Nişanlım

winnithepuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
515
601
53
37
Kızlar merhaba aranızda nişan atan oldu mu? Nişanlım sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen biri ve inanılmaz bir laf sokma yeteneği var.Sevgiliyken de böyleydi tartışmalar yaşardık ve gayet kırıcı da olabiliyordu ama ortalık sakinleşince bir şekilde devam ediyorduk.Nişanlanma sonrası ilk üç ay hiç sorun yoktu sonra malum ev kurma telaşları ufak sıkıntılar çıkmaya başladı ve son bir olayda yine beni arayıp bas bas bağırdı bu esnada da “zaten artık seni görmek istemiyorum bundan sonra da” gibi bir cümle kullandı.Sonrasında işler bir şekilde düzeldi ama bu olaydan sonra pek toparlayamadım.Şimdi ona sorarsak aramız iyi ama ben düşüncelerdeyim evlenince nolur diye?

Ayrılın çok daha iyi olur.
Evlenince çok kötü şeyler yaşatacak eminim

Daha aynı eve girmeden böylesi yılan dilliyse aynı evin içinde yer sizi bu. Nişanlılık böyle şeyler için var tabi ama siz binlerce sorunlu ilişki sahibi gibi muhtemelen ayrılmayıp ömrünüzü tüketeceksiniz, daha kötü olacak düzelmeyecek

Merhaba bence nişan öncesi psikoloji anlamında çöküntü yaşıyor olabilir. Pandemi ve bu sğreçte gergin olabilir

ben düğüne 1 ay kala gelinlik provasına gitmeden önce nişan attım ex nişanlı bağırmazdı ama diliyle yer bitirirdi adamı bir de anne aklına uyunca yürümedi iyiki de yürümemiş şimdi evliyim nişan atmak kötü bişey değil kendini düşün ileride o evliliği sürdürmek için daha çok taviz vereceksin

Ev kurma telaşına bu kadar gerilen adamla hem düğün borcu ödeyip hem de geçim yapmaya çalışacaksınız, kolay gelsin. Malum aktiviteye de o kadar güvenmeyin; o an bi gevşer, sonra o aynı adam sen aynı kadın.

Asla asla yola devam etmeyin nişanlıyken sevgiliysen insan karşısındakinin gözünün içine bakar elinden kayıp gitmesin diye ama sizinki gayet net ne olduğunu göstermiş evlenince bunun 5 katı oluyor evlenince buraya eşim bana hakaret ediyor die konu açmamanız adına lütfen gözünüzü açın kendinizi değersizleştirmeyin bir şekilde düzelen olaylar yani sizden yalvar yakar özür dilemediyse kapınızda yatmadıysa ilerisi için malesef eşinize nasıl olsa affeder yatırımı üzgünüm

Ben attim cok da mutluyum.Nisanliyken kafamda bin soru vardi.Evlenseydim nasil olurdu önümü göremedim ve attim.Allah a şükür atmışım bir gün bile pisman olmadim.Siz bence oturun düşünün sizi ne bekliyor?Sadece nişan telasindan mi?Yoksaa genelinde bu adamda sizce eksik bir seyler mi var?Bence muhasebesini iyi yapin.Evlilik kolay degil.Hele kii baştan soru isaretleriyle başlamak bence akil kâri degil.

Neden bu kişi ile olmak zorundasınız? Bile bile ateşe atıyorsunuz kendinizi.
Boşanmış olmak mı? Bekar olmak mı?

Önüme bir sürü fırsat geldi aslında ama ayrılık olayına giremedim yani bir tartışma sonucu mu bitirmeliyim ya da durup dururken konuya mı girmeliyim o kadar karışığım ki..

Nişan zaten birbirini daha iyi tanımak için yapılıyor insanlar değişmez ömrümü bu kişiyle gecirebilirim diyorsan devam yoksa konuş ben bu şekilde devam edemem de ve bitir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…