- 23 Mayıs 2016
- 662
- 266
- 23
- 32
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Yookk benim içim almaz heralde :) bir ara maydonoz suyunu denemiştim bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu :)Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsunkk da epey popüler bi tarif bu canım i. Saraçoğlunun önerdiği bi kür yaklaşık 15-16 dal maydonozun yarım limon suyu ve yarım bardak suyla blenderden gecirip sabahları aç karnına içiyoruz 15 -20 dk sonrada kahvaltı yapıyoruz akşamlarıda yoğurtlu limonlu pul biberli kürü uygulamaya başladım bakalım hhayırlısı
Yookk benim içim almaz heralde :) bir ara maydonoz suyunu denemiştim bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu :)
Tamam o zaman canım haberlni bekliyorum kulağım sende :)Kesinlikle aynı şeyi yaşamışız canımben zaten maydonozu da çok sevmem ama sağlıklı diye yemeye calısıyodum bunuda denemek istedim ama kesinlikle tadı kötü değil sadece tuz ekesim geliyor bi kereliğine dene istersen kokusuna bak sonra az bi yudum almaya çalış ya da ben biraz gözlemliyim kendimi işe yararsa haber veririm öyle yaparsın
Tamam o zaman canım haberlni bekliyorum kulağım sende :)
Amin canım hepimiz başarıcaz inşallah :)Günaydın kızlarmaydonoz suyumu içtim kahvaltımı yaptım 1 dilim tam buğday ekmegi 2 şer küçük sögüş salatalık ve domates ile 3 taze yeşil biber 1 yumurta ve 1 kk büyüklügünde beyaz peynir
bu arada 61.7 kg ile haftaya ve diyetime resmen başlamış bulunuyorum allah mahçup etmesin
Amin canım hepimiz başarıcaz inşallah :)
Ay ne güzel inşallah hepimiz bu haftayı kaçamaksız atlatırız :))
Valla bence güzel olur :)Amin canım inşallah ben bu gruba inanıyorum motivasyonumuz düstügü zamanlarda birbirimize destek olalım eminim kurban bayramında geçen bayrama göre daha şık daha zarif ve daha zayıf olucaz hepimiz
Amin canım inşallah pes etmek yok
canım bu arada ilk sayfaya bi liste mi oluştursak haftalık değişimlerimizi gösteren ne dersiniz kızlar
Valla bence güzel olur :)
Amin canım inşallah ben bu gruba inanıyorum motivasyonumuz düstügü zamanlarda birbirimize destek olalım eminim kurban bayramında geçen bayrama göre daha şık daha zarif ve daha zayıf olucaz hepimiz
Amin canım inşallah pes etmek yok
canım bu arada ilk sayfaya bi liste mi oluştursak haftalık değişimlerimizi gösteren ne dersiniz kızlar
Aa olur tabii herkes yaşını boyunu başlangıç kilosunu hedef kilosunu ve güncel kilosunu yazar perşembe günü ekleriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?