- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #4.701
Evet oluyormus burda bi arkadasta olmustu sanirim. Bende polip varmis 1 tane onu aldilar. Ve ayni anda yumurta toplama oldu. Ben histerekopi icin ekstra 4 500 tl ödedim.Yumurta toplaymayla aynı anda histereskopi oluyormuymuş?? ben de öyle yaptırabilirm ozaman kaç tl ödediniz. en azından bir ofis histereskopisi yaptırmak lzım tüp bebek öncesi
İyi iyi kuzum çok şükür inşallah yarında güzel sonuçlar alırsınYarın yaptıracağım. O an oldu sadece başka olmadı
Benim doktorumun söylediği opu 'dan sonra 12 gün içinde olurmuş bende opu 'dan 11 gün sonra olmuştum.Geçen pazartesi opu oldum kızlar, karnım adet olacak gibi ağrıyor ama olmadım. Ne zaman olmak beklenendir acaba. ? Doktor ilaç filan vermedi bir şey de demedi bu konuda
1 düşük ve sonrasında kürtaj olduğum için doktorum her ihtimale karşı kontrol amaçlı yapalım dedi. Bir kaç işlem daha istemiş, çizik vs atacaklar heraldeNe icin olacaksiniz ona gore degisebilir belki ama ben histerekopi oldum. Yumurta toplama ile eş zamanli ayni anda oldu hatta. 5 10 dk uyudum uyandim okadar. Sonrasinda hafif agri oldu biraz kanama okadar. Esim yanimdaydi ama olmasada olurdu ekstra bir ihtiyac duymadim. Bizden test vs. istenmedi.
Hemen toparlanmışsın ne güzell, büyük ihtimal benim de öyle olur, şimdiye kadar anestezi pek etkilemedi beni deBen kimseye gerek duymadım canım, eşim yanımdaydı ama inan ne ağrı ne sızı sadece odaya getirildikten sonra 1 2 saat kadar uyumuşum o da anestezi etkisi muhtemelen. Aynı gün yemek temizlik yaptım o kadar diyeyim
İlk üç ay sanırım canımBu ictigimiz ilaclari daha ne kadar icecegiz bilen var mi?? Dogurana kadar degildir herhalde
Normal şartlarda anestezi öncesi bakılması prosedür gereği diye biliyorum T Tsk06 . Ben kürtajla anestezi sonrası kötü olmuştum. Onun dışındakilerde bir sorun yaşamadım ama bence yanında biri olsa güzel olur. Kendini daha iyi hissedersin. İnşallah güzel geçer canım1 düşük ve sonrasında kürtaj olduğum için doktorum her ihtimale karşı kontrol amaçlı yapalım dedi. Bir kaç işlem daha istemiş, çizik vs atacaklar heraldeNe kürtajda ne opu’da anestezi bs alırken bakmamışlardı kana fln, şimdi 2 gün önceden hastaneye çağrılınca ben de emin olamadım ağır bir işlem mi olacak diye.. yoksa ben de yarım saatte olur biter gözüyle bakıyorum, ondam refakatçiye gerek yok diye düşünüyorum
Benim doktorum 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi. Siz kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz benim 12. gün test günümde 998 çıktı kan değerim 2 hafta sonra muayne olun dedi o zaman sadece keseyi görebileceğim sanırımBu ictigimiz ilaclari daha ne kadar icecegiz bilen var mi?? Dogurana kadar degildir herhalde
