olursa olsun bu durumu kabul etmese bile anlasamadik ayrildik demeliydi..simdi adam diye dolaniyor etrafta..aileniz hakliymis..allah yardimciniz olsun ne diyim..yazdiklarimda sizi inciten bisi olduysa kusura bakmayin lutfen

Böyle karakterde birini sevmeniz çok enteresan acaba birliktelik yaşadığınız için mi seviyordunuz onu? Bana öyle geldi. Ayrıca siz yalancısınız size de güvenilmez ona da

Birbirinizin geçmişini sorgulamanız neden? Adama her durumda farklı yalan söylemişsiniz. Size güveni, saygısı kalmaması çok normal. En nefret ettiğim şeylerden biridir tecavüze uğradım yalanı. Sizin gibi sahtekarlar yüzünden gerçekten bunu yaşayan insanlara inanılmıyor artık. Belki de başta yaşadım, arkasındayım deseniz adam ona göre bir yol izlerdi. Zevkini yaşayıp sonra hata, zorlama diyorsunuz. Yarın başkasıyla olsanız ona da aynı yalanları atacaksınız muhtemelen. Zihniyetiniz bu.. Sizin kendinize biçtiğiniz değer ortadayken elin adamından iyilik beklemeyin.

Sizi kürtaja zorlarken hiç demediniz mi bu adam ne yapıyor diye? Gözünüz kör müydü? Sevgi, aşk böyle bir şey değildir. Yaşadığınız saçmalıklara bu duyguları alet etmeyin. Sizi rezil eden karşınızdaki kişi değil, bizzat kendinizsiniz. Sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen bu adamın yatağına her girdiğinizde rezil olmuşsunuz asıl. Aileler de tuz, biber olmuş. Umarım aklınızı başınıza alırsınız bundan sonra. Hala seviyorum diyorsunuz ya PES diyorum.

Üzülmeyin bu günler de geçer. Kimsenin yaptığı kar kalmaz ki yanına. Siz dünyada bedeller ödemeye başlamışsınız bile. Ailenize rezil olarak. O da ödeyecek . Her kızın karşılaşmaktan korktuğu biriyle nişan yapmışsınız .

Konudan anladığım kadarıyla nisanliniz olacak adam siz ona yalan söylediniz diye sizden intikam almış bana gore. Yalan söylediğiniz için suçlusunuz yalanlar üzerine bir ilişki kurulmaz.

Ama nisanliniz olacak o adam sanki sütten çıkmış ak kasik ve siz hala seviyorum diyorsunuz. Önce bir kendinize gelin bence ve bir daha o adamı aramayın. İnsan kendi çocuğunu aldırmaya gider mi.

O kadar şeyin üzerine sırf bu nedenle ondan nefret ederdim herhalde birakin sevmeyi....

böyle bir adamdan ayrıldın diye üzülüyor musun kurban kes kurtulduguna bence.

Boşver bakma adamın ne yaptığına, asıl kurtulan sensin. Böyle onu merak etmeye devam edersen geçmişi ardında bırakamazsın, hep canın yanar

bu sitede bazen öyle hayatlar okuyorumkı azım açık kalıyor cesaretlerine azimlerine rahatlıklarına gamszılığına
madem bi ilişki yaşadın dur arkasında ya senin hesap vereceğin tek kişi yaradan
sevdim birlikte olmak istedim oldum hayat senin arkadaşım bitti bu kadar korkarimki bu karektersiz adam kesin sana döner bulmuş senin gibi köle kıvamında kadını daha çok kullanır paranı yer ve korkarımki sen bu adamı affedersin çünkü niye sen aşıksın çünkü niye artık bakire değilsin yazıkya bu kadar değersizmi hayatlarımız

Haklı çıkarır demedim zaten gerçek yüzünü görmüş oldun
Evet haklısınız biliyorum tşekkür ederim desteğiniz için her yorum benim için kıymetli gözümü açıyor kendime getiriyor düşünemiyorum çünkü beynim durmuş gibi hissediyorum

Boşver bakma adamın ne yaptığına, asıl kurtulan sensin. Böyle onu merak etmeye devam edersen geçmişi ardında bırakamazsın, hep canın yanar
bakıyorum arada tutamıyorum kendimi onun dışında herhangi bi yerden takip etmiyorum zaten mutsuz olsun o da istiyorum ben çok acı çektim 2 aldır ölüyoeum

Değersi değil bende okyunca kızıyordum nikahımız kıyıldı eşimdi benim kocamdı ertesi gün resmî nikahımız olacaktı terketti

Çok direndim bi daha çocuğumuz olmaz dedim bişey olmaz ben çocuk istemiyorum dedi Allah a inanmıyorum zaten umrumda değilsin ben sahiplenmem git tek başına büyüt dedi mecbur kaldım ağlaya ağlaya gittim kaçmayı bile düşündüm ordan

Yaptığınız tek hata en başından yalan söylemek olmuş, doğrusunu söyleseydiniz en başta çekip gidecek, sizden iki yılınızı çalmayacaktı belki kürtaj gibi talihsiz bir olayı da yaşamayacaktınız. Artık olan olmuş geçmişi değiştiremezsiniz önünüze bakmanız gerekiyor. Yalnız sizin özelinizi yedi düvele anlatan eski nişanlınızda gram adamlık yokmuş. Samimi olarak söylüyorum böyle biriyle evlenmediğiniz için şükredin. Zaman tüm yaralarınızı saracaktır, önemli olan yaşadıklarınızdan ders çıkarmanız ve bundan sonra yanlış bir adamla yola çıkmamanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…