Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

akşam : 10 dilim karpuz , 200 ml süt
su 2,5 litre oldu
akşamları canım birşey istemiyor bu aralar birde taşıma telaşım var bu perşembe gününe kadar o yüzden pek spor yapamıyorum acaba beni idere edebilirmiyiz spor içi birkaç gün

Kızlar selam
Bildiğiniz gibi 10 15 gündür diyet yapıyorum diyete 74-75 kilo civariyla başladım bugün tartıldım ve 69.4 kiloyum aslında çok güzel gidiyordum ama bugün bi haber aldım ve diyeti bırakıyorum çünkü hamileyiiimmm :)

Aaaaaa ne güzel canım benim tebrik ederim hayırlı olsun allahım sağlıkla kucagına almayı nasib etsin inşallah sen daha iyi bilirsin ama dr unla konuş istersen hamileykende sağlıklı doğru beslenirsen kilo verebilirsin hem bu doğumunu ve hamileliğini de rahat geçirmeni sağlar benide biraz motive eden bu canım

Tebrik ederim canımmm hayırlı olsunnn Ne güzel de kilo vermişsin canim diyeti tamamen bırakma bence sağlıksız yemeklerin yerine sağlıklı beslenmeyle ve yürüyüş ve pilates ile güzel bir hamilelik geçirebilirsin ama cinea' arkadaşın da dediği gibi önce bi doktorunla konuş :))

Doğruyu söylemek gerekirse bnde pek sspor yapamıyorum bu aralar. diyete ilk başladığım zaman her gün mutlaka 45 dk spor yapardım. Çok boşladım çoookk . Birinin bana haydiii kalk spor yap demesi lazım sanırım kendiliğinden kalkamıyorum:))

Öyle yapıcam zaten canım ama sadece bilşnçsiz yapmak istemiyorum ama dikkat edicem zaten kiloluyum bide daha alıcam en azından bi sure kilomu koriyim :)

Merhabalar cidden iyi gidiyorsunuz ya baktım da imrendim :) ben de katılabilir miyim size birkaç hafta önce diyetimi bıraktım ama devam etmek istiyorum aynı şekilde 70 kiloydum 66 oldum 58 olmak istiyorum izin verirseniz hem sizin anlattiklarinizdan yararlanmak hem de yediklerimi yazmak istiyorumm:))

merhaba canım vermek istediğimiz kilo miktarı aynı hedefler birbirine yakın umarım faydalı oluruz birbirimize:))

Kızlar bir buçuk ay boyunca yediklerime çook dikkat ettim, beyaz ekmek ve ambalajlı ürün hiç yemedim, ağzıma şekerli şey sürmedim, sebze protein ağırlıklı yemeye özen gösterdim. Günlük 1000 kalorinin üstüne çıkmamaya çalıştım. Ara sıra yoğurt kürü denedim. Ceviz suyu içtim. Her gün hiç aksatmadan 1 saate yakın spor yaptım 3 lt su içtim buna rağmen hiç kilo veremedim yazarken bile gözlerim doldu o kadar üzgünüm ki. dahiliyeye gidip detaylı kan tahlili yaptırdım her şeyim normal. Bir de diyetisyene mi gitsem? Bu konuda bilgisi olan var mı neden kilo veremiyor olabilirim?

Valla canım her şeyi normal yaptıysan ve kilo veremiyorsan git bence bir diyetisyene intoleransın vardır belki bazı besinlere . Bence git diyetisyene sana en uygun diyeti planlayın öyle uygula . Uzman birinden yardım alman daha kesin sonuç verir diye düşünüyorum .

Günaydın kızlarrr
Bu sabah kahvaltım hemen hemen aynı
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
2 tatlı kaşığı pekmez
3 zeytin
Domates - salatalık :))

Dün 2 lt su içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…