- 5 Haziran 2024
- 33
- 8
- 1
- Konu Sahibi 3cocukannes
-
Prezervatif kulanıyır eşim doktor öyle söyledi diye ama onu kulanmasına ramen geri çekilmede yapıyor hayata izin vermem aslaSpiral+hap+prezervatif demek istemiştir Dr, siz sadece geri çekilme kullanıyorsunuz değil mi?
Yok vallah her hafta gidiyorum malum çocuklar diştir çok çabuk hastalanıyorlarHic mi saglik ocagina da gidip ilac alamıyor nerde bu kadin dag basina mi kapatilmis fazla dizi izlemeyin bence gayet bilincli yapmış cocuklari korunmak icin ilacı saglik ocagi bedava veriyor zaten
Doğru düzgün korunmadigin için yakında yine gebe kalacaksın , biliyorsun değil mi? Bu üç çocuga bile doğru düzgün bakamiyorsunuz, o zaman ne olacak? 4-5 çocukla ne yapacaksın?Yok vallah her hafta gidiyorum malum çocuklar diştir çok çabuk hastalanıyorlar
Vallah dağ başında değil şehirde yaşıyorum
Şöyle söyliyim 2. Çocuğu bende istiyordum 2 çocuk en ideali ama şimdi bu yaşımda değil tabiki 30 lu yaşlarda ama eşim ailesi ben ailem sağolsunlar ve ayrıca ben hiçbirzaman evlenmek istemedim bırakın çocuğu okuyup güzwl yerlere gelmeyi çok istedim beni istemeye geldijlerinde bile çizim yapıyordum ve 3. Çocukta Allahın hediyesi kim bilebikir ki ikiz olacagınj ya biz ikinciyi isteyip üçüz dördüz olsaydı
Yada ilk çocukta üçüz olsaydı bazen olaylar bizim haricimizde gerçekleşir kimse ilk veya 2. Çocukta çoğul gebelik beklemez
Al işte burda bana kizanlar su yorumunu okusunlar ikinci çocuğu bu adamdan istersen çektiklerine de yanliz kalmaya da razi olacaksin sikayetlenme durumundan yazik o çocuklara sizin zihniyetinizde olan herkes bu duruma düşüp aglamasin bastan evlendirilmissiniz anlarim ama cocuk tamamen sizin suçunuz gizli gizli ilac alip çocuğum olmuyor demeyi de tercih edebilirdiniz ama siz tavsan gibi urumeyi kendinize bu durumu cocuklariniza da mutsuz hayati tercih etmissiniz o yuzden burda size kimse yardimci olamazYok vallah her hafta gidiyorum malum çocuklar diştir çok çabuk hastalanıyorlar
Şöyle söyliyim 2. Çocuğu bende istiyordum 2 çocuk en ideali ama şimdi bu yaşımda değil tabiki 30 lu yaşlarda ama eşim ailesi ben ailem sağolsunlar ve ayrıca ben hiçbirzaman evlenmek istemedim bırakın çocuğu okuyup güzwl yerlere gelmeyi çok istedim beni istemeye geldijlerinde bile çizim yapıyordum ve 3. Çocukta Allahın hediyesi kim bilebikir ki ikiz olacagınj ya biz ikinciyi isteyip üçüz dördüz olsaydı
Yada ilk çocukta üçüz olsaydı bazen olaylar bizim haricimizde gerçekleşir kimse ilk veya 2. Çocukta çoğul gebelik beklemez
Eşinden habersiz spiral taktır o da korunsun tek yöntemle hamile kalırsınAile hekimine söyledim korunma işini dedi spirale hamile kalan çok en iyisi eşinizin korunması bize öyle yapıyoruz
Yok canim yukari da bana cevap vermis çocuğu bile isteye yapıyormuş tavşan gibi urumeye devam edecek çocuğun sadece karnini doyurmayi da analik babalik sayacaklarEşinden habersiz spiral taktır o da korunsun tek yöntemle hamile kalırsın
Şöyle söyliyim 2. Çocuğu bende istiyordum 2 çocuk en ideali
Korunma işide keşke ama keşke sezeryanda bağlatsaydım çok pişmanım doktor söyledi ama ablam ve eşim hayır dedi belki ilerde olur diye kimse bizim ne düşünüp hisetiğimizi önemsemez ama geçte olsa en azından olmayan şeylerin önüne geçebilirim
Yani bı dediğin bı dediğini tutmuyor ki balım, burda nabza göre şerbet veriyorsun besbelli ama, sağlık ocağındaki doktor korunmaya niyetli kadına asla spiral korumaz sadece eşin korunsun demez ...Ayrıca prezervatif olmuş 500 lira, asgari ücretli üc çocuklu adam o parayı verip kullanmaz, allaha emanet olduğunuza emin gibiyim, yazık günah o çocuklara...Aile hekimine söyledim korunma işini dedi spirale hamile kalan çok en iyisi eşinizin korunması bize öyle yapıyoruz
Bile isteyemi ben dedim ki 2. Çocuğu isterdim ama şimdi değil bu genç yaşta değil öyle yazdım ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz bilmiyorum yaYok canim yukari da bana cevap vermis çocuğu bile isteye yapıyormuş tavşan gibi urumeye devam edecek çocuğun sadece karnini doy