Merhaba Ben de Bülent Beye gittim toplamda 5. denememdi Bülent Beyde ilk denemem çok şükür kanda pozitifi gördük kese görmeyi bekliyorum şimdi. Umarım sizde güzel haberler alırsınız. Bana ekstra Mikroçip , genetik tarama ,gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı, rahim kasılma engelleyici ilaç ve bağışıklık baskılayıcı ilaç vermişti. Birde yumurta geliştirme sürecinde ekstra büyüme hormonu iğne vermişti birde gonamax vitamin. Ve transferden 5 gün önce başlattığı damar yoluyla verilen bir mama tek kullanımlık sonra kanda pozitif görünce tekrar alıp yaptırdık kalp atışını duyarsak tekrar alıp yaptıracağız 16. haftaya kadar 15 günde bir dediler. Bizim tedavi masrafımız 40 bin tl yi geçti. Rabbim nasip etsin de parayı insanın gözü görmüyor.Merhaba ben orduda özel hastaneye doktora gidiyordum iki negatif aşılamam oldu sonra tüp bebek başladık sgk anlaşması olan hastanemde gonal f 900luk 2 kutu,gonal f 450 bir kutu,cetrotide 5 kutu,2 adet ovitrelle 2000 tl tuttu sonra doktor muayene ücreti 150 tl 10 gün ıçindeki girişler ücretsiz.Kan testleri yapıldı hemogram biyokimya falan 250 tl filan tuttu.2 gunde bir ostrojen bakildi 15 tl filan.Son gun transvajinal ultrason bakildi 50 tl filan.Doktorum bulent tiras ile gorusmustu o beni hazirladi ben sadece yumurta toplatmaya geldim.Acibadem maslak hastanesi bülent trasta 14 mart pazar günü yumurta toplamam oldu o da 11550 tl nakit ya da 12160 tl kartla.Islemden onceki 48 saat icinde covit testi de yaptirdik tabi onu da ordudaki hastanemde yaptirdm.Simdi yumurtalarımı bekliyorum.Transfer bu ay olmayacak progestanim çok yüksek olduğu için bir buçuk ay rahmimi hazirlayacaklar.Acibadem maslak hastanesi sgk anlaşması yok iki antibiyotik bir ağrı kesiciye 170 tl verdik dusunun.Tup bebek ilaçlarını burada alsak mahvolmuştuk.Bence bu merkezle anlaşması olan ve sgkdan rapor çıkaran bir hastaneyle yumurta toplamaya hazirlanin sonra bülent tıraşa gelin embriyologlari iyi diye duydum ve ekip gordugum kadariyla tatliydi.şu anlık memnunum umarım pozitif haberimizi de alırız hep birlikte insallah
Canım iki hafta sonra dediyse kalp atışı da duyulur bence ya değerlerin de iyi çok şükürBenim doktorum 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi. Siz kese ve kalp atışını ne zaman duydunuz benim 12. gün test günümde 998 çıktı kan değerim 2 hafta sonra muayne olun dedi o zaman sadece keseyi görebileceğim sanırım
Canım önceki denemelerde negatif miydi hep yoksa kimyasal gebelik oldu mu hiç benim ilk denemem di kimyasal oldu ikinci denemede bende senin gibi herşeyi yaptırmayı düşünüyorum hatta genetik testine bile yollatıcam embriyo yu tabi inşallah o zaman a kadar kendiliğinden gebe kalırım yaa dua edin bana da kızlarMerhaba Ben de Bülent Beye gittim toplamda 5. denememdi Bülent Beyde ilk denemem çok şükür kanda pozitifi gördük kese görmeyi bekliyorum şimdi. Umarım sizde güzel haberler alırsınız. Bana ekstra Mikroçip , gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı, rahim kasılma engelleyici ilaç ve bağışıklık baskılayıcı ilaç vermişti. Birde yumurta geliştirme sürecinde ekstra büyüme hormonu iğne vermişti birde gonamax vitamin. Ve transferden 5 gün önce başlattığı damar yoluyla verilen bir mama tek kullanımlık sonra kanda pozitif görünce tekrar alıp yaptırdık kalp atışını duyarsak tekrar alıp yaptıracağız 16. haftaya kadar 15 günde bir dediler. Bizim tedavi masrafımız 40 bin tl yi geçti. Rabbim nasip etsin de parayı insanın gözü görmüyor.
