Söylesem Faydası Yok, Sussam Gönül Razı Değil

bence sen gayet haklısın
onların eve madem biz geçelim de eşine :)
eşin neden böyle yapıyor hiç anlamadım
çok mu hoşuna gidiyor 2 aile bir yerde?
eşine ciddi konuş bence azıcık sağlam dursun ya. neden 1 sene uzasın ki taşınmaları?
ev bitince gitsinler işte bi mani mi var?
hem o eşyaları da alıp götürmezlerse 2. ele sat bence.

Aynen. İmkanınız olmasa idare edilir bir şekilde ama keyfi olunca farklı birşeye dönüşüyor. İyi niyeti suistimal oluyor artık.
Ne gerek var yani. Doyamamismi eşiniz ailesine hala inatla devam edilsin istiyor bu duruma. Siz çok haklısınız

Diyorum ya ses çıkartamıyor, başka mesele olsa kalp kırmaya kadar gider, bağırır, çağırır. Belki bitmesi uzar diyor, o zaman yapacak bir şey yok diyorum ama bittikten sonra keyfi beklenirse bu artık başka bir şey.

Öğretmen değil miydiniz?
Evet öğretmenim ve sevmiyorum.

Aynen öyle, sağlam bahane olsa beklenir zaten bekliyoruz ama yeter. Keşke bekleyip öyle evlenseymişim diye düşünüyorum artık.

Keyfi olması gerçekten sinir bozucu. Eşinizin tavrı da öyle. Biz şubat ayında taşındık geçen yıl. Ben de tepki verdim kış diye. Sonra taşınmanın mevsimle hiç alakası olmadığını gördüm. Eşyaları sırtımızda yürüyerek taşımıyoruz ya? Eşinizin mutlaka bu anlamsızlığa bir son vermesi gerekiyor bence de..

Tek ev konusu değilmiş
Bu durumda çok ciddi bence
Öncesinde o kadar olaya rağmen şu rahatlığına bak 'önemli değil' yazması kafi cıvığını çıkarıyor işin hala...

Sen ne yaptın peki
Bekleyemezsen 'boşanırsın o zaman' dediğinde
Tam bi gerizekalısın dedim, bu kadar önemli çünkü vs biraz saydırıp çıktım. Bizde böyle bir problem var, konuşmuyoruz. Yani normalde kavgalı değilken de oturup düşüncelerimizi enine boyuna söyleyemiyoruz.

Bence herhangi bir gün sinirli değilken açıkça konuşun
Hatta dışarı çıkın konuşun, mecbur sakin konuşursunuz etrafta insanlar varken

Bence herhangi bir gün sinirli değilken açıkça konuşun
Hatta dışarı çıkın konuşun, mecbur sakin konuşursunuz etrafta insanlar varken
Şimdiye kadar hiç bir medeleyi nihayete erdiremedik ki. Ya böyle günlerce aylarca küs kaldık ve sonradan bir şey olmamış gibi yavaş yavaş düzeldik ya da konuşunca yine kavga edip küstük, sustuk. Kendisi sakin sakin konuşabildiğini falan düşünüyor ama asla, yaptığı tek şey fikrini kabullendirmeye çalışmak. O zaman da ben sinirleniyorum ve son belli.
İlk yıl dönümümüzde ailesi gelmişti biz küsmüştük. Evden gitmediler bana gel çıkalım dedi, iyi tamam dedim çıktık ama önce babasının işi varmış onu yapmaya gittik. Yıldönümü yani beb de zannediyorum plan yaptı, öyle nereye gidelim ne yapalım diye bir yerr girip yemek yedik konuşup geldik. Saçma sapan yani.

Koalina sizin sorununuz kavga edememek

Geçen 15 tatilden önce de sayfalarca yazdık sonra geldin istanbul a beklediğimiz hiçbir şey olmamıştı

Nasıl barıştığınızı unuttum

Eşin önce kendini bılunmaz Hint kumaşı sanmayı bıraksın sen ona muhtaç değilsin hatta ana babası da değil

Küçük oğlan çocuğu halen büyümedi ama sars onu büyüsün ben evin işine yardım ediyorum seni kısıtlamıyorum iyi kocayım diyemez

Senin duygu ve düşüncelerine önem vermesi sen söylemesen de bazı şeyleri anlayıp hareket etmesi lazım

Ben sana başka yorumlarda da demiştim eşin garip geliyo burdan gülüyorum ama baız şeylerine birlikte yaşamak zordur diye. Hatta beklediğimden daha tuhaf yanları varmış

Sakinlik derken açıkçası sende sakin kalamıyorsun o belli, mutlaka sebepleri vardır da evde daha fazla yükseliyo sesler. O yüzden normal birgün de dışarda konuşmanızı tavsiye ederim.

