- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Kızlar selam
Bildiğiniz gibi 10 15 gündür diyet yapıyorum diyete 74-75 kilo civariyla başladım bugün tartıldım ve 69.4 kiloyum aslında çok güzel gidiyordum ama bugün bi haber aldım ve diyeti bırakıyorum çünkü hamileyiiimmm :)
hayırlı olsunKızlar selam
Bildiğiniz gibi 10 15 gündür diyet yapıyorum diyete 74-75 kilo civariyla başladım bugün tartıldım ve 69.4 kiloyum aslında çok güzel gidiyordum ama bugün bi haber aldım ve diyeti bırakıyorum çünkü hamileyiiimmm :)
Kızlar selam
akşam : 10 dilim karpuz , 200 ml süt
su 2,5 litre oldu
akşamları canım birşey istemiyor bu aralar birde taşıma telaşım var bu perşembe gününe kadar o yüzden pek spor yapamıyorum acaba beni idere edebilirmiyiz spor içi birkaç gün
Öyle yapıcam zaten canım ama sadece bilşnçsiz yapmak istemiyorum ama dikkat edicem zaten kiloluyum bide daha alıcam en azından bi sure kilomu koriyim :)Aaaaaane güzel canım benim tebrik ederim hayırlı olsun allahım sağlıkla kucagına almayı nasib etsin inşallah sen daha iyi bilirsin ama dr unla konuş istersen hamileykende sağlıklı doğru beslenirsen kilo verebilirsin hem bu doğumunu ve hamileliğini de rahat geçirmeni sağlar benide biraz motive eden bu canım
Teşekkürler canım :)hayırlı olsun
merhaba canım vermek istediğimiz kilo miktarı aynı hedefler birbirine yakın umarım faydalı oluruz birbirimize:))Merhabalar cidden iyi gidiyorsunuz ya baktım da imrendim :) ben de katılabilir miyim sizebirkaç hafta önce diyetimi bıraktım ama devam etmek istiyorum aynı şekilde 70 kiloydum 66 oldum 58 olmak istiyorum izin verirseniz hem sizin anlattiklarinizdan yararlanmak hem de yediklerimi yazmak istiyorumm:))
Umarim canim yaa diyette psikolojik desteğe ihtiyaç oluyor destek olursak birbirimize tabii faydalı da oluruz inşallahmerhaba canım vermek istediğimiz kilo miktarı aynı hedefler birbirine yakın umarım faydalı oluruz birbirimize:))
boyun kaç canım??Umarim canim yaa diyette psikolojik desteğe ihtiyaç oluyor destek olursak birbirimize tabii faydalı da oluruz inşallahyediklerimize de bakar faydalanirızz
vuuuu benden uzununu buldum maşallah:)1.76 canım :)
Yaavuuuu benden uzununu buldum maşallah:)
Oooo sana da maşallah kıızz173 benim , kısa kaldık iyimi
Valla canım her şeyi normal yaptıysan ve kilo veremiyorsan git bence bir diyetisyene intoleransın vardır belki bazı besinlere . Bence git diyetisyene sana en uygun diyeti planlayın öyle uygula . Uzman birinden yardım alman daha kesin sonuç verir diye düşünüyorum .Kızlar bir buçuk ay boyunca yediklerime çook dikkat ettim, beyaz ekmek ve ambalajlı ürün hiç yemedim, ağzıma şekerli şey sürmedim, sebze protein ağırlıklı yemeye özen gösterdim. Günlük 1000 kalorinin üstüne çıkmamaya çalıştım. Ara sıra yoğurt kürü denedim. Ceviz suyu içtim. Her gün hiç aksatmadan 1 saate yakın spor yaptım 3 lt su içtim buna rağmen hiç kilo veremedim yazarken bile gözlerim doldu o kadar üzgünüm ki. dahiliyeye gidip detaylı kan tahlili yaptırdım her şeyim normal. Bir de diyetisyene mi gitsem? Bu konuda bilgisi olan var mı neden kilo veremiyor olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?