- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.681
Hayırlı olsun inşallah güzel ilerler tedavinKuzularım sonunda regl oldum çok şüküryarın transfer hazırlıklarına başlamak için Dr ile görüşmeye gideceğim
Canım transfer öncesi mutlaka muayne ediyorlar aksi bir durum olursa söylerler sen şimdi kafana takma 1 adet dönemi daha geçireceksin transfer için o zamana varsa bile kaybolur merak etme.Kızlar birsey soracagım opu sonrasi ilk adeti oldum bitti 3 martta simdi sabahtan beri kahverengi lekelenmem var sizce normal mk takvim yumurtlama günü yarin diyor ama bilemedm embriyo genetikleri belli olacak bu hafta acaba kistim felan mı var ki transfer olamazsa diye de korkuyorum tabi sonuclar temiz gelirse
Bazı kadınlarda kaliteli yumurta çatlama döneminde lekelenme yapar belki tedavi etkisiyle ilaçlar bu ayki yumurtaya da etki etmiştir. Yumurtlama kanaması olabilir.Kızlar birsey soracagım opu sonrasi ilk adeti oldum bitti 3 martta simdi sabahtan beri kahverengi lekelenmem var sizce normal mk takvim yumurtlama günü yarin diyor ama bilemedm embriyo genetikleri belli olacak bu hafta acaba kistim felan mı var ki transfer olamazsa diye de korkuyorum tabi sonuclar temiz gelirse
aa 1 adet dönemi daha mı gececek neden ki ben ilk adette olur saniyordumCanım transfer öncesi mutlaka muayne ediyorlar aksi bir durum olursa söylerler sen şimdi kafana takma 1 adet dönemi daha geçireceksin transfer için o zamana varsa bile kaybolur merak etme.
Anladm tsk edermBazı kadınlarda kaliteli yumurta çatlama döneminde lekelenme yapar belki tedavi etkisiyle ilaçlar bu ayki yumurtaya da etki etmiştir. Yumurtlama kanaması olabilir.
Merhaba ben orduda özel hastaneye doktora gidiyordum iki negatif aşılamam oldu sonra tüp bebek başladık sgk anlaşması olan hastanemde gonal f 900luk 2 kutu,gonal f 450 bir kutu,cetrotide 5 kutu,2 adet ovitrelle 2000 tl tuttu sonra doktor muayene ücreti 150 tl 10 gün ıçindeki girişler ücretsiz.Kan testleri yapıldı hemogram biyokimya falan 250 tl filan tuttu.2 gunde bir ostrojen bakildi 15 tl filan.Son gun transvajinal ultrason bakildi 50 tl filan.Doktorum bulent tiras ile gorusmustu o beni hazirladi ben sadece yumurta toplatmaya geldim.Acibadem maslak hastanesi bülent trasta 14 mart pazar günü yumurta toplamam oldu o da 11550 tl nakit ya da 12160 tl kartla.Islemden onceki 48 saat icinde covit testi de yaptirdik tabi onu da ordudaki hastanemde yaptirdm.Simdi yumurtalarımı bekliyorum.Transfer bu ay olmayacak progestanim çok yüksek olduğu için bir buçuk ay rahmimi hazirlayacaklar.Acibadem maslak hastanesi sgk anlaşması yok iki antibiyotik bir ağrı kesiciye 170 tl verdik dusunun.Tup bebek ilaçlarını burada alsak mahvolmuştuk.Bence bu merkezle anlaşması olan ve sgkdan rapor çıkaran bir hastaneyle yumurta toplamaya hazirlanin sonra bülent tıraşa gelin embriyologlari iyi diye duydum ve ekip gordugum kadariyla tatliydi.şu anlık memnunum umarım pozitif haberimizi de alırız hep birlikte insallahNerede görev yapıyor canım ben de araştıryaım. fiyatları nedir bir de muayene ve tüp bebek için
Embriyolarınız genetikten henüz gelmemiş ya sonucu o nedenle dedim normalde transfer sürecine adetle birlikte başlanıyor ilaçlara.aa 1 adet dönemi daha mı gececek neden ki ben ilk adette olur saniyordum
Bu carsamba gelecek insallah temiz gelir hersey yolunda olursa ay sonu adetimle baslarlar heralde hsg daha önce cektirmistimEmbriyolarınız genetikten henüz gelmemiş ya sonucu o nedenle dedim normalde transfer sürecine adetle birlikte başlanıyor ilaçlara.
Ne icin olacaksiniz ona gore degisebilir belki ama ben histerekopi oldum. Yumurta toplama ile eş zamanli ayni anda oldu hatta. 5 10 dk uyudum uyandim okadar. Sonrasinda hafif agri oldu biraz kanama okadar. Esim yanimdaydi ama olmasada olurdu ekstra bir ihtiyac duymadim. Bizden test vs. istenmedi.Kızlar, perşembe günü histeroskopi olacağım, yarın korona testi vereceğim. Eğer refakatçi kalacaksa onun için de korona testi istiyoruz dediler. Gerek oluyor mu refakatçiye? Annemle eşim bekleyecek ama odada birine ihtiyaç duyar mıyım acaba? Histeroskopiyi önemsememiştim ama Kan testi vs istediler, kürtaj da olmuştum hiç bunları istememişlerdi, ciddi bi işlem mi bu kadar histeroskopi?
