Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Evet başımın sol tarafı uyulmuş durumda düşünmekten sol kuşağım duymuyor ben bu kadar bitikken onun mutlu olmasını da hazmedemiyorum

Seni Allah kurtarmış farkında değilsin. Şükür namazı kılardım ben olsam böyle bir yaratıktan kurtulduğum için. Sen de aklını başına al. Seni seven seni yargılamaz. Geçmişin de sadece seni ilgilendirir.

bakıyorum arada tutamıyorum kendimi onun dışında herhangi bi yerden takip etmiyorum zaten mutsuz olsun o da istiyorum ben çok acı çektim 2 aldır ölüyoeum
Acın bu şekilde bitmez, onun ne durumda olduğu hiç umurunda olmadığı an, onun canının yanıp yapmamasını önemsemediğinde kurtulacaksın tüm acılarından.

Büyük konuşmak istemiyorum Allah a hep dua ettiğimde tövbe diliyorum bi daha aynı hataya düşmek istemiyorum ölmeyi tercih ederim artık günah işlemek istemiyorum diyorum bazen insanın gözü görmüyor Ne yaptığını gaflet mi oluyor sevgi mi göz boyuyor güveniyorsun herşeyini veriyorsun bilmiyorum kendimden daha çok güvendim kendimden daha çok sevdim herşeyden önce o geldi

Haklısınız böyle biri çıkacak mu karşıma bilmiyorum çok umutsuzum bende evlenip yuva kurmak istiyorum ben hiç haketmiyorum sanırım

Acın bu şekilde bitmez, onun ne durumda olduğu hiç umurunda olmadığı an, onun canının yanıp yapmamasını önemsemediğinde kurtulacaksın tüm acılarından.
İnsan illa ki düşünüyor 2 ay oldu hala dün gibi aklımda nişanımızın her ayrtınısı

kaç yaşındasın tatlım sen okadar aşık sınki mantığını kullanmıyorsun nedesek boş şuan acı çekiyorsun allah soğukluk versin kalbinede seni soğutsun şu adamdan kurtarsın yollarınızı ayırsın inşallah ömrünün geri kalanınıda heba ettirmemen için tek umudum Rabbim artık senden umudum yok açıkcası

Bir kadinin en buyuk felaketi kendine deger vermeyen birini sevmektir. Hayatini ne hale getirmis ilk deger vermedigini hissettiginde biraksaydin bunlar basina gelmeyecekti. Israr etme cocugunu aldiran adam sana neler yapmaz. Suan diptesin ama gecer. Sabret onunla bir hayattan iyidir her sey. Omur boyu yalnizlik bile..

Sürekli yalanı yalanla kapatmaya çalışmışsın.ilk sorduğunda olmadı demişsin nişanlın da kaldıramazdım zaten demiş.işte bu laftan sonra bu konudan bir daha hiç bahsetmeden ayrılmalıydın.ama sen ailen de uyardığı halde seviyorum ayrılamam diye diye bu duruma sokmuşsun kendini.ve hala seviyorum diyorsun. Olan olmuş yaşadığın şehri değiştir önce.onun olmadığı bir yere yerleş.gerekirse psikolojik destek al.işine odaklan emin ol toparlanırsın deger mi bu herif için bu kadar acı çekmeye.düzgün bir insan çıkar karşına elbet.

Ben tekrardan onunla olma umuduyla yaşamıyorum ki sadece onun yaptığını kabullenemiyorum kolay değil dile kolay 2 yıl bi sürü zorluk karşısında verdiğim mücadelem bana yaptığı işkenceler güvenim beni terketmesi ama onun adalet yokmuş gibi mutlu olması

Bir daha kimseye oxelini anlatma... soran kisiyle de devam etme... senin geçmişin özelin kimseyi ilgilendirmez...

İnşaallah herşey yoluna girecek

kendini bu kadar yıpratma ondan önce olmuş bitmiş bir şey yalan söylemen kötü olmuş tabi ama kaybetme korkusuyla söylemişsin. ne olursa olsun bir şeyler yaşadığı bir hanımın özelini orda burda anl atması onun kalitesizliğini gosterir bence evlenmeden bunu gormen iyi olmuş tabiki üzüleceksin canın yanacak ama geçecek kendini yıpratma inşallah karşına düzgün birisi çıkar ama bundan sonra yalana basvurma canım sonucu daha yıkıcı oluyor her zaman maalesef

Bakın, öncelikle burası Türkiye. Böyle yetişiyoruz, o makastan çıkabilen üç beş kişi dışında "ben takmıyorum yea" diyen 1 elin parmağını geçmeyen erkek sayısı durumla gerçekten karşılaştığında yarıya düşüyor. Böyle bir zihniyetten kurtulmuşsunuz ama kendi zihniyetinizden de kurtulmalısınız. O insana size böyle davranacak cesareti veren sizsiniz. Geçmiş konuşulur, sorulmaz diye bir şey yok. Herkes merak ediyor böyle şeyleri sebebi yargılamak olsun olmasın. O an "öyle olsa devam etmezdi zaten" sinyalini verdiği an uzaklaşacaktınız kendinizi bu kadar ezdirmeden. Yeni biriyle birlikte olabilmek için önceden severek birlikte olduğunuz insana tecavüzcü muamelesi yaptığınızın farkında mısınız? Hadi her şey yolunda gitti de evlendiniz. Siz hata olarak gördüğünüz bu durumla bu adamın koynunda nasıl rahat uyuyacaktınız?

Yalvarırım biraz değer verin kendinize. Birliktelikleriniz zorla olmadıysa tecavüz ya da hata değildir! Önce siz lafınızın arkasında duracaksınız ki kalanlara b.k yemek düşsün.

Haklısınız böyle biri çıkacak mu karşıma bilmiyorum çok umutsuzum bende evlenip yuva kurmak istiyorum ben hiç haketmiyorum sanırım
ya neyi haketmiyorsun sen nezmannaediyorsun herkes sütten çıkma ak kaşıkmı yaa canım benim biraz dik dursana güçlü olsana parayla iman kimde bunu Rabbim bilir sen tövbe etmesini bil yeterki kimler ne şekilde ne ytaln dolanlarla evlilkjler yaptı olay evlilikmi çocukmu hiçmi okumuyorsun insanlrın çoğu mutsuz çoğuda evli çocuklu kimi iş güç kariyer sahibi önce sen kendini bi sev dik durmasını hatalarının arkasında durmayı geçmişe takılı yaşamaktan vazgeç dün dünde kaldı kızlık zarı diktirip kızoğlan kız oluyon bumu önemli sanıyorsun bu kadar karekter önemli seni yargılamıycak sana değerli olduğunu hissetirecek kişiyi bulman önemli onuda geç herşey boş sadece sen varsın bu hayatta önemli olan bunu unutma sen mutlu olucaksınki mutlu edebilesin

Karşılıklı hatalarınız olmuş.
Fakat sevmeyin böyle birini arkadaşım sevmeyin.
Tüm ailesine özel durumunuzu anlatmış nefret etmek çin bu bile yeter.
Gerçi en önemli nefret edeceğiniz konu ise BEBEĞİNİZİ ALDIRMANIZ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…