Canım önceki denemelerde negatif miydi hep yoksa kimyasal gebelik oldu mu hiç benim ilk denemem di kimyasal oldu ikinci denemede bende senin gibi herşeyi yaptırmayı düşünüyorum hatta genetik testine bile yollatıcam embriyo yu tabi inşallah o zaman a kadar kendiliğinden gebe kalırım yaa dua edin bana da kızlar
İnşallah canım içimde hep bir korku var ilk denemede kimyasal yaşadığım için kese görmeye gittiğimizde görememiştik yıkılmıştım o an.Canım iki hafta sonra dediyse kalp atışı da duyulur bence ya değerlerin de iyi çok şükür
Birde canım mutlaka çok iyi bir doktora ve merkeze git dr tecrübesi çok önemli ben önceki denemelerimde çok vakit ve para kaybettim her denemeden sonra negatifi görünce 2/3 yıl ara verdim tekrar aynı şeyleri yaşamak insanı çok yoruyor. 15 yıllık evliyim 2006 yılında evlendik 2010 yılında denemeye başladık tüp bebek 11 yılda 5 kez deneyebildim.Canım önceki denemelerde negatif miydi hep yoksa kimyasal gebelik oldu mu hiç benim ilk denemem di kimyasal oldu ikinci denemede bende senin gibi herşeyi yaptırmayı düşünüyorum hatta genetik testine bile yollatıcam embriyo yu tabi inşallah o zaman a kadar kendiliğinden gebe kalırım yaa dua edin bana da kızlar
Evet kuzum bende pişman oldum gibi daha iyi bir doktora gitmek istiyorum özellikle laboratuvarı iyi olan bir yer istiyorum yavaş yavaş araştırmaya başladım işte doktor hastane belki yaza doğru bir daha denerim diye düşünüyorum biz ilk evlendiğimizde ikinci ayında eşimin varikosel olduğunu öğrendik bir sene bekleyin dedi doktorlar bekledik düzelmedi ameliyat oldu 6 ay bekleyin dediler bekledik gebelik oluşmadı sonra özel bir doktorda çok güzel ilaç iğne tedavisi oldu eşim diğerleri o kadar düzeldiki çok şükür tam bitti dedik bu seferde bende pko başladı prolaktin 45 çıktı ama diğer değerlerim iyi çok şükür rahim filmi de sol tarafta hafif derecede yapışıklık var ama gebeliğe engel değil dedi üç farklı doktor evlendiğimde 60 kiloydum yavaş yavaş kilo aldım 75 im şu an bence kilonun da etkisi oldu diye düşünüyorum iki buçuk senedir hiç gebe kalamadım bu tüp bebek te işte kimyasal oldu az da sevindim çift çizgiyi görünce beta hcg artınca hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için Allah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamandaBirde canım mutlaka çok iyi bir doktora ve merkeze git dr tecrübesi çok önemli ben önceki denemelerimde çok vakit ve para kaybettim her denemeden sonra negatifi görünce 2/3 yıl ara verdim tekrar aynı şeyleri yaşamak insanı çok yoruyor. 15 yıllık evliyim 2006 yılında evlendik 2010 yılında denemeye başladık tüp bebek 11 yılda 5 kez deneyebildim.
Amin canım inş bende de var pco ama bu tüp bebek için engel değil hatta pco olup normal gebe kalan çok tanıdığım var. Tüp bebek sürecinde çok yumurta toplanması da avantaj oluyor ve kesinlikle rahim dinlendirmeyle transfer yapılmalı benim 2 negatif denemem de taze transfer edilmişti. PCO hastalarından genelde doktorlar korkuyor ve düşük dozda ilaç veriyor buda yumurtaları istenilen olgunluğa getirmiyor. Bazıları da birden yüksek verip yumurtaların boş çıkmasına neden oluyor. Pco hastalarında yumurta geliştirici ilaç ve dozları çok önemli. Tecrübeli dr çok önemli bana gittiğim bir doktor ilaç kullanırken aa sen ciddi pco hastasısın bir sürü yumurta olmuş diyip hemen dozları düşürdü panik yaptı ve az sayıda olgun yumurta çıktı. Ama Bülent Bey hiç oynamadı dozlarla başında neyse sonunda da öyle devam etti en başta bana korkma ohss olmayacaksın dedi ve olmadım hafif geçirdim verdiği ekstra ilaçlar sayesinde. Bu sürede kilo vermeye çalış bence kendini hazırla yeniden bu sürece inşallah bizde kucağımıza alırız bebeklerimiziEvet kuzum bende pişman oldum gibi daha iyi bir doktora gitmek istiyorum özellikle