- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi 3cocukannes
-
Yazan üye sizden zekidir. Kınadığını yaşamaz merak etmeyin.Evet insnaların neler çektiğini bilmeden böyle atıp tutmak kolay ama herşeyi gören bilen var
Anlaşılan siz beni anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz ama yormayın kendinizi hayatımız benzemiyor diye alay etmeyin küçük görmeyin bunun sonrasıda var kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz herleyden önce merhamet lazım insanlara
Evet zaman çok zor ve burda kimse kolay kolay boşanamıyor alay konusu olmasın diye ailem hayata destek olmaz beni yerin dibine soksalar da istemezler boşanmayı
Yok hayır kaçmadım öyle birşey de hayata yapmamMerak ettim sorulmuş ama cevap vermemişsiniz
Kaçtınız mı yoksa aileniz zorla mı evlendirdi??
Ayrı uyuması isabet olmuş dördüncü de olabilirdi.Nerden nasıl başlıcağımı hiç bilemiyorum yaşamak istemiyorumçok yoruldum çook 23 yaşında 3 çocuk annesiyim 4,5yaş kızım ve 19 aylık ikiz oğullarım var ve dünyanın en mutsuz sevgi görmemiş biriyim ağlamaktan zar zor yazıyorum hangi birini yazayım diye hakınızı helal edin hauatım boyunca kimse beni anlamadı kimse derdin varmı demedi
Çocuklara tek bakıyorum çok zorlanıyorum eşim biz yokmuşuz gibi davranıyor, nefes alsak ondan bile şikyetçi ne sohbeti var ne muhabeti iki düşman gibiyiz şu yaşımda bu kadra dert çok fazla yapamıyorum olmuyor vallah elimden hiçbirşey gelmiyorçocuklar hep tartışmanın içinde her türlü geçimsizlik var bir anne olarak en çok çocuklarım için üzülüp yıpranıyorum onlara yeterince bakamıyorum mutlu olmayan biri nasıl mutluluk saçabilir ne kadar zorlasamda bir yerden sonra tükeniyorum
Şimdi diyeceksiniz neden 3 çocuk yaptınız bizim nefes almaya bile hakımız olmayan bi yerde elden ne gelir ki , görücü üsülü evlendik 18 yaşımda evlilik nedir bilmiyordum evden çıkmazdık baskıcı bir ailede büyüdüm
Çocukluğunu yaşamayan biri çocuk büyütüyoreşimle evlendiğimizden beri hep kavga tartışma herşey var ama bir hün olsun derdimi kimseye anlatmadım, anlatmaya kalksam (anne,abla,kardeşime) senin derdin yokki biz senden daha kötü durumdayız derler alay ederler
Ben hayat doluydum güleryüzlü sıcak kanlı biriydim ve en kötü kavgadan sonra bile hep sabretim evlatlarım için hep güldüm , sanki gülersem geçecek miş gibi
Evde hergün kavga tartışma eşim çok bencil
Yeminle şuan burda evde ölsek ruhu duymaz
Aynı odada uyumuyoruz çünkğ o çok bencil sadece kendi rahatını düşünüyor gece gündüz başka odada telefonla oynuyır yada uyuyor
Bakın aileniz ne güzel liseye göndermiş . Neden devam etmediniz ?Yok hayır kaçmadım öyle birşey de hayata yapmam
Bizdr aile büyükleri ne derse o olur, onların istedikleri kişilerle evleniriz
Ve benm ailem beni liseye gönderdi evet ama imam hatipe gönderdiler oda zorla istemeye istemeye gönderdiler