Kimse kimseye yardımcı olamaz zaten biz burda sadece dertlerimizi paylaşıyoruz merak etiklerimizi soruyoruz fikir alıyoruz yada ben böyle biliyorumAl işte burda bana kizanlar su yorumunu okusunlar ikinci çocuğu bu adamdan istersen çektiklerine de yanliz kalmaya da razi olacaksin sikayetlenme durumundan yazik o çocuklara sizin zihniyetinizde olan herkes bu duruma düşüp aglamasin bastan evlendirilmissiniz anlarim ama cocuk tamamen sizin suçunuz gizli gizli ilac alip çocuğum olmuyor demeyi de tercih edebilirdiniz ama siz tavsan gibi urumeyi kendinize bu durumu cocuklariniza da mutsuz hayati tercih etmissiniz o yuzden burda size kimse yardimci olamaz
Al işte burda bana kizanlar su yorumunu okusunlar ikinci çocuğu bu adamdan istersen çektiklerine de yanliz kalmaya da razi olacaksin sikayetlenme durumundan yazik o çocuklara sizin zihniyetinizde olan herkes bu duruma düşüp aglamasin bastan evlendirilmissiniz anlarim ama cocuk tamamen sizin suçunuz gizli gizli ilac alip çocuğum olmuyor demeyi de tercih edebilirdiniz ama siz tavsan gibi urumeyi kendinize bu durumu cocuklari
Yeminle doktor öyle söyledi neden yalan söyliyeyim ki hata 2 çeşidi var dedi bende en iyisi olsun dedim oda bunlar tam gebe olmanızı engelemez dedi en iyisi eşinizin korunması ve yeminle de eşim ikizler doğduğundan berirdir prezevatif kulanıyor hata vallah ayıp olmasaydı şuan foto çeker atardımYani bı dediğin bı dediğini tutmuyor ki balım, burda nabza göre şerbet veriyorsun besbelli ama, sağlık ocağındaki doktor korunmaya niyetli kadına asla spiral korumaz sadece eşin korunsun demez ...Ayrıca prezervatif olmuş 500 lira, asgari ücretli üc çocuklu adam o parayı verip kullanmaz, allaha emanet olduğunuza emin gibiyim, yazık günah o çocuklara...
Yanlış anlamayın kartonun fotosu inanmıyorsunuz yaYeminle doktor öyle söyledi neden yalan söyliyeyim ki hata 2 çeşidi var dedi bende en iyisi olsun dedim oda bunlar tam gebe olmanızı engelemez dedi en iyisi eşinizin korunması ve yeminle de eşim ikizler doğduğundan berirdir prezevatif kulanıyor hata vallah ayıp olmasaydı şuan foto çeker atardım
Fikir alacak bir alan birakmayip dipsiz kuyulara kendinizi atip cocuklari da o kuyuda yanliz kalmamak adına yapip onların da mutsuz olmasına sebeb olmuşsunuz korunmak bu kadar zor birsey degil devlet her imkani sunmuş kusura bakmayınBile isteyemi ben dedim ki 2. Çocuğu isterdim ama şimdi değil bu genç yaşta değil öyle yazdım ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz bilmiyorum ya
Kimse kimseye yardımcı olamaz zaten biz burda sadece dertlerimizi paylaşıyoruz merak etiklerimizi soruyoruz fikir alıyoruz yada ben böyle biliyorum
Iyi en azindan kocanin akli basina gelmis bakmış ki bu kadında korunacak kadar akıl yok daha fazla dogurmadan ben korunuyum demis buna sevindimYeminle doktor öyle söyledi neden yalan söyliyeyim ki hata 2 çeşidi var dedi bende en iyisi olsun dedim oda bunlar tam gebe olmanızı engelemez dedi en iyisi eşinizin korunması ve yeminle de eşim ikizler doğduğundan berirdir prezevatif kulanıyor hata vallah ayıp olmasaydı şuan foto çeker atardım
Allah yardımcın olsun,senin yerine koydum kendimi napardin diye?? Sadece çocuklar büyüğüne kadar sabretmek geldi aklıma bir yandan ufak ufak birikim yapardim,bir yandan çocuklarım için sahte gülücükler saçar onların büyümesini beklerdim,zamanı geldiğinde de kimsenin beni tanımadığı bir şehre tasinirdim açardım boşanma davasını sanırım,Allah kolaylıklar versinNerden nasıl başlıcağımı hiç bilemiyorum yaşamak istemiyorumçok yoruldum çook 23 yaşında 3 çocuk annesiyim 4,5yaş kızım ve 19 aylık ikiz oğullarım var ve dünyanın en mutsuz sevgi görmemiş biriyim ağlamaktan zar zor yazıyorum hangi birini yazayım diye hakınızı helal edin hauatım boyunca kimse beni anlamadı kimse derdin varmı demedi
