Söylesem Faydası Yok, Sussam Gönül Razı Değil

Merak ettimde, var mı bi gelişme. Umarım sıkıntılarından kurtulmuşsundur.
Evet yazın taşındılar, biz de evi yerleştirip işlerini hallettik. Yaz boyunca ev işleriyle uğraştığımız için sıkıntılar devam etti ama yeni yeni bir şeyler rayına oturdu.
Kafam o kadar rahat ki şu an.
Acaba diyorum sıkıntı bende miydi, sürekli aklımda eşimin ailesi, ne zaman çıkacaklar, sözler tutulmadı düşünceleri ile tatsızlık çıkarıyordum.
Yoksa eşimde miydi diyorum ailesi gidince sonunda kendi evi gibi benimsedi de bir şeyler düzene girdi.

Tabiki de sorun sende değildi ama olan senin yıllarına oldu. Şimdi düzelmesine çok sevindim ilk başından beri konunu biliyorum. Mutluluklar.

Tabiki de sorun sende değildi ama olan senin yıllarına oldu. Şimdi düzelmesine çok sevindim ilk başından beri konunu biliyorum. Mutluluklar.
Tabi o ilk heyecanlar, mutluluklar, hevesler boş yere geçti gitti...Oldukça katılaştım onun da etkisi olabilir. Ne istiyorsam söylüyorum,
Bir ara da ona takmıştım, hiç yeni gelin hevesine giremedim, eve gelen sığıntı gibiydim diye. Artık geçmişe mümkün olduğunda takılmayacağım, bugünüm ve yarınım önemli olan.

Şubatta taşındığım bile oldu.

Maddi yardım mı devam ediyor?
Eşinin ailesi nasıl insanlar? Kayınpeder niye istemiyor ki?

Şubatta taşındığım bile oldu.

Maddi yardım mı devam ediyor?
Eşinin ailesi nasıl insanlar? Kayınpeder niye istemiyor ki?
Yok o verildi bitti.
İyi insanlar aslında.
Kayınpederim yapılan evde oturmak istemiyor, yazlığı daha çok seviyor. Kış gelene kadar orada. O yüzden acelesi yoktu taşınmak için ama bir anda ne olduysa apar topar taşındılar.

Ay konu eskiymiş

Neyse senin adına sevindim

Oh nihayet, gözün aydın, sevindim adınıza, ağız tadıyla güle güle oturun evinizde kendi yuvanızda.

Konun bayağı eskiymiş ama yinede yorum yapamadan geçemeyeceğim
Bizde tam böyle olmasa da 2 yılın 1.5 yılını eşimin ailesi ile geçirdim
Ne yeni gelin olabildim
Ne cicim ayım oldu
Şimdi evde odun gibiyim
Çünkü eşimle halen alışamadık bir birimize
Nasıl desem kalbim katılaştı
Genç gibi yeni evli gibi birşey yapmak istemiyorum
Umarim siz böyle sıkıntı yaşamazsınız
Kendiler gidiyor ama bıraktıkları etki gitmiyor
Bide belli bir süre söylememeleri
İnsanı çıldırtıyor
Deseler ki 3 ay sonra gideceğiz insan biraz daha rahat ama belirsizlik yıpratıyor
Bende öyle bir etki yaptılar ki evime bir başkası gelecek olsa
Elim ayağım titriyor terliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…