anladım canım, cevabıniçin çok tşk. ederim.Merhaba ben orduda özel hastaneye doktora gidiyordum iki negatif aşılamam oldu sonra tüp bebek başladık sgk anlaşması olan hastanemde gonal f 900luk 2 kutu,gonal f 450 bir kutu,cetrotide 5 kutu,2 adet ovitrelle 2000 tl tuttu sonra doktor muayene ücreti 150 tl 10 gün ıçindeki girişler ücretsiz.Kan testleri yapıldı hemogram biyokimya falan 250 tl filan tuttu.2 gunde bir ostrojen bakildi 15 tl filan.Son gun transvajinal ultrason bakildi 50 tl filan.Doktorum bulent tiras ile gorusmustu o beni hazirladi ben sadece yumurta toplatmaya geldim.Acibadem maslak hastanesi bülent trasta 14 mart pazar günü yumurta toplamam oldu o da 11550 tl nakit ya da 12160 tl kartla.Islemden onceki 48 saat icinde covit testi de yaptirdik tabi onu da ordudaki hastanemde yaptirdm.Simdi yumurtalarımı bekliyorum.Transfer bu ay olmayacak progestanim çok yüksek olduğu için bir buçuk ay rahmimi hazirlayacaklar.Acibadem maslak hastanesi sgk anlaşması yok iki antibiyotik bir ağrı kesiciye 170 tl verdik dusunun.Tup bebek ilaçlarını burada alsak mahvolmuştuk.Bence bu merkezle anlaşması olan ve sgkdan rapor çıkaran bir hastaneyle yumurta toplamaya hazirlanin sonra bülent tıraşa gelin embriyologlari iyi diye duydum ve ekip gordugum kadariyla tatliydi.şu anlık memnunum umarım pozitif haberimizi de alırız hep birlikte insallahanladım
Yumurta toplaymayla aynı anda histereskopi oluyormuymuş?? ben de öyle yaptırabilirm ozaman kaç tl ödediniz. en azından bir ofis histereskopisi yaptırmak lzım tüp bebek öncesiNe icin olacaksiniz ona gore degisebilir belki ama ben histerekopi oldum. Yumurta toplama ile eş zamanli ayni anda oldu hatta. 5 10 dk uyudum uyandim okadar. Sonrasinda hafif agri oldu biraz kanama okadar. Esim yanimdaydi ama olmasada olurdu ekstra bir ihtiyac duymadim. Bizden test vs. istenmedi.
Ben kimseye gerek duymadım canım, eşim yanımdaydı ama inan ne ağrı ne sızı sadece odaya getirildikten sonra 1 2 saat kadar uyumuşum o da anestezi etkisi muhtemelen. Aynı gün yemek temizlik yaptım o kadar diyeyimKızlar, perşembe günü histeroskopi olacağım, yarın korona testi vereceğim. Eğer refakatçi kalacaksa onun için de korona testi istiyoruz dediler. Gerek oluyor mu refakatçiye? Annemle eşim bekleyecek ama odada birine ihtiyaç duyar mıyım acaba? Histeroskopiyi önemsememiştim ama Kan testi vs istediler, kürtaj da olmuştum hiç bunları istememişlerdi, ciddi bi işlem mi bu kadar histeroskopi?
Amin inşallah.Cocuk olunca devlet karşılamıyor mu bilmiyordum emin misiniz rapor gonal f ve ovitrelle adlı ilaca cikti cetrotide sadece egitim araştırmada rapor çıkıyormuş onu parayla aldım acıbadem genel olarak iyidir diye umuyorum yani nasip tabi benim doktorum ya burayı ya memorial cem beyi dedi Ben acıbadem olsun dedim hayırlısı inşallah Allah'ım yüzümüzü güldürsünanladım canım, cevabıniçin çok tşk. ederim.
Benim rapor çıkartma durumum yok bir oğlum var çünkü benim . DEvlet karşılamıyor bu duurmda. Sizn ilçalr 2000 tl raporlu tutmuş benim rahat 5000 Tl tutar. Acıbadem de işlemleri yapan bir dr buldum bende doçent kliniği var işlemleri ve tranfresi acıbademde yapıyormuş daha ön görüşme yapmadım kendisiyle araştırıyorum. ama benimki Acıbadem kozyatağı Maslak değil. İnaşşalh bol pozitifli güzel sonuçlar alırsınız. Az emek değil git gel bekle . Allah yardımcımız olsun.
yaa çok az kalmış inşallah güzel sonuçlar gelir hsg çektirdiyseniz evet başlarlar büyük ihtimalBu carsamba gelecek insallah temiz gelir hersey yolunda olursa ay sonu adetimle baslarlar heralde hsg daha önce cektirmistim
Yarın yaptıracağım. O an oldu sadece başka olmadıSen tekrar test yaptın mı canım Kanaman durdu mu
İnsallahyaa çok az kalmış inşallah güzel sonuçlar gelir hsg çektirdiyseniz evet başlarlar büyük ihtimal
Hayırlı olsun inşallahKuzularım sonunda regl oldum çok şüküryarın transfer hazırlıklarına başlamak için Dr ile görüşmeye gideceğim
Benimki zaten cok yogun girmemle cikmam bir oluyor, perinatolog oldugu icin ayrica bir de riskli gebelere bakiyor.Normal kadın doğuma ne zamana geçeçeğiz. 27 martta dr beni çağırdı kalp ve kese için ama sonrasında başka bi dr bulmak lazım değil mi? Tüp bebek dr ları normal gebelik takibi yapmıyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?