laboratuvarı iyi olan bir yer istiyorum yavaş yavaş araştırmaya başladım işte doktor hastane belki yaza doğru bir daha denerim diye düşünüyorum biz ilk evlendiğimizde ikinci ayında eşimin varikosel olduğunu öğrendik bir sene bekleyin dedi doktorlar bekledik düzelmedi ameliyat oldu 6 ay bekleyin dediler bekledik gebelik oluşmadı sonra özel bir doktorda çok güzel ilaç iğne tedavisi oldu eşim diğerleri o kadar düzeldiki çok şükür tam bitti dedik bu seferde bende pko başladı prolaktin 45 çıktı ama diğer değerlerim iyi çok şükür rahim filmi de sol tarafta hafif derecede yapışıklık var ama gebeliğe engel değil dedi üç farklı doktor evlendiğimde 60 kiloydum yavaş yavaş kilo aldım 75 im şu an bence kilonun da etkisi oldu diye düşünüyorum iki buçuk senedir hiç gebe kalamadım bu tüp bebek te işte kimyasal oldu az da sevindim çift çizgiyi görünce beta hcg artınca hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için Allah hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Amin kuzum inşallah evet benim doktor da düşük doz uyguladı bana taze transfer olmuştum hemde 3.gün 14 yumurta dan 9 tanesi döllenmişti en son 5.güne giden sadece bir tane vardı o da ikinci kalite diyince embriyolog kendi de düşük ihtimal tutması diyince dondurtmadık bizde belkide böylesi hayırlıydı bilmiyorum kuzum şu an oluruna bıraktım kilo vermeye çalışıcam işte ama bir sonraki regl de başka bir doktor a gidip hormon tahlilleri felan yaptırıcam ne olur ne olmaz pko ilerlemeden tedavi şart benceAmin canım inş bende de var pco ama bu tüp bebek için engel değil hatta pco olup normal gebe kalan çok tanıdığım var. Tüp bebek sürecinde çok yumurta toplanması da avantaj oluyor ve kesinlikle rahim dinlendirmeyle transfer yapılmalı benim 2 negatif denemem de taze transfer edilmişti. PCO hastalarından genelde doktorlar korkuyor ve düşük dozda ilaç veriyor buda yumurtaları istenilen olgunluğa getirmiyor. Bazıları da birden yüksek verip yumurtaların boş çıkmasına neden oluyor. Pco hastalarında yumurta geliştirici ilaç ve dozları çok önemli. Tecrübeli dr çok önemli bana gittiğim bir doktor ilaç kullanırken aa sen ciddi pco hastasısın bir sürü yumurta olmuş diyip hemen dozları düşürdü panik yaptı ve az sayıda olgun yumurta çıktı. Ama Bülent Bey hiç oynamadı dozlarla başında neyse sonunda da öyle devam etti en başta bana korkma ohss olmayacaksın dedi ve olmadım hafif geçirdim verdiği ekstra ilaçlar sayesinde. Bu sürede kilo vermeye çalış bence kendini hazırla yeniden bu sürece inşallah bizde kucağımıza alırız bebeklerimizi
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bana sadece iki kutu antibiyotik,bir kutu dostinex ve bir de agri kesici verildi transfere rahmimi hazırlamayı ordudaki doktorum yapacak.orda neler kullanacağım bilmiyorum.Kac yumurtanız toplandı ve kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?Taze mi dondurulmus embriyo mu? Bir de diğer 5i tutup düştü mü yoksa hiç mi tutmadı yaşınız kaç acabaMerhaba Ben de Bülent Beye gittim toplamda 5. denememdi Bülent Beyde ilk denemem çok şükür kanda pozitifi gördük kese görmeyi bekliyorum şimdi. Umarım sizde güzel haberler alırsınız. Bana ekstra Mikroçip , genetik tarama ,gebelik aşısı, embriyo yapıştırıcı, rahim kasılma engelleyici ilaç ve bağışıklık baskılayıcı ilaç vermişti. Birde yumurta geliştirme sürecinde ekstra büyüme hormonu iğne vermişti birde gonamax vitamin. Ve transferden 5 gün önce başlattığı damar yoluyla verilen bir mama tek kullanımlık sonra kanda pozitif görünce tekrar alıp yaptırdık kalp atışını duyarsak tekrar alıp yaptıracağız 16. haftaya kadar 15 günde bir dediler. Bizim tedavi masrafımız 40 bin tl yi geçti. Rabbim nasip etsin de parayı insanın gözü görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?