Anlayışsız bir eş diyor kadın okumadınız mı? Kalkıp burda şov yapar gibi benim eşim pamuk deyip kadını yerden yere vurarak mı destek olduğunuzu sanıyorsunuz? Belli ki bu anlayışsız adam korunma konusunda da eşine anlayışlı davranmıyor. 1 tane evladı varken iki tane daha olmuş çünkü ikizler. Tavşan gibi doğuruyorsunuz ne demek? Lütfen bu acımasız yorumlarla ınsanları hayattan soğutmayın. Kadın kadının yurdudur derler ama siz sanırım yurt olmak yerine kurt olmayı tercih etmişsiniz. Ayıp!Tamm madem evlendin de neden bu kadar çocuk 23 yasinda ya ben 25 yasinda pamuk gibi adamla evliyim ilk çocuğuma hamileyim ona bile erken diyorum bu adam sonradan böyle olmadi ya hep böyleydi sen neden tavşan gibi doğurdun zora soktun kendini bosan diycez maddi gücün yok ailen destek çıkmaz cocuklarina bakacak kimse yok ee kardeşim dipsiz dipsiz kuyulara atlayip üç tane de çocuk dogurup sonra vay halime diyorsunuz
Çook teşekürler yorumunuz içinAnlayışsız bir eş diyor kadın okumadınız mı? Kalkıp burda şov yapar gibi benim eşim pamuk deyip kadını yerden yere vurarak mı destek olduğunuzu sanıyorsunuz? Belli ki bu anlayışsız adam korunma konusunda da eşine anlayışlı davranmıyor. 1 tane evladı varken iki tane daha olmuş çünkü ikizler. Tavşan gibi doğuruyorsunuz ne demek? Lütfen bu acımasız yorumlarla ınsanları hayattan soğutmayın. Kadın kadının yurdudur derler ama siz sanırım yurt olmak yerine kurt olmayı tercih etmişsiniz. Ayıp!
Ben sizi gayet iyi anlıyorum imkaniniz varken bu adamdan uc tane çocuk doğurmuşsunuz yazık dünyaya cocuk getirmek sadece karnini doyurmak degildir mutlu bir aile ilgili anne baba ile yasamak onlarin temel hakki ama sen böyle bir adama cahilce cocuk doğurmaya devam ettiğin surece madur sayisini artirmaktan. Başka hicbir sey yapmayacaksinEvet insnaların neler çektiğini bilmeden böyle atıp tutmak kolay ama herşeyi gören bilen var
Anlaşılan siz beni anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunuz ama yormayın kendinizi hayatımız benzemiyor diye alay etmeyin küçük görmeyin bunun sonrasıda var kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz herleyden önce merhamet lazım insanlara
Korunmayip çocuklari kendiyle birlikte madur eden kadin icin mi kurdunuz bu cümleleri kusura bakmayın devlet bedava korunmak icin destek vermese saglik ocaklari hizmet vermese hak vericem yazık günah değil mi o cocuklara mutsuz bir baba mutsuz yuva psikolojisi bozuk büyüyecek çocuklarAnlayışsız bir eş diyor kadın okumadınız mı? Kalkıp burda şov yapar gibi benim eşim pamuk deyip kadını yerden yere vurarak mı destek olduğunuzu sanıyorsunuz? Belli ki bu anlayışsız adam korunma konusunda da eşine anlayışlı davranmıyor. 1 tane evladı varken iki tane daha olmuş çünkü ikizler. Tavşan gibi doğuruyorsunuz ne demek? Lütfen bu acımasız yorumlarla ınsanları hayattan soğutmayın. Kadın kadının yurdudur derler ama siz sanırım yurt olmak yerine kurt olmayı tercih etmişsiniz. Ayıp!
