Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Yookk benim içim almaz heralde :) bir ara maydonoz suyunu denemiştim bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu :)

Yookk benim içim almaz heralde :) bir ara maydonoz suyunu denemiştim bir yudum almamla lavaboya koşmam bir oldu :)

Kesinlikle aynı şeyi yaşamışız canım ben zaten maydonozu da çok sevmem ama sağlıklı diye yemeye calısıyodum bunuda denemek istedim ama kesinlikle tadı kötü değil sadece tuz ekesim geliyor bi kereliğine dene istersen kokusuna bak sonra az bi yudum almaya çalış ya da ben biraz gözlemliyim kendimi işe yararsa haber veririm öyle yaparsın

Tamam o zaman canım haberlni bekliyorum kulağım sende :)

Kahvaltı
2 etimek iki uç çatal peynir 2 zeytin kahvaltıdan oncede ılık limonlu su

Öğle yemeği
Bir kase cacık
Bir kase mercimek çorbası

Akşam yemeği
Taze fasulye ve yoğurt :)

Tamam o zaman canım haberlni bekliyorum kulağım sende :)

En az 15 gün denemeye kararlıyım canım bakalım nasıl sonuçlar alıcam

Bugün artık öğünlerimi de yazayım
sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta söğüş 2 küçük salatalık ve 1 domates 3 kıl biber 1 yemek kaşığı kadar çökelek 4 zeytin

Kahvaltımı geç yaptıgım icin 1 ara öğün yaptım 1 ekşi elma ve 3 tane ceviz

Akşam yemeği: 4 kaşık semizotu yemeği bulgurlu ve 2 salatalık 3-4 tane de kurutulmuş domates

Şimdiye kadar 1.5 litreye yakın su 1 tane maden suyu ve 2 adet yeşilçay içtim
yatmadan da yoğurt kürüne devam

Akşam yemeğim sebzeli tavuk yemeği 1 bardak ayran :))

- Yatmadan önce yoğurt kürü yapılacak
- Evde misafirler var şuan misafirler gidince dans edilecek

30 dakika mezdekeli hoplamalı zıplamalı dans tamam

Yoğurt kürü tamam

Kendime Not: yarın çok su içilecek (bugün yarım litreden fazla içmemişimdir herhalde)

Kahvaltımı yaptım
1 küçük dilim ekmek, pekmez ile yedim
3 zeytin, 1 kk peynir
Domates, salatalık
1 bardak süt

Günaydın kızlar
Kahvaltıdan önce bir bardak ılık limonlu su
Kahvaltımı da Müsli ile yaptım

Günaydın kızlar maydonoz suyumu içtim kahvaltımı yaptım 1 dilim tam buğday ekmegi 2 şer küçük sögüş salatalık ve domates ile 3 taze yeşil biber 1 yumurta ve 1 kk büyüklügünde beyaz peynir
bu arada 61.7 kg ile haftaya ve diyetime resmen başlamış bulunuyorum allah mahçup etmesin

Amin canım hepimiz başarıcaz inşallah :)

Amin canım hepimiz başarıcaz inşallah :)

Amin canım inşallah ben bu gruba inanıyorum motivasyonumuz düstügü zamanlarda birbirimize destek olalım eminim kurban bayramında geçen bayrama göre daha şık daha zarif ve daha zayıf olucaz hepimiz
Ay ne güzel inşallah hepimiz bu haftayı kaçamaksız atlatırız :))

Amin canım inşallah pes etmek yok
canım bu arada ilk sayfaya bi liste mi oluştursak haftalık değişimlerimizi gösteren ne dersiniz kızlar

Valla bence güzel olur :)

Öğlen yemeğim 1 kase ayran çorbası ve 1 kepçe patatesli tavuk yemeği :))

Şuana kadar 1 lt su bitirdim 2,5 lt ye tamamlayacağım bugün.

Aa olur tabii herkes yaşını boyunu başlangıç kilosunu hedef kilosunu ve güncel kilosunu yazar perşembe günü ekleriz :))

Akşam menüm 1 tabak yoğurtlu ıspanak ve biraz et yemeği :)

Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Su 2 lt'den fazla :))

Spor olarak biraz yürüdüm ve ağırlık çalıştım :) dolunaydan sonra ay küçülmeye başlayınca daha aktif spor yapacağım ve diyetime daha çok dikkat edeceğim. Ay büyürken göbüşümüzde büyüyormuş meğer yani böyle şeyleri yeni yeni araştırmaya başladım ve hiç bilmediğim çok ilginç şeyler varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…