En çok netleşmeyen şeyler birikiyordur

Eşin bekleyemezsen boşanırsın diyo
Sen bi gerizekalısın diyosun mesela
Orda bence boşanalım noluyosa olsun diyemiyosan, beklemen gerekir
Bana göre gerizekalısın bunun karşılığı değil ki
Ben boşanalım madem öyle derdim açıkçası, o sözü etmesi yanlış...

O çok samimi arkadaşı da başka bi soru işareti bana göre mesela..

Geldikten sonra yatak odası almayı falan teklif etmişti ben de bütün evi aynı anda yenilemek istediğimi söylemiştim. Kendince en azından ona çözüm bulmuş.

Ben sakin değilim artık fenalık geliyor zaten. O meselede mesela konuştum anlamadı, kavga ettim anlamadı daha ne yapabilirim bilemedim yani. Artık aynı meseleler açılıca da çirkinleşiyorum çünkü kendimi yeterince ifade etmişim.
Eşim bekleyemezsen boşanırsın demedi, bıktım sizden bir gün fazladan bile tahammül edemiyorum istemediğimi daha nasıl anlatabilirim dedim o da boşanırsın o zaman dedi. Belki demişimdir boşanırım diye hatırlamıyorum, desem ne olacak o an boşanacak değiliz ya da sonrasında. Bunları da defalarca yaşadık.

Koalina evliliğinizle ilgili eski açtığınız konulara bakayım dedim. sadece sizin konu başında yazdığınız mesajları okuyarak bugününüze kadar geldim :)

hep siz bir şeye sinir olmuşsunuz, ama derdinizi anlatamamışsınız karşı tarafa. en sinirlenip tepki verdiğiniz zamanlarda da geçici çözümler üretmiş eşiniz. siz de bir şekilde üzerini kapatmışsınız konunun.

bu açtığınız konu da öyle olacak aslında. siz ne deseniz de bir şekilde gündelik çözümler üretecek eşiniz. siz de inanmasanız da olayın üstünü kapatacaksınız.

aslında evlilik öncesi ile birlikte ilişkiniz çok uzun yıllara dayanıyor. ama ikiniz de değişmemişsiniz enteresan bir şekilde.
eşiniz modern zaman ana kuzularından bence. hani ataerkil yapı nedeniyle değil de tamamen keyfine düşkünlüğü nedeniyle. sizse daha bağımsız yaşıyorsunuz hayatı, hatta çoğu durumda eşinizden bile bağımsız olmayı tercih ediyorsunuz.

bir şekilde anlaşıyorsunuz herhalde, bilemiyorum. belki de o yüzden ben sizi çok anlayamıyorum. bizim eşimle 10 yılımız geride kaldı sevgililikten itibaren. zamanla birbirimize benzemeye başladık, evliliğin ilk yılı zor geçmişti mesela, kavga da etmiştik çok sebepten, ama hep çözerek ilerlemişiz demek ki, şimdiye kalmadı öyle sorunlar. hatta bazen o eski cümlelerimizi kullanarak kavga etmeye çalışıyoruz da gülme geliyor, kavga yarıda kalıyor.

siz de bir yolunu bulduysanız çok germeyin artık kendinizi. hani siz eşinize sinirlisiniz ya, kv ile yaşamak sizi çok germemiş aslında. ya da eski konularınızdan eşinizin sosyal hayatının yoğun olmasına kızmamışsınız da sizinle ayrıca ilgilenmediğine kızmışsınız. yani hep detayda eşinize kızıyorsunuz ama olayın geneline karşı bir sıkıntınız yok. belki de eşinizin değişmeyeceğini kabullenmek zamanıdır.

Bi şöyle kibar kibar yazamadım gitti : )
Ama katılıyorum
Çözerek ilerlemek daha kolaylaştırır herşeyi
Çözemiyor ama ayrılık ta düşünmüyosanız kabullenmek lazım artık..

Bi şöyle kibar kibar yazamadım gitti : )
Ama katılıyorum
Çözerek ilerlemek daha kolaylaştırır herşeyi
Çözemiyor ama ayrılık ta düşünmüyosanız kabullenmek lazım artık..

ha ha kibar yazmayınca banlıyorlar ama o ne olacak.

ya bu arada ben bir gün yasaklandım da neden oldu hiç bir bilgim yok. bu da benim içime dert oldu, sanki böyle hakarete uğramışım gibi hissettim. bilgi verilmesi gerekmez mi, şu mesajınız yüzünden tarzında.

İlk diyedir, bana mesaj gelmişti 'üzgünüz, polemik sebbeiyle ceza aldınız' gibi
Bende şahsi mesaj sandım 'önemli değil ' diye cevap atmıştım ey gidi
Şimdi koymuyo
Sende alışırsın

Eskiden ceza aldığın yorumu da sana mesaj atıyorlardı şimdi atmıyorlar sanırım
Polemiktir, çünkü hakaret ve argo kullanmıyosun sende benim gibi
Biri kib leyince almışsındır cezayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…