Tamam evinde oturuyorum ama çocuklar için bir kuruş almıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu şartlarda çocuk yapılmaz
Bu nafaka miktarları ne ya dalga mı geçiyorlar
Hele ev hanımlarının hiç çocuk yapmaması lazım o zaman
Zaten bu ekonomide ev hanımı olmayı tercih edenin ya kendi ailesinden güvencesi ya pasif gelirleri olması lazım, boşanırım nafaka alırım gül gibi yaşarım kafasını anlamıyorum. Kocanın acun falan olması lazım asdjahag

burada herkes aynısını söylüyor zaten merak etmeyin. daha önce de bol bol söylemişler. konu sahibi ünlüymüş buralarda.

ve tabii ki çoğu insan çocuğuna daha bol bol harcamak da ister, olsa da harcasa keşke gönlünce.

ama bu adam zaten 2. evliliğini yapmış ilk çocuğuna da bakmıyormuş ki!
konu sahibi bunu bile bile evlenip evliyken ve değilken çocuklar yapmış filan...boşanan babaların zaten kaç tanesi çocuklarına iyi babalık bakıyor tartışılır.

çocuklarına ne sunacağını, geleceğini düşünmek tabii ki çok zor,
tek anne olarak çok büyük yük, keşke nafakalar da daha yüksek olsa ama kadının en büyük derdi aslında kocasını 3. eşe kaptırmak.

bu kadın eski kocasına saplantılı. burada var bazı saplantılı üyeler, konuları da hep aynı. bu mazi yüzünden biraz çabuk yükseliyor olabiliriz o da normal yani. saç baş yolmalık konu.

Konunun hukuksal boyutu bir kenara, boşanıldı diye erkeklerin çocuklardan vazgeçmesi de annelerin kanayan yarası. Hadi anne nafaka istemedi diyelim. Yine de baba bu çocuklara bakmasın mı. Bunun konu bile olmaması lazım. Baba yine de çocukların giderlerini karşılamalı. Senin oğlun-kızın okula gidecek, kursa gidecek, ihtiyaçları olacak, sen ya nafakaya ya da eve sayacaksın. Çok yazık. Nafakayı da lütuf etmişler gibi davranıyor zaten erkekler. Kendi çocuğundan kıskanıyor parayı. Karısından intikam almak için çocuklara zırnık koklatmıyorlar.

Prof.ları gözümüzde çok büyütmeyelim. Bu ülkede birileri prof. olabilsin diye kişiye özel KHK’ler çıkarıldı. Yeterince iyi bir “network”ünüz varsa her şey olabilirsiniz.

evet burda ex koca sevdalıları kulübü var... ben bu üyeyi mesela samsuna taşınan bi üye var o da eski kocasına takıntılı o sanmıştım ama meğer başka biriymiş...

evet burda ex koca sevdasıları kulübü var... ben bu üyeyi mesela samsuna taşınan bi üye var o da eski kocasına takıntılı o sanmıştım ama meğer başka biriymiş...
İkisi tanissa muthis kanka olurlar şer birliği

İşte böyle yazınca lanet erkekler çocuktanda boşanıyolar falan diyoruz ya, konu sahibi boşandığı adamdan nikahsız çocuk yapıyor. Şuanda madur olabilir ama sırf adam evlenmesin diye olan hakkındanda olacak hırs yapıyor. Bir gram değişiklik yok bakış açısında asjahagag

Konu sahibinin gözlerinden kalp çıkmış ama hiiç üstüne alınmasın bu yorumu. İlk evliliğinden olan çocuğuna sahip çıkmayan adama koştur koştur çocuk yaparak vicdani olarak adamdan çok farklı bir yapıda olmuyor.

Sizin sayısal durumlarla aranızda niye böyle mesafe var ya? Demin de 1:30 yıl yazdığınızı okudum.

Adam dönse pişmanım dese bizimki nikahı beklemeden bir çocuk daha patlatır gibi geliyor

Dikte kullanınca böyle yazıyor
Öyle mi… Whatsapp’ta ben de kullanıyorum dikteyi ama sonra bir dönüp bakıyorum, düzeltiyorum yanlış varsa. Milyarları da dikte yazmıyordur zaten, kendi öz yanlışlığıdır.

profesörmüş

geliri belgeli yani

ama adam başka çocuğa da nafaka ödüyor
+ tekrar evleniyor olabilirmiş yani öyle çok nafaka alması yine çok mümkün görünmüyor
Adam akademisyen prof diye aklımda kalmış
ay bu uye kocasi 'yeniden evlenelim' diye bosayan uyeymis, adi degisince taniyamadim.
tek diyecegim bu kafadaki birinin egittigi cocuklara yazik

27 yasindasiniz, paradan alti sifir 21 yil once atildi.
yani ilkokuldan beri bin liradan milyar diye bahsedilmiyorken nasil hala dilin bu kadar alismis anlaysmiyorum
hani ben de bazen kaciriyorum ama benim butun cocukluk ergenlik milyarla gecti, dilim kayabiliyor ama size sasirdim digrusu

Tamma çıkarsın çocuklarına haksızlık etmiş olur
ilk cocuguna para odememek icin ölse diyen, sizinle evliyken cocuga hic ozen gostermedigini gordugunuz , evladina haksizlik etmekten gocunmayan adama biri nikahli biri nikahsiz 2 cocuk vermissiniz simdi "cocuklarina haksizlik etmis olur" diyorsunuz
adamin da cok umrunda sanki

evet burda ex koca sevdalıları kulübü var... ben bu üyeyi mesela samsuna taşınan bi üye var o da eski kocasına takıntılı o sanmıştım ama meğer başka biriymiş...
Pamuk kocasina uste para verecekti tekrar evlenmek icin.

Nereye varıcan ordan? De ki harcıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`