Ayrica akil yok dediginiz ben geçmişte cocuk yasta evlilik yapip gelecek göremediğim icin bir sene gizli gizli korunup bir halt olmaz bu adamdan diyip bosadim bes sene sonra da baska biriyle evlenip mutlu bir yuva kurdum beni de sizin gibi disari cikarmazlardi ama saglik ocagina da ne olursa olsun gidebiliyor insan burdakilere duygu sömürüsü yapabilirsiniz ama bana asla ben bu yollari gectum ama yanimda uc tane cocugu dünyaya getirip mutsuzluğa sürüklemedimBence sizde hiç akıl yok çünkü sizde insanlık duygusu yok kadın kadının düşmanıdır
Vicdan sahibi insanlar sizin gibi konuşmaz
Burda o kadar konu var herkes açıyor birtek benim derdimmi üzüyor ve ben yılardır kadınlar klübünün sayfasına bakıyorum google den ilk defa cesaret edip yazdım acaba kendimi tam.ifade edebilirmiyim diye ama her zmn iyilerle karşılaşmayız
Ben hemşireyim. Her zaman herkesin aynı şartlarda olamadigina her gün şahit oluyorum gelen hastalarda. Aynı hastalığa yakalanmış binlerce kişinin bile farklı tedavi süreçleri oluyor. Çünkü herkesin sorunlarla başa çıkma şekli bir değil. Hanımefendinin de şartlarının sizinki kadar maalesef olağan olmadığının kanaatindeyim. Ya da siz 25 yıllık hayatınızda ikinci evliliği yapmış olduğunuzu söylüyorsunuz adınıza mutlu oldum ve kurtulmuş olmanıza çok sevindim. Size nasip olan bu mutluluk bir yerlerde sabırla çare bekleyen herkese nasip olsun. Kimseyi yaşadıklarını bilmeden yargılamayın. Hele ki benzerlerini yaşadığını iddia eden biriyseniz bu savunmayı benim değil sizin yapıyor olmanız gerekirdi. Diyeceklerim bu kadar.Korunmayip çocuklari kendiyle birlikte madur eden kadin icin mi kurdunuz bu cümleleri kusura bakmayın devlet bedava korunmak icin destek vermese saglik ocaklari hizmet vermese hak vericem yazık günah değil mi o cocuklara mutsuz bir baba mutsuz yuva psikolojisi bozuk büyüyecek çocuklar
Ne demek, sadece boş ınsanların boş yorumlarına takılmayın. Rabbim dermansız dert vermez. Çocuklarınız için sabredin en olmadı alın 3ünü de bir sığınma evine gidip derdinizi anlatın.Çook teşekürler yorumunuz içinne güzel derdimi anlamışsınız , o yorumları okurken o kadar kırıldım ki ilk kez burda yazdım aylardır cesaret edemedim yazmaya yanlış anlayan olur diye yada kendimi tam ifade edemem
ben derdimin sadece yüzde 10 anlatım çünkü anlatmak zor, kendi içine kapanık biriyim arkadaş çevrem yok, ailem hayata anlamadılar beni anlamak istemiyorlar
Hayatım bayadır böyle hep kavga tartışma çocuklara tek bakıyorum ev temizlik yemek üstüne kayıngileri saymıyorum bile günlerdir gözlerim şiş ağlamaktan hayatan soğudumama gelmiş yaptığı yorumlara bakın eğer (şiddet olsaydı yinede böyle yazarmıydı)
İkiz annelerini anca ikiz büyütenler bilir ne kadar zor olduğu eşimde sürekli işten gelince odaya kapanır bize saydırır , yaptığım yemeği yemez daha sonra ayrı yemek ister
İyide devlet ne zmn bedava korunma için ilaç vs verdi bizde öyle hiçbirşey yokKorunmayip çocuklari kendiyle birlikte madur eden kadin icin mi kurdunuz bu cümleleri kusura bakmayın devlet bedava korunmak icin destek vermese saglik ocaklari hizmet vermese hak vericem yazık günah değil mi o cocuklara mutsuz bir baba mutsuz yuva psikolojisi bozuk büyüyecek çocuklar
Devlet bedava ne veriyor ciddenKorunmayip çocuklari kendiyle birlikte madur eden kadin icin mi kurdunuz bu cümleleri kusura bakmayın devlet bedava korunmak icin destek vermese saglik ocaklari hizmet vermese hak vericem yazık günah değil mi o cocuklara mutsuz bir baba mutsuz yuva psikolojisi bozuk büyüyecek çocuklar
Size duygu sömürüsü yapan kimAyrica akil yok dediginiz ben geçmişte cocuk yasta evlilik yapip gelecek göremediğim icin bir sene gizli gizli korunup bir halt olmaz bu adamdan diyip bosadim bes sene sonra da baska biriyle evlenip mutlu bir yuva kurdum beni de sizin gibi disari cikarmazlardi ama saglik ocagina da ne olursa olsun gidebiliyor insan burdakilere duygu sömürüsü yapabilirsiniz ama bana asla ben bu yollari gectum ama yanimda uc tane cocugu dünyaya getirip mutsuzluğa sürüklemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?