- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Spor olarak biraz yürüdüm ve ağırlık çalıştım :) dolunaydan sonra ay küçülmeye başlayınca daha aktif spor yapacağım ve diyetime daha çok dikkat edeceğim. Ay büyürken göbüşümüzde büyüyormuş meğer yani böyle şeyleri yeni yeni araştırmaya başladım ve hiç bilmediğim çok ilginç şeyler varmış
iyi akşamlar , bende tekrar diyete başlamayı düşünüyorum size katılmak isterim:)
yarın menü bildirimiyle başlıyorum öyleyse bende:)Gel canım katılabilirsin elbette ne kadar çok olursak o kadar motive oluruz
yarın menü bildirimiyle başlıyorum öyleyse bende:)
hoşbulduk canım, en son 69 kiloydum hedefim 60 kilo boy : 173 :)Hoşgeldin canım kaç kilosun ve hedeflediğin kilo var mı
hoşbulduk canım, en son 69 kiloydum hedefim 60 kilo boy : 173 :)
öğle : 3 kaşık bulgur pilavı , 150 gr tavuk ızgara , yarım kase yoğurt
su 1,5 litre
kızlar bu ilk kilo verme deneyiminiz mi?
benimde çok oldu canım tek değilsin en son ki denememde 87 kilodan 66 ya indim 1 senedir 68-69 gidip geliyorum tekrar başlamaya karar verdimYok canım ben benim diyet deneyimleeimin sayısını unuttumaşarılı da oldum 3 4 kez ama kilomu koruyamadim hep eski kiloma geri döndüm
benimde çok oldu canım tek değilsin en son ki denememde 87 kilodan 66 ya indim 1 senedir 68-69 gidip geliyorum tekrar başlamaya karar verdim
inşallah canımCanım maşallah çok iyi vermişsin çok da az kalmış aslında hedefine inşallah burda hep birlikte ideal kilomuza ulaşıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?