Çocuklara tek bakıyorum çok zorlanıyorum eşim biz yokmuşuz gibi davranıyor, nefes alsak ondan bile şikyetçi ne sohbeti var ne muhabeti iki düşman gibiyiz şu yaşımda bu kadra dert çok fazla yapamıyorum olmuyor vallah elimden hiçbirşey gelmiyorçocuklar hep tartışmanın içinde her türlü geçimsizlik var bir anne olarak en çok çocuklarım için üzülüp yıpranıyorum onlara yeterince bakamıyorum mutlu olmayan biri nasıl mutluluk saçabilir ne kadar zorlasamda bir yerden sonra tükeniyorum
Şimdi diyeceksiniz neden 3 çocuk yaptınız bizim nefes almaya bile hakımız olmayan bi yerde elden ne gelir ki , görücü üsülü evlendik 18 yaşımda evlilik nedir bilmiyordum evden çıkmazdık baskıcı bir ailede büyüdüm
Çocukluğunu yaşamayan biri çocuk büyütüyoreşimle evlendiğimizden beri hep kavga tartışma herşey var ama bir hün olsun derdimi kimseye anlatmadım, anlatmaya kalksam (anne,abla,kardeşime) senin derdin yokki biz senden daha kötü durumdayız derler alay ederler
Ben hayat doluydum güleryüzlü sıcak kanlı biriydim ve en kötü kavgadan sonra bile hep sabretim evlatlarım için hep güldüm , sanki gülersem geçecek miş gibi
Evde hergün kavga tartışma eşim çok bencil
Yeminle şuan burda evde ölsek ruhu duymaz
Aynı odada uyumuyoruz çünkğ o çok bencil sadece kendi rahatını düşünüyor gece gündüz başka odada telefonla oynuyır yada uyuyor
Bence sizde hiç akıl yok çünkü sizde insanlık duygusu yok kadın kadının düşmanıdırIyi en azindan kocanin akli basina gelmis bakmış ki bu kadında korunacak kadar akıl yok daha fazla dogurmadan ben korunuyum demis buna sevindim
Allah sizden razı olsunAllah yardımcın olsun,senin yerine koydum kendimi napardin diye?? Sadece çocuklar büyüğüne kadar sabretmek geldi aklıma bir yandan ufak ufak birikim yapardim,bir yandan çocuklarım için sahte gülücükler saçar onların büyümesini beklerdim,zamanı geldiğinde de kimsenin beni tanımadığı bir şehre tasinirdim açardım boşanma davasını sanırım,Allah kolaylıklar versin
Evet insnaların neler çektiğini bilmeden böyle atıp tutmak kolay ama herşeyi gören bilen varIyi en azindan kocanin akli basina gelmis bakmış ki bu kadında korunacak kadar akıl yok daha fazla dogurmadan ben korunuyum demis buna sevindim
İlk defa duyuyorum bunu. Yeni bir uygulama mıAy tamam evlendirmişlerde 3 çocukta fazla yani. Sağlık ocaklarında bile spiral takıyorlar artık
Spiral yerinden oynamazsa sıkıntı olmaz. Onun da her yıl düzenli kontrolleri oluyor. Ben 2. 10 yıllık spirali taktırdım gecen yaz.Aile hekimine söyledim korunma işini dedi spirale hamile kalan çok en iyisi eşinizin korunması bize öyle yapıyoruz
Vallah o kadar stersle çok zor oluyor çocujlara bakmak baxen istemeden de olsa bağırıyorum çünkü bir yerden sonra insanda sabır kalmıyor ama hemen çok pişman oluyorum kalbim sızlıyorCanım benim çok küçüksün. Allahım senin de o çocukların da yüzüne gülsün de kocan adam olsun, gözünün içine baksın çok sevsin sizi.
Sen bu stresle lütfen çocuklara vurma, ekranın başında mümkün oldukça çok tutmamaya çalış. Evden çağrı merkezlerinde çalışanlar var. Geçen bir markanın çağrı merkezine bağlandım arkada kadının bebeği ağlıyordu. Evden yapıyorlar yani. Çok vermezler belki ama akar hiç olmazsa. Umarım hayatın çok güzel olur.
Evet önceliğim çocuklarım onlar büyüsün işe başlıcam kim ne derse desin bizde kadınların çalışmasına izin yok ama böyle de olmaz çalışıcam ayaklarımın ğstünde durucam Allah nasip ederse ,
Okul da açıktan okumayı düşünüyorum lise 2 terk el sanatım var çok güzel çizim yapıyprum hayalim hat sanatçısı olmak veya iç mimar olmaktı ama nasip değilmiş.ama inşallah başarıcam 1 yıl sonra çocuklar daha uslu olurlar açık öğretim hedegim daha sonra iş bulıcam ,
Ben hiç sevilmedim sevilmek nasıl nir duygu bilmiyorum sürekli benvil ve sorumsuz bir.insanla aynı evde kendimi kadın olarak bile görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?