- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 111.685
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
-
YokBenim çocuğum yok gerçekten ben bunu merak ediyorum ama etrafımda çocuğu olanlar var ablalarım var işte kuzenlerim var adamların evine zaten 60 milyar para girmiyor yani sen daha ne istiyon ben anlamıyorum
Alıyorsan işte 80 60 70 ne fark ederse ya yiyin kırkını yiyin faturalarla birlikte 40.000 TL’yi ye aylık ellisini ye altmışını ye yirmisini at kenara bak ne oluyor sana sene sonuna ben demiyorum bakın kızlar burada hani 20 milyarı ata ata sene sonunda bir şey olur demiyorum ama anladınız değil mi demek istediğimi
Çıkar göster telefonunu.Nereye varıcan ordan? De ki harcıyorum?
Adam şeyine hakim olamıyo benim anladığımkonuya aşağıdaki gibi bir özet geçmiştim.
benim anladığım şu ki adam buna yok iyi yemek yapmıyorsun yok sinirlisin (kadın yeni doğum yapmışken) yok biz aslında iyi tanımadıydık vırt zırt demiş ama aslında 2. evi de evli değilken almak için olmuş bunlar
hayır adam da ne anlıyorsa evlenip evlenip çocuk yapıp bırakıp gidiyor. bekar kal, 2 değil 3 ev al, çok enteresan karakterler.
özet:
adam evlilik birliği sırasında olmasın diye
1. evi, sizle evlenmeden hemen önce kardeşi üzerine almıştı
sonra sizi boşadı. boşanıp aşık olup tekrar evlenecektiniz.
o hemen gitti 2. evi aldı. artık kağıt üzerinde boşanmıştınız bu evde de hiç hakkınız yok.
ama siz bu sırada yine de birlikte yaşadınız (bir süre yaşadınız artık ne kadar süreyse) ve 2. çocuğu yaptınız, doğru mu? bu sırada adamın zaten 2. evliliğisiniz önceki eşinden çocuğa ölse de nafaka ödemesem diyordu....
Adam sırf gıcığına yasal icra süresinden bir gün önce yatırırsa ki iki aya denk geliyor bu, iyice topu atar Bedevi. Bu adam böyle bir pis adam. Bununla uğraşman için dişli olman lazım. Bedevi bile isteye 2.yi nikahsız mikahsız yaptı. Sussun otursun şimdi evde, name yapmaya devam ederse ondan da olacak.Eski konular dahil 200 sayfa anlatildi sana ama anlamiyorsun. Kira odememek daha avantajli. 2 kurus nafaka alip kiraya ciksan daha cok batacaksin. Bu herifi sen sectin sen baba yaptin hem de iki kere. Oturup kendi maasinla gecineceksin. Cok istiyorsan dolandirici kardesinden ailenden iste onlara gomdugun paralarini.
Kız anlamadım yani 20 harcasam ne 40 harcasam ne ?Çıkar göster telefonunu.
Seslen banaÖğrenmiş oldum mesela annelere sorabilirim niye seslenmek yasak mı
Kızım yks öğrencisi aylık dershanesi 18 bin, yemeği 5500, ek kartı da k 7-8 arası tutuyor.Ben buradan anneleri sesleniyorum iki tane çocuğa annelere olan annelere sesleniyorum ergen olsun genç olsun ayda 60.000 TL çocuğunuza ayırıyor musunuz veya şunu söylüyorum ayda 60.000 TL çocuğunuz harcıyor mudur????
Sennn milyarAma bak bak gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum kafa yapım farklı olduğu için sizden değil benim çocuğum olsa ben deneyeyim kanları vermek için yaparım şu an zaten onun için çabalıyorum param olmasa çocuk yapmam zaten ama bu kadın bunları önceden bile isteye yapmış ben bundan söylüyorum 60 milyar bunu şu an yetmesi lazım niye yetmesi lazım adam da boşanırken o zaman ev isteyecektin çocuklarının geleceği için adamdan boşanırken o zaman diyecektin ki bak sen bu kadar kazanıyorsun biliyorsun ne kadar para gittiğini de bu çocuğun aylık 50 milyar masrafı olacak diyecekti 30 40 da kendi ekleyecekti alsana çocuğa 100 milyarlık bir ay gelecek sunacaktı ben diyorum ki şu an bu 60 milyar alıyorsa bile kocasından alsa bile diyorum oturmanı da şükretmeli adamdan bir şey artık alamaz siz bilmiyor musunuz avukata versek kaç para alacak nafaka
Canım maalesef dershane fiyatları korkunç.Benim aylık giderim barınma ve evde beslenme hariç 2 bin. Keşke birinizin kızı olaydım
Benim aylık giderim barınma ve evde beslenme hariç 2 bin. Keşke birinizin kızı olaydım
Ya o ne ki bu prof eski koca geçen gün köy tavuğu ister gibi köy kadını istiyorum artık diyorduİmam nikahlı profmuş adam da ya. Yemin ederim yok artık şaşıramam dediğim her gün daha çok şaşırıyorumne profu acaba ya? Bir de cehennem anlatıyor çocuklara falan demişti sanki bir yerde. Konu sahibi nolur artık beğendim atmayı bırakıp cevap ver.
o pamuk'tu sankiKız bu Bedevi ilk çocuğuna hamileyken mağaraya götürmüştü, ayağı kaysın da düşsün çocuk da düşsün diye, o muydu?
Ta kendisiyimKız bu Bedevi ilk çocuğuna hamileyken mağaraya götürmüştü, ayağı kaysın da düşsün çocuk da düşsün diye, o muydu?
Zaten ikinizin aklı da bir ha o, ha senTa kendisiyim
Töbe rabbime ulan hafızaya bak bendeTa kendisiyim
Ben kaynanamın deliliklerini bazen unutacak gibi oluyorum geri hatırlamaya çalışıyorum valla helal olsunTöbe rabbime ulan hafızaya bak bendeananızın kızlık soyadı ne deseler dururum